• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
zorlama canım çocuğu uyky-usu gelince uyur zaten belkide 40 dak ona yetiodur.oyun oyna şarkılar söyle canı isterse uyusun istemezse amann :)

yok zaten zorlamıyorum artık ama uyanık olduğu zamanda bana fırsat kalmıyor ? oyun halısında keyif yapmıyor uykusunu alamadığı belli oluyor ama napayım belki düzelir bir gün :)

merabalr nasıl gidiyo bakalım uzun zamndır giremiyorum. son gelişmeleri anlatayım kızım 4 ay kontrolünde hiç kilo almadığını gördük ve doktor tavsiyesiyle mamaya başladık ama kızım denediğimiz hiç bi mamayı kabul etmedi hatta ben zorlarınca kustu neyse biberonu sevmedi herhalde dedim ve kaşıkla vermeya başladım ve farkettim ki mamanın değdği yerler kızrmaya sonra su toplamaya başladı doktora giittik doktorumuz tahlil yapmadan inek sütü alerjisi dedi ama tahlilide verdik bir hafta sonra çıktı hakikaten inek sütü alerjisi :( piyasadaki bütün mamalarda varmış özel bi mama verdi sonuç kızım onuda beğenmedi hakikaten tadı kötü. doktorumuz başka bişi veremeyiz iyiki bu şekilde ortaya çıktı yoksa besin zehilenmesi yaşayabilirmiş ve geri dönüşü olmayan sonuçlar olabilirmiş :( (buna da şükür ki erken faredildi) doktorumuz mamanın içine pudraşekeri at tatlansın öyle alır dedi akşam denedik evet biraz aldı ama yine dudakları kabarmaya başladı şekerdede var sanırım süt :( dualarınızı bekliyorum Allahım bana çıkış yolu göstersin

Allah kolaylık versin umarım herşey yoluna girer...

dişlerinden yapıodur veya büyüme atağıdır merak etme atlatır

hadi bakalım inşallah :) ateşlenmeden gelsin dişleri tek isteğim bu... ateşten korkuyorum çünkü...

bir şey soracağım bebeklerinizi ne sıklıkla yıkıyorsunuz ? ben gün aşırı yıkıyorum 1 gün yıka 1 gün yıkama. eşim 3 günde bir e çevirelim diyor. ama o zaman da çok kirleneceğini düşünüyorum. en son cmts yıkadık ellerinin arası kir dolu. eşim yoktu müsait olmadık derken bu kadar uzattık kirlettik oğlanı :))

hadi bakalım inşallah :) ateşlenmeden gelsin dişleri tek isteğim bu... ateşten korkuyorum çünkü...

bir şey soracağım bebeklerinizi ne sıklıkla yıkıyorsunuz ? ben gün aşırı yıkıyorum 1 gün yıka 1 gün yıkama. eşim 3 günde bir e çevirelim diyor. ama o zaman da çok kirleneceğini düşünüyorum. en son cmts yıkadık ellerinin arası kir dolu. eşim yoktu müsait olmadık derken bu kadar uzattık kirlettik oğlanı :))

hava soğuduğundan beri 3 günde b,r yıkıorum. hava sıcakken hergün yıkıodum hatta yazın sabah akşam bile oluodu :1:

#direnkeyfimbilir iyiymiş...

canım Elmalılı ama diyorum ya nasıl okunuyor Allah bilir...
vaktim yok dediğimde o vakti hiçbir zaman bulamayacağımı biliyorum o yüzden elime almaya çalışıyorum
ama oğlan sarsmaya başladı beni dinlenemediğim için 3 ümüz aynı anda uyanıyoruz haliyle işler karışıyor...

"2013 anneleri" isimli bir grup var canım burdaki arkadaşların nerdeyse hepsi orda yazışıyor[/QUOTE]

Şimdi baktım ama iki tane grup görünüyor aynı isimde hangisi söylemiş olduğunuz birisinde daha fazla üye görünüyor.

bir de şunu sorayım aklıma geldi. hepiniz 4. ay kontrolümüz diyorsunuz. doktorunuza mı gidiyorsunuz ? bizim doktorumuz hasta olmadığı sürece 6. ayda görüşeceğiz dedi... ????

merabalr nasıl gidiyo bakalım uzun zamndır giremiyorum. son gelişmeleri anlatayım kızım 4 ay kontrolünde hiç kilo almadığını gördük ve doktor tavsiyesiyle mamaya başladık ama kızım denediğimiz hiç bi mamayı kabul etmedi hatta ben zorlarınca kustu neyse biberonu sevmedi herhalde dedim ve kaşıkla vermeya başladım ve farkettim ki mamanın değdği yerler kızrmaya sonra su toplamaya başladı doktora giittik doktorumuz tahlil yapmadan inek sütü alerjisi dedi ama tahlilide verdik bir hafta sonra çıktı hakikaten inek sütü alerjisi :( piyasadaki bütün mamalarda varmış özel bi mama verdi sonuç kızım onuda beğenmedi hakikaten tadı kötü. doktorumuz başka bişi veremeyiz iyiki bu şekilde ortaya çıktı yoksa besin zehilenmesi yaşayabilirmiş ve geri dönüşü olmayan sonuçlar olabilirmiş :( (buna da şükür ki erken faredildi) doktorumuz mamanın içine pudraşekeri at tatlansın öyle alır dedi akşam denedik evet biraz aldı ama yine dudakları kabarmaya başladı şekerdede var sanırım süt :( dualarınızı bekliyorum Allahım bana çıkış yolu göstersin

Allah korumuş zor bir durum gerçekten :( Allah yardımcınız olsun, muhtemelen bir an önce ek gıdalara başlaman gerekecek.

bir de şunu sorayım aklıma geldi. hepiniz 4. ay kontrolümüz diyorsunuz. doktorunuza mı gidiyorsunuz ? bizim doktorumuz hasta olmadığı sürece 6. ayda görüşeceğiz dedi... ????

Bizde 3. ayda gittik en son bu ay gitmiyoruz, önümüzdeki ayda rotavirüs aşısı için gideceğiz, doktor o zaman ek gıdaları anlatırım olmazsa demişti, sırf birinci ağızdan duymak ve aşısı için gideceğiz bizde. Sağlık ocağında da kontrol yapıyorlar ya belki onu söylüyorlardır.

çok geçmiş olsun çok üzüldüm, erken farkedilmesi cidden iyi olmuş ya allah korumuş..
bence de ek gıdaya geçersen sebze meyve felan verirsin zaten 4 ayını bitirmiş bazı doktorlar bu aylarda ek gıdaya geçiriyor..
emdiği halde mi hiç kilo almamıştı? yani emmede bi sıkıntısı varmıydı??

zorlama canım çocuğu uyky-usu gelince uyur zaten belkide 40 dak ona yetiodur.oyun oyna şarkılar söyle canı isterse uyusun istemezse amann :)

canım bazen hiç öyle olmuyor işte bebişin uyuması demek bizim uyumamız demek çünkü :D
uykum yokken boşver uyumasın diyebiliyorum ama benim uykum varken bunu diyemiyorum valla zorla uyutmaya çalıştığım oluyor :27:

biz haftada 2 kere yıkıyoruz.
banyo demişken geçen noldu ya oğluşa banyo yaptırırken filenin bi tarafı koptu ne adi fileymiş 15 lira vermiştim sinir oldum.
sevi bebenin filesi aklınızda bulunsun almayın ondan:20:

biz aşı zamanları sağlık ocağına, her ay da çocuk doktoruna gidiyoruz.
doktor bi daha ne zaman gelin derse o zaman gidiyoruz şuana kadar her ay çağırdı

çok geçmiş olsun çok üzüldüm, erken farkedilmesi cidden iyi olmuş ya allah korumuş..
bence de ek gıdaya geçersen sebze meyve felan verirsin zaten 4 ayını bitirmiş bazı doktorlar bu aylarda ek gıdaya geçiriyor..
emdiği halde mi hiç kilo almamıştı? yani emmede bi sıkıntısı varmıydı??

doktorumuz ek gıda için erken dedi mamayı biraz kaşık mamasıyla vermeye çalışıyorum.
emmeyi hiç reddetmedi emdiği halde son iki ayda 200 300 gr gibi kilo aldı

doktorumuz ek gıda için erken dedi mamayı biraz kaşık mamasıyla vermeye çalışıyorum.
emmeyi hiç reddetmedi emdiği halde son iki ayda 200 300 gr gibi kilo aldı

emzirmeye devam ediyorsun değil mi, inş alır mamayı şurda 2 ayı kaldı ek gıda için az kaldı inş.. bu alerji geçici bişey mi peki yani hiç inek sütü olan gıdalar tüketmeyecek mi bundan sonra?

Arkadaslar tecrubeli olarak sizlere bisey danismak istiyorum.bebegim 2.5 aylik ve sadece anne sutuyle besliyorum.cok uykusuz ve huysuz oldugu icin emzik alistirmaya calistim bir kac gun once ve basardim.fakat bu seferde mememi eskisi kadar istahli almadigini gordum.acaba emziktenmi kaynaklandi bu meme isteksizligi yoksa alakasi yokmu.sonrasinda emzigi kestim ve eski huysuz uykusuz haline geri dondu.acaba tekrar emzik versemmi.benimle ayni durumu yasayan varmi.degerli yorumlariniza ihtiyacim var.

emzik almadı ki ben de pek istekli olmadım... yardım edecek kimsem yok ne yazıkki annem 8 sene önce vefat etti. kaynanam yarı felçli.yalnızım yani.. aslında şikayetçi değilim bu durumdan. büyütürken başka seslerin olmasını istemem yani :)
başın sağolsun canım.benim kızım var 4 yaşında.emziğe karşıydım kesinlikle vermedim.sonra parmak emmeye alıştı.3 yaşına kadar bıraktıramadım.parmağının şekli değişti resmen.yine bir şekilde bıraktırdık ama ne çektik.şimdi oğluma hemen emzik verdim.her bebek parmağa alışcak diye birşey yok da kullanınca anladımki büyük kolaylıkmış.eğer çok zorlanıyorsan tavsiye ederim.baya kolaylaşıyor işin.
dua ederiz tabi.allah kolaylık versin.gerçekten zor bir durum.sütün az olduğu için mi kilo almamış.ya da emmek mi istemedi.

kızlar ben de bugün çok yorgunum.gece durmadan ağladı bebeğim.uyuyor az sonra uyanıp ağlamaya başlıyor.gece böyle geçti.kulak ağrısı mı vardı anlamadım.inşallah bu gece iyi olur

emzirmeye devam ediyorsun değil mi, inş alır mamayı şurda 2 ayı kaldı ek gıda için az kaldı inş.. bu alerji geçici bişey mi peki yani hiç inek sütü olan gıdalar tüketmeyecek mi bundan sonra?

emziriyoeum bende kestim sütü hergün içerdim oysa aslında bebeğime çok sıkıntı vermişim farkında değilim :( .... 2 yaşına kadar inek sütü ve süt katkılı şeyler tüketmeyecek.yoğurt peynir alabilir. sonra sanırım tekrar tahlil yapılacak
inşallah geçici bişi olur Allah çaresiz dert vermesin

dua ederiz tabi.allah kolaylık versin.gerçekten zor bir durum.sütün az olduğu için mi kilo almamış.ya da emmek mi istemedi.

kızlar ben de bugün çok yorgunum.gece durmadan ağladı bebeğim.uyuyor az sonra uyanıp ağlamaya başlıyor.gece böyle geçti.kulak ağrısı mı vardı anlamadım.inşallah bu gece iyi olur[/QUOTE]

süt az değildi sanırım emmesi de gayet ii.süte alerjisi olduğu için ishal gibiydi doktorumuz kilosunu az görünce mamaya başladık ve ortaya çıktı yüzdeki kızarıklıkla. bu arada hemen farkedilmeyebilirmiş süt alerjisi doktorumuz şanlısınız dedi inşallah atlatır kuuzuumm

Arkadaslar tecrubeli olarak sizlere bisey danismak istiyorum.bebegim 2.5 aylik ve sadece anne sutuyle besliyorum.cok uykusuz ve huysuz oldugu icin emzik alistirmaya calistim bir kac gun once ve basardim.fakat bu seferde mememi eskisi kadar istahli almadigini gordum.acaba emziktenmi kaynaklandi bu meme isteksizligi yoksa alakasi yokmu.sonrasinda emzigi kestim ve eski huysuz uykusuz haline geri dondu.acaba tekrar emzik versemmi.benimle ayni durumu yasayan varmi.degerli yorumlariniza ihtiyacim var.

emziğe alıştır canım ilk zamanlar emziğe dadanmıştı :52: sonraları alıştı acıkınca emecek mecbur :9::9:

Back