2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ben de bugün şehriye çorbası yaparken yağı eklemeyi unutmuşum piştikten sonra ekledim daha neler gelecek başımıza kimbilir..

Allah iyiliğini versin nası oldu tadı bari iyi oldu mu bu bebeler insanda akıl bırakmıyor :111:

Kızlar benimki 1 haftadır anne diyor bana öyle geliyor olabilir mi bilmiyorum ama n sesini çıkardığı kesin tatlı dilli kurbağam...

diyodur da bilinçli değildir heralde benmki de anniiii diye ses çıkarıyor

annaam vay başıma gelenlerrr ecoşa bak seeeennnnnn
önce meyvesularıyla mı başlamıştın diyolar ya sebzeyle başlayın tatlıya alışmasın diye...
havuç tatlı bi sebze yapacağın çorbalara havucu fazlaca koy tatlı olursa belki yer bi de öyle dene bakalım..
öyle ya da böyle yiyecek başka çaresi yok

Canim keske më va asuyuyla baslamasaydin benim dr ole demişti meyve tatlı oldugundan sabzeleri almaz dedi bende ilk 3 yun kabak hasladim simdi kabak havuc bide sarimsak koyuyorum drum dogal antibiyotik kiy dedi ama benimde bikac cay kasigindan sora almıyor peşine mama istiyo belkide sarimsaktan olabilir diyorum yarin koicam ins Mamaninda hepsi bitiyo( ama pes etmiyorum zamanla alisir nasılsa yogurt vericem ins haftaya sora meyva suyuna gecicem

bugün 6-7 arası eşim oğlumla ilgilendi ben uyudum 1 saat daha :) ama tabi 5 ten beri uyanıktım :)) neyse rüya gördüm o 1 saatlik zaman zarfında :)) oğlumun alttan 1 tane dişi çıkmıştı :)

inşallah bebişinj hastalanmaz.benim de adetim geçen 15 gün falan gecikti baya korktum test bile yapyım sonra hastalandım.adet düzensizliği normal bu aralar.
eminim güzeldir denemeliyim bu tatlıyı.hep böyle şeyler istiyor canım

arkadaşlar da yazmış.tatlıya alıştı sanırım.ama çabuk unutur daha küçük.birkaç gün bekle hiçbirşey verme.sonra sebzelerle başla.bakalım sevecek mi.inşallah alışır.

keyfimbilir

çorba fena olmamış kızım çok seviyor şehriye çorbası...

diyorum fazla sürmez bizim kuşlar baba mama dada diye ötmeye başlar

Son düzenleme:
paradoks sen face grubundayım diyordun sanırım.gruba baktım bilemedim ya hangisi.geçen suzan link atmıştı.ona da bakamadan silinmiş.nasıl bilcem ben hangisi olduğunu

Oglumun gozunde dogumdan beri hic capak eksik olmadi. surekli antibiyotikli damla kullanip durduk. gecen gun farkli bir dr a gosterdik. goz kanalinin tikali oldugunu ve bir operasyonla acilmasi gerekebilcegini soyledi. 2 tane cok guclu damla verdi. eger bir hafta icinde gecmezse mudahale edelim dedi. isin kotu tarafi bu ameliyati genel anestezi ile yapiyor olmalari. minik kusum 4. ayini yeni doldurdu. zaten erken dogmus bi bebek. hep geriden geliyor bi de anestezi uzerine tuz biber olacak.
buarada gozyasi geliyor gozunden.

inşallah sorun olmaz anestezi için üzülme canım.benim bir arkadaşımın kızı doğumdan sonra birkaç ameliyat olmuştu.şimdi 5 yaşında gayet sağlıklı zeki bir kız.çok geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun umarım gerek kalmaz ameliyata...

Günaydın güzel anneler :)
benim oğlanı dün akşam yıkadık emerken sızdı hah tamam kurtardım dedim :) uğraşmadan uyuttum dedim. 5 dk sonra vızırdamaya başladı... derdi SILAyı dinlemeden uyumuş olmazmış :) açtım pusette salladım veee uyuduuuu :)))

iyice sıla hastası oldu senin oğlan arada değişik şeyler dinlet müzik kültürü gelişsin bari

herkese günayydııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn:))) mutlu haftasonlarııııııı bebişlerinizle.. benim oğlan uyanalı 1 st felan oldu suratımı tırnaklarıyla çizerek bana günaydın dedi sağolsun

şimdi gözleme yapıciimmm hamurun mayalanmasını bekliyorummm:)))

günaydın günaydın. senin oğlan da ne uykucuymuş maşallah :) biz 4.30 sonra 5.30 ve zorlamalar sonucunda 6 ya kadar uyuyabildik... ve her uyanışı mızmız( senin oğlan keyifli mi uyanıyor ?? benimki uykusunu almıyor herhalde ki mız mız uyanıyor....

kıbrıs tatlısındaki nişasta ne nişastası keyfimbilir? ilk defa nişasta kullanacağım da :))

Soz konusu bebekler olunca yazmadan edemedim. Sen moralini yuksek tut sadece damla ile gecicek sey degil benim bebegimin de 4 ayinda kesildi dogumdan beri vardi. Sukurler olsun..Genelde. sezeryan dogum yapanlarda
Goruluyormus. Ben netira damla kullandim ve surekli her firsatta gozune masaj yaptim internetten capak masaji diye aratirsan detaylara ulasabilirsin asla vazgecme ve gozunde hijyene cok onem ver..

Kizlar gunaydin bes aylik olduk nerdeyse ama bizim oglan tek basina birakamiyorum yaa hemen sirti yere geldimi agliyo napcami sasirdim bel agrimdan inanin zor dayanıyor um hep kucak istiyo oylamaya çalışıyorum en fazla bes dk yaninda bem durursam duruyo gunduZ uykularimi cok azaldi zaten işleri resmen jet hızıyla yapiyorum tabu ac karnina karnimi bile doyurmaya vaktim yok inananin side nasil durum benim yibi olan varmi yaaa bi cozumde bulamıyorum

kızlar yaa ben daha ek gıdaya başlamadım sadece elma suyu verdim bir kaç kez çok araştırıyorum ama bir türlü cesaret edemedim doktorada daha ek gıda için gitmedim pazartesi inş.başlıcam ne yedireyim ne zaman emzireyim falan robot gibi de olmak istemiyorum ama korkuyorum kabız falan olur diye bana bi akıl verin sizler nasıl başladınız sizin topikte yeniyim notmalde haziran annesi olacaktım bebeğim çok nazlandı temmuzda geldi :)

Canim benim oglum 5 aylik oldu nerdeyse gecen gittim dr ek gida icin cunku ben emziremedim mamayla büyüdüğü için erken başladı k neyse dr once sebze purelerinden baslicaz dedi meyve ile baslamak yok cunkummeyveler tatli olduğundan bebekler zaten sever sonra sebzeyi almaz dedi ilk gun bi kabak iki bardak suyla hasla ilistir yada blendirdaan gecir ver uc gun dedi uc gun sonunda kabagi n yanina havuc ekle yine uc yun sora patates sora ispanak maydonoz ekle bole git dedu yogurt ver dedi en son meyva suyuna don dedi ben simdi basladim kabakla havuc yedi yarin kabak havuc patates puresi vericem zaten cok yemiyolar uc dort cay kasigi ilk defa aldiklari icin bu tatlari günde bi ogun veriyorum ben simdilik alissin diye bakalim bende korkuyorum sivi gidalardan hi anda puturlu gidalara gecmeyi ama yavas yavas oluyo işte

vay becerikli hatun
nefis olmuştur hafta sonları değişik şeyler güzel oluyor ben de ara ara bir şeyler yapıyorum pide pizza krep... gözleme bir kere yaptım...

Son düzenleme:

oyun halısı kullananlar var benimki de kucakçı yine de beşiğine çıngırak oyuncaklar astım eh işte, eline değişik şeyler verince de ilgisini çekiyor parlak canlı renkli...

bebeğin emiyorsa daha başlama derim, başlayacağın zamanda önce yoğurt ve sebze dene.. ben de ek gıdayı sütten kesmeyi gözümde büyütürdüm bu 2. bebeğim hiç endişelenecek bir şey yok..

bebeğin emiyorsa daha başlama derim, başlayacağın zamanda önce yoğurt ve sebze dene.. ben de ek gıdayı sütten kesmeyi gözümde büyütürdüm bu 2. bebeğim hiç endişelenecek bir şey yok..

bebeğim emiyor ama çevremdekiler 6 ayı beklersen alışması çok geç olur kendin zorlanırsın bir an önce başla diyorlar azar azar başlasam diyorum bende emmesini etkileyecek diye de korkuyorum zaten emzirme konusunda çok hassasım 2.5 ay göğüs yarası çektim yılmadım emzirdim şimdi bırakırsa çok üzülürüm

aynen yaaa oyun halısını bile istemez oldu.. tuvalete gitmek bile zorlaştı bağırıp çağırıyor şimdi de eve geldiğimizden beri ne olduysa çocuğa enerji patlaması var eller ayaklar durmuyor çığlık atıp duruyor.ağlamıyor ama yatırınca çığlıklar artıyor.. anlamadık eşimle ne oluyor bu çocuğa böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…