2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

cnm benm oğlumda pek uyumaz gündüz en fazla 40 dk. hatta bazen yatırıp bnm içeriye gitmemle uyanması bir oluyor boşver gece uyuyorsa takma bende uyumadığı için hiç bi işimi yapamıyorum hatta bazen yemeği bile kocam işten dönünce yapabiliyorum belki bizimkilerin huyudur bana çekmemiş bn uykuyu çok severdim ama hayal oldu

Kizlar oglumu nereye yatirdiysamdA bas terlemesine cozum bulamadim kendi yapisi ole sanirsam ama hi yolu varmı hasta olmasindan korkuyoruz

Kizlar oglumu nereye yatirdiysamdA bas terlemesine cozum bulamadim kendi yapisi ole sanirsam ama hi yolu varmı hasta olmasindan korkuyoruz

valla benim kızda da aynısı var. vücudunda gram ter yok ama kafa sırılsıklam. emerken, uyurken ve ağlarken kafa sırılsıklam. ben de sık sık kurutuyorum saçlarını. bizim ebe bebeklerde olabiliyor, takma dedi. ama üşütmemeye dikkat etmek lazım tabi.:)
ha bi de ayakları da çok terliyor. her bez değişiminde çorap da değiştiriyoruz.

Son düzenleme:

valla benim kız da gündüzleri çok az uyuyor. uyutuyoruz 10 dk sonra cin gibi ayakta bizimki. uykusu bir saati geçince şaşırıyoruz.gece uykusu iyiydi ama son günlerde o da sıkıntılı biraz. humana gece çayı aldım dün. bakalım işe yarayacak mı. ama çok yorucu olduğu kesin.

ben hep öyle yapıyorum gece emerken uyuyor oluyor. e haliyle gaz çıkartmaya çalıştığımda uyuyor olduğu için nasıl oluyorsa uğraşıyorum uğraşıyorum çıkmıyor üzerine uyanmaya başlıyor... o yüzden ben de memeyi bıraktığında hiç uğraşmadan yatırıyorum. benim oğlan yüzüstü uyuyor bu arada.uyurken kıvranıyor o sırada çıkartıyor birkaç kere şahit oldum buna...

bu arada dün kriz geçirtti bana delirdim resmen. eşim de şehir dışındaydı... nasıl ağladı kuzum anlatamam. ben de artık yorulmuştum ameliyat yerim bile ağrımaya başlamıştı... yorgun olduğum için gerginliğim yansıdı tabi oğluma( nasıl üzgünüm anlatamam... keşke dün hiç olmasaydı... ağlamasına o kadar içerledim ki anlatamam... gazmış problemi galiba... pırt pırt çıkartıp duruyordu gün boyu oysaki... 7 de tam daldırdım 15 dk sonra ağlayarak uyandı gazını çıkarttım ağlamaya devam etti e tabi bütün gündüz uyumadığı için yorgunluğu da vardı huysuzluğu 2 katına çıktı böyle olunca... rezene kaynattım ilk defa. verdim bi hoşuna gitti ikinci kaşığı (çay) hazırladım üflüyorum sıcaksa soğusun diye , elimi tuttu kendine çekiyor kaşığı :) minik kuşum benim yaaa...

benim oğlanın önceden yoktu problemi.soğuk algınlığı olmuştu 2. ayında. o zaman emerken terlemeye başladı başı. sonra geçti... ama bu aralar yine ara ara emerken oluyor başı sırılsıklam... elimle bezle kuruluyorum. ama her emişinde olmuyor... doktora sormuştum normal demişti emerken güç harcıyor diye demişti... çözümü yok yani anladığım kadarıyla...

günaydın benim bebişim 4 ay+3 haftalık 1 aydır herşeyi ağzına sokmaya çalışıyo.bugün parmağımla kontrol edim dedim baktım damakları kabarmış bebeğimin sizin bebeklerinizde kabaran varmı sadece benim bebeğimmi acaba mamayı sıcakmı içiriyolar mikropmu kaptı dişmi olucak yoksa olması gerekenmi anlamadım gitti

benim oğlan seninkinden küçük ama benimki de herşeyi ağzına alıyor :)) damak için kendi damağına bir baksana ? ara ara kabartılar her damakta var diye biliyorum.. benim oğlanın damağında da kabartılar var tabiki diş şekline benzer halde her yerinde... bence olması gereken odur...

canım akşam 7 de gece uykusuna yattığı için sabah 4.30 dan sonra dalmıyor olabilir..gündüz de çok uyumuyormuş zaten.en iyisi sen şöyle yap.mesela en son gündüz 4 te mi uyandı.akşam 10 a kadar hiç uyutmaya çalışma.dayanabildiği kadar.sonra daha uzun uyur hem de sabah kalkma süresi de biraz daha geç olur.gündüz de eminim hep kucak istiyorsa uğraşmak çok zordur ama uyutmaya çalışma.mesela benim oğlum sık sık uyutunca daha kısa uyuyor. ama mesela 3 saat ayakta tutup sonra uyuttuysam uyuma süresi de uzuyor.gerçi kimbilir neler denedin de olmadı ama yine de tavsiyede bulunmak istedim.ha bir de kucaktan indirip bir anda yatırınca da hemen ağlıyorlar.altını açınca muhtemelen susuyordur.mesela yatırır yatırmaz altını aç az birşey dursun .sonra ilgisini çekecek birşey koy yanına,sonra yavaşça kapat altını.o şeye bakarken falan biraz yatar belki.ses çıkaran birşey olabilir.bir anda yatırınca yatmazlar ama mesela ben oğlumu böyle biraz yatırabiliyorum.

bir de mesela nedense kanepede yatmak istemiyorlar ama yere bir battaniye serip yatırınca biraz daha yatabiliyorlar.yanına da renkli bir sürü şey koyacaksın tabi.
kızlar bgun ilginç bişi yaşadım ilk defa işe gittim eve geldim oğlumu görür görmez göğüslerime süt indi biranda çok şaşırdım öncesinde hiç olmamıstı:))
evet ya böyle oluyor.mesela bir süre emzirmediğinde aklına bebeğin gelince de bir anda inebiliyor.
canını sıkma olur bazen insanın sabrı tükeniyor.kolay mı yalnızmışsın da.yardımcı olacak kimse yok mu hiç canım?aslında bebeğin emzik emmiyor mu emse baya rahat edersin

günaydınlar sevgılı kk daslarımm
nasılsınız benım paşanın burnu cok tıkanıyor o yusden 30 dk bır uyanıyorzu en son 8,40 dada uyandık ayaktayız :44:INSL GECER BIR AN oncee

keyfımbılır cım nerdesın face dede yoksunnnn?

Canım gece bebeğinle beraber yattığını söylemiştin sanki bana seninle uyumaya alıştığı için gündüz rahat uyuyamıyor gibi geliyor

narkosis, sana maşallah nası okadr uyanık kalıyor oğlun dedim ya, yav şom ağızlı mıyım neyim benimki de dün nerdeyse hiç uyumadı ki gündüzleri 3 defa uzun uyurdu.. en son zorla akşam 9 buçuk gibi uyuttum öyle bi yorulmuşki sabah 5 e geliyordu uyandığı nerdeyse 10 saat aç bi şekilde uyudu.. bakalım bugün nası olcaz.

bir de 1 haftadır dil çıkarmaya başladı, dil çıkarıyor devamlı.. böyle konuşurken gülerken vs hep dilini çıkarıp çıkarıp sokuyor

keyfımbılır cım nerdesın face dede yoksunnnn?

canım ben face hesabımı kapattım yaa.. orda çok vakit harcıyordum baktım kendimi frenliyemiyorum en iyisi kapatmak dedim ve dondurdum :)) özellikle 2013 anneleri grubuna girdikten sonra elimden telefon düşmemeye başladı hoş bi durum değil

Kızlar ben biraz geç katıldığım için bilemiyorum facebook ta da bir grup falan mı var ?

"2013 anneleri" isimli bir grup var canım burdaki arkadaşların nerdeyse hepsi orda yazışıyor

Son düzenleme:

emzik almadı ki ben de pek istekli olmadım... yardım edecek kimsem yok ne yazıkki annem 8 sene önce vefat etti. kaynanam yarı felçli.yalnızım yani.. aslında şikayetçi değilim bu durumdan. büyütürken başka seslerin olmasını istemem yani :)

Canım gece bebeğinle beraber yattığını söylemiştin sanki bana seninle uyumaya alıştığı için gündüz rahat uyuyamıyor gibi geliyor

olabilir canım yaa..iyisimi uyanacağı sırada yanına yerleşeyim :) ama gariptirki akşam 19-22 arası o bir kanepede yatıyor? ben mutfakta oluyorum.. o gece gündüzü iyi biliyor anlaşılan :)

dün benim oğlum beni krize soktu ameliyat yerim bile acıdı artık düşün halimi...
benimki de dilini kıvırarak değişik sesler çıkartıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…