ferrumu kullanmaya karar verdim. bu bitince ferro sanola geçicem ki o zaman ek gıda vermeye başlamış olurum onlara karıştırırım (beğenmiyormuş ya tadını bebişler)
begenmese de icer yav bi kasik ben de 7aralikta doktora sorup oyle baslicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ferrumu kullanmaya karar verdim. bu bitince ferro sanola geçicem ki o zaman ek gıda vermeye başlamış olurum onlara karıştırırım (beğenmiyormuş ya tadını bebişler)
Benim oğlan bugün gündüz hiç uyumadı desem yeridir. yarım saat şeklinde 2 kere uyudu ( az önce çığlık çığlığaydı pusette oturmak istemiyordu. çileden çıktım yine. Sonra telefonumdan Sıla - Kafa adlı parçayı çalmaya başladım saniyesinde sustu :) salladım tabi bu arada :) vee 2 dk yı geçmeden uyudu kuzum :)) 3 kere çaldım parçayı garanti olsun diye :)) Oğlumun Sıla yı sevdiğini biliyordum da ihmal etmişim valla :) hamileyken hep Sıla dinliyordum oradan alışkın herhalde :)) umarım uyutma yöntemimi bulmuşumdur artık :))
bir de bugün 4.30 tan beri ayaktaydı benim sıpa (
Kızlar ben güzdüzleri saat 1 veya 2 giibi emziriyorum gazını çıkarıyorum yüz üstü bırakıyorum koltuğun üstüne
açıyorum trt türkü radyoyu sağa sola dönüyo parmağını emerek uyuyor.bazen 2 saat bazen 3 saat bazen 4 saati bile buluyor
ev deki seslere bağlı.bu sayede bende yemeğimi yapmış oluyorum ama gece uykusuna geçerken acayip mızmız oluyor
uykusu var biliyorum uyumak istiyor haatta bir ses çıksın emerken bile ağlıyor rahatsız etmeyinde mayışim der gibi çok tatlı ya ama gece uykusuna geçerken mutfak odasısnın yanı aspratör açık sonra yavaş yavaş seviyeyi azaltıyorum ve biz salonda dizileri izliyoruz.sonra gece onu hiç uyandırmadan emzirip yatırıyorum biraz mırıldanıyor yatakta bende kapının orda bekliyorum kusar diye sonra 5 dk izleyip yaıyorum sabah 7,30 gibi emziriyorum bırakıyorum ytağa oyalanarak uyuyo uyanıyo filan hiç haberim yok ben uyuyorum kalkıyruz saaat 10 bazen 12 yi buluyor sonra kahvaltı yapamıyorum resmen ilgi alaka sonra öğle uykusu derken hiçbir özel hayatımız yok bu arada tıkırtıolacak diye...
bugün öğrencilerim bebeğim için hayırlı olsun a geldiler hediye olarak da duvar saatine oğluşumun resmini yaptırmışlar hediyeyi görünce çok şaşırdım resmi nerden buldunuz dedim çünkü resim hiç tanıdık gelmedi bendeki resimlerden değildi meğersem benim tosbikler üst komşumdan rica etmişler bebeği sevme bahanesiyle alın fotosunu çekin bize yollayın diye cin bunlar yaa ama inanılmaz mutlu oldum hemen astım duvara:))
Benim oğlan bugün gündüz hiç uyumadı desem yeridir. yarım saat şeklinde 2 kere uyudu ( az önce çığlık çığlığaydı pusette oturmak istemiyordu. çileden çıktım yine. Sonra telefonumdan Sıla - Kafa adlı parçayı çalmaya başladım saniyesinde sustu :) salladım tabi bu arada :) vee 2 dk yı geçmeden uyudu kuzum :)) 3 kere çaldım parçayı garanti olsun diye :)) Oğlumun Sıla yı sevdiğini biliyordum da ihmal etmişim valla :) hamileyken hep Sıla dinliyordum oradan alışkın herhalde :)) umarım uyutma yöntemimi bulmuşumdur artık :))
oooo ne kdr cok uyanik kalmis nasi dayanmis masallah:-D
ya benimki de yüzüstü yatıyor ama yine de destek istiyor kucağıma alıyorum biraz orda rahatlıyor yine yatırıyorum bir iki pış pış uyuyor aynen geceye giriş zor oluyor ve şimdilerde sanırım düzen değiştiriyor inş. gece uykusunu biraz erkene çeker, dün 10 buçukta geçti yani bizim için iyi bir saat..
ne hoş bir sürpriz..
bak civcive sıla severmiş...
ya bir de her zaman aynı şekilde uyumayabilir önemli olan kendini güvende hissetmesi...
ya eskıler dıyorkı bu yastakı bebelerın gun ıcınde gece hepp uyuması gerkek bu bebelere ne oluyor dıyo kı kaldıkı senn bebe 4 den berı ayaktamıss ALLAH KOLAYLIK VERSIN BACIMMMBenim oğlan bugün gündüz hiç uyumadı desem yeridir. yarım saat şeklinde 2 kere uyudu ( az önce çığlık çığlığaydı pusette oturmak istemiyordu. çileden çıktım yine. Sonra telefonumdan Sıla - Kafa adlı parçayı çalmaya başladım saniyesinde sustu :) salladım tabi bu arada :) vee 2 dk yı geçmeden uyudu kuzum :)) 3 kere çaldım parçayı garanti olsun diye :)) Oğlumun Sıla yı sevdiğini biliyordum da ihmal etmişim valla :) hamileyken hep Sıla dinliyordum oradan alışkın herhalde :)) umarım uyutma yöntemimi bulmuşumdur artık :))
ya eskıler dıyorkı bu yastakı bebelerın gun ıcınde gece hepp uyuması gerkek bu bebelere ne oluyor dıyo kı kaldıkı senn bebe 4 den berı ayaktamıss ALLAH KOLAYLIK VERSIN BACIMMM
BEN 3 HAFTADIR KULLANIYORUM CNM COK SUKRU SORUN OLMADI FEERUM :)ferrumu kullanmaya karar verdim. bu bitince ferro sanola geçicem ki o zaman ek gıda vermeye başlamış olurum onlara karıştırırım (beğenmiyormuş ya tadını bebişler)
BEN NE YEMEK YATIYSAM MAMA KASIGI ILE SUYUNDAN VERIYORUM YADA EKMEK içini suyuna bandırıyorum o emıp gerısını gerı ıade edıyor :) mandalın muz,trabzon hurması gıbı seylerıde kasıkla ezıp,elmayıda bıcakla rendeleyıp yanı ıncltıp verıyorum hayırlısı tatları sevıyo bgun mısal asurenın suyundan verdımm ok sukur ham yapt paşammmGunaydin kizlar erkenciyiz bugun biz (( dun dr kontrole gittik ek gıdaya geçelim dedi dr muz biz 4.5 aylık olduk once sebze püresi le baslicaz dedi dr tek tek basla sonra sebzeleri ekleyerek cogalt dedi meyveye sonra basla cunku meyveleri bebekler sever ilk onun tadini alirsa sebzeyi reddedebilir dedi hatta hazir bebelaklar ile ilk basla sonra gercek sebzeye don dedi ben netten biraz arastirdim bir yasina kadar tuz seker patlican bal pekmez salca gibi seyler yasakmis yogurt kendin mayala ama inek sutuyke degil pastorize sut kullaniyoruz dedi inek sutu bagirsaklarda sorun yarayabiliyomus bakalim bugun ilk defa vericem ve ilk defa yogurt mayalicam asil is sindi zorlasiyor birde blendirdan gecirerek vermeyin diyor cok ince cektigi icin cocukta puturlu seyleri yeme yemealiskanligi çok geç gelişiyor mus tel suzgec yada catalka ezin deniyor suz nasil yapiyosunuz paylasirsaniz cok memnun olurum
bugün öğrencilerim bebeğim için hayırlı olsun a geldiler hediye olarak da duvar saatine oğluşumun resmini yaptırmışlar hediyeyi görünce çok şaşırdım resmi nerden buldunuz dedim çünkü resim hiç tanıdık gelmedi bendeki resimlerden değildi meğersem benim tosbikler üst komşumdan rica etmişler bebeği sevme bahanesiyle alın fotosunu çekin bize yollayın diye cin bunlar yaa ama inanılmaz mutlu oldum hemen astım duvara:))
canım aylar buyudukce kg alımları dusuyor kotu dusunme lutfennslm kızlar dün 4. aylık aşımızı olduk ve kontrolümüz vardı bebeğim sadece 370 gr almış şuan 6870 olmuş kilosu çok cnm sıkıldı ilk iki ay çok iyiydi kilo alımı hatta doktorlar mama veriyorum zannediyordu sadece anne sütüyle besliyorum geçen ayda 600 gr almıştı bu ayda iyice düştü çok moralim bozuldu sütümde gayet iyi bebeğimde doyuyor ama niye kilo alımı azaldı anlamadım dr takip edelim dedi ama bnm kafama çok takıldı
gündüz 2 kere memede yarımşar saat uyudu. bir yarım saat de dışarıda. az önce de yarım saat... yani toplasan 2 saat anca.. ve bugün keyfi de hep yerindeydi maşallah...önceden en azından 40 dk uyuyordu şimdi o da düştü delireceğim yaa(
benımkı kucaGIMDA OLSUN 2 ST FILAN uyur da ben o sırada ıs yapıcam ıcın hemen besıgıne koyuyorum
nıe uyumuyorkı bızımkı suan grıp arada bırde gaz sorunu var ondan gece st bası kalkıyor yoksa 2 st bır kalkıyoo hayırlısı ıle hasta fılan olmasınlardaa tabı aradada uyusunlar canımmm bısde keyıf yapalım sımdı uyandı benımkıkucagıma aldım gerı uyudu bende yanım ayatırdım suann kahfe cekırdek sana yazıyorumm uyanmak uzere ama
aynen hepımız oyleyıs nerdeysee full tımeee hemdeeeeeeeehayatım bir odadan ibaret olmaya başladı neredeyse :) depresyona gireceğim yakında.. keyifli yemek bile yapamıyorum artık. hep koştura koştura...
kızlar haftalardır ilişki sonrası kanamam oluyo regl sandım ama 1,5 gun sonunda bıtıyoo kanama sızdede böle durumla karsılasan varmıı cevap lutfennn kadın doguma gıtmk istemıyommmmmm
kızlar haftalardır ilişki sonrası kanamam oluyo regl sandım ama 1,5 gun sonunda bıtıyoo kanama sızdede böle durumla karsılasan varmıı cevap lutfennn kadın doguma gıtmk istemıyommmmmm
hayatım bir odadan ibaret olmaya başladı neredeyse :) depresyona gireceğim yakında.. keyifli yemek bile yapamıyorum artık. hep koştura koştura...
benim oğlan şükür bu sefer 6. günde yaptı nasıl mutlu oldum anlatamam daaa rengi koyuydu koyu yeşil kahve arası gibi birşeydi (katı değil kesinlikle) kokusu da faciaydı. demir damlası kullanmaya başladım diye koyu renk olabilir mi ?
cnm yara varsa kanar
bende öyleyim yemek yapıyorum telaşla yiyorum telaşla bulaşıkları yıkıyorum telaşla saat 8 e kadar bunların hepsi bitmiş olmalı çünkü
8 den 10 bazen 10.30 a kadar kızım uyku pozisyonu alıyoruz akşamları kafadan 2 saat onu emzirip gaz çıkar uyumasını bekle ağla naz yap derken başım çatlıyor bazen bağırıyorum valla yeter bende insanım diye kendi kendine uyuyabiliytor ama akşamları illa memede kalacak
slm bebişim52 sanaa özel msj attım ama cvp alamadım acaba msj gitmemiş olabilirmi dedim daha önceki konularını okumuştum çok eski konularını yani bebek özlemi çekdiğin dönemlerden bahsediyorum şşuan ben senn eski durumun gibiyim çok umutsuzum bende pco var klomenle yumurtalar büyümedi nasıl hamile kaldın normal yollamı ve neşekilde tedavi oldun neolur bana yardım edermisin