2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Cvp yazdım cnm özelden.Bu arada been yeni gördüm bildirimlere pek bakmıyorum herkezin yazılarını okumak adına...

günaydınlar sevgılı kk daslar geec sabaha kadar st bası uyandım bebegım de öle burnu tıkalı oldugu ıcn pek derın uuyanamadı bende sbh kadar2*3 kez serum fızyolojık damlatıp aspırıtorle cıktım bol bol sıvı cıktı ama devam gene

bende öyle bişey olmadı cnm ama benim doğum sezeryandı

inanılmaz başım ağrıyor şuanda ya niye anlamadım
ınsl gecmıstır bas agrın cnm
hmm ama 2 ay once smear verdıydım temız cıktı dı benımde aklıma o gelıyorda pöff kadın dogumamı gıtcem sımdıkk

Dökülmek biraz basit kalıyor benim saçlarım nerdeyse yarı yarıya azaldı, biraz kestirdim saçlarımı hafifledi. Sürekli saç topluyorum her yerden. Benim doktorum bir ay kullanmanın yeterli olacağını söylemişti, bir ay kullandım demir ilacını.

Artık azalması gerekiyormuş zaten ilk üç ay çok hızlı kilo alıyorlar, artık en fazla yarım kg falan alıyorlarmış.

parol içtim geçti canım teşekkürler :)

kızlar haftalardır ilişki sonrası kanamam oluyo regl sandım ama 1,5 gun sonunda bıtıyoo kanama sızdede böle durumla karsılasan varmıı cevap lutfennn kadın doguma gıtmk istemıyommmmmm

Bendede oldu ilk ilişki sonraki asidi kanamam oldu 7gun kadar surdu benim adetlerinde o kadar sürdüğü için adet olduğumu düşündüm ama sonra belirli aralıklarla tekrar oldu bu sefer çok az gelip yine bi kaç gün devam etti bende adetmiyim degilmiyim namazlarim geciyo diye doktora gittim yara varmis vajinal fitil verdi geçti benimki simdi çok şükür fitilden sonra yine kanamam oldu ama hemen gecmedi ..

Kızlar ben çok beceriksiz bir anneyim herhalde... çok mutsuzum şu anda... oğlum bugün gündüz sadece 40 + 20+ 30(memede) uyudu deli olacağım ben nerede hata yapıyorum ?? sizin bebeklerde böyle birşey var mı ? ne yapacağım ben ?

Canım yara olunca ilişkide bile acıyor kaşınıyor bir git dr

Canım gece ne kadar uyuyor peki? gece yeterince uyuyorsa normal bence. 5. ayda her bebek farklı şekillerde uyuma alışkanlıkları ediniyormuş kimi 2 saat sabah 2 saat akşam uyuyormuş, kimisi 1 er saatlik olarak kimi de seninki gibi 30-40 dk lık uykularla uyuyormuş, uyumayacak bebek için sen ne yaparsan yap boş kendini suçlama. bizimkide çok değişken bazen 30-40 dk bazen 1 saat bazende 2 saat uyuyor ama bu daha çok gece uykusuna bağlı hala gaz sorunumuz var, geceleri huzursuz olursa gündüz biraz daha fazla uyuyor.

biz geldik güzel annişler ve minnoşlarııı
bugün iyiyiz çok şükür sabah herobabyden numune paketim geldi, çok sevindim
ama içindeki kavanoz mamasını kargoda kırmışlar gönderdikleri herşey bulaş bulaştı
sütlü pirinç unu maması vardı içinde açtım yedirdim kaşık kaşık götürdü ecoş maşallah
2tane kavonoz maması bi paket bebe bisküvisi bide 2 numaralı biberon mamasından 1 kullanımlık pakette göndermişler
iyi yani hoş bi tanıtım bence

ya eskıler dıyorkı bu yastakı bebelerın gun ıcınde gece hepp uyuması gerkek bu bebelere ne oluyor dıyo kı kaldıkı senn bebe 4 den berı ayaktamıss ALLAH KOLAYLIK VERSIN BACIMMM

kızlar bizim bebekler z çocukları kuşağında doğdular eskilerin sölediklerini pek umursamayın bence, bnm kv. biz kırkı çıkana kadar yüzündeki örtüyü kaldırmazdık diyo, benimki 20 günlükken yüzüstü tırtıl gibi ilerliyodu karyolasında
narkosis arkadaşım demekki senin yavru az uyuyor ama derin uyuduğu için alıyo uykusunu benim kızda gündüzleri yarım sa. 4 defa uyuyor sabah uykusundan akşam uykusuna kadar toplasan 2 saat anca ediyo yani, parça parça işte, yapcak bişi yok, gece uykusu düzenli die ona seviniyorum hiç değilse napıyım?
gecedemi uyumuyor senin yaramaz?

hayatım bir odadan ibaret olmaya başladı neredeyse :) depresyona gireceğim yakında.. keyifli yemek bile yapamıyorum artık. hep koştura koştura...
hepimiz aynıyız canım yarım saate hem evi süpürmeyi hem silip toz almayı sığdırcam die K..çımdan terler akıyo
naapalım, çok dua ettim ama rabbim bana sakin çocuk vermedi buna şükür

akşam 7 gibi daldırıyorum uykuya sonra 21de 1 de 3 te 4.30 dauyanıyor ve sonra daldıramıyorum( bu gece de her emişinde uyandı tam olarak ve tekrar uyutmaya çalıştım... bugün hep alttan gaz çıkartıyor ama rahat sanki bilmiyorum artık kucakta susuyor şimdi yatırdım bağırıyor bana "beni neden bıraktın diye"
offf offffff

bir de 2 gündür çenesi çok düşük dır dır konuşuyor:) istediği nesnelere de iki eliyle uzanıyor...

suzan oncekı yazılarını okumadım ama vajınal kuruluk olabılır sende bi kadın doğuma git bi baksınlar canım iltihap felanda olabılır ama muayene edilmesi lazım gecmiş olsun ..

bence rahat ol o uyumak ıstedığınde istediği kadar uyusun ben eskıden uyutmaya calışırdım bıraktım artık benım oğlan gunduzlerı emerken uyur oda on dakka bılemedın 15 onun harıcınde uykusu yoktur bu aralar da gece 11-12 de zor uyuyo bu asılar duzenını bozuyo cocukların ama ne yapacan mecbuur

kızlar bgun ilginç bişi yaşadım ilk defa işe gittim eve geldim oğlumu görür görmez göğüslerime süt indi biranda çok şaşırdım öncesinde hiç olmamıstı:))

evet bu aşılar sözde sağlıklı olmaları için ama daha dengesiz yapıyor onları (((

Kızlar biz dün 4 ayımız dı.
benim bebiş akşamları uykusu gelince emiyor ama gazını çıkrmıyor bende uykusu kaçmasın diye yatırıyorum ama gündüz hep çıkarıyor ne yapcam bilmiyorum 1 haftadır böyle çok zorlaştı ağızdan gaz çıkarması ama bu saatlerde uyuyacakken ama gece 1 de filan emzirince belki çıkarıyo belki çıkarmıyo sizde böyle olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…