• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
emzik almadı ki ben de pek istekli olmadım... yardım edecek kimsem yok ne yazıkki annem 8 sene önce vefat etti. kaynanam yarı felçli.yalnızım yani.. aslında şikayetçi değilim bu durumdan. büyütürken başka seslerin olmasını istemem yani :)

Allah rahmet eylesin.. doğumda da yalnız mıydın?
başka sesler bazen sinir bozucu oluyor ama bazen insan yardımcı birileri olsun da istiyor bünye dayanmıyor :47:

dün benim oğlum beni krize soktu ameliyat yerim bile acıdı artık düşün halimi... :(
benimki de dilini kıvırarak değişik sesler çıkartıyor :))

kız o sana naz yapmıştır, bnmki de beni bazen çileden çıkarıyor babası geldi mi süt dökmüş kedi :D hep yalancı durumuna düşüyorum :P

bir de 2 gündür sürekli hıçkırık tutuyor benim oğlanı :(

hıçkırık iyibişey hem doyduğunu hem de midesinin genişlediğini gösterirmiş :8:

Son düzenleme:
bugün normale döndük galiba 12 buçuk gibi uyudu hala uyuyorrr :46:
ben de fırsattan istifade humana içip kitap okudum :68:
özlemişim kitap okumayı yaa :))

okul evde başlar diye bi kitap var fatih kalkınç ın çok güzel tavsiye ederimm

Son düzenleme:

ben kızımı uyutmak için ayağımda sallıyorum, sallarken de bol bol kitap okuyorum :) 4 buçuk aydır 6 tane filan roamn okudum heralde. Çok iyi geliyo bana, kafamı dağıtıyorum..

narkosis, sana maşallah nası okadr uyanık kalıyor oğlun dedim ya, yav şom ağızlı mıyım neyim benimki de dün nerdeyse hiç uyumadı ki gündüzleri 3 defa uzun uyurdu.. en son zorla akşam 9 buçuk gibi uyuttum öyle bi yorulmuşki sabah 5 e geliyordu uyandığı nerdeyse 10 saat aç bi şekilde uyudu.. bakalım bugün nası olcaz.

bir de 1 haftadır dil çıkarmaya başladı, dil çıkarıyor devamlı.. böyle konuşurken gülerken vs hep dilini çıkarıp çıkarıp sokuyor :D

canım ben face hesabımı kapattım yaa.. orda çok vakit harcıyordum baktım kendimi frenliyemiyorum en iyisi kapatmak dedim ve dondurdum :)) özellikle 2013 anneleri grubuna girdikten sonra elimden telefon düşmemeye başladı hoş bi durum değil :(

"2013 anneleri" isimli bir grup var canım burdaki arkadaşların nerdeyse hepsi orda yazışıyor
hmm tmm canım ordakılerde senı sordu solerım onlara ben face den cok vakıt kaybetıttıgnı ınsll

vay bır okumayı sevemedım gıttı ya haftalık dergılerı gunluk gzeteye bıle goz atmadıgım oluyor pöffffffff
ben kızımı uyutmak için ayağımda sallıyorum, sallarken de bol bol kitap okuyorum :) 4 buçuk aydır 6 tane filan roamn okudum heralde. Çok iyi geliyo bana, kafamı dağıtıyorum..
ne gusel maasallah okumayı ınsl kı oglum sever ama anne babada ne gorurse onu ısler ya ınsl ıslemes :)

Allah rahmet eylesin.. doğumda da yalnız mıydın?
başka sesler bazen sinir bozucu oluyor ama bazen insan yardımcı birileri olsun da istiyor bünye dayanmıyor :47:

kız o sana naz yapmıştır, bnmki de beni bazen çileden çıkarıyor babası geldi mi süt dökmüş kedi :D hep yalancı durumuna düşüyorum :P

hıçkırık iyibişey hem doyduğunu hem de midesinin genişlediğini gösterirmiş :8:

doğumda görümcem ve eşim vardı ama sezeryandı sonuçta... ve doğum sonrası görümcem bana iyi bakacak diye Mersinde yaptım doğumu ama eşim hep ilgilendi benimle çok şükür pansumanımı bile eşim yaptı. gece tuvalet için yataktan hiç bıkmadan usanmadan kaldırdı beni... çok sabırlıydı şükür. ve bizim oğlan ilk 8 gün hastanede yattı solunum problemi olmuş. her gün 2 saatte bir süt sağıyordum oğlumuza götürüyorduk dondurup...

ben de geçen bir kitabımı bitirdim Piruze diye bir kitap çok hoşuma gitti. Şam a gelin giden bir anne 3 tane oğlundan 21 yıl ayrı kalıyor ne yazıkki... şimdi de Elif Şafak ın Aşk adlı kitabını okuyorum...

2 gündür gündüz uyumadı ya benim sıpa, bugün gündüz uyutabildim şükür. :) rahattı da çok şükür :) eee babasına dedim aynı şehirde olman bana da oğluna da huzur veriyor diye :)) eşimin de bi hoşuna gitti ki bu cümlem anlatamam :) arada şımartmak lazım eşleri di mi ? :) bugün biraz dışarı da çıktık hatta yoldayken arabada uyuyakaldı biraz :) ama tabi bağırıp çağırıyordu (şehir içi trafiği sevmiyor midesi bulanıyor benim oğlanın) hemen arabadan Sıla - Kafa yı açtım veeee sustuuuu :) sonra da uyuyakaldı :) kuzum yaaa ninni sevmeyen sıpam :)
dün telefonumu istedi bilgisayarda sizlere yazı yazarken o da bilgisayarı istedi hatta tuşlarına bile dokundu çok seviyorum bu sıpayı yaa :) dün akşam beni yorduğu için ona kızdığım için pişmanım :((( hep aklıma gelicek bu pişmanlık offf off :((

benim oğlan tam mayışmamışsa ayakta sallamayı imkansız kabul etmiyor...

benim kıza Valla nazar değdi ya uyumuyo akşamları 2 gündür 8 de uyutmaya başladım saat 10 oldu hala uyumadı bende yatağına yatırdım geldim ister uyu ister uyanık kalıp ağla almıcam seni bidaha kucağıma dedim bana güldü bende geldim salona tabi aspratör açık tüm evin ışıkları kapalı bakalım nekadar dayanacak böyle offf offf..

benim oğlanın önceden yoktu problemi.soğuk algınlığı olmuştu 2. ayında. o zaman emerken terlemeye başladı başı. sonra geçti... ama bu aralar yine ara ara emerken oluyor başı sırılsıklam... elimle bezle kuruluyorum. ama her emişinde olmuyor... doktora sormuştum normal demişti emerken güç harcıyor diye demişti... çözümü yok yani anladığım kadarıyla...

kızlar diş çıkarma döneminde terleme de artış olabilirmiş bir de d vitaminini ihmal etmeyin benim kızçem de aynı durumda su gibi oluyor emerken ve uyurken

Bizimde ayaklar da çok terleme oluyo ya o yüzden oğlumun ayakları hep buz gibi doktora sormayıda unuttum :((

günaydın canım benim oğlumunda aynı hep ayakları terliyo şöyle oluyomuş bebeklerin terlerini bir yerlerinden boşaltmaları gerekliyomuş kiminin başı terler kiminin farklı bizim bebişlerinde ayakları ve elleri çok terliyo ama en zoru kafa terlemesi gerçi oda en fazla 2 sene sonra geçermiş allah yardımcımız olsun napalım :)

benim kıza Valla nazar değdi ya uyumuyo akşamları 2 gündür 8 de uyutmaya başladım saat 10 oldu hala uyumadı bende yatağına yatırdım geldim ister uyu ister uyanık kalıp ağla almıcam seni bidaha kucağıma dedim bana güldü bende geldim salona tabi aspratör açık tüm evin ışıkları kapalı bakalım nekadar dayanacak böyle offf offf..

annenin nazarı daha çok değermiş bebeklere...

uykusuz bigünden herkese günaydınnnlar olsun..
buara herkeste bi uyku problemi var sanırım.
benimki delirtti beni yine.. benle dalga geçiyor resmen sabahtan beri uyuyo tamam daldı diyorum bende yatıyorum tam yerleşiyorum uykuya dalacam uyanıyo bu olay baya bi tekrarlayınca sinirlendim lanet gelsin uyumucam dedim ya :37:
şimdi de ters çevirdim yüzüstü debelenip duruyor emeklicem diye ben de karşısından ona nanik yapıyorum :33:
sen benle dalga geçermisin al ben de senle dalga geçerim işte..
psikopata bağladım yalnız :27:

oooo süpermiş ya:46:
ayakta sallamanın faydaları diyosun yani :1:

hmm tmm canım ordakılerde senı sordu solerım onlara ben face den cok vakıt kaybetıttıgnı ınsll

ayy beni mi sordular canlarım ya sağolsunlar sorulmak merak edilmek güzel şeyy :34:

yok canım soğuk buhar üflüyor sis gibi

ben sıcak buhar sanmıştım ya..
eşim de sormuş hiçbiyerde sıcak üfleyen yok soğuk üflüyormuş hep, emin misin sen sıcak üflediğine diyor :60:
peki soğuk üfleyince ortamı soğutmuyor mu?

doğumda görümcem ve eşim vardı ama sezeryandı sonuçta... ve doğum sonrası görümcem bana iyi bakacak diye Mersinde yaptım doğumu ama eşim hep ilgilendi benimle çok şükür pansumanımı bile eşim yaptı. gece tuvalet için yataktan hiç bıkmadan usanmadan kaldırdı beni... çok sabırlıydı şükür. ve bizim oğlan ilk 8 gün hastanede yattı solunum problemi olmuş. her gün 2 saatte bir süt sağıyordum oğlumuza götürüyorduk dondurup...

o zaman o eşe alkışşşşşşşş :nazar:
solunum sıkıntısını okumuştum diğer başlıktan.. çok şükür geçti o günler..

ben de geçen bir kitabımı bitirdim Piruze diye bir kitap çok hoşuma gitti. Şam a gelin giden bir anne 3 tane oğlundan 21 yıl ayrı kalıyor ne yazıkki... şimdi de Elif Şafak ın Aşk adlı kitabını okuyorum...

2 gündür gündüz uyumadı ya benim sıpa, bugün gündüz uyutabildim şükür. :) rahattı da çok şükür :) eee babasına dedim aynı şehirde olman bana da oğluna da huzur veriyor diye :)) eşimin de bi hoşuna gitti ki bu cümlem anlatamam :) arada şımartmak lazım eşleri di mi ? :) bugün biraz dışarı da çıktık hatta yoldayken arabada uyuyakaldı biraz :) ama tabi bağırıp çağırıyordu (şehir içi trafiği sevmiyor midesi bulanıyor benim oğlanın) hemen arabadan Sıla - Kafa yı açtım veeee sustuuuu :) sonra da uyuyakaldı :) kuzum yaaa ninni sevmeyen sıpam :)
dün telefonumu istedi bilgisayarda sizlere yazı yazarken o da bilgisayarı istedi hatta tuşlarına bile dokundu çok seviyorum bu sıpayı yaa :) dün akşam beni yorduğu için ona kızdığım için pişmanım :((( hep aklıma gelicek bu pişmanlık offf off :((

valla ben de kızdım bu sabah ve hiç pişman değilim çünkü haketti :19:
uyucaksan uyu uyumıcaksan da uyuma arkadaş kimi niye kandırıyon uyuyom diye :D
anneme anlatıyorum bazen böyle beni sinir etti şöyle yaptı böyle yaptı diye kızma ya kıyamam çok masum o diyor, neresi masum seni beni parmağında oynatır dedim :D
ama bazen ben de yorgunluktan sebepsiz yere sinirleniyorum o zaman üzülüyorum işte...
boşver unut o akşamı sil at kafandan oğluşun çoktaaan unutmuştur bilee :)))

humananın neyini içiyorsun?

humana still tea, süt artırıcı çay varya ondan..

hehehe ben de öyle diom bazen naparsan yap diyorum ama tabi sonra dayanamayıp alıyorum diye :D
off ya farkettim de hep onun dediği oluyo :D

Bizimde ayaklar da çok terleme oluyo ya o yüzden oğlumun ayakları hep buz gibi doktora sormayıda unuttum :((

bizimki de eller ayaklar terleyip buz gibi oluyor ama bi zararı yok sanırım bu zaman kadar bi zararı olmadı

narkosis, sana maşallah nası okadr uyanık kalıyor oğlun dedim ya, yav şom ağızlı mıyım neyim benimki de dün nerdeyse hiç uyumadı ki gündüzleri 3 defa uzun uyurdu.. en son zorla akşam 9 buçuk gibi uyuttum öyle bi yorulmuşki sabah 5 e geliyordu uyandığı nerdeyse 10 saat aç bi şekilde uyudu.. bakalım bugün nası olcaz.

bir de 1 haftadır dil çıkarmaya başladı, dil çıkarıyor devamlı.. böyle konuşurken gülerken vs hep dilini çıkarıp çıkarıp sokuyor :D

canım ben face hesabımı kapattım yaa.. orda çok vakit harcıyordum baktım kendimi frenliyemiyorum en iyisi kapatmak dedim ve dondurdum :)) özellikle 2013 anneleri grubuna girdikten sonra elimden telefon düşmemeye başladı hoş bi durum değil :(

"2013 anneleri" isimli bir grup var canım burdaki arkadaşların nerdeyse hepsi orda yazışıyor

sonra aç gel ama özleriz seni :)

ben de 2 çocukla tefsir okumaya çalışıyorum gerçi tefsir mi beni okuyor ben mi onu bilmiyorum da...

benimki de çıldırmaya başladı ne yaptığı belli değil gece 1 de uyuyor sabah 9 da kalkıyor benim kafa kalmıyor yoruluyorum işlere yetişemiyorum..

sonra aç gel ama özleriz seni :)

ben de 2 çocukla tefsir okumaya çalışıyorum gerçi tefsir mi beni okuyor ben mi onu bilmiyorum da...

benimki de çıldırmaya başladı ne yaptığı belli değil gece 1 de uyuyor sabah 9 da kalkıyor benim kafa kalmıyor yoruluyorum işlere yetişemiyorum..

oyyy çok duygulandım teşkkr ederim :34:

eşime dedim face i dondurdum diye bakalım ne kadar dayanabilcen diyor :60:
#direnkeyfimbilir :D
şaka bi yana ciddi vaktim gidiyordu böyle iyi oldu :))

tefsir mii 2 çocuklaaa bravoooo :))) varsın tefsir seni okusun yaa önemli olan eline alabilmek... kimin tefsiri özel olmazsa?

Son düzenleme:
pes ettim :) 40 dk uyuyor sadece daha da uzatamıyorum ben de pes ettim. sabahtan beri 2 tane 40 yaptık şimdi 3. süne daldırdım. ama 40 ar dk olunca mız mız oluyor :( daaa sabah mızmızdı babayı görünce ne kadar mızmız olursa olsun keyifli bir sohbete başlıyorlar:) benle bu kadar sohbet etmiyor oğlum yaa :) kıskanıyorum valla :)

merabalr nasıl gidiyo bakalım uzun zamndır giremiyorum. son gelişmeleri anlatayım kızım 4 ay kontrolünde hiç kilo almadığını gördük ve doktor tavsiyesiyle mamaya başladık ama kızım denediğimiz hiç bi mamayı kabul etmedi hatta ben zorlarınca kustu neyse biberonu sevmedi herhalde dedim ve kaşıkla vermeya başladım ve farkettim ki mamanın değdği yerler kızrmaya sonra su toplamaya başladı doktora giittik doktorumuz tahlil yapmadan inek sütü alerjisi dedi ama tahlilide verdik bir hafta sonra çıktı hakikaten inek sütü alerjisi :( piyasadaki bütün mamalarda varmış özel bi mama verdi sonuç kızım onuda beğenmedi hakikaten tadı kötü. doktorumuz başka bişi veremeyiz iyiki bu şekilde ortaya çıktı yoksa besin zehilenmesi yaşayabilirmiş ve geri dönüşü olmayan sonuçlar olabilirmiş :( (buna da şükür ki erken faredildi) doktorumuz mamanın içine pudraşekeri at tatlansın öyle alır dedi akşam denedik evet biraz aldı ama yine dudakları kabarmaya başladı şekerdede var sanırım süt :( dualarınızı bekliyorum Allahım bana çıkış yolu göstersin

pes ettim :) 40 dk uyuyor sadece daha da uzatamıyorum ben de pes ettim. sabahtan beri 2 tane 40 yaptık şimdi 3. süne daldırdım. ama 40 ar dk olunca mız mız oluyor :( daaa sabah mızmızdı babayı görünce ne kadar mızmız olursa olsun keyifli bir sohbete başlıyorlar:) benle bu kadar sohbet etmiyor oğlum yaa :) kıskanıyorum valla :)

zorlama canım çocuğu uyky-usu gelince uyur zaten belkide 40 dak ona yetiodur.oyun oyna şarkılar söyle canı isterse uyusun istemezse amann :)

Back