kızlar günaydın benim bebişim 4 buçuk aylık oldu 4 aylık kontrolünde 7 kiloydu 2 hafta oldu tartıldım fakat 6800 gibi geldi bu aylarda olabiliyomu acaba hareketli bebek ama uykusu falanda normal mama yiyo acaba aptamilimi değiştirsem[/QUOTE
Aynı tartıda mı tartıldı.belki tartılarda farklılık olmuş da olabilir.
çok sağol canım benim.terleyince genelde sırtına havlu koyarım ben de.çok terliyse de değiştiriyorum ama bir battaniyenin altına giriyorum bebeğimle birlikte öyle değiştiririm.doktora da gittik hala geçmedi pek.hiç ilaç vermedi doktor ciğerlerine inmemiş.sadece burnuna damla damlat dedi.onu yapıyoruz ama ilaçsız da geçmiyor.
Geçmiş olsun sana da canım.bizde x clear diye bir damla var.sanırım deniz suyu değil bu, ama ilaç da değil doğal birşey.tavsiye ederim.
doktorun dediği gibi yap ve tedavini yaptır bence.ben de bebeğim 15 günlükken dişimi yaptırmıştım.doktorum birşey olmaz süte geçmez fazla falan demişti.sinir oldum şimdi.ben eve gidip emzirmiştim.
suyu kaynat mutlaka canım.ama fazla da verme.sonuçta 6 ayları dolmadı.alabildikleri kadar anne sütü alsınlar.
çak sağol canım.hala tam iyileşemedi malesef uğraşıyoruz.
bir de içini yıkamak için elin heryerine ulaşabiliyormu ona dikkat et mutlaka.benim bir tane vardı kızımda kullandığım.heryerine ulaşmak zordu yapışık yapışık oluyordu kullanamadım.şimdi bir daha aldık temizlemesi kolay memnunum.premier marka.
allah kolaylık versin.büyük ihtimal bir sıkıntısı vardır yoksa böyle yapmaz.dişten olabilir mi acba.çok da yapacak birşey yok ama arada bir rezene çayı içirebilirsin bir kaç çay kaşığı.bir yerinde ağrısı varsa rahatlatır belki.
sebebiini sonunda yazmışsın aslında.saçlar doğumdan sonra boşalan demir depoları yüzünden dökülüyor.demir eksikliğin geçtiğinde dökülmez.yani ilaçlarını iç zamanla geçecektir.tabi böyle akıl veriyorum da benim de dökülüyor ve hiç demir ilaçlarımı kullanmıyorum.
aslında öyleyse işin çok da zor değil ama sanırım biraz da titiz bir insansın.benim 15 günde bir geliyor yetiyor sayılır.tamam yine de ütü birikiyor ama ben takmıyorum ütü sepetine koyuyorum.gerekirse ütülüyorum 1-2 parça.bayan gelince de hepsini ütülüyor işte.çok da takılma ya olduğu kadar boşver.
benim böyle birşey olmadı.bence istemesen de git yine de doktora canım.
suzan muz verme canım.1 yaşına kadar verildiğinde beyin gelişimini geriletiyormuş.netten bir araştır istersen.
kızlar biz de cuma günü doktora gittik oğlum için.ciğerine inmemiş ama hırıltısı çok .doktorumuz hiçbir ilaç vermedi.böyle olması hoşuma gidiyor ama bir yandan da ialç olmayınca geçmedi ,ilerleyecek diye korkuyorum.gece uykusunda baya öksürüyor.bu face işini bir türlü beceremdim ya nasıl giricem ki ben gruba
hmm ogrendıgım ı oldu sagolasın cnm benımm muckk
ıı ılacsız gecsın ınsl dua ıle gruba katıl dıyorsun canımm 2013annelerı dıye zaten cıkar lınk atıyımm
https://www...................../171505479719222/members/ burası ıste kıslar senı kabul eder ınsl
oh cok sukur
ayy aynen yenıden abdest alyrm sırf bu yusdenn sanırım gıdecegım pöff
canım 5 dk dada ols auykusunu alıyor dalsın yeterkı o yusden ben pek bır yere gıtmek ıstemyrmm dusenı kacıyooo
senın yetmedıgınden degıl yanı o uykusu nu aldıgından öleee bısımkıde gundus 3 kere uyuyor hıc bellı olmuyor suresııı
ınsl gıdıcem b u gıdısde
hehe kendı sesını taıyor tepkı verıyor bısıkı bır bagırıyorr gerı karsılık verıyor bagırmasına sende tkalıt et onuu ınsl dahada gusel seyler yapacak tırr bızıkıde babasının gozlugunu uzanıp alıyorr ıncelıyooo
gıdıcem sanırm
hehe aska gelmıssın canım elhamdulıllah ınan sevdıgını gorunce nasıl heyecanlanır sende de öle olmuş ınsl
benımkıde uyanınca cıkaryr agısdan cnm
bısımkıde enseden terlıyrr bez koyuyorum artıkk
dıs yerlesrı belli olucakk sertlesecek ıce v sonrasında suresı bellı olmayan dıs cıkmalar baslıcak ınsl