emzik almadı ki ben de pek istekli olmadım... yardım edecek kimsem yok ne yazıkki annem 8 sene önce vefat etti. kaynanam yarı felçli.yalnızım yani.. aslında şikayetçi değilim bu durumdan. büyütürken başka seslerin olmasını istemem yani :)
dün benim oğlum beni krize soktu ameliyat yerim bile acıdı artık düşün halimi...
benimki de dilini kıvırarak değişik sesler çıkartıyor :))
bir de 2 gündür sürekli hıçkırık tutuyor benim oğlanı
bugün normale döndük galiba 12 buçuk gibi uyudu hala uyuyorrr
ben de fırsattan istifade humana içip kitap okudum
özlemişim kitap okumayı yaa :))
okul evde başlar diye bi kitap var fatih kalkınç ın çok güzel tavsiye ederimm
hmm tmm canım ordakılerde senı sordu solerım onlara ben face den cok vakıt kaybetıttıgnı ınsllnarkosis, sana maşallah nası okadr uyanık kalıyor oğlun dedim ya, yav şom ağızlı mıyım neyim benimki de dün nerdeyse hiç uyumadı ki gündüzleri 3 defa uzun uyurdu.. en son zorla akşam 9 buçuk gibi uyuttum öyle bi yorulmuşki sabah 5 e geliyordu uyandığı nerdeyse 10 saat aç bi şekilde uyudu.. bakalım bugün nası olcaz.
bir de 1 haftadır dil çıkarmaya başladı, dil çıkarıyor devamlı.. böyle konuşurken gülerken vs hep dilini çıkarıp çıkarıp sokuyor
canım ben face hesabımı kapattım yaa.. orda çok vakit harcıyordum baktım kendimi frenliyemiyorum en iyisi kapatmak dedim ve dondurdum :)) özellikle 2013 anneleri grubuna girdikten sonra elimden telefon düşmemeye başladı hoş bi durum değil
"2013 anneleri" isimli bir grup var canım burdaki arkadaşların nerdeyse hepsi orda yazışıyor
vay bır okumayı sevemedım gıttı ya haftalık dergılerı gunluk gzeteye bıle goz atmadıgım oluyor pöffffffffbugün normale döndük galiba 12 buçuk gibi uyudu hala uyuyorrr
ne gusel maasallah okumayı ınsl kı oglum sever ama anne babada ne gorurse onu ısler ya ınsl ıslemes :)ben kızımı uyutmak için ayağımda sallıyorum, sallarken de bol bol kitap okuyorum :) 4 buçuk aydır 6 tane filan roamn okudum heralde. Çok iyi geliyo bana, kafamı dağıtıyorum..
sekerdelisii seni yakaladığım iyi oldu yaa hani şu sinbo buhar makinesi vardı ya o makine sıcak buhar üflüyor değil mi???????
Allah rahmet eylesin.. doğumda da yalnız mıydın?
başka sesler bazen sinir bozucu oluyor ama bazen insan yardımcı birileri olsun da istiyor bünye dayanmıyor
kız o sana naz yapmıştır, bnmki de beni bazen çileden çıkarıyor babası geldi mi süt dökmüş kedihep yalancı durumuna düşüyorum
hıçkırık iyibişey hem doyduğunu hem de midesinin genişlediğini gösterirmiş
ben kızımı uyutmak için ayağımda sallıyorum, sallarken de bol bol kitap okuyorum :) 4 buçuk aydır 6 tane filan roamn okudum heralde. Çok iyi geliyo bana, kafamı dağıtıyorum..
benim oğlanın önceden yoktu problemi.soğuk algınlığı olmuştu 2. ayında. o zaman emerken terlemeye başladı başı. sonra geçti... ama bu aralar yine ara ara emerken oluyor başı sırılsıklam... elimle bezle kuruluyorum. ama her emişinde olmuyor... doktora sormuştum normal demişti emerken güç harcıyor diye demişti... çözümü yok yani anladığım kadarıyla...
Bizimde ayaklar da çok terleme oluyo ya o yüzden oğlumun ayakları hep buz gibi doktora sormayıda unuttum(
benim kıza Valla nazar değdi ya uyumuyo akşamları 2 gündür 8 de uyutmaya başladım saat 10 oldu hala uyumadı bende yatağına yatırdım geldim ister uyu ister uyanık kalıp ağla almıcam seni bidaha kucağıma dedim bana güldü bende geldim salona tabi aspratör açık tüm evin ışıkları kapalı bakalım nekadar dayanacak böyle offf offf..
ben kızımı uyutmak için ayağımda sallıyorum, sallarken de bol bol kitap okuyorum :) 4 buçuk aydır 6 tane filan roamn okudum heralde. Çok iyi geliyo bana, kafamı dağıtıyorum..
hmm tmm canım ordakılerde senı sordu solerım onlara ben face den cok vakıt kaybetıttıgnı ınsll
yok canım soğuk buhar üflüyor sis gibi
doğumda görümcem ve eşim vardı ama sezeryandı sonuçta... ve doğum sonrası görümcem bana iyi bakacak diye Mersinde yaptım doğumu ama eşim hep ilgilendi benimle çok şükür pansumanımı bile eşim yaptı. gece tuvalet için yataktan hiç bıkmadan usanmadan kaldırdı beni... çok sabırlıydı şükür. ve bizim oğlan ilk 8 gün hastanede yattı solunum problemi olmuş. her gün 2 saatte bir süt sağıyordum oğlumuza götürüyorduk dondurup...
ben de geçen bir kitabımı bitirdim Piruze diye bir kitap çok hoşuma gitti. Şam a gelin giden bir anne 3 tane oğlundan 21 yıl ayrı kalıyor ne yazıkki... şimdi de Elif Şafak ın Aşk adlı kitabını okuyorum...
2 gündür gündüz uyumadı ya benim sıpa, bugün gündüz uyutabildim şükür. :) rahattı da çok şükür :) eee babasına dedim aynı şehirde olman bana da oğluna da huzur veriyor diye :)) eşimin de bi hoşuna gitti ki bu cümlem anlatamam :) arada şımartmak lazım eşleri di mi ? :) bugün biraz dışarı da çıktık hatta yoldayken arabada uyuyakaldı biraz :) ama tabi bağırıp çağırıyordu (şehir içi trafiği sevmiyor midesi bulanıyor benim oğlanın) hemen arabadan Sıla - Kafa yı açtım veeee sustuuuu :) sonra da uyuyakaldı :) kuzum yaaa ninni sevmeyen sıpam :)
dün telefonumu istedi bilgisayarda sizlere yazı yazarken o da bilgisayarı istedi hatta tuşlarına bile dokundu çok seviyorum bu sıpayı yaa :) dün akşam beni yorduğu için ona kızdığım için pişmanım(( hep aklıma gelicek bu pişmanlık offf off (
humananın neyini içiyorsun?
benim kıza Valla nazar değdi ya uyumuyo akşamları 2 gündür 8 de uyutmaya başladım saat 10 oldu hala uyumadı bende yatağına yatırdım geldim ister uyu ister uyanık kalıp ağla almıcam seni bidaha kucağıma dedim bana güldü bende geldim salona tabi aspratör açık tüm evin ışıkları kapalı bakalım nekadar dayanacak böyle offf offf..
Bizimde ayaklar da çok terleme oluyo ya o yüzden oğlumun ayakları hep buz gibi doktora sormayıda unuttum(
narkosis, sana maşallah nası okadr uyanık kalıyor oğlun dedim ya, yav şom ağızlı mıyım neyim benimki de dün nerdeyse hiç uyumadı ki gündüzleri 3 defa uzun uyurdu.. en son zorla akşam 9 buçuk gibi uyuttum öyle bi yorulmuşki sabah 5 e geliyordu uyandığı nerdeyse 10 saat aç bi şekilde uyudu.. bakalım bugün nası olcaz.
bir de 1 haftadır dil çıkarmaya başladı, dil çıkarıyor devamlı.. böyle konuşurken gülerken vs hep dilini çıkarıp çıkarıp sokuyor
canım ben face hesabımı kapattım yaa.. orda çok vakit harcıyordum baktım kendimi frenliyemiyorum en iyisi kapatmak dedim ve dondurdum :)) özellikle 2013 anneleri grubuna girdikten sonra elimden telefon düşmemeye başladı hoş bi durum değil
"2013 anneleri" isimli bir grup var canım burdaki arkadaşların nerdeyse hepsi orda yazışıyor
sonra aç gel ama özleriz seni :)
ben de 2 çocukla tefsir okumaya çalışıyorum gerçi tefsir mi beni okuyor ben mi onu bilmiyorum da...
benimki de çıldırmaya başladı ne yaptığı belli değil gece 1 de uyuyor sabah 9 da kalkıyor benim kafa kalmıyor yoruluyorum işlere yetişemiyorum..
pes ettim :) 40 dk uyuyor sadece daha da uzatamıyorum ben de pes ettim. sabahtan beri 2 tane 40 yaptık şimdi 3. süne daldırdım. ama 40 ar dk olunca mız mız oluyordaaa sabah mızmızdı babayı görünce ne kadar mızmız olursa olsun keyifli bir sohbete başlıyorlar:) benle bu kadar sohbet etmiyor oğlum yaa :) kıskanıyorum valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?