• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bu yöntemi sadece gece uyguluyorum, gündüz onun canı nasıl isterse öyle uyutuyorum o kadarını hakediyor çünkü:)
gündüz uykumuz şöyle, emdikten sonra 1-1,5 saat uyanık kalıyor sonra ııhh ıhhh diye mızıldanmaya başlıyor anlıyorumki beni uyut diyor :1::1: sonra uyuyor 1-1,5 saat felan uyanınca yine emme saati gelmiş oluyor hep bu şekilde her emmeden sonra uyuyor ama bazen yarım saat veya 2 saat boyunca uyuduğu da oluyor..

kakamız da 4 günde bir yapıyor doktorumuz 72 saatte yapması lazım yoksa bağırsakta birikip sertleşir kabız olabilir anüsü yırtar dedi sen kulak çöpüyle uyar anüsü dedi bi defa uyardım ama değişen bişey olmadı yine 4 günde bir yapıyor yaptığı zaman da sıvı şeklinde zaten oyüzden bi daha da kulak çöpü felan yapmadım

benim oğlan şükür bu sefer 6. günde yaptı nasıl mutlu oldum anlatamam daaa rengi koyuydu koyu yeşil kahve arası gibi birşeydi (katı değil kesinlikle) kokusu da faciaydı. demir damlası kullanmaya başladım diye koyu renk olabilir mi ?

canım uyuturken saç kurutma makinesini çalıştırsana. ama önce yastığa yatır aglamaya baslayacak muhtemelen makine yanında hazır olsun hemen aç ve salla hafif hafif emzik alıyorsa onu da ver agzına ve emziği destekle elinde düşürmesin diye. büyük ihtimal işe yarar ve bebekler en az 20 dk da derin uykuya gecerler yani bi 20 dk makine çalışsın ama dikkat et makinenin hava giriş yeri ve çıkış yeri açıkta olsun yoksa ya makine yanar ya da bi yeri yakar Allah korusun.bide çocuga çok yakın koyma canım 2 metre falan uzakta olsun mümkünse. benim en büyük kurtarıcım saç kurutma makinesi. oğlumu onunla büyüttüm reflü olduğu için hiç uyumazdı kızımda da çok yardımcı oluyor zorda kalınca kullanıyorum, misafir var da ev gürültülüyse uyuyamıyorsa makineyi açıyorum en azından bi 1 saat rahat uyuyor :)

Youtube da fön makinası sesi var hiç uğraşmayın evde makinayı açılan diye açın youtube fön makinasını valla daha rahat edersiniz kızlar.

benim oğlan şükür bu sefer 6. günde yaptı nasıl mutlu oldum anlatamam daaa rengi koyuydu koyu yeşil kahve arası gibi birşeydi (katı değil kesinlikle) kokusu da faciaydı. demir damlası kullanmaya başladım diye koyu renk olabilir mi ?

evet canım ondan hangi damlayı kullanıyorsun?

bugün öğrencilerim bebeğim için hayırlı olsun a geldiler:21::21: hediye olarak da duvar saatine oğluşumun resmini yaptırmışlar :51: hediyeyi görünce çok şaşırdım resmi nerden buldunuz dedim çünkü resim hiç tanıdık gelmedi bendeki resimlerden değildi meğersem benim tosbikler üst komşumdan rica etmişler bebeği sevme bahanesiyle alın fotosunu çekin bize yollayın diye cin bunlar yaa :D:D ama inanılmaz mutlu oldum hemen astım duvara:))

Gunaydin kizlar erkenciyiz bugun biz :((( dun dr kontrole gittik ek gıdaya geçelim dedi dr muz biz 4.5 aylık olduk once sebze püresi le baslicaz dedi dr tek tek basla sonra sebzeleri ekleyerek cogalt dedi meyveye sonra basla cunku meyveleri bebekler sever ilk onun tadini alirsa sebzeyi reddedebilir dedi hatta hazir bebelaklar ile ilk basla sonra gercek sebzeye don dedi ben netten biraz arastirdim bir yasina kadar tuz seker patlican bal pekmez salca gibi seyler yasakmis yogurt kendin mayala ama inek sutuyke degil pastorize sut kullaniyoruz dedi inek sutu bagirsaklarda sorun yarayabiliyomus bakalim bugun ilk defa vericem ve ilk defa yogurt mayalicam asil is sindi zorlasiyor birde blendirdan gecirerek vermeyin diyor cok ince cektigi icin cocukta puturlu seyleri yeme yemealiskanligi çok geç gelişiyor mus tel suzgec yada catalka ezin deniyor suz nasil yapiyosunuz paylasirsaniz cok memnun olurum

kızlar bu sanclar eşit araliklarla mi gelmek zorunda. yani 10 dk tam tamına mi . arada 9 arada 11 olmaz mi. acele cevap lütfen

11 olduk :) bende fen bilgisi öğr. hepinizin öğrt. günü kutlu olsun...

:3:senin de öğretmenler günün kutlu olsun ve bütün öğretmenlerimizin:7:

yupiiuu 11 olduk:))

kızlar bu sanclar eşit araliklarla mi gelmek zorunda. yani 10 dk tam tamına mi . arada 9 arada 11 olmaz mi. acele cevap lütfen

bildiğim kadarıyla kurulmuş saat gibi eşit aralıklarla gelmesi gerekiyor en yakın hastaneye git istersen ebe bir baksın açılman var mı doğum başlamış mı bilirler

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar erkenciyiz bugun biz :((( dun dr kontrole gittik ek gıdaya geçelim dedi dr muz biz 4.5 aylık olduk once sebze püresi le baslicaz dedi dr tek tek basla sonra sebzeleri ekleyerek cogalt dedi meyveye sonra basla cunku meyveleri bebekler sever ilk onun tadini alirsa sebzeyi reddedebilir dedi hatta hazir bebelaklar ile ilk basla sonra gercek sebzeye don dedi ben netten biraz arastirdim bir yasina kadar tuz seker patlican bal pekmez salca gibi seyler yasakmis yogurt kendin mayala ama inek sutuyke degil pastorize sut kullaniyoruz dedi inek sutu bagirsaklarda sorun yarayabiliyomus bakalim bugun ilk defa vericem ve ilk defa yogurt mayalicam asil is sindi zorlasiyor birde blendirdan gecirerek vermeyin diyor cok ince cektigi icin cocukta puturlu seyleri yeme yemealiskanligi çok geç gelişiyor mus tel suzgec yada catalka ezin deniyor suz nasil yapiyosunuz paylasirsaniz cok memnun olurum

hayırlı olsun darısı başımıza:) ek gıda olayı bence de çook zor asıl iş o zaman başlıyor.. inşallah herşeyi yiyen bebişlerimiz olur..

pütürlü vermek konusunda ben de aynı fikirdeyim, zaten anne sütü tamamen sıvı şeklinde sıvı almaya alışkınlar, hafif pütürlü bi şekilde çatalla ezerek vermek daha doğru ben de blender kullanmayacağım

Öğretmenler gününüz kutlu olsun canlarım öğretmenlerim iyi ki varsınız :) İlk öğrencileriniz olan bebeklerinizle daha nice Öğretmenler Günü geçirmenizi umud ederim :))

Back