2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Benim oğlan bugün gündüz hiç uyumadı desem yeridir. yarım saat şeklinde 2 kere uyudu ( az önce çığlık çığlığaydı pusette oturmak istemiyordu. çileden çıktım yine. Sonra telefonumdan Sıla - Kafa adlı parçayı çalmaya başladım saniyesinde sustu :) salladım tabi bu arada :) vee 2 dk yı geçmeden uyudu kuzum :)) 3 kere çaldım parçayı garanti olsun diye :)) Oğlumun Sıla yı sevdiğini biliyordum da ihmal etmişim valla :) hamileyken hep Sıla dinliyordum oradan alışkın herhalde :)) umarım uyutma yöntemimi bulmuşumdur artık :))
bir de bugün 4.30 tan beri ayaktaydı benim sıpa (

oooo ne kdr cok uyanik kalmis nasi dayanmis masallah:-D

ya benimki de yüzüstü yatıyor ama yine de destek istiyor kucağıma alıyorum biraz orda rahatlıyor yine yatırıyorum bir iki pış pış uyuyor aynen geceye giriş zor oluyor ve şimdilerde sanırım düzen değiştiriyor inş. gece uykusunu biraz erkene çeker, dün 10 buçukta geçti yani bizim için iyi bir saat..

ne hoş bir sürpriz..

bak civcive sıla severmiş...
ya bir de her zaman aynı şekilde uyumayabilir önemli olan kendini güvende hissetmesi...

kızlar haftalardır ilişki sonrası kanamam oluyo regl sandım ama 1,5 gun sonunda bıtıyoo kanama sızdede böle durumla karsılasan varmıı cevap lutfennn kadın doguma gıtmk istemıyommmmmm

yarım saat sonra yine uyandı. dışarıdayken gazlanmış anlaşılan. pıtır pıtır gaz çıkartıp durduk 2 seferdir daldırıyorum kıvranarak uyanıyor umarım bu son daldırmamdır...

ya eskıler dıyorkı bu yastakı bebelerın gun ıcınde gece hepp uyuması gerkek bu bebelere ne oluyor dıyo kı kaldıkı senn bebe 4 den berı ayaktamıss ALLAH KOLAYLIK VERSIN BACIMMM

ya eskıler dıyorkı bu yastakı bebelerın gun ıcınde gece hepp uyuması gerkek bu bebelere ne oluyor dıyo kı kaldıkı senn bebe 4 den berı ayaktamıss ALLAH KOLAYLIK VERSIN BACIMMM

gündüz 2 kere memede yarımşar saat uyudu. bir yarım saat de dışarıda. az önce de yarım saat... yani toplasan 2 saat anca.. ve bugün keyfi de hep yerindeydi maşallah...önceden en azından 40 dk uyuyordu şimdi o da düştü delireceğim yaa(

ferrumu kullanmaya karar verdim. bu bitince ferro sanola geçicem ki o zaman ek gıda vermeye başlamış olurum onlara karıştırırım (beğenmiyormuş ya tadını bebişler)
BEN 3 HAFTADIR KULLANIYORUM CNM COK SUKRU SORUN OLMADI FEERUM :)
BEN NE YEMEK YATIYSAM MAMA KASIGI ILE SUYUNDAN VERIYORUM YADA EKMEK içini suyuna bandırıyorum o emıp gerısını gerı ıade edıyor :) mandalın muz,trabzon hurması gıbı seylerıde kasıkla ezıp,elmayıda bıcakla rendeleyıp yanı ıncltıp verıyorum hayırlısı tatları sevıyo bgun mısal asurenın suyundan verdımm ok sukur ham yapt paşammm

ayy senın yerınde olmak ısterdımmm ev hanımıyım ama gosumun onunde canlandıda cok hoss dusunmusler hepsıne ıs bası yapınca 100 ver gıtsın kızz :)

canım aylar buyudukce kg alımları dusuyor kotu dusunme lutfenn

benımkı kucaGIMDA OLSUN 2 ST FILAN uyur da ben o sırada ıs yapıcam ıcın hemen besıgıne koyuyorum
nıe uyumuyorkı bızımkı suan grıp arada bırde gaz sorunu var ondan gece st bası kalkıyor yoksa 2 st bır kalkıyoo hayırlısı ıle hasta fılan olmasınlardaa tabı aradada uyusunlar canımmm bısde keyıf yapalım sımdı uyandı benımkıkucagıma aldım gerı uyudu bende yanım ayatırdım suann kahfe cekırdek sana yazıyorumm uyanmak uzere ama

hayatım bir odadan ibaret olmaya başladı neredeyse :) depresyona gireceğim yakında.. keyifli yemek bile yapamıyorum artık. hep koştura koştura...

hayatım bir odadan ibaret olmaya başladı neredeyse :) depresyona gireceğim yakında.. keyifli yemek bile yapamıyorum artık. hep koştura koştura...
aynen hepımız oyleyıs nerdeysee full tımeee hemdeeeeeeee

kızlar haftalardır ilişki sonrası kanamam oluyo regl sandım ama 1,5 gun sonunda bıtıyoo kanama sızdede böle durumla karsılasan varmıı cevap lutfennn kadın doguma gıtmk istemıyommmmmm

bende öyle bişey olmadı cnm ama benim doğum sezeryandı

inanılmaz başım ağrıyor şuanda ya niye anlamadım

cnm yara varsa kanar

bende öyleyim yemek yapıyorum telaşla yiyorum telaşla bulaşıkları yıkıyorum telaşla saat 8 e kadar bunların hepsi bitmiş olmalı çünkü
8 den 10 bazen 10.30 a kadar kızım uyku pozisyonu alıyoruz akşamları kafadan 2 saat onu emzirip gaz çıkar uyumasını bekle ağla naz yap derken başım çatlıyor bazen bağırıyorum valla yeter bende insanım diye kendi kendine uyuyabiliytor ama akşamları illa memede kalacak

Sağlık ocağından Demir damlasını verince kakasının rengini değiştirebilir demişlerdi canım

slm bebişim52 sanaa özel msj attım ama cvp alamadım acaba msj gitmemiş olabilirmi dedim daha önceki konularını okumuştum çok eski konularını yani bebek özlemi çekdiğin dönemlerden bahsediyorum şşuan ben senn eski durumun gibiyim çok umutsuzum bende pco var klomenle yumurtalar büyümedi nasıl hamile kaldın normal yollamı ve neşekilde tedavi oldun neolur bana yardım edermisin

sana çok uzun bir msj atmştım bugün sırf bana cvp yazıp arkadşlık isteğimi kabuletmişmsn diye girdim çünkü eski konularını okuyup sonrada bebeğinn resmini görünce bende umutlanmıştım bu yüzden senden fikir edinebilirm ve umutlarım tekrar yeşerir diye sennle iletişime geçmek istedim bukonuda hassas ve duyarlı olacağını düşündm

sanırım mesajımıda alıntımada cvp alamayacağım kusura bakma rahatsız ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…