• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Bende dün ilk defa tek yıkadım ama saçını biraz şampuanlı bırakmışım hemen kostum suun altına tuuttum saçını sonrada fönü açtım iyice ısıttım kızımı elleri morarmıştı resmen.

benimde kendi annem üst katımda bazen öpüyor kızıyorum ama iyi gazını çıkarıyor çok memnunum .anneme ne sorsam bilmiyorumki modunda sanki 4 çocuğunu yetimhaneden büyümüş olarak almış bana diyoki 40 yıllık kadın gibi herşeyi de biliyosun diyo bende eeeee benim kk var ordan öğreniyorum tatlım diyorum gururlanarak...

Bende duydum ilişkiden sonra bebek ağlasa bile abdest almadan emzirilmez diye..
ya bende dün kızımı koltuğa koydum ütü yaptım ama çok huysulanmıştı ondanmıdırki tüh keşke yapmasaydım.:43::43:

evet kızlar abdestsz cocugmu emzırmedım sutu bozuk dıe bosna demıolar bazılarına bn de hıc emzrmedm ama emzıgını agzna verdm oğlmn :((((

turkiye hastanesi cocuk cerrahi 600 tl canim ,

dogum doktorum mutlaka cocuk cerrahı yapsin demişti.

teşekkür ederim canım:16::16::16::16::16::16::16:

Ahh canım yarama tuz bastın ya:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: sorma eşim kendi memleketinde iş buldu bayramdan sonra taşınıyoruz hiç istemiyorum ama yapacak bişiyim yok hamiliğimin son aylarından beri uğraşıyorum gitmemek için ama artık pes ettim hayırlısı neyse o olsun deyip allaha havale ettim canım yaaa buda kaynanamların başının altından çıktı hep çocuk olunca iyice baskı yaptılar eşime benimkide bi çıkmaza girdi işsizlik felan oda gitmek istiyor yoruldum çabalamaktan kızım var sütüm kesilecek diye hiç düşünmeden didişim duruyorlar benle ama ben bıraktım artık allahım nasıl biliyoda öyle yapsın onlarııı :5::5::5::5::5::5::5::5: hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşşş...:43::43::43::43::43:

bu erkek tarafını anlamıyorum hıc sankı illa erkeğin memeleketine gidilmeli Allah yardımcın olsun canım
mantıklı bende ayırayım hemen evimize gidince

bende yalnız sayılırım hamileliğimin 33. haftasında geldim memlekete hala burdayım eşim evimizde çalışıyor. annem ve kv olmsına rağmen kimse insanın eşi gibi olmor ya hele geceleri kalkınca onu arıyorum hep ama az kaldı 2 hafta sonra eşimin yanındayım Allah izin verirse

canım yapma totosundan mümkün oldukça dokorlar fitii bile çok mecbur olmadıkça vermeyin orada ince kılcal damar var diyorlar. evet zor bir durum ama emizrmek işe yarıyor benim oğlumda bugün yapmdı ama emdi bütün gün uzun süre emince yapıyorar bende sağdığım sütü veririken bir kaşık zeytin yağı koyuyorum çay kaşığı ucu ile yazık o ikınmalara üzülüyorum :(

ben direk kaynatıyorum canım

seni o kadar iyi anlıyorum ki ben bebeğimi herkesten kıskanıyorum ödüm kopuyor ona bişey olacak mikrop kapacak diye. kv öpünce bile deli oluyorum o da misafilrere veriyor alın tutun diye kaç kez eşimle kavga ettik annem dedi sonunda bi sakin ol sakınılan göze çöp btar. ama olamıyorum biliyorum çok titiz olmak iyi değil ama ben uğraşıyorum onu her sıkıntısı ile aşı oldu gece boyunca en bastinden ateş oldu ben uyumadım sabaha kadr ölçtüm kv dem sen yat kızım ben beklerim dedi bi baktım horluyor çocuğun başında iyiki yatmamışım. çocuklarımızı bizden iyi kimse düşünmüyor. çok kişi ile bozuştum ben umuruma da değil. hlam geldi geçenlerde istedi kucağına uçuk vardı olmaz dedim uçuğun var vermedim bozuldu zerre umurumda değil. o yüzden kendin nasıl rahat ediyorsan öyle yap canım

kızlar yaa benım oğlum herkesin elinde ben cok mutlu oluyorum bırılerı alınca azıcık dınlenıyorum:1::1::1::1::1::1: ama kımse opmez koklarlar o yuzden rahatım zannedersem

Ateş Ölçer
Merhaba anneler ateş ölçer henüz almadım braun IRT 4020 termoscan kulaktan ateşölçer almayı planlıyorum e-bebekte 109tl başka bir kaç sitede 75tl ye satılıyor buürünü alan kullanan var mı acaba?

Bebek Bezi
Bebek bezi dosyasını açıyorum molfix kullandım sıvı kakayı emmiyordu avantajı ise kakayı sızdırmaması bariyerleri çok sıkı.. fakat bu durum bebeğimin bacak aralarında bayağı iz bırakıyordu.prima premium care çok ince hava aldığı iddia ediliyor ama kaka sızdırıyor ben buduruma sinir oluyorum..sıra geldi prima pampers a kendisini henüz kullanmadık kullananların görüşlerini bekliyoruz.

Bebek Arabası
Arabamız bebecomfort uzuuuun araştırmalar sonrası almıştım sadece Joker satıyor Fransız malı baston yer kaplamıyor kolay taşınıyor ve hafif diye aldım. Kullanırken yer kaplamaması için tekerleri küçük olduğundan güzel ülkemin kaldırımlarında biraz zorlanıyorum acaba hayvan gibi iri tekerli olanlarından mı alsaydım dedirtti ama yinede memnunuz asfaltta sürümü çok rahat :)

Tamizlik Ürünleri
Mustelanın vücut ve saç şampuanı bir arada olanını aldım çoook memnunum ama bebişim 2 aylık olmadan bitti Mustela ya devam edersek batarız gibi 200ml 30 küsürdü sanırım sizler ne tavsiye edersiniz değiştirmeyi planlıyorum. Mustelanın pişik önleyici kremini de aldım ara ara sürüyorum henüz pişiğimiz yok

Sizlerinde değerli deneyimlerini okumak isterim.

kızlar dün gece bebeği emziriyordum. baktım burnu sanki akıyormuş gibi fıkır fıkır ses çıkarıyor. benim yatağımda o uyur vaziyetteydi. sonra bir baktım çarşaf az bir şey ıslanmış, dedim fazlasını ağzından akıttı yine ama bir de ne göreyim burnundan süt geliyor.
hiç başına gelen oldu mu internetten bir iki baktım çok emdiği için diyor, fikri olan var mı?

bizdede oluyo bazen cok hızlı ve haserı emıyo genzıne kacıyo oksurmeye baslayınca agzından burnundan gelıyo maalesef

Ateş Ölçer
Merhaba anneler ateş ölçer henüz almadım braun IRT 4020 termoscan kulaktan ateşölçer almayı planlıyorum e-bebekte 109tl başka bir kaç sitede 75tl ye satılıyor buürünü alan kullanan var mı acaba?

Bebek Bezi
Bebek bezi dosyasını açıyorum molfix kullandım sıvı kakayı emmiyordu avantajı ise kakayı sızdırmaması bariyerleri çok sıkı.. fakat bu durum bebeğimin bacak aralarında bayağı iz bırakıyordu.prima premium care çok ince hava aldığı iddia ediliyor ama kaka sızdırıyor ben buduruma sinir oluyorum..sıra geldi prima pampers a kendisini henüz kullanmadık kullananların görüşlerini bekliyoruz.

Bebek Arabası
Arabamız bebecomfort uzuuuun araştırmalar sonrası almıştım sadece Joker satıyor Fransız malı baston yer kaplamıyor kolay taşınıyor ve hafif diye aldım. Kullanırken yer kaplamaması için tekerleri küçük olduğundan güzel ülkemin kaldırımlarında biraz zorlanıyorum acaba hayvan gibi iri tekerli olanlarından mı alsaydım dedirtti ama yinede memnunuz asfaltta sürümü çok rahat :)

Tamizlik Ürünleri
Mustelanın vücut ve saç şampuanı bir arada olanını aldım çoook memnunum ama bebişim 2 aylık olmadan bitti Mustela ya devam edersek batarız gibi 200ml 30 küsürdü sanırım sizler ne tavsiye edersiniz değiştirmeyi planlıyorum. Mustelanın pişik önleyici kremini de aldım ara ara sürüyorum henüz pişiğimiz yok

canım bende suan prima pampers var hiç memnun değilim sızdırryo ve kaka yapınca hemen değiştirmeme gerekiyo oğlum ağlayıp duruyo ben normalde prima primıum care kullanıyorum ondan cok memenunum gece hiç altını değiştirmiyorum oğlum hiiç rahatsız olmuyordu vede hıc sızdırmadı bizde
şampuan ve sabun olarak sebamed kullanıyorum cok memnunum sebamedin kokusu yok banyo yaptırsam bıle mis gibi oğlum kokuyor :27::27::27::27: annemlere gidince dalın almıstık cocuk sureklı dalın koktu durdu ben bebekte kokan sampuanları sevmıyorum ayrıca vucudu ıcın hacı sakırın kalıp sabununu kullanmaya basladım ondanda memnunum :16::16::16::16::16::16: 500ml sebamedi 32 lıraya aldımdı

2 aylık olduk.. Dün bcg kpa dabt iba hip aşılarımızı vurulduk.. Ağlamadık... ateşimiz yok ama çok nazlıydık huzursuzduk uyurken bile... Hele alt dudağını sarkıtıp bakmıyor mu... :(

Ne çabuk geçiyor zaman... Ne kadar hızlı büyüyor.. 60 cm olmuş , 6 kiloyu geçmiş, hala kusmasına rağmen neyse ki iyi kilo almış sütün yarıyor demekki diyorlar inşallah böyle devam eder -kusması hariç- , gülüyor ,kıkırdıyor ,benimle konuşuyor daha doğrusu aguluyor :D , izliyor ,kendi kendine oynuyor ana kucağında oyun halısında, herkesde ağlasa bende susuyor sesimle sakinleşiyor.. yaygaracı değil gazı olsa bile kıvranıyor da ağlamıyor bitanem, anneannesigil varken zorlanıyoruz nazının kime geçeceğini biliyor, ne zaman yalnız kalsak eşimle çok uslu rahat bi bebek oluveriyor adı gibi merhametli sevimli benim kızım... Bu nasıl bir sevgi hergün artıyor.. Allahım isteyen herkese hatta istemeyene bile versin -mesela benim gibi- iyiki verdin Allahım, aldığımız en güzel hediye en güzel süpriz, aşkımıza aşk kattı prensesimiz...

Geçmişi bitirdim alıntılar yapmıştım uzun uzun ama şarjım bitti hepsi gitti :( ACENU mevlüt yapmışsın darısı bize kuzey harika görünüyor damat gibi olmuş inşallah o günleri de görürüz

Aylizle kuzeyin resmini bende istiyorum bu arada :)

Resimlere baktım gerçekten bizim temmuz bebeklerimiz daha bi güzel mi yoksa ben çok benimsedim de ondan mı bilmem... Canlarım benimmm..

ANAKUCAĞI Ben kullanıyorum, hatta azönce emzirdim gazını çıkardı koydum, ben bunları yazarken uyuyakalmış fıstığım, fisher price ın titreşimli smüzikli tepesinde dönencesi aynası yanlarında oyuncakları var aşağı yukarı sallayabiliyorsun, kılıfı yıkanabiliyor, çok memnunum heryere götürüyoruz hatta plaja bile götürmüştük, kızım gündüz genelde onun içinde, yalnız alırken terletmez kumaş olmasına dikkAt edin arkadaşınki çok gğzel ama içinde bebeği terliyo bu yüzden durmuyor, bnmkinin ortası kumaş teri emen cinsten

SUZANCIM humana still tea gerçekten iyi saydığın rezene vs var içinde, çemen de artıyormuş o da varAma bnce süt yapan şeyler; no stress sakinlik mutluluk uyku, ben hiçbirşey yemiyorum iştahım yok sadece su ve atıştırmalıklar.. Ama sütüm çok -maşallah diyim- gerçi benim ki de iyi değil ; yüzüstü yatmayı bırakın yan bile yatamıyorum acıyor saat başı sağmak zorundayım şişiyo ağrı yapıyor şiş olunca kızım ememiyor emmeden önce 120 ml sağıp ondan sonra emziriyorum... Hiç süt yetcekmi kesilcek mi diye düşünmedim, hiç ev işi yemek vs yapmıyorum sadece kızıma bakıyorum onunla konuşuyorum oynuyorum, kimse kusura bakmasın YARİMİN dediği gbi kızımın fiziki ve ruhsal gelişimi evimin temizliğinden önemli, sakin sakin fırsat buldukça uyuyorum, çok fazla su şerbet tüketiyorum -mesela vişne reçelini sulandırıp içiyorum hafta da bir humana stilltea içiyorum... Zaman zaman sütte azalmalar olabilirmiş panik yapma bence

SÜT SAĞMA konusuna gelince azaltmıyor, gayet arttırıyor ben iltihap olmasın diye fazla sütü sürekli sağmak zorundayım ve bu bir kısır döngü oldu çünkü sağdıkça artıyor... Allahım yokluğunu göstermesin ama böylesi de çok zor her seferinde pompanın malzemelerini kaynat sağ, dışarı çıktığmızda sağamıyorum zor oluyor sağmadan emmekte zorlanıyor bekleyen sütü emince de daha çok kusuyor huzursuzlanıyor arkasüte gelmeden şekeli laktozlu önsütle doyuyor bunu da bağırsakları sindirmekte zorlanıyor kakası yeşil oluyor...

KUSMA konusuna gelince kızım 15 günlük olduğundan beri kusuyo hemde her emmeden sonra bnm üstüm de onun üstü de batıyo çoğu zaman, burnunda da geldiği oluyor o kusuyor ben emziriyorum :) önlük kar etmiyor en güzeli bandana yazma üçgen yapıp boynuna takmak, hergün makine çalışıyo :( başta o kustukça ağlıyordum ama 2 aylık olduk kilosu boyu önden gidiyor üzğlmüyorum artık demekki kussalar da ihtiyaçlarını alıyorlar çok şükür ki gazımızda 1-2 hafta sürdü onda da kendi huzursuz oldu bizi çok yıpratmadı... Gittikçe kolaylaşıyor mu Alışıyor muyuz birbirimizin huyuna suyuna bilmem

CALPOL yasaklanan calpol bu mor olan değil mix calpolmuş içinde başka şeylerin olduğu

GOGO85 ben ateş ölçer olarak medisana temassız kullanıyorum çok memnunum kutusu flanda var banyo duyunu oda ısısını herşeyi bunla ölçüyoruz başka derecelerle kontrol ettim doğru çıkıyor -kimileri temassız yanlış ölçüyor demişti ama prof çocuk dr bile temassız kullanıyor- bi kaç kez düşürdm hiçbişi olmadı digitalde var ama onlarla zor oluyo sabit tututp ölçmesi

Ben ek gıdaya başlayana kadar yanımda yatıracağım... Çocukları ağlayınca bile kucaklamayan avrupalılar artık bu yönteme dönüyormuş sevgi dolu kendine güvenen çocuklar yetişmediği için

LYRE çok üzgünüm çok geçmiş olsun Allah korumuş anneni, senin için çok zor olmalı annen oğlun kedilerin Allah gücünü veriyordur inşallah..

MERLİN nerelerde lyre gibi kötü haberlerle dönmez inşallah, en son kızımın ayağında eğrilik varmış dediğini hatırlıyorum yanlış hatrlamıyorsam inşallah düzelmiştir

Ayy çok yazdım özlemişim sizi okurken şaşı olmazsınız inşallah :)

Son düzenleme:
kızlar dün gece bebeği emziriyordum. baktım burnu sanki akıyormuş gibi fıkır fıkır ses çıkarıyor. benim yatağımda o uyur vaziyetteydi. sonra bir baktım çarşaf az bir şey ıslanmış, dedim fazlasını ağzından akıttı yine ama bir de ne göreyim burnundan süt geliyor.
hiç başına gelen oldu mu internetten bir iki baktım çok emdiği için diyor, fikri olan var mı?

Benimkinden de geldi birkaç kez.şiddetli gaz geldiğinde biranda ağzından burnundan gelebiliıormuş

Bende dün ilk defa tek yıkadım ama saçını biraz şampuanlı bırakmışım hemen kostum suun altına tuuttum saçını sonrada fönü açtım iyice ısıttım kızımı elleri morarmıştı resmen.

benimde kendi annem üst katımda bazen öpüyor kızıyorum ama iyi gazını çıkarıyor çok memnunum .anneme ne sorsam bilmiyorumki modunda sanki 4 çocuğunu yetimhaneden büyümüş olarak almış bana diyoki 40 yıllık kadın gibi herşeyi de biliyosun diyo bende eeeee benim kk var ordan öğreniyorum tatlım diyorum gururlanarak...

Bende duydum ilişkiden sonra bebek ağlasa bile abdest almadan emzirilmez diye..
ya bende dün kızımı koltuğa koydum ütü yaptım ama çok huysulanmıştı ondanmıdırki tüh keşke yapmasaydım.:43::43:

Annem de aynı bilmem deyip duruyor.
Bundan sonra dikkat edersin kuzu ütü işine üzülme .

Ateş Ölçer

Bebek Bezi

Bebek Arabası

Tamizlik Ürünleri

Bende braun ırt 4520 var indirimli almıştım e bebekten.
Hafızası var kullanımı kolay memnunum.yazdığın modelle farkı çok mu bilemeyeceğim.

Prima prem.care evet sırtından hep kaka çıktı.gebvşek bağlıyorsun dediler yok değişmedi.her kakada kıyafet değiştirdim.

Pampers prem.care kullanıyoruz şuan hatta kutulu 2 paket e bebekte indirimde.daha iyi sanki primaya göre daha çok çiş emiyor ama sıvı kakayı emmiyor prima p.care sıvı kakayı emme konusunda iyiydi.
Bu bezde de 1-2 kez sırtına çıktı kaka .o da benim oğlumun marifeti :)))

Pişik olmadık pek ama sudocrem bu konuda baya iyi bence.

Banyo ürünleri bübchen kullanıyorum ben.çok ucuz değil ama güveniyorum.200 ml 17 tl.bir sürü testten geçmiş sonuçta sertifikası var.diğer ürünler gibi lafta değil yani bitkisel olması.

Yardımcı olmuşumdur umarım.

Kıslaaa
Benim kızım emmiyo bugun
kalktıgımızdan beri saat 10:30 da emdi .. O kadar ...
Aglamıyo huzursuz değil ama emmiyo ya .. Baska hiç bi şey de vermiyorum ... Su an uyuyo..
Karnı nasıl ac olmuyo anlamadım kı 5,5 saat oldu yaw

selaamm kızlarr.
ikiziz canımm yazdıklarını okudum. oğluşunu sakınmakta haklısın tabi. ama çekinme başkalarına vermeye.
bende ilk zamanlar öyleydim sürekli sinir stres halindeydim herkes oğlumun huyunu benden iyi bilirmiş gibi davranıyo diye gergindim. bigün eşim biraz sakin ol insanlara çok sert davranıyosun herkes senin yanında geriliyor napıcanı şaşırıyor. annene çok kötü davranıyosun kadının kalbini kırıyosun herkes sana yardım etmeye çalışıyor diyince durumumun önemi anladım. çok üzüldüm ogün özelliklede annemin kalbini kırmış olduğum için.kendi oğlumun kalbimi kırmış olma fikrini düşünüp ağladım anneciğimede çok çok üzüldüm.
ogünden sonra daha rahat davrandım. her gelenin kucağına verdim. tabiki öptürmüyorum. zaten kimsede öpeyim demiyor küçük diye.
şimdi herkeste duruyor oğlum ağlamıyor.
şöylede bir durum var. bebek annesinde bile ağlıyorsa kolay kolay kimsede susmaz.sıkıntısı varken aynı sendeki gibi herkes alıp sakinleştirmek istiyor oğlumu. bende özellikle veriyorum. çünkü susturamıycaklar biliyorum :1::1::1: onlar öyle mücadele ederken oğlum iyice yoruluyor sıkıntısıda azalıyor ama ağlamaya devam ediyor. en son artık çare kalmayınca bana veriyorlar bende alıp emzirip sakinleştiriyor ve uyutuyorum. vee zaferr benim her zamnki gibi :1::1:
şimdi çok ağladığında kimse alıp sakinleştirmeye uğraşmıyor biliyorlar ki annesinden başkasında durmaz bu çocuk.
sevmek istediklerinde de ben onu bi sakinleştireyim vericem size diyorum. oğlumun keyfi yerindeyken veriyorum yarım saat oynaşıp seviyorlar yetiyor herkese.
ben çok memnunum başkalarında da durmasına. en azından 1 saat bırakıp kendi işime bakabiliyorum. eşim çok yoğun çalışıyor.evle ilgili işlerle ilgilenemiyor.bu yüzden geçenlerde oğlumu eşimin teyzesine bırakıp ısıtıcı aldım. dünde eşimin yengesine bırakıp saçımı kestirdim. :8::8::10::10:
demem o ki bırakın sevsinler bebişlerinizi. sevgi kelebeği olsunlar.:16::16::16:

Ateş Ölçer

Bebek Bezi

Bebek Arabası

Tamizlik Ürünleri

Bizim de herşeyimiz mustela; saç ve vücut şampuanını, nemlendirici losyonunu birde çok kustuğu için durulama gerektirmeyen temizleme suyunu kullanıyorum. Bizim şampuan da bitti ben mi çok kullanıyorum acaba demiştim, birde organik parfümsüz parabensiz sls siz vs bir şampuan almıştım butikbebe. com dan onu da kullanıyorum memnunum..

Prima pampers daha kötüüüüüü, premiumcare gayet güzel. Ama biz 3 saatte 1 bez değiştiriyoruz diye 16 liraya huggies gold aldım o da güzel..

Kızımın arabası da bebeconfort mila büyük tekerli amortisorlü olmadığı için sarsıntı yapıyo bu da kızımın çok hoşuna gidiyor uyuyor hemen :D tekbaşıma bagaja koyup alıyorum çok rahattt. Ama anakucağında çok terliyor içine havlu koyuyorum kar etmiyor zaten sıcağı sevmiyor o yüzden hemen uyanıyor bütün ANAKUCAKLARI böyle mi???

kızlar bebgnın kafası konak olan varmı

olan varsa nasıl bı uygulma yapıo acabaaa :31::31:
biizzz çok az ama var hatta kaşında bilee :14::14: banyosundan önce zeytinyağı sür yumuşasın sonra saç fırçasıyla fırçala canım bebiş için olanlarla :34::34::34:

Kıslaaa
Benim kızım emmiyo bugun
kalktıgımızdan beri saat 10:30 da emdi .. O kadar ...
Aglamıyo huzursuz değil ama emmiyo ya .. Baska hiç bi şey de vermiyorum ... Su an uyuyo..
Karnı nasıl ac olmuyo anlamadım kı 5,5 saat oldu yaw
memeyi verdiğinde de mi emmedi uyuyor mu yoksa uyanık mı??

Bende braun ırt 4520 var indirimli almıştım e bebekten.
Hafızası var kullanımı kolay memnunum.yazdığın modelle farkı çok mu bilemeyeceğim.

Prima prem.care evet sırtından hep kaka çıktı.gebvşek bağlıyorsun dediler yok değişmedi.her kakada kıyafet değiştirdim.

Pampers prem.care kullanıyoruz şuan hatta kutulu 2 paket e bebekte indirimde.daha iyi sanki primaya göre daha çok çiş emiyor ama sıvı kakayı emmiyor prima p.care sıvı kakayı emme konusunda iyiydi.
Bu bezde de 1-2 kez sırtına çıktı kaka .o da benim oğlumun marifeti :)))

Pişik olmadık pek ama sudocrem bu konuda baya iyi bence.

Banyo ürünleri bübchen kullanıyorum ben.çok ucuz değil ama güveniyorum.200 ml 17 tl.bir sürü testten geçmiş sonuçta sertifikası var.diğer ürünler gibi lafta değil yani bitkisel olması.

Yardımcı olmuşumdur umarım.

Ateşölçerimiz kraft temassız
Bezimiz ilk günden beri çok memnun olduğum prima premium care
Pişik kremimiz bepanthol nappy care inanılmaz bir krem anında geçiriyor kızarıklığı. Mustela da iyi
Şampuanımız sebamed ama sabunu köpürmediği için sinir oluyordum (biraz fazla doğal galiba) vazgeçtim bübchenin sabununu kullanıyoruz şimdi.
Alt açma bezimiz baby & me pofuduk
Emziğimiz aventti ama ucu düz olunca zırt pırt ağzından düşüyordu kuzenimin tavsiyesiyle nuk aldım daha çok tutabiliyor ağzında :)
Süt sağma makinamız lansinoh affinity süper bişe 5dk da sağıyo
Göğüs pedi de lansinoh en iyisi
Biberon Dr brown's
Peki bütün bunları niye yazdım? Bezle kremi yazacaktım coşmuşum:9::9::9::9:

memeyi verdiğinde de mi emmedi uyuyor mu yoksa uyanık mı??
Memeye dayıyorum ağzını çekmeye bile yeltenmiyor , denemiyor bile ... Ağlıyo istemiyo koyuyorum ana kucağına anında uyuyo
anlanadım hiç bi şey Nasıl acıkmaz bu zamana ya

Memeye dayıyorum ağzını çekmeye bile yeltenmiyor , denemiyor bile ... Ağlıyo istemiyo koyuyorum ana kucağına anında uyuyo
anlanadım hiç bi şey Nasıl acıkmaz bu zamana ya
Acıkması lazım normalde. geceyle gündüzümü şaşırdı acaba. gece uykusunu gündüz uyyuyor. ateşi falan yok dimi? korkutmuş gibi olmayayımda sanırım rahatsız olduklarında çok uyurmuş bebişler. gerçi sen daha iyi bilirsin yeni büyüdü daha oğlun :31::31:

Back
X