kızlar bir saat sonra yani 3 te aşımız var :18: çok korkuyorum dua edin nolur kolay geçsin hem aşı hem de sonrası![]()
inş kolay gecer cnm yha bızde daha olmadık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bir saat sonra yani 3 te aşımız var :18: çok korkuyorum dua edin nolur kolay geçsin hem aşı hem de sonrası![]()
Bende dün ilk defa tek yıkadım ama saçını biraz şampuanlı bırakmışım hemen kostum suun altına tuuttum saçını sonrada fönü açtım iyice ısıttım kızımı elleri morarmıştı resmen.
benimde kendi annem üst katımda bazen öpüyor kızıyorum ama iyi gazını çıkarıyor çok memnunum .anneme ne sorsam bilmiyorumki modunda sanki 4 çocuğunu yetimhaneden büyümüş olarak almış bana diyoki 40 yıllık kadın gibi herşeyi de biliyosun diyo bende eeeee benim kk var ordan öğreniyorum tatlım diyorum gururlanarak...
Bende duydum ilişkiden sonra bebek ağlasa bile abdest almadan emzirilmez diye..
ya bende dün kızımı koltuğa koydum ütü yaptım ama çok huysulanmıştı ondanmıdırki tüh keşke yapmasaydım.![]()
turkiye hastanesi cocuk cerrahi 600 tl canim ,
dogum doktorum mutlaka cocuk cerrahı yapsin demişti.
Ahh canım yarama tuz bastın yasorma eşim kendi memleketinde iş buldu bayramdan sonra taşınıyoruz hiç istemiyorum ama yapacak bişiyim yok hamiliğimin son aylarından beri uğraşıyorum gitmemek için ama artık pes ettim hayırlısı neyse o olsun deyip allaha havale ettim canım yaaa buda kaynanamların başının altından çıktı hep çocuk olunca iyice baskı yaptılar eşime benimkide bi çıkmaza girdi işsizlik felan oda gitmek istiyor yoruldum çabalamaktan kızım var sütüm kesilecek diye hiç düşünmeden didişim duruyorlar benle ama ben bıraktım artık allahım nasıl biliyoda öyle yapsın onlarııı
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşşş...
![]()
mantıklı bende ayırayım hemen evimize gidince
bende yalnız sayılırım hamileliğimin 33. haftasında geldim memlekete hala burdayım eşim evimizde çalışıyor. annem ve kv olmsına rağmen kimse insanın eşi gibi olmor ya hele geceleri kalkınca onu arıyorum hep ama az kaldı 2 hafta sonra eşimin yanındayım Allah izin verirse
canım yapma totosundan mümkün oldukça dokorlar fitii bile çok mecbur olmadıkça vermeyin orada ince kılcal damar var diyorlar. evet zor bir durum ama emizrmek işe yarıyor benim oğlumda bugün yapmdı ama emdi bütün gün uzun süre emince yapıyorar bende sağdığım sütü veririken bir kaşık zeytin yağı koyuyorum çay kaşığı ucu ile yazık o ikınmalara üzülüyorum![]()
ben direk kaynatıyorum canım
seni o kadar iyi anlıyorum ki ben bebeğimi herkesten kıskanıyorum ödüm kopuyor ona bişey olacak mikrop kapacak diye. kv öpünce bile deli oluyorum o da misafilrere veriyor alın tutun diye kaç kez eşimle kavga ettik annem dedi sonunda bi sakin ol sakınılan göze çöp btar. ama olamıyorum biliyorum çok titiz olmak iyi değil ama ben uğraşıyorum onu her sıkıntısı ile aşı oldu gece boyunca en bastinden ateş oldu ben uyumadım sabaha kadr ölçtüm kv dem sen yat kızım ben beklerim dedi bi baktım horluyor çocuğun başında iyiki yatmamışım. çocuklarımızı bizden iyi kimse düşünmüyor. çok kişi ile bozuştum ben umuruma da değil. hlam geldi geçenlerde istedi kucağına uçuk vardı olmaz dedim uçuğun var vermedim bozuldu zerre umurumda değil. o yüzden kendin nasıl rahat ediyorsan öyle yap canım
kızlar dün gece bebeği emziriyordum. baktım burnu sanki akıyormuş gibi fıkır fıkır ses çıkarıyor. benim yatağımda o uyur vaziyetteydi. sonra bir baktım çarşaf az bir şey ıslanmış, dedim fazlasını ağzından akıttı yine ama bir de ne göreyim burnundan süt geliyor.
hiç başına gelen oldu mu internetten bir iki baktım çok emdiği için diyor, fikri olan var mı?
Ateş Ölçer
Merhaba anneler ateş ölçer henüz almadım braun IRT 4020 termoscan kulaktan ateşölçer almayı planlıyorum e-bebekte 109tl başka bir kaç sitede 75tl ye satılıyor buürünü alan kullanan var mı acaba?
Bebek Bezi
Bebek bezi dosyasını açıyorum molfix kullandım sıvı kakayı emmiyordu avantajı ise kakayı sızdırmaması bariyerleri çok sıkı.. fakat bu durum bebeğimin bacak aralarında bayağı iz bırakıyordu.prima premium care çok ince hava aldığı iddia ediliyor ama kaka sızdırıyor ben buduruma sinir oluyorum..sıra geldi prima pampers a kendisini henüz kullanmadık kullananların görüşlerini bekliyoruz.
Bebek Arabası
Arabamız bebecomfort uzuuuun araştırmalar sonrası almıştım sadece Joker satıyor Fransız malı baston yer kaplamıyor kolay taşınıyor ve hafif diye aldım. Kullanırken yer kaplamaması için tekerleri küçük olduğundan güzel ülkemin kaldırımlarında biraz zorlanıyorum acaba hayvan gibi iri tekerli olanlarından mı alsaydım dedirtti ama yinede memnunuz asfaltta sürümü çok rahat :)
Tamizlik Ürünleri
Mustelanın vücut ve saç şampuanı bir arada olanını aldım çoook memnunum ama bebişim 2 aylık olmadan bitti Mustela ya devam edersek batarız gibi 200ml 30 küsürdü sanırım sizler ne tavsiye edersiniz değiştirmeyi planlıyorum. Mustelanın pişik önleyici kremini de aldım ara ara sürüyorum henüz pişiğimiz yok
Sizlerinde değerli deneyimlerini okumak isterim.
kızlar dün gece bebeği emziriyordum. baktım burnu sanki akıyormuş gibi fıkır fıkır ses çıkarıyor. benim yatağımda o uyur vaziyetteydi. sonra bir baktım çarşaf az bir şey ıslanmış, dedim fazlasını ağzından akıttı yine ama bir de ne göreyim burnundan süt geliyor.
hiç başına gelen oldu mu internetten bir iki baktım çok emdiği için diyor, fikri olan var mı?
Bende dün ilk defa tek yıkadım ama saçını biraz şampuanlı bırakmışım hemen kostum suun altına tuuttum saçını sonrada fönü açtım iyice ısıttım kızımı elleri morarmıştı resmen.
benimde kendi annem üst katımda bazen öpüyor kızıyorum ama iyi gazını çıkarıyor çok memnunum .anneme ne sorsam bilmiyorumki modunda sanki 4 çocuğunu yetimhaneden büyümüş olarak almış bana diyoki 40 yıllık kadın gibi herşeyi de biliyosun diyo bende eeeee benim kk var ordan öğreniyorum tatlım diyorum gururlanarak...
Bende duydum ilişkiden sonra bebek ağlasa bile abdest almadan emzirilmez diye..
ya bende dün kızımı koltuğa koydum ütü yaptım ama çok huysulanmıştı ondanmıdırki tüh keşke yapmasaydım.![]()
Ateş Ölçer
Merhaba anneler ateş ölçer henüz almadım braun IRT 4020 termoscan kulaktan ateşölçer almayı planlıyorum e-bebekte 109tl başka bir kaç sitede 75tl ye satılıyor buürünü alan kullanan var mı acaba?
Bebek Bezi
Bebek bezi dosyasını açıyorum molfix kullandım sıvı kakayı emmiyordu avantajı ise kakayı sızdırmaması bariyerleri çok sıkı.. fakat bu durum bebeğimin bacak aralarında bayağı iz bırakıyordu.prima premium care çok ince hava aldığı iddia ediliyor ama kaka sızdırıyor ben buduruma sinir oluyorum..sıra geldi prima pampers a kendisini henüz kullanmadık kullananların görüşlerini bekliyoruz.
Bebek Arabası
Arabamız bebecomfort uzuuuun araştırmalar sonrası almıştım sadece Joker satıyor Fransız malı baston yer kaplamıyor kolay taşınıyor ve hafif diye aldım. Kullanırken yer kaplamaması için tekerleri küçük olduğundan güzel ülkemin kaldırımlarında biraz zorlanıyorum acaba hayvan gibi iri tekerli olanlarından mı alsaydım dedirtti ama yinede memnunuz asfaltta sürümü çok rahat :)
Tamizlik Ürünleri
Mustelanın vücut ve saç şampuanı bir arada olanını aldım çoook memnunum ama bebişim 2 aylık olmadan bitti Mustela ya devam edersek batarız gibi 200ml 30 küsürdü sanırım sizler ne tavsiye edersiniz değiştirmeyi planlıyorum. Mustelanın pişik önleyici kremini de aldım ara ara sürüyorum henüz pişiğimiz yok
Ateş Ölçer
Bebek Bezi
Bebek Arabası
Tamizlik Ürünleri
biizzz çok az ama var hatta kaşında bileekızlar bebgnın kafası konak olan varmı
olan varsa nasıl bı uygulma yapıo acabaaa![]()
memeyi verdiğinde de mi emmedi uyuyor mu yoksa uyanık mı??Kıslaaa
Benim kızım emmiyo bugun
kalktıgımızdan beri saat 10:30 da emdi .. O kadar ...
Aglamıyo huzursuz değil ama emmiyo ya .. Baska hiç bi şey de vermiyorum ... Su an uyuyo..
Karnı nasıl ac olmuyo anlamadım kı 5,5 saat oldu yaw
Bende braun ırt 4520 var indirimli almıştım e bebekten.
Hafızası var kullanımı kolay memnunum.yazdığın modelle farkı çok mu bilemeyeceğim.
Prima prem.care evet sırtından hep kaka çıktı.gebvşek bağlıyorsun dediler yok değişmedi.her kakada kıyafet değiştirdim.
Pampers prem.care kullanıyoruz şuan hatta kutulu 2 paket e bebekte indirimde.daha iyi sanki primaya göre daha çok çiş emiyor ama sıvı kakayı emmiyor prima p.care sıvı kakayı emme konusunda iyiydi.
Bu bezde de 1-2 kez sırtına çıktı kaka .o da benim oğlumun marifeti :)))
Pişik olmadık pek ama sudocrem bu konuda baya iyi bence.
Banyo ürünleri bübchen kullanıyorum ben.çok ucuz değil ama güveniyorum.200 ml 17 tl.bir sürü testten geçmiş sonuçta sertifikası var.diğer ürünler gibi lafta değil yani bitkisel olması.
Yardımcı olmuşumdur umarım.
Memeye dayıyorum ağzını çekmeye bile yeltenmiyor , denemiyor bile ... Ağlıyo istemiyo koyuyorum ana kucağına anında uyuyomemeyi verdiğinde de mi emmedi uyuyor mu yoksa uyanık mı??
Memeye dayıyorum ağzını çekmeye bile yeltenmiyor , denemiyor bile ... Ağlıyo istemiyo koyuyorum ana kucağına anında uyuyo
anlanadım hiç bi şey Nasıl acıkmaz bu zamana ya
Acıkması lazım normalde. geceyle gündüzümü şaşırdı acaba. gece uykusunu gündüz uyyuyor. ateşi falan yok dimi? korkutmuş gibi olmayayımda sanırım rahatsız olduklarında çok uyurmuş bebişler. gerçi sen daha iyi bilirsin yeni büyüdü daha oğlunMemeye dayıyorum ağzını çekmeye bile yeltenmiyor , denemiyor bile ... Ağlıyo istemiyo koyuyorum ana kucağına anında uyuyo
anlanadım hiç bi şey Nasıl acıkmaz bu zamana ya