Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim .bende asilama oldum bugun 10.gunum.ALLAH butun isteyenelere hayirli ve saglikli evlat nasip etsin.burdan hekkesebol sans diliyorum

merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim .bende asilama oldum bugun 10.gunum.ALLAH butun isteyenelere hayirli ve saglikli evlat nasip etsin.burdan hekkesebol sans diliyorum

aminnn hosgeldinn rabbim bebegini kucana almayı nasip etsin inşallah.. az kalmıs öğrenmene sonucları.. gözün aydın diyim benm cok var daha 10 gün kadr var yanii :) nerde yaptırdın asılamanı ve sorun neydi acaba

Aynen bende bu şekilde okumuştum ama bir yandanda düşünüyorum birşey olurmu diye o yüzden kararsız kaldım

Beyzacım konuyu açmadın nasıl yaptıgını yoksa bizim daha önce okudugumuz şekildemi

ben mj geç aldım.özel mj hakkım da yoktu.üstte bir arkadaş güzel anlatmış.ben vajinismus olduğum ilişkiden korktuğum için bunu denedim.sizin sorununuz farklı zannedersem

benim de bir arkadaşım vardı vajinusmus hastası...evlendi ve 2 yıl birliktelik olmadı...tedavi gördü hem fiziksell hem de psikolojikk...şimdi çok çok mutlu aşdı bu durumu ama çok zordu onun için...çok zor günler geçirdi...sonra da hemen hamiş oldu...oğlu varrr 1.5 yaşında...Rabbim yardımcın olsunnn beyza 30...

sağol.benim de 5 yaşında kızım varve şimdide hamileyim.ama hala yenemedim.Allah herkesin derdinin dermanını versin.

ben mj geç aldım.özel mj hakkım da yoktu.üstte bir arkadaş güzel anlatmış.ben vajinismus olduğum ilişkiden korktuğum için bunu denedim.sizin sorununuz farklı zannedersem

Peki tamam canım sanırım daha önce deneyen arkadaşlar gibi yapmışsın fakat dedigin gibi sorun yoksa tutmuştur eşimde haraketlilik sorunu var aşılamada tutmadıgı gibi sanırım senin uyguladıgın taktigi kullansakta olmaz bizde diye düşünüyorum ama artık denemedik birşey tüp bebek dışında kalmadı senin taktigide uygulayacagım olmadı 2 inci aşılama sonrası tüp e geçecegim

kızlarr.. bende martta yaptırıcam inş.. daha merkeze bile karar veremedik.. yozgattayım görev gereği.. kayseride yaptıdıcaz muhtemelen.. şu aşılama süreci tam olarak nasıl bişi.. ağrı sızı var mı acaba???

canım eşine keçiboynuzu kürü içir belkide kendiliğinden olacaktın nasip işte duanıda eksik etme tedbiri al takdiri allaha bırak. benim eşiminde 8 mlyon spermi vardı 3.5 aydır keçiboynuzu kürü içirdim 31 milyon olmuş inş. bizimde kendiliğinden oluverir

Merhaba ben de aşılama tedavisine başladım. Benim ve eşimin testlerinde problemyok ama 17 aydır bebiş olmuyor. 5 yıldır ewliyiz. Yarın 5. İğnemi yapıcam menopur. Salı kontrol war yumurtalar büyümüşse aşılama yapılacak. Dewlet hemen tüp yapmıyor bu yüzden aşılamalar bir an önce bitsin diye başvurduk. Ayrıca daha önce klomen ve ovitrelle kullandım ikinci çatlatmada klomen kist yapmıştı üçüncüyü yaptırmadım. Hepimiz için hayırlısını diliyorum :)

yazdığım herşey doğru arkadaşım hepimizde bunun farkındayız ama insan çarsiz kalınca her yolu denemek istiyor ben ilk defa aşılama yaptım doktorumda tuttu yani hamile kaldım ama nasip değilmiş düştü üzüntümü anlatamam tarifi yok rabbim birdaha yaşatmasın.. doktorumla beraber karar verdik 3,4 ay bekleyecez eğer gebe kalmazsam o zamana kadar tekrar aşılama olacam ... şimdi adetim gelmek üzere ve şırıngayı denemeyi düşünüyorum ben ne kadar doğru olur bilemem ama doktor stresinden iğne yan etkilerinden daha iyidir heralde :) temiz olduktan sonra sorun çıkacağını düşünmüyorum ben kendi adıma ..eşimde hiç bir sorun yok sorun benim yumurtalarımın tam gelişmemesi ( kızım normal yolla oldu ) bu sorunda sonradan çıktı bende.. adetin 2.günü incir suyu içmeye başlayacam birkaç ay doktorsuz deneyelim belki rabbim yüzümüze güler :))

selam arkadaşlar. ben 11 Şubat'ta aşılama olmuştum. bugün aşılamanın 14. günü. Ertesi gün de ilişki önermişti doktor. onun da 13. günü.
biraz önce beta hcg yaptırdım. değerim 201. (hala inanamıyorum ama) hamileyim:)) hiç ihtimal vermez, adet olmayı beklerken....
yarın doktora gideceğim sabahtan arayıp. umarım bebeğim bana sıkı sıkı tutunur. bizi bırakmaz.
iki gündür beni umutsuzluğa sevk eden bir kasık ağrısı yaşıyorum çünkü.
umarım size biraz olsun umut verebilmişimdir.
(ben pko'luyum. 4 ya da 6 ayda bir adet olurdum. eşimin de morfolojisi %3'tü.)
Hepinize, kendi kucağıma da, Allah'tan birer (en az) bebek diliyorum.
sevgiler...

Sende benım kafadası. Herbişeyi deniyoruz buda eksik kalmasın deneyelim belki sonuç olur ben zaten şuan nisan 20 sine kadar doktora gidemiyorum en azından böyle yapım belki tutar allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…