ney kullandı canım yoo ılac ısmıde yazıyoruz kı :)) argınmax mı preesed plusmu :))
aaaahadı ya uzuldum canımmm neden gerı asılama yaptırmadınız kı klomenle denıyorsun bıdaha?
aaa yaptınmı test aslında bende yapsam cıkar dıyordum ama yarın yapıcam sabah
canım ne tüpe karsısınkı?
uzulme bende dun yasın okudum ve ordakı ayettede allah ol dedıgınde olur yazıyordu bılıoyormusun
oyuzden bende uzulmıycem soz verdım esıme paramıza gecer sozumuz dedık
yaptırırız tüp pkoda sansımız %85 tüpte
rabbım bos bırakmasın kımsesın kucagını ınsallahhhhhhhhhhhhh
filiz86 ben dayanamadım bugün idrar testi yaptım ve negatif çıktı gebelik olsaydı mutlaka çıkar inancıyla yaptım çünkü bi kaç gündür adet belirtilerimi yaşıyordum. üzülmedim çünkü başından beri biliyorum ALLAH vermek istediğinde verecek o gün bunalmıştım açtım kuranı kerimi ve biz bişeye ol deyince olur diye başlayan ayet çıktı karşıma aşılama işini bırakıyorum artık 1 kaç ay kürler uygulayacam en son mayıs sonu gibi de 2. aşılama hakkımı kullanıp bu işi sonlandıracağım ben tüp bebeği başından beri hiç düşünmedim allah nefsime yenik düşürmezse ki düşmeyecem inşaallah tüp bebek yaptırmayacam herkesin gönlündeki hayırlı murada erişmesi ümidi ile herkese dua ediyorum inşaallah senden iyi bir haber gelir ve diğer aşılama yaptıran kardeşlerimizden
ney kullandı canım yoo ılac ısmıde yazıyoruz kı :)) argınmax mı preesed plusmu :))
aaaahadı ya uzuldum canımmm neden gerı asılama yaptırmadınız kı klomenle denıyorsun bıdaha?
aaa yaptınmı test aslında bende yapsam cıkar dıyordum ama yarın yapıcam sabah
canım ne tüpe karsısınkı?
uzulme bende dun yasın okudum ve ordakı ayettede allah ol dedıgınde olur yazıyordu bılıoyormusun
oyuzden bende uzulmıycem soz verdım esıme paramıza gecer sozumuz dedık
yaptırırız tüp pkoda sansımız %85 tüpte
rabbım bos bırakmasın kımsesın kucagını ınsallahhhhhhhhhhhhh
kızlarrrrr bir tencere sütü yaktım...ocakta unutmuşum heryer dumannn...özellikle mutfakkkk...aklım başımda değil kine....perdeler koltuklarrr dolaplarrr her yer duman yanıkk kokuyooo...iş çıktı yine banaaaa....
kızlar yazdıklarınızı okudum...tutmayan arkadaslara hayırlısı olsun diyorum insallah 2.ler tutar..
tutmayanlara hani üzülmeyin diyoruzya onu söylemek bile kolay gelmiyor dile aslında..
ilk adet günü ve 2. gün cok kötü geciyor bütün ümidimizi kaybediyoruz tamam artık olmıycak benim cocugum diyoruz..pes ediyoruz ama dr gidince herseye tekrar sil bastan baslıyoruz...
az evvel actım kuranımı okudum sizler için kendim için cocugu olmayan arayan herkez için dua ettim..biz tek yapacagımız rabbimize sıgınıp canı gönülden ondan istemek ona yalvarmak..yüce mevlam duyacak sesimizi ben buna inanıyorum.
kızlar içinizi ferah tutun bol bol dua edelim...
kızlar bir önerim olacak ama kabul edermisiniz bilmiyorum. her gün 1 kişi için yasin okuyup adasak olmazmı hem günümüzü bos gecirmeyiz hemde rabbime daha yakın oluruz...
canım ben bu yasini şerif süresini denedim hemde 1400 kişiye ayrı ayrı okuttum ama gebelik olmadı çocuğu olmayanlar için özellikle meryem süresini öneriyorlar çünkü o sürede hem zekeriya a.s mın hemde hz meryem annemizin çocuk sahibi olması anlatılıyor ben şimdi sabah akşam onu okuyorum meryem süresi okunacak çocuğunluğu toplayabilirsek ben varım
bende hemen 2 cıyı yaptırıcamm valla sonrada tüp dusunucezzzz ..bana kalsa hemen ikinci aşılama istiyordum ama doktorum biraz bekleyelim hemen yapmayalım vücudun biraz dinlensin dedi o yüzden bekliyoruz ama boşu boşuna zaman kaybı gibi geliyor bana
hım hıc duymadım bu ılacları arastırıyım bakalım:) degerler kacken kazca yukseldı canımmmmmmmmmpanax ile e1 de bi ilaç kulandı bitkiselmiş :) 3 ay boyunca kulandı bide keçi boynuzu kürü yaptık.. 2ay
ama canım soyle bırseyde var eger olmuyorsa oluruna bakıcaksın tedavılerını olucAKSIN AYETTEDE GECIYOR BUcanım fıkıh alimlerinin bu konudaki fetvalarını okursan tüp bebeğin şartlarının olduğunu göreceksin ben imam hatip lisesi mezunuyum yapabildiğim kadar da inancımı yaşamaya çalışıyorum tüp bebekte islamın ön görmediği işler var tabi bu içine sindirme meselesi burda tüp bebek düşünen arkadaşlara lafım yok herkes kendi açısından yorumlayabilir olayları lakin ben bekarkende tüp bebeğe hiç sıcak bakmadım rabbim verecek yada vermeyecekse buna kimse ne engel olabiliyor nede sebeb burda şunu unutmamak lazım allahtan nasıl istediğimiz önemli ben hayırlısını istiyorum razı olduğu şekilde vermiyorsa farklı yollara düşmemek lazım bana kalsa ben aşılamayıda yaptırmayacaktım lakin onda döllenme dışarda olmuyor erkek doktor içeri enjekte etmeyecek diye islami şartlara uyuyor diye bide ailem en azından onu dene dediği için denedim ama gördümki sen ne yaparsan yap olmayacaksa olmuyor olmuyor diyede üzülmüyorum hayırlısını istedim başından beri demekki hayırlısı şimdilik bu bende sabır ve şükür ediyorum ol diyeceği vakit gelirmi bilmem ama rabbim beni nefsimin eline bırakmasın sürekli okuyorum dua ediyorum sadece kendime değil burdaki tüm evlat isteyen kardeşlerimize bugün cuma ve ümit eden bekleyen ve evlat hasreti çeken tüm kardeşlerime hem sabır diliyorum hemde herbiri için hayırlı evlat diliyorum
canım kuranı 1 sene oldu ogrenelı arapcadan 45 dk okuyorum yasını ama okuyorumm sonuctakızlar yazdıklarınızı okudum...tutmayan arkadaslara hayırlısı olsun diyorum insallah 2.ler tutar..
tutmayanlara hani üzülmeyin diyoruzya onu söylemek bile kolay gelmiyor dile aslında..
ilk adet günü ve 2. gün cok kötü geciyor bütün ümidimizi kaybediyoruz tamam artık olmıycak benim cocugum diyoruz..pes ediyoruz ama dr gidince herseye tekrar sil bastan baslıyoruz...
az evvel actım kuranımı okudum sizler için kendim için cocugu olmayan arayan herkez için dua ettim..biz tek yapacagımız rabbimize sıgınıp canı gönülden ondan istemek ona yalvarmak..yüce mevlam duyacak sesimizi ben buna inanıyorum.
kızlar içinizi ferah tutun bol bol dua edelim...
kızlar bir önerim olacak ama kabul edermisiniz bilmiyorum. her gün 1 kişi için yasin okuyup adasak olmazmı hem günümüzü bos gecirmeyiz hemde rabbime daha yakın oluruz...
ilk aşılamamı kasım ayında ankarada özelde yaptırdım klomen kist yaptı bu ay ara verdi
guatr ameliyatı oldum guatr neden kromozom bozukluğu ne ararsan var
senin hikayen nedir
bende hemen 2 cıyı yaptırıcamm valla sonrada tüp dusunucezzzz ..
hım hıc duymadım bu ılacları arastırıyım bakalım:) degerler kacken kazca yukseldı canımmmmmmmmm
ama canım soyle bırseyde var eger olmuyorsa oluruna bakıcaksın tedavılerını olucAKSIN AYETTEDE GECIYOR BU
ben devamlı her namazımda ellerı ayakları saglam akli dengesı yerınde saglıklı sıhhatlı hayırlısını nasıp et allahım dıyorum
hayırlısı deılse asılamam tutmasın dıye dua ederım herzamannnnnnn
canım kuranı 1 sene oldu ogrenelı arapcadan 45 dk okuyorum yasını ama okuyorumm sonuctaben varım
kızlar benimde bu ay olmadı( hayırlısı inş..
merhaba kızlar.bende dün ilk defa aşılama yaptırdım.nasıl geçecek 15 gün bilmiyorum..benim 8 yaşında bir oğlum var.kendiliğinden olmuştu ancak 8 yılda çok şey değişmiş vücudumda 2 senedir denedik olmadı en sonunda aşılamam oldu inşallah tutar.dualarınızı eksik etmeyin noolur.ilk aşılamasında tutan varmı çok merak ediyorum????????????
merhaba kızlar.bende dün ilk defa aşılama yaptırdım.nasıl geçecek 15 gün bilmiyorum..benim 8 yaşında bir oğlum var.kendiliğinden olmuştu ancak 8 yılda çok şey değişmiş vücudumda 2 senedir denedik olmadı en sonunda aşılamam oldu inşallah tutar.dualarınızı eksik etmeyin noolur.ilk aşılamasında tutan varmı çok merak ediyorum????????????
merhaba kızlar aşılamamı yaptıralı bugun 14 gun oldu.yarın test günüm umarım iyi haberler verebilirim size ilk günlerde olan agrılarm yok belımde cok az agrım var sadece bırde normalde adet oncesı olan sarı akıntılarım yok regl tarıhım 25 i acaba erkenmi akıntm için diyorum ama genelde 1 hafta oncedn falan baslardı birde su klahverengi akıntı mutlaka oluyormu herkeste yerleşme sırasında?
Ben 12 gün oldu test yaptırdım negatif görünce zaten bittim yani sen gene 14 günde bişey çıkmadıysa inşallah dahada çıkmazda kalmışındır aşılama sırasında gelen akıntıyı soruyorsa bemde olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?