• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

gunaydin kizlaaaaarrrr
dun artik narkozun etkisi miydi bahane miydi bilmem eve gelir gelmez yattim ve uykuya doydum. gecmisi okuyamadim ama 6767 umarim iyisindir. ben cok iyiyim cok sukur:D uyudum uyandim aci agri hicbir sey hissetmedim hatta bugune plan bile yaptim. azcik endiseliyim yumurtalarin durumuyla ilgili umarim guzel haberler gelir ben de sansimi denerim bu ay:)

bol su icmeyi unutmasin yumurta toplatanlar tuz kesinlikle tuketmesinler bundan agzi yanan cok aman dikkat

operim hepinizi ilk firsatta okurum gecmisi ama simdi kahvaltiya gitmem gerek:)))))

Kızlar dün rüyamda hamileydim bugünde kolumda bir sürü bilezigim vardı ya hayırdır ınş

gunaydin gamzeee bemde 26 ocak gecesi ruyamda kolumda altin bileklik gordum annrm ruyayi yorumladi erkek evlat dedi 28ocaktada poziti gordum cok sukur sali gunude keseyi gorucem allahin izniyle

canım benim bu günden beri seni merak ettim sürekli kontrol ettim acaba yazmışmı diye..şimdi okudum müjdeli haberini.ne kadar mutlu oldum bilemessin..allah tamamına erdirir inşallah..kucağına almayı nasip eder..benimde kendi kan testim geçti gözümün önünden sonucu ağlaya ağlaya beklemiştim..sonra o ağlamam sevinç gözyaşrına dönüşmüşdü..allahım hep sizin yüzünüzüde güldürsün..

Canım Allah razı olsun umarım devamıda gelir, Rabbim saglıkla kucagıma almayıda nasip eder.Bir türlü tam sevinemiyorum hep kötü şeyler aklıma geliyor.

Yumurta takibini de sordum ama yapmıyorlarmış.Burayı neden düşünmüuorsun üç kişi Pazar günü transferimiz olmuştu onlar da pozitif sonuç almış.

Bekakara canım senin bebeğinde hayırlı olsun, saglıkla kucağına al.Gamzee ve Piticiğim çok sağolun güzel Allahım sizinde yüzünüzü güldürsün.

gunaydin gamzeee bemde 26 ocak gecesi ruyamda kolumda altin bileklik gordum annrm ruyayi yorumladi erkek evlat dedi 28ocaktada poziti gordum cok sukur sali gunude keseyi gorucem allahin izniyle
ay canım çok sevindim ya ınş benimde öyledir....26 ocak benim dogum gunumdu 28ocaktada transferim oldu 9 şubatı bekliyorum test için...iki embriyo konuldu bana

Olmadı kızlar malesef hem adet oldum hem doktor kan testi istemişti 0.21 çıktı yine kısmet değilmiş yine zamanı değilmiş

hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun diyorum.ama çok üzüldüm arkadaşım.diğer arkadaşlar içinde senin içinde dua ediyorum.Rabbim hayırlı,sağlıklı ,uzun ömürlü evlatlar versin hepimize...bu yolda anlıyosun ancak birbirini..Allahım bir dahaki sefere inşallah yüzünü güldürsün, hep dua edicem hepimize..hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Arkadaşlar merhabalar,
Ben ilk kez bu konuda yazıyorum. Daha doğrusu ilk kez bir foruma yazı yazıyorum.
Bu güne kadar hep çevremdeki insanlarla konuşurdum ancak bu kez derdimi ancak sizler anlayabilirsiniz.

Ben 1 yıllık evliyim. 31 yaşındayım, eşim 36 yaşında.
Yaşımız ilerlediği için hemen bebek istedik.
1 yıl olmadı. Doktora gittik ve spermiyogram sonuçlarını 2 gün önce aldık.O bir cümle yaşama sevincimi aldı sanki.
'Sperm hücresine rastlanamadı'.
Bugün de FSH ve LH geldi.
FSH: 16,5 ve LH 7,57.
Ultrason sonuçları da temiz çıktı, herhangi bir tıkanıklık yokmuş.
Doktorumuz bu durumda bebek sahibi olamayacağımızı söyledi.
Peki tüp bebek denemesi diye ben sorunca da, bu iğneyle kuyu kazmaya benzer, ben sizin yerinizde olsaydım bir an önce durumu kabullenmeye bakardım, dedi.
Dünyam çöktü sanki.
Eşim deseniz aynı şekilde...

Hayatın rengi değişti sanki. Kimseye derdini anlayamamak da ayrı. Neyseki sizleri buldum.
Ve sizlerin yazdıklarını görünce yolun sonunda değil tam tersine başında olduğumu anladım...

Şimdi ne yapmalı, nereye gitmeli, kime danışmalı....
arkadaşlar çok güzel şeyler yazmışlar.hepsine katılıyorum bende.doktor genel konuşmuş ama olup olmayacağını bir Rabbim bilir.bir arkadaş bahsetmiş, testislerden parça alıp oradan sperm buluyorlar.benim tanıdığım ve çocuk sahibi olan insanlar var.menide olmasada testislerde sperm olabiliyor canım.umudunu hiç yitirme.bol bol dua et arkadaşım.şimdiden yolunda kolay gelsin arkadaşım.

canim beni eklememissin tabloya canım üzüldüm....:(((

çok çok özür gamzecım ben senı ekledım ama yanlışlıkla kaybetmışım sen bana yaz yıne yasını merkezını sorunu test tarıhını eklıyım hemen

iyi akşamlar kızlar yarın benimde opum var dualarınızı esirgemeyin benden

benımde yarın opum var allah yardımcımız olsun şans bızımle olsun.

Arkadaşlar merhabalar,
Ben ilk kez bu konuda yazıyorum. Daha doğrusu ilk kez bir foruma yazı yazıyorum.
Bu güne kadar hep çevremdeki insanlarla konuşurdum ancak bu kez derdimi ancak sizler anlayabilirsiniz.

1 yıl olmadı. Doktora gittik ve spermiyogram sonuçlarını 2 gün önce aldık.O bir cümle yaşama sevincimi aldı sanki.
Peki tüp bebek denemesi diye ben sorunca da, bu iğneyle kuyu kazmaya benzer, ben sizin yerinizde olsaydım bir an önce durumu kabullenmeye bakardım, dedi.
Dünyam çöktü sanki.

Hayatın rengi değişti sanki. Kimseye derdini anlayamamak da ayrı. Neyseki sizleri buldum.
Ve sizlerin yazdıklarını görünce yolun sonunda değil tam tersine başında olduğumu anladım...

bu konuda arkadaşlarımın yazdığı tum cumlelerın altına imzamı atıyorum.ayrıca emre bakırcıoğluna gıtmenı tavsıye ederim.

piti nerelerdesin çatlatma iğnesini yaptın mı nasılsın charms da yok ortalarda bir ses ver

vuruldum tatlım akşam 21.15te pazar sabah toplamadayım.önümüzdeki ayda senınleyım:)senın bebelerı merak attım nolmuşlar?

piti 88 slm tablo bilgilerim tedaviye başladım ve 4. günü bugün yarın 5. günüm beni ekle

diclem sen bana yasını merkezını sorununu test tarıhını yaz eklıyım olurmu?

gunaydin kizlaaaaarrrr
dun artik narkozun etkisi miydi bahane miydi bilmem eve gelir gelmez yattim ve uykuya doydum. gecmisi okuyamadim ama 6767 umarim iyisindir. ben cok iyiyim cok sukur:D uyudum uyandim aci agri hicbir sey hissetmedim hatta bugune plan bile yaptim. azcik endiseliyim yumurtalarin durumuyla ilgili umarim guzel haberler gelir ben de sansimi denerim bu ay:)

bol su icmeyi unutmasin yumurta toplatanlar tuz kesinlikle tuketmesinler bundan agzi yanan cok aman dikkat

operim hepinizi ilk firsatta okurum gecmisi ama simdi kahvaltiya gitmem gerek:)))))

charms tavsıyelerın için sağol özellikle tuz konusunda kulağım sende guzel haberler gelcek inşallah...

slm kizlar bugun 11.gunu benden pembe bi kanama geldi doktor 1 2 damla gelir demisti ama ilk gunler diye dusunmustum normalde 11 gunlerde gelirmi lutfen mesj atin cok korkuyorum

gunaydin kizlaaaaarrrr

charms bende çok iyiyim ağrım yok. su içiyorum ilaçlarla beraber birde yemekte. ama bol denecek kadar değil. tuz kullanemıyorum fazla ama neden yasak acaba?
bende dün yemek yedim topüğe yazdım uyudum. yemek topik uyku. bugünde planım bakırköy pazarıydı ama ilaçların saatini kaçırırım diye gidemedim :(
canım sizde mi ist. dışından geldiniz. kahvaltıya gitmem gerek demişsin.

Arkadaşlar merhabalar,

Dünyam çöktü sanki.

canım benim esiminde speemiogram tahlilinde hiç sperm bulunamadı 0 di yani...bize doktor ya bulunur yada bulunmaz diyordu...sonra biz başka hastaneye gittik ve hemen ameliyat günü verdi doktor neyse ameliyat günü geldi eşimi ameliyat haneye gönderdim ağlaya ağlaya çıkana kadarda ağladım zaten...sonra bir buçuk saat geçti üstünden ve eşim çıktı ameliyattan kendinde değildi...sonra doktor geldi tabi benim içimde her iki ihtimalde var ağlıyorum ..doktor geldi ve sperm bulundu dedi o zaman varya dünyalar benim oldu ...ama çok zor bulmuşlar doktorun dediğine göre ...eşinizin sağ tarafında bir hastalık var bundan parça alıp patolojiye gönderdik dedi sol tarafında mikroskop gibi birşeyle bulmuş...patoloji sonucuda doğuştan testişinin sağ tarafında hastalık varmış kötü birşey değilmiş...15 tane sperm bulundu bunların 4u hareketsiz çıkmış 4ünde embriyo yaptılar 4 u suan işlem görmedi 2 tane side atıldi...çok uzun yazdım galiba...şimdi ise 3 uncu denememi yaptim iki embriyo koydular otekinde tek tek koydular tutmadı

Arkadaşlar merhabalar,

Dünyam çöktü sanki.

canim oncelikle hosgeldin hic korkma bunun caresi var benim esimde senin esin gibi sperm hucrelerine rastlanilmadi esim kucukken kemoterapi aldigi icin ama pes etmedik izmirde tese ameliyati olarsk bol miktarda sperm bulundu ve bana konuldu simdi 11.gunum esin iyi bir urolaga gitsin allah yardimciniz olsun

Arkadaşlar merhabalar,

Dünyam çöktü sanki.

canım imkansız diye bir şey yok. bunu Rabbim bilir. siz alanında uzman bir tüp bebek merkezine giderseniz eminim güzel sonuçlarını okuyacağız...
birde her zaman umutlu olmalısın... ben Brüksel tüp bebek merkezinde Prof. Yücel Karaman'ı tavsiye ederim kendisi belçika'da da çalışıyor ve bizim yaşımızdan büyük deneyimi var. sen biraz daha araştırıp aklına neresi yatıyorsa orada tedavinize başla. Rabbim sizleri bebekle imtihan etmesin. dualarım seninle canım.

slm kizlar bugun 11.gunu benden pembe bi kanama geldi doktor 1 2 damla gelir demisti ama ilk gunler diye dusunmustum normalde 11 gunlerde gelirmi lutfen mesj atin cok korkuyorum

yerleşme kanamasıdır o atomx tedirigin olma rahat ol bebişin yer açıyo kendıne:)

Back