• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

canım bi belirtin oldumu hiç bize anlatirmisi n bu 12 gününü

transferden sonra ilk günler bir belirtim olmadı.ama test gününe 4/5 gün kala karnımda ara ara ağrı,hafif başağrısı,kasıklarımda biraz batma vardı.ve göbek deliğime bir ağrı giriyordu sanki birşey saplanıyor gibiydi.

inşallah arkadaşım ben fetih suresini okumuştum 19 defa suya o zaman dua ettim isteyen herkese hayırlısıyla ver Allah'ım diye yine dua ediyorum hepimiz için..inşallah pozitif olur seninde canım benim..

arkadaşım duaların için saol bende fetih süresini dün okudum 1 yasin 1 kenzül arş ve 2 kerede Esmaül hüsnayı okudum dua ettim.Rabbim banada ve benim gibi durumda olanlara yardım et.Hakkımızda hayırlısını ver dedim.

transferden sonra ilk günler bir belirtim olmadı.ama test gününe 4/5 gün kala karnımda ara ara ağrı,hafif başağrısı,kasıklarımda biraz batma vardı.ve göbek deliğime bir ağrı giriyordu sanki birşey saplanıyor gibiydi.
dün akşam uc kere batma oldu kasiklarima iğne batirdilar sanki

Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese en güzelinden nasip etsin.sabah erkenden hastaneye gidip test yaptırdık hamileyim.Allahıma şükürler olsun inşallah güzel bir şekilde sonuna kadar devam eder.piticiğim Rabbim sanada ve isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın.

canım tebrik ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Arkadaşlar merhaba, sabah yumurta toplama işlemim oldu. 20 adet yumurtam varmış. Ben ayılmaya çalışırken doktor eşimle gorusmus ve bir ay beklicez transfer için demiş. Yurtdışında da daha çok bu yontem kullanılır döllenme kesinleşir falan demiş. Bu surede de kullanmam için ilaçlar vermiş rahmin istenen duruma gelmesi için. Hayırlısı artık. Geç olsun guç olmasın. Ben bir ay beklemedeyim ama sizlerin guzel sonuçlarını dort gozle bekliyor olacağım. Pozitifi gorenleri de canıgonulden tebrik ediyorum. Opuldunuz :) sevgiler

canım aynı durumdayız sen ben ve piti transfer bir daha ki aya kaldı hayırlısı olsun inşallah geç oldun ve sonuç olumlu olsun.

hadi kızlar hayırlı haberleriniz gelir inş, dualarım sizinle. belirtilere takılıp kafanızı bulandırmayın, bende zerre kadar belirti olmadı. test gününe kadar bol bol gezmeye gidin, kitap okuyun, alışveriş yapın...biraz unutmaya çalışın.

perşemde günü opum vardı ve o günden bu güne kadar çok ağrım vardı kasıklarım beni öldurdü 18 yumoş topladılar çok yumoş toplandığında böyle oluyormuş sanırım bu güde hafif olsada ağrı devam ediyor eğilip doğrulurken
yumoşlardan 13 tanesi dolu çıkmış 12 tanesi döllenmiş pazar günü donduracaklar ve bilgi vereceklermiş inşallah hersi sağlıklı olur

piticiğim yarın opun kaçta Allah yardımcın olsun canım hepimize dua ediyorum emeklerimizin karşılığını hayırlısı ile alalım diye

opudan sonra hemşire baharatlı ve tuzlu yiyeceklerden uzak durmamı ve protenin ağırlıklı beslenmemi söyledi. sende bir sorar mısın nelere dikkat edelim diye.(canım inadına baharatlı şeyler yemek istiyor) su içemiyorum arkadaşlar sadece ilaçlarla birlikte ne içti isem o ..sanırım grip oluyorum umarım olmam..

perşemde günü opum vardı ve o günden bu güne kadar çok ağrım vardı kasıklarım beni öldurdü 18 yumoş topladılar çok yumoş toplandığında böyle oluyormuş sanırım bu güde hafif olsada ağrı devam ediyor eğilip doğrulurken
yumoşlardan 13 tanesi dolu çıkmış 12 tanesi döllenmiş pazar günü donduracaklar ve bilgi vereceklermiş inşallah hersi sağlıklı olur

maşallah arzucum güzelmiş inş.sonuna kadar böyle güzel gider.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.pitiden haber varmı??

Canımben de sabah oldum ama dediğin gibi ağrım devam ediyo. Benden de 20 yumurta toplamışlar. Polikistik olanlarda boyle olurmus ve ertelerlermiş sanırım. Hadi hakkımızda hayırlısı olsun

Arkadaşlar merhabalar,
Ben ilk kez bu konuda yazıyorum. Daha doğrusu ilk kez bir foruma yazı yazıyorum.
Bu güne kadar hep çevremdeki insanlarla konuşurdum ancak bu kez derdimi ancak sizler anlayabilirsiniz.

Ben 1 yıllık evliyim. 31 yaşındayım, eşim 36 yaşında.
Yaşımız ilerlediği için hemen bebek istedik.
1 yıl olmadı. Doktora gittik ve spermiyogram sonuçlarını 2 gün önce aldık.O bir cümle yaşama sevincimi aldı sanki.
'Sperm hücresine rastlanamadı'.
Bugün de FSH ve LH geldi.
FSH: 16,5 ve LH 7,57.
Ultrason sonuçları da temiz çıktı, herhangi bir tıkanıklık yokmuş.
Doktorumuz bu durumda bebek sahibi olamayacağımızı söyledi.
Peki tüp bebek denemesi diye ben sorunca da, bu iğneyle kuyu kazmaya benzer, ben sizin yerinizde olsaydım bir an önce durumu kabullenmeye bakardım, dedi.
Dünyam çöktü sanki.
Eşim deseniz aynı şekilde...

Hayatın rengi değişti sanki. Kimseye derdini anlayamamak da ayrı. Neyseki sizleri buldum.
Ve sizlerin yazdıklarını görünce yolun sonunda değil tam tersine başında olduğumu anladım...

Şimdi ne yapmalı, nereye gitmeli, kime danışmalı....
zeynepçim ümidini kesme.benim eşimdende 2 kere sperm testi ve genetik test istedi emre bey.sperm tahlilinde herşey sıfır yani sperm adına hiç bişey çıkmadı.genetik test sonucunda ise kromozom fazlalığı olduğu çıktı.tek çözüm tüp bebek ve eşinize mikro tese yapılması dedi.menide sperm çıkışı olmayabilir ama mikro tesede bulma şansımız var dedi.ve hemen tedaviye başladık.çok şükür eşimde 10 adet sperm bulundu.banada aynı gün yumurta toplama işlemi yapıldı.ve 4 gün sonrada transfer bugün test günümde ve hamileyim.Sakın ümidini kesme.Bak ne diyor sırrın sahibi;biz herkesin kaderini kendi çabasına bağlı kıldık.

piticiğim yarın opun kaçta Allah yardımcın olsun canım hepimize dua ediyorum emeklerimizin karşılığını hayırlısı ile alalım diye

opudan sonra hemşire baharatlı ve tuzlu yiyeceklerden uzak durmamı ve protenin ağırlıklı beslenmemi söyledi. sende bir sorar mısın nelere dikkat edelim diye.(canım inadına baharatlı şeyler yemek istiyor) su içemiyorum arkadaşlar sadece ilaçlarla birlikte ne içti isem o ..sanırım grip oluyorum umarım olmam..[/

Eşime de aynısını söylemiş doktor. Baharatlı çok tuzlu yiyecekler yasak ozellikle cips falan demiş, sonra hergun bir yumurta, ve de protein ağırlıklı kırmızı et, mercimek, k. Fasulye falan

hadi kızlar hayırlı haberleriniz gelir inş, dualarım sizinle. belirtilere takılıp kafanızı bulandırmayın, bende zerre kadar belirti olmadı. test gününe kadar bol bol gezmeye gidin, kitap okuyun, alışveriş yapın...biraz unutmaya çalışın.

Öyle diyorsun ama aklımızın hep bi köşesinde acabalar oluyor canım, sen hamilemisin kaçıncı denemen ve transferden sonra neler yaptin biraz anlatirmisin. Test tarihim 11 Şubat ve olmazsa diye korkuyorum..teşekkürler

Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese en güzelinden nasip etsin.sabah erkenden hastaneye gidip test yaptırdık hamileyim.Allahıma şükürler olsun inşallah güzel bir şekilde sonuna kadar devam eder.piticiğim Rabbim sanada ve isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın.
arayışta canım tebrikler... Allah'ım tamamına erdirsin. hayırlı hamilelik geçirirsin inşallah.

arzucum maşallah inşallah hepsi kalitelidir. beni de az önce aradılar 16 tane toplanmıştı, 8i döllenmiş hangisi en iyi gelişirse onu transfer edecekleri gün için yarın bir daha arayacaklamış.

opudan sonra hemşire baharatlı ve tuzlu yiyeceklerden uzak durmamı ve protenin ağırlıklı beslenmemi söyledi. sende bir sorar mısın nelere dikkat edelim diye.(canım inadına baharatlı şeyler yemek istiyor) su içemiyorum arkadaşlar sadece ilaçlarla birlikte ne içti isem o ..sanırım grip oluyorum umarım olmam..
canım bana baharatlı tuzlu denilmedi sadece mümkün olduğunca sebze yiyip su içmem söylendi. ama suyu sadece ilaçlarla içebiliyorum yoksa aklma gelmiyo...

Canımben de sabah oldum ama dediğin gibi ağrım devam ediyo. Benden de 20 yumurta toplamışlar. Polikistik olanlarda boyle olurmus ve ertelerlermiş sanırım. Hadi hakkımızda hayırlısı olsun
benim transfer günüm yarın belli olacak. 1 ay sonra derlerse ben şırnaktan nasıl geleceğim bir daha. benimkini ertelemezler inşallah.

Son düzenleme:
şimdi baharatlı yasak dediniz ya nasılda istedi canım..
ama yok ben kuru kayısı aldım kuru erik aldım yiyorum. yaa ben sütü çok severim izin vermediler bana içeyim şöyle lıkır lıkır :)

benim transfer günüm yarın belli olacak. 1 ay sonra derlerse ben şırnaktan nasıl geleceğim bir daha. benimkini ertelemezler inşallah.[/QUOTE]

Demezler heralde canım, cunku benim yumurta alınır alınmaz ertelendi. Yani döllenmenin gelişimine göre erteleme değil. Pko var bende onunla ilgii bişeyler demiş ama doktola eşim görüştüğü için çok detayını bilmiyorum. Haftaya C.tesi kontrolüm var bakalım öğrenicez

arayışta tebrikler hayatım darısı bizlere bu sabah opum oldu 2 tane yumurtam toplandı yarın sabah haber vercekler

Derincim canım benim benimde 2 tane yumurtam toplandı ve sadece birisii toplanıp transfer edildi ama doktorum 1 tane ama yumurta bazen 15 20 tane toplarız ama böyle kaliteli olmazdı dedi çok umutlu konuştu sende umudunu yitirme canım ben çok üzülmüştüm.Ama çok gereksizmiş transferime ve bebişime çok güzeniyorum inşallah Allahın izniyle güzel haberlerimizi paylaşırım.Tüp bebek süreci tam bir ekip işi ben Canım doktorum Doç Dr.CEM DEMİREL ve ekibinden çok memmun kaldım.Allah nasip etmezse bebiş bu sefer yine oraya giderim Ataşehir Memoriale Embriyologları çok iyi.

Zeynepcim hiiiç üzülme canım inşallah Allah sanada nasip edecek hiç zaman kaybetme çokk doktor gezdim Marmara üniversitesi profesorunden tut Acıbadem Maslaka kadar bütün profları gezdim VE insanlıklarına ve işlerine güvendiğim içimin rahat rahat gittiğim tek doktorum Doç Dr Cem DEMİREL lütfen araştır bak ..Allah yardımcın olsun

Öyle diyorsun ama aklımızın hep bi köşesinde acabalar oluyor canım, sen hamilemisin kaçıncı denemen ve transferden sonra neler yaptin biraz anlatirmisin. Test tarihim 11 Şubat ve olmazsa diye korkuyorum..teşekkürler

mufi, öncelikle Allah hayırlısını nasip edecektir, dua ederek de rahatlatabilirsin kendini :) transferimin olduğu gün 1 saat hastanede yattım, yatağımın ayak tarafı oldukça dikleştirilmişti. hemşireler ısrarla kafamı kaldırmamı hatırlattılar, çok önemliymiş. sonra çıkıp yemek yedim, çalıştığım okula döndüm. münazara çalışmamız vardı,2 saat çocuklarla çalıştık. o günden sonra evde zor işler yapmadım. beni en çok korkutan raflara uzanmaktı ama mecburen yemek yaparken uzanıyoruz işte. evde iş yapmadım pek ama kısa yürüyüşlere çıktım. aynı anda hem ağızdan, hem kalçadan hem de tüp şeklinde progestron aldım, hap ve tüp devam ediyor. bu süreçte hiç ağrım sızım olmadı, belki bu yüzden çoğu zaman unuttum, koşturdum. sonuç olarak hiç ümidim yokken olumlu sonuç aldım. doktorum testten 10 gün sonraya randevu vermişti, ultrasona kadar hiç inanamadım, hoş hala inanamıyorum. bu arada yemek konusunda hiç kısıtlanmadım, şu anda da bir kısıtlama yok, sadece hamileyim diye çok yeme diyor doktor.
senin bebiş gelmek için doğru zamanı bekliyor, sakın sıkma canını.

mufi, öncelikle allah hayırlısını nasip edecektir, dua ederek de rahatlatabilirsin kendini :) transferimin olduğu gün 1 saat hastanede yattım, yatağımın ayak tarafı oldukça dikleştirilmişti. Hemşireler ısrarla kafamı kaldırmamı hatırlattılar, çok önemliymiş. Sonra çıkıp yemek yedim, çalıştığım okula döndüm. Münazara çalışmamız vardı,2 saat çocuklarla çalıştık. O günden sonra evde zor işler yapmadım. Beni en çok korkutan raflara uzanmaktı ama mecburen yemek yaparken uzanıyoruz işte. Evde iş yapmadım pek ama kısa yürüyüşlere çıktım. Aynı anda hem ağızdan, hem kalçadan hem de tüp şeklinde progestron aldım, hap ve tüp devam ediyor. Bu süreçte hiç ağrım sızım olmadı, belki bu yüzden çoğu zaman unuttum, koşturdum. Sonuç olarak hiç ümidim yokken olumlu sonuç aldım. Doktorum testten 10 gün sonraya randevu vermişti, ultrasona kadar hiç inanamadım, hoş hala inanamıyorum. Bu arada yemek konusunda hiç kısıtlanmadım, şu anda da bir kısıtlama yok, sadece hamileyim diye çok yeme diyor doktor.
Senin bebiş gelmek için doğru zamanı bekliyor, sakın sıkma canını.

bebegın hayırlı olsun canım, soyledıklerınle umut oldun umarım o dogru zaman buzamandır..

bebegın hayırlı olsun canım, soyledıklerınle umut oldun umarım o dogru zaman buzamandır..

eveeettt doğru zaman bu zaman olur inş. 11'inde güzel haberlerini bekliyoruz.

bu süreci yaşamadan önce tüp bebek çok korkutucu bir kavram gibi gelirdi bana, artık o kadar normal geliyor ki :) hatta tüp bebişler kendilerini daha çok sevdirmek için bilerek inat ediyor sanki:)

Back