• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

bekacım hayırlı olsun inşallah sonuna kadar güzel bir hamilelik olur öyle düşünme normal hamileliktir banada dua et yarın benim sonuçta belli olacak.Rabbim hayırlısını versin.

arayista yarin bize haber vermeyi unutmaa,aç karninami veriliyor test ve ayni gun sonuç aliniyormu ilk defa yaptiracagim biliyorum,dualarim seninle

kızlar şimdi kan sonucumu öğrendim pozitif beta hcg 310,50 imiş..kimyasal falan değildir değilmi çok heyecanlıyım...

AYY MAŞŞALLAH MAŞŞALLAH ANNESİİİ GÖZÜN AYDIN CANIM DARISI BAŞIMIZA İNŞ

ALLAHIM SAĞLIKLA SIHHATLE BÜYÜTMEYİ,HAYIRLI EVLATLARI NASİP ETSİN:nazar:

canım ne kimyasalı ya gerçek gebeliktir olumsuz şeyler getirme aklına yaşasınnnnnn bir bebişimiz daha olacak :nazar::emir_bebek:

:Dinşallah canım sağol..pek getirmiyorum bakalım yarın ne dicek doktorum onu bekliyorum şimdi de heyecanla:Dinşallah sağlıkla kucağımızada alırız bebeklerimizi:D

bekacım hayırlı olsun inşallah sonuna kadar güzel bir hamilelik olur öyle düşünme normal hamileliktir banada dua et yarın benim sonuçta belli olacak.Rabbim hayırlısını versin.

inşallah arkadaşım ben fetih suresini okumuştum 19 defa suya o zaman dua ettim isteyen herkese hayırlısıyla ver Allah'ım diye yine dua ediyorum hepimiz için..inşallah pozitif olur seninde canım benim..

arayista yarin bize haber vermeyi unutmaa,aç karninami veriliyor test ve ayni gun sonuç aliniyormu ilk defa yaptiracagim biliyorum,dualarim seninle

yok canım bu hormon testi olduğu için aç olmaya gerek yok..genelde aynı gün sonuç veriyorlar merkezine bağlı..

AYY MAŞŞALLAH MAŞŞALLAH ANNESİİİ GÖZÜN AYDIN CANIM DARISI BAŞIMIZA İNŞ

ALLAHIM SAĞLIKLA SIHHATLE BÜYÜTMEYİ,HAYIRLI EVLATLARI NASİP ETSİN:nazar:

sağol canım benim Allah razı olsun..Allah'ım hepimize versin hayırlısıyla ben çok mutluyum bu gün hepimizin yüzünü güldürsün Allah'ım..

bugün toplama işlemim vardı. gerçeği söylemek gerekirse çok korkuyordum. hele o yeşil ince önlüğü giydirdiler...
Allah ben telaştan dolanıyorum odada. sonra 11.20 de aldılar ama ben boşuna korkmuşum.
hatta bu narkoza rağmen acı duyacak mıyım dedim sen korkma dediler. iğneyi oluyosunuz ve hemen uyuyorsunuz. hiçbir şey duymuyorsunuz. 12 de odaya getirirlerken kaç yumoş topladınız diye sormuşum :))
ama ağrım sızım asla yok kızlar çok rahat geçiriyorsunuz.
16 yumoş toplanmış bizi arayacaklar transferin günü için...
Allahım yüzümüze baksın hepimizi çoçuklarına kavuştursun inşallah... amin

charms senin nasıl geçti canım?

bugün toplama işlemim vardı. gerçeği söylemek gerekirse çok korkuyordum. hele o yeşil ince önlüğü giydirdiler...
Allah ben telaştan dolanıyorum odada. sonra 11.20 de aldılar ama ben boşuna korkmuşum.
hatta bu narkoza rağmen acı duyacak mıyım dedim sen korkma dediler. iğneyi oluyosunuz ve hemen uyuyorsunuz. hiçbir şey duymuyorsunuz. 12 de odaya getirirlerken kaç yumoş topladınız diye sormuşum :))

hadi hayırlısı canım yakında güzel haberlerini alalım:D

Kızlar bir iyi haberde benden bugun kan testimin sonucu belli oldu sonuc:162 :)))) umarım devamıda gelir kimyasal olmasından endişe ediyorum şimdi sabırla pazartesiyi bekliyorum...

6767 hadi hayırlı olsun inşallah charmsla görüştüğümde iyiidi umarım hala öyledir

arkadaşlar opunun ikinci günündeyim ama kasıklarımda felaket ağrı var sanki patlayacak gibi şiş benim gibi olan var mı dr gideceğim sadece bana oldu

6767 hadi hayırlı olsun inşallah charmsla görüştüğümde iyiidi umarım hala öyledir

arkadaşlar opunun ikinci günündeyim ama kasıklarımda felaket ağrı var sanki patlayacak gibi şiş benim gibi olan var mı dr gideceğim sadece bana oldu

benim gittiğim merkezdede bir bayanın öyle olmuştu çok yumurta topladıkları zaman olabiliyormuş..merkezini ara istersen benim heme opudan sonra karnım ağrımıştı dikloron iğne yapmışlardı ağrı kesici

kızlar şimdi kan sonucumu öğrendim pozitif beta hcg 310,50 imiş..kimyasal falan değildir değilmi çok heyecanlıyım...

cnm hayırlı olsun, kimyasal gebelik geçiren biri olarak bence seninki kimyasal değil, çok daha düşük değerlerde öyle bir risk oluyor, benim 25 çıkmıştı sonra katladı diye kimyasal olmayabilir dedi ama sonra bir anda düştü tekrardan bence içini ferah tut sen gayet normal bence seninki..

cnm hayırlı olsun, kimyasal gebelik geçiren biri olarak bence seninki kimyasal değil, çok daha düşük değerlerde öyle bir risk oluyor, benim 25 çıkmıştı sonra katladı diye kimyasal olmayabilir dedi ama sonra bir anda düştü tekrardan bence içini ferah tut sen gayet normal bence seninki..

canım saol şimdi biraz rahatladım sen bunları yazınca saol gerçekten:D:D

bende başladım bugün 4.günüm benide ekleyin :64:

diclem hoşgeldin aramıza tablo bılgılerını verırsen senıde eklıyım.

PKO arkadaşım tebrık ederım adını parlattım bıle lıstede hemde 7.gunde ıdrarda gorunmuş sağlam tutunmuş allahın izniyle kan testindede guzel değerler çıksın.

6767 arkadaşım yumurta sayın çok guzel bak geçtı gıttı bıle bıde transferın hafta içimi ?

charms şansın yanında olsun bebeğinde kucağında:)

tulra ve bekakara oh oh maşallah değerler şahane...

unyeliarzu merkezden aradılarmı nolmuş bebeklerin?

Back