• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

diclem hoşgeldin aramıza tablo bılgılerını verırsen senıde eklıyım.

PKO arkadaşım tebrık ederım adını parlattım bıle lıstede hemde 7.gunde ıdrarda gorunmuş sağlam tutunmuş allahın izniyle kan testindede guzel değerler çıksın.

6767 arkadaşım yumurta sayın çok guzel bak geçtı gıttı bıle bıde transferın hafta içimi ?

charms şansın yanında olsun bebeğinde kucağında:)

tulra ve bekakara oh oh maşallah değerler şahane...

unyeliarzu merkezden aradılarmı nolmuş bebeklerin?
tabloyu ne zaman gorucez canım burda...

iyi akşamlar kızlar yarın benimde opum var dualarınızı esirgemeyin benden

Arkadaşlar merhabalar,
Ben ilk kez bu konuda yazıyorum. Daha doğrusu ilk kez bir foruma yazı yazıyorum.
Bu güne kadar hep çevremdeki insanlarla konuşurdum ancak bu kez derdimi ancak sizler anlayabilirsiniz.

Ben 1 yıllık evliyim. 31 yaşındayım, eşim 36 yaşında.
Yaşımız ilerlediği için hemen bebek istedik.
1 yıl olmadı. Doktora gittik ve spermiyogram sonuçlarını 2 gün önce aldık.O bir cümle yaşama sevincimi aldı sanki.
'Sperm hücresine rastlanamadı'.
Bugün de FSH ve LH geldi.
FSH: 16,5 ve LH 7,57.
Ultrason sonuçları da temiz çıktı, herhangi bir tıkanıklık yokmuş.
Doktorumuz bu durumda bebek sahibi olamayacağımızı söyledi.
Peki tüp bebek denemesi diye ben sorunca da, bu iğneyle kuyu kazmaya benzer, ben sizin yerinizde olsaydım bir an önce durumu kabullenmeye bakardım, dedi.
Dünyam çöktü sanki.
Eşim deseniz aynı şekilde...

Hayatın rengi değişti sanki. Kimseye derdini anlayamamak da ayrı. Neyseki sizleri buldum.
Ve sizlerin yazdıklarını görünce yolun sonunda değil tam tersine başında olduğumu anladım...

Şimdi ne yapmalı, nereye gitmeli, kime danışmalı....

Arkadaşlar merhabalar,
Ben ilk kez bu konuda yazıyorum. Daha doğrusu ilk kez bir foruma yazı yazıyorum.
Bu güne kadar hep çevremdeki insanlarla konuşurdum ancak bu kez derdimi ancak sizler anlayabilirsiniz.

1 yıl olmadı. Doktora gittik ve spermiyogram sonuçlarını 2 gün önce aldık.O bir cümle yaşama sevincimi aldı sanki.
Peki tüp bebek denemesi diye ben sorunca da, bu iğneyle kuyu kazmaya benzer, ben sizin yerinizde olsaydım bir an önce durumu kabullenmeye bakardım, dedi.
Dünyam çöktü sanki.

Hayatın rengi değişti sanki. Kimseye derdini anlayamamak da ayrı. Neyseki sizleri buldum.
Ve sizlerin yazdıklarını görünce yolun sonunda değil tam tersine başında olduğumu anladım...

cnm Allah yardımcınız olsun öncelikle, ancak doktorun dediğine katılmıyorum ne durumda olanlar çocuk sahibi oluyor forumda pek çok kişiye rastlayabilirsin sana benzer eşine belli operasyonlar yapıp bir şekilde sperm buluyorlar diye biliyorum ben... sen de araştır istersen nerede oturduğunu bilmiyorum ama güzel bir merkeze git ve sonuçları gösterip fikir al hatta bir kaç doktordan da olabilir bu, Allahtan ümit kesilmez hiç bir zaman ne mucize bebekler oluyor, Allah vericek olduktan sonra olmaz diye birşey yok canını sıkma iyice bir araştır bu konuyu, bu durumda olanları bebek sahibi olmak için gerekli tedaviyi... ümitsizlik en büyük düşman cnm...

Arkadaşlar merhabalar,

Dünyam çöktü sanki.

bu durumda olup çocuğu olan bir çift tanıyorum,tedaviyi nerede yaptırdılar bilmiyorum ama hemen ümitsizliğe kapılma...öncelikle cerrahi yöntemle sperm arar doktorlar bulduklarını dondururlar onunlada tüp bebek yaparsınız..şu cerrahi yöntemi bir araştır öncelikle..Allah yardımcınız olsun canım sakın vazgeçm çok zor ama vazgeçme...

Arkadaşlar merhabalar,

Dünyam çöktü sanki.

arkadaşım lütfen ümidini kaybetme hangi devirde yaşıyoruz mutlaka bir yolu vardır lütfen konuyu araştır ve iyi olduğu söylenen birkaç merkezle görüş hem hiç olmasada hayatın sonu değil herşeyi ile sağlıklı olupta anne baba olmayan insanlar var Rabbimde belki bizi böyle deniyordur lütfen ümidini kaybetme eşinle birlikte olmanın ve sağlığınızın tadını çıkarın

Arkadaşlar merhabalar,

Dünyam çöktü sanki.

slm cnm hoşgeldin aramıza,öncelikle aynen ben de katılmıyorum doktorunuza...tıptaki mucizelerden haberi yok sanırım,nasıl bi doktorsa artık...cnm eşine ne tanı konuldu bilmiyorum ama benim eşim de küçükken testisleri yukarda olup da geç indirildiği için "azosperm" teşhisi konuldu.ve biz bunu evlendiğimizden beri biliyoruz da..nişanlanmadan önce eşim aynen sizin gibi doktora gitmiş,ufacık bir parça aldırmış,tabii hiç canlı sperm yok..."çocuğunuz olmaz,gidin evlat edinin"demiş.eşim yıkılmış tabii,hemen bana anlattı "istersen beni bırakabilirsin"dedi ağlayarak,çok duygusal buraları,neyse tabii ki onu çok seviyodum,onu bu sorunla yalnız bırakır mıydım hiç...sonra evlendik ama eşim hep korktu tedaviye başlamaktan...o doktorun cümlelerini başka bir doktordan da duymaktan korktu...hep erteledik,erteledik,herkes soruyodu,"istemiyoruz"diyoduk,aileme bile yıllarca söyleyemedim ben...en sonunda 6 yıllık evliyken bir arkadaşımızn gazına gelerek başladık,2 yıldır bu uğurda çabalıyoruz 2011'de eşim microtese ameliyatı oldu.yani testislerden doku alındı,canlı hücre var mı yok mu diye bakıldı ve çooook şükür bulundu,donduruldu,ilk tüp bebek denememizi temmuzda,2.sini ise bu ay ayptırdık...maalesef bende bir sorun olamasına rağmen ikidi de tutmadı...şimdi sıra 3.denemede...iyi bir merkez bulup başlıyacağız en uygun zamanda,ama hemen değil maalesef...ümidmizi yitirmedik,yitirmeyeceğiz,siz de yitirmeyin..çok iyi bir doktor araştırın,bulun,bu konuda yani erkek kısırlığı konusunda tıp öyle ilerlemiş ki...dediğim gibio doktora bakmayın ve çok iyi bir ürolog bulun..benim hep duyduğum "emre bakırcıoğlu" var...burdaki arkadaşlar da bilirler,yanılıyosam lütfen düzeltsinler...kafanı şişirdim belki kusura bakma ama başıma geldiği için seni yani sizi öyle iyi anlıyorum ki yalnız değilsiniz bunu bilin... hemen harekete geçin ve bizim gibi sallanıp da vakit kaybetmeyin cnm...peki eşine ne tanı konuldu,hangi şehirdesiniz,...?

diclem hoşgeldin aramıza tablo bılgılerını verırsen senıde eklıyım.

PKO arkadaşım tebrık ederım adını parlattım bıle lıstede hemde 7.gunde ıdrarda gorunmuş sağlam tutunmuş allahın izniyle kan testindede guzel değerler çıksın.

6767 arkadaşım yumurta sayın çok guzel bak geçtı gıttı bıle bıde transferın hafta içimi ?

charms şansın yanında olsun bebeğinde kucağında:)

tulra ve bekakara oh oh maşallah değerler şahane...

unyeliarzu merkezden aradılarmı nolmuş bebeklerin?

piti 88 slm tablo bilgilerim tedaviye başladım ve 4. günü bugün yarın 5. günüm beni ekle

Kızlar bir iyi haberde benden bugun kan testimin sonucu belli oldu sonuc:162 :)))) umarım devamıda gelir kimyasal olmasından endişe ediyorum şimdi sabırla pazartesiyi bekliyorum...

canım benim bu günden beri seni merak ettim sürekli kontrol ettim acaba yazmışmı diye..şimdi okudum müjdeli haberini.ne kadar mutlu oldum bilemessin..allah tamamına erdirir inşallah..kucağına almayı nasip eder..benimde kendi kan testim geçti gözümün önünden sonucu ağlaya ağlaya beklemiştim..sonra o ağlamam sevinç gözyaşrına dönüşmüşdü..allahım hep sizin yüzünüzüde güldürsün..

Back