pko'cum hayırlı olsun bence şimdiden...2.çizgiyi hafif de olsa görenler hep pozitif sonuç aldı şimdiye kadar..hadi hayırlısıyla inşallah...:) bi de 7.gününmüş..hergün biraz daha belirgin çıkar...çift embriyo muydu...?
Kizlar birşey sormam....birinci transferimde hiç ağrım olmadı...ikincide belim ve kasiklarim çok ağrıdı ...bu üçüncü dede hiç birşey hissetmiyorum ya ...
charms canım hazırım korkmuyorum artık normal doğumu nasıl yapacağız biz bundan çekiniyoruz.
ünyeliarzu zonguldaklıyım canım. bu arada nasıldın dün?
yeterki gelsinler doğumu sonra düşünürüz yumurta toplama biraz ağrım var hala o kadar kasıklar batıyor süerkli canım
canım hiç dert etme Allah olaylığını verir. ben de çalışıyorum sınıfta midemin bulanıp koşarak lavaboya gittiğimi düşündüm :))
Rabbim bebek nasip ettiya gerisi aşılamayacak şey değil.
Kızlar rüyamda kendimi hamile gördüm karnım kocamandi ya ınş gerçektende hamileyimdir 9 şubatı bekliyorum sabırsızlıkla
yok gebelik canım doktor ole dedi ...iki seyide yaşadım bakalım bunda sonucu ne olcakCANIM YA BENCE KAFAYA BOYLE SEYLER TAKIP STRES YAPMA;,BAK IKISINIDE YASAMISSIN AGRI HISSETTIGINI BIRINDE DE BISEY HISSETMEDIGINI YAZMISSIN,daha oncekiler gebelikle sonuclandi mi peki?
ınş canım gerçek olur yarüyaların inşallah gerçek olacak canım
yok gebelik canım doktor ole dedi ...iki seyide yaşadım bakalım bunda sonucu ne olcak
kızlar şimdi kan sonucumu öğrendim pozitif beta hcg 310,50 imiş..kimyasal falan değildir değilmi çok heyecanlıyım...
kızlar şimdi kan sonucumu öğrendim pozitif beta hcg 310,50 imiş..kimyasal falan değildir değilmi çok heyecanlıyım...
canım hayırlı olsuuuuuuun , doktorunla görüşmedinmi?değildir bence kimyasal hamilelik yaaaaaa
canım bu yaşadığım iki transferimde birinde agri oldu birinde olmadı ama ikisindede gebelik yok dedi doktorumgamze'cim doktor neyi dedi anlamadim,agri olmasimi lazim hamilelik icin
canım tebrik ederim darısı basimza ınş....kızlar şimdi kan sonucumu öğrendim pozitif beta hcg 310,50 imiş..kimyasal falan değildir değilmi çok heyecanlıyım...
canım bu yaşadığım iki transferimde birinde agri oldu birinde olmadı ama ikisindede gebelik yok dedi doktorum
canım tebrik ederim darısı basimza ınş....
aminnnnnn ınş cumlemizeinşallah canım Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin
bekacım hayırlı olsun inşallah sonuna kadar güzel bir hamilelik olur öyle düşünme normal hamileliktir banada dua et yarın benim sonuçta belli olacak.Rabbim hayırlısını versin.kızlar şimdi kan sonucumu öğrendim pozitif beta hcg 310,50 imiş..kimyasal falan değildir değilmi çok heyecanlıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?