charms hiç korkma bugun arzuyu ziyaret ettım turp gibiydi maşallah sende oyle olucaksın bende oyle olucam:)yarın için hayırlısı olsun benımde pazara ertelendı.muhtemelen bu ay olmıcak transfer önumuzdekı ay yapcak çok yumurta çıktı.bunyemın toparlaması gerekıyo.dondurup onumuzdekı ay koyacak bebeğimi.AKREP burcu olmayı seçti:)
evet bizim bebişler akrep burcu alacak hiçte anlaşamam ama olsun yeter burcu çok önemli değil.bugün eşim kızımız olursa adını fulya erkek olusa umut koyalım demez mi çok şaşırttı beni
slm kızlar bugün kontrolüm vardı 3 tane yumurtamdan sadece 1 tanesi beklenen büyüklüğe ulaşmış bugün saat 22.00 de çatlatma iğnemi vurdurcam cumartesi sabahta 1 tanecik yumurtam toplancak şimdiden umudumu yitirdim 1 tane yumurta ya kaliteli çıkmazsa diye korkuyorum
derin35 lütfen umudunu kaybetme 1 tane olsun kaliteli olsun arkadaşım lütfen dua et umutsuz olma
piticim, okudum simdi mesajini hayirlisi olsun canim hic onemli diil bir sonraki ay olsun yeteki olsun:) siz yine unyeliarzuyla birlikte olabileceksiniz. bakalim yarin bana ne diyecekler. umarim sorunsuz guzelce toplarlar yumurtalarimi guzelce dollenirler. hepsi benim bebeklerim
6767 hazir misin? yarin biuyuk gun ikimiz icin:)