2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Arkadaşlarım günaydın, güzel gününüz olsun, gününüz aydın olsun :)
benim yarın yumurta toplama günüm, kendimi tavuk gibi hissediyorum vallahi :)
doktor dün akşam transfere gideceği için çok yoğundu, hemen muayene etti gönderdi beni, yumurta toplandıktan ne kadar sonra transfer olacak ki acaba, sormaya bile fırsatım olmadı

günaydın cnm,

hayırlı olsun şimdiden.yumurta toplandıktan sonra 4 yada 5.gün transfer ediyolar.

Kızlar rüyamda kendimi hamile gördüm karnım kocamandi ya ınş gerçektende hamileyimdir 9 şubatı bekliyorum sabırsızlıkla

sagol canim allah seninde yardimcin olsun senin kacinci gun oldu umarim herhangi bi sorunla karsilasmayiz sali isbasi yapiyorum canim hic ise gitmek istemiyo valla...

slm canm benim yumurta yumurta toplandiktan 3 gun sonra koydular koyulurkan daha basit oluyo transferden

günaydın cnm,

hayırlı olsun şimdiden.yumurta toplandıktan sonra 4 yada 5.gün transfer ediyolar.

slm canm benim yumurta yumurta toplandiktan 3 gun sonra koydular koyulurkan daha basit oluyo transferden

teşekkür ederim arkadaşlar,
yumurta toplama gününü de sayıyormuyuz? yani c.tesi, pazar, p.tesi. salı da transfer mi?
çok soru sordum :S işten izin için hesap kitap yapmaya çalışıyorum da

arkadaşlar bugün 7. gün 2. çizgiyi hafig gördüm

olabilir mi??..........

teşekkür ederim arkadaşlar,
yumurta toplama gününü de sayıyormuyuz? yani c.tesi, pazar, p.tesi. salı da transfer mi?
çok soru sordum :S işten izin için hesap kitap yapmaya çalışıyorum da

Bhrchn bildigim kadariyla yumurta toplanan gunu saymiyorlar. En azindan benim oyle oldu.cuma yumurtalarim toplandi, ptesi yani 3. gun transfer yapildi.

arkadaşlar bugün 7. gün 2. çizgiyi hafig gördüm

olabilir mi??..........

pko'cum hayırlı olsun bence şimdiden...2.çizgiyi hafif de olsa görenler hep pozitif sonuç aldı şimdiye kadar..hadi hayırlısıyla inşallah...:) bi de 7.gününmüş..hergün biraz daha belirgin çıkar...çift embriyo muydu...?

Kizlar birşey sormam....birinci transferimde hiç ağrım olmadı...ikincide belim ve kasiklarim çok ağrıdı ...bu üçüncü dede hiç birşey hissetmiyorum ya ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…