- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
merhaba canim benim 9.gunum transferde ben once 185 le basladim sonra 225 le bitirdim o agri cok normal yumurtalarin buyuyo vu iyiye isaret uzulme
Arkadaşlarım günaydın, güzel gününüz olsun, gününüz aydın olsun :)
benim yarın yumurta toplama günüm, kendimi tavuk gibi hissediyorum vallahi :)
doktor dün akşam transfere gideceği için çok yoğundu, hemen muayene etti gönderdi beni, yumurta toplandıktan ne kadar sonra transfer olacak ki acaba, sormaya bile fırsatım olmadı
charms canım hazırım korkmuyorum artık normal doğumu nasıl yapacağız biz bundan çekiniyoruz.
ünyeliarzu zonguldaklıyım canım. bu arada nasıldın dün?
canım hiç dert etme Allah olaylığını verir. ben de çalışıyorum sınıfta midemin bulanıp koşarak lavaboya gittiğimi düşündüm :))
Rabbim bebek nasip ettiya gerisi aşılamayacak şey değil.
Arkadaşlarım günaydın, güzel gününüz olsun, gününüz aydın olsun :)
benim yarın yumurta toplama günüm, kendimi tavuk gibi hissediyorum vallahi :)
doktor dün akşam transfere gideceği için çok yoğundu, hemen muayene etti gönderdi beni, yumurta toplandıktan ne kadar sonra transfer olacak ki acaba, sormaya bile fırsatım olmadı
Kızlar rüyamda kendimi hamile gördüm karnım kocamandi ya ınş gerçektende hamileyimdir 9 şubatı bekliyorum sabırsızlıkla
sagol canım ınş hamisimdir ya allahım bütün olmayanlara nasip etsin ınş...insallah hamissindir hepimizin hakkimizda hayirlisi bebegin simdiden hayirlisi olsun canim
günaydın cnm,
hayırlı olsun şimdiden.yumurta toplandıktan sonra 4 yada 5.gün transfer ediyolar.
slm canm benim yumurta yumurta toplandiktan 3 gun sonra koydular koyulurkan daha basit oluyo transferden
Kızlar rüyamda kendimi hamile gördüm karnım kocamandi ya ınş gerçektende hamileyimdir 9 şubatı bekliyorum sabırsızlıkla
teşekkür ederim arkadaşlar,
yumurta toplama gününü de sayıyormuyuz? yani c.tesi, pazar, p.tesi. salı da transfer mi?
çok soru sordum :S işten izin için hesap kitap yapmaya çalışıyorum da
arayışata inşallah seninlede tanışırız ben en az bir ay daha gidip geleceğim güzel haberlerle buluşalım şimdiden bebişlerin bahçeciden 3 topikten 50 tane teyzeleri var ne şanslılar birde gelseler
hadi canım hayırlısı olsun yapabileceğimne varsa mutlaka söyle güzel duaların için kocaman amin bol halaylı topik olsun inşallahdr gidince bu süreçten transfere kadar nasıl beslenmeliyiz bilgisi olan var mı bizimle paylaşırsa çok sevinirim
cnmm çok saolun benim için yapabileceğin şey var bol bol dua edin yarın test günüm çok heyecanlıyım bilmiyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin.
arkadaşlar bugün 7. gün 2. çizgiyi hafig gördüm
olabilir mi??..........
senin test tarihin ne zamaninşallah arkadaşım..
bugun 5. gunum.. senın kaç gun sonra yumoşlarn toplndı pekii??
bugun 5. gunum.. senın kaç gun sonra yumoşlarn toplndı pekii??
Bhrchn bildigim kadariyla yumurta toplanan gunu saymiyorlar. En azindan benim oyle oldu.cuma yumurtalarim toplandi, ptesi yani 3. gun transfer yapildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?