2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

ayy canım inşallah

belirtiler varmıydı peki mimosa bende bişi yok (
geçen denememde çok fazla ağrım olmuştu,bunda başlarda biraz oldu şimdi bişi yok

sadeece karnım çok şiş 6 aylık gibi o derece yani

kasıklarımda ufak ufak patmalar var birde

göğüsler hassasiyet falan yok öle (

canim uzulme pes de etme bidahaki sefere insallah.. Pozitif olmasi icin defterine en az kac olmasi gerekiyor acaba??

Herkese merhaba, ben de ocakta ilk denememi yaptım. Çok şükür başarılı oldu. Bu süreci yaşayan tüm arkadaşlarım için bol bol dua ediyorum. Sevgili mufi, doktorun söylediği günde hcg değerinin 10'u geçmiş olması lazım.

:) belirtiler seni aldatmasın, moralini de bozmasın arkadaşım. bende ne tedavi sırasında ne de sonrasında hiçbir ağrı sızı, kokuya karşı duyarlılık, hassasiyet falan olmadı. biraz garip ama hala ne midem bulanıyor, ne iştahım açıldı. her bünye farklı işte. sen moralini yüksek tut ve elinden geldiğince düşünme :) umarım güzel sonuçlarını alırız.

Merhaba incirim, cevabin icin tesekkur ederim. Senin bebisinde hayirli olsun.Ilk denemenmiydi, sonucun kac cikti

Merhaba incirim, cevabin icin tesekkur ederim. Senin bebisinde hayirli olsun.Ilk denemenmiydi, sonucun kac cikti

Teşekkür ederim, bu süreci yaşamayanlar anlayamaz gerçekten. Allah herkese en güzel zamanda nasip etsin inş. sebepsiz infertilite nedeniyle 2 defa aşılama yaptım, başarısız oldu. Bu ilk tüp bebek denememdi. testi biraz geç yaptım, 161 çıktı. dün ultrasona girdim, kesinleşti.İlerleyen zamanlarda bir aksilik çıkmaz inş.

hayal kurmaktan asla vazgeçme doktorlar bızım adımıza en doğrusunu bılır önemlı olan herseyın yolunda gıtmesı bende gıttım arzucum bugun 20ye yakın çıkar yumoş dedi 19mm olmuşlar yarın tekrar çağırdı yarın aksam çatlatma iğnesini vurdurcam.sen ne yaptın tatlım yumoşlar ne kadar olmuş?çatlatmayı vurdurdunmu?bıde yarın ben 10:30 da ordayım sen daha erken orda olcaksın galıba?

az kaldı ya sabır bol bol dua ediyo teyzesi onlar içinde:)bende doktordan gelıyorum arayıştacım herşey yolunda inşallah toplamadan sonrada rahım ıstenılen kalınlığa gelır ve embrıyolarda kalıtelı olursa hafta içi transferdeyım.inşallah.bıde tek tek cevap yazmak ıçın alıntı yap lınkının yanındakı artıya bas sonra en son alıntı yapa bas.öpüyorum çok.[/QUOTE]

canım ya bugün yanımda oldun beni çok mutlu ettin bende yanında olup sana destek olmayı çok isterdim

Doktordan keliyorum kalp atisi kese gordum..hersey normalmis..ultrasonlarim elimde hep allah tamanina rdirir hepimizinkini insallah tez vakitte herkese nasip etsin rabbim

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza

canım dualarını hissettim ve çok rahattı korkulacak hiç birşey yok uyudum ve uyandım sadece toplanan yumurta sayısı fazla olduğundan ve biraz kilo azlığında 3 tane serum taktılar yarın bende dualarımla yanında olacağım

haaa bir de bana tavsiye edebileceginiz dua ve tespihler var mi?

charms benim bildiğim meryem suresi var bol bol okumanı tavsiye ederim birde 'rabbi hebli mines salihin' diye bir tesbih var.

hiç korkulacak birşey yok uyuyor ve yatağında uyanıyorsun ben uyanırkan sadece eşime saati sormuşum ne işim varsa saatle

Rabbime şükürler olsun pozitif sonucum.Allahım hepimize nasip etsin yavrularımızı kucamıza almayı

betyyyyy tebrikler allah sağlıkla doğumunu nasip etsin dualarında bizleri unutma

charms ve 6767 herşey çok güzel olacak bu arada 6767 zonguldaklı mısın

ne uzun cevap yazmışım kendimden korktum
arkadaşlar bugün yumoşları topladılar 18 tane yumoşum var şimdilik yarın embriyo oluşumları ile ilgili bilgi vereceklar ve donduracaklar inşallah hepsi kaliteli embriyolar olurlar

arkadaşlar şöyle bir fikrim var tabi sizin içinde uygunsa hergün bir arkadaşımızın niyeti için (sıraya koyarak) yasin okusak ve aramızda daha iyi bilen bir arkadaşta duasını yapsa o kişi için ben hergün bir tane okuyabilirim musait olduğumda

arzucum hayırlı olsun Allahım sonuna kadar sorunsuz gelmeyi nasip etsin.pitiyle charms la ne güzel tanıştın bende sizlerle tanışmak istiyorum.inş en kısa sürede görüşürüz.

çok sevindim canım bence hamilesin yarın inşallah kesin sonucu bildirirsin.çok merak ediyorum.
bende türkişte oturuyorum çok yakınız yani evdeyim çalışmıyorum.33 yaşındayım yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim :))))

Olmadı kızlar malesef hem adet oldum hem doktor kan testi istemişti 0.21 çıktı yine kısmet değilmiş yine zamanı değilmiş

çok üzüldüm cnm..Allah'ın takdiri demekten başka bişey diyemiyoruz maalesef...şimdiye kadar vazgeçmemişsin...bundan sonra da vazgeçme sonuna kadar...vakti saati gelmeyince yaprak bile kıpırdamazmış...sen bence çok güçlü bir insansın...sabrınla,azminle hepimize güzel bir örneksin...

Canım ven de saat 9da iğnemi vurdurdum. Cumartesi yumurta toplanacak. Hadi bakalım hepimiz için hayırlısı ile guzel sonuçlanır inşallah

arzucum hayırlı olsun Allahım sonuna kadar sorunsuz gelmeyi nasip etsin.pitiyle charms la ne güzel tanıştın bende sizlerle tanışmak istiyorum.inş en kısa sürede görüşürüz.

arayışata inşallah seninlede tanışırız ben en az bir ay daha gidip geleceğim güzel haberlerle buluşalım şimdiden bebişlerin bahçeciden 3 topikten 50 tane teyzeleri var ne şanslılar birde gelseler

canım inşallah allahım hakkımızda hayırlısını versin rabbim kucağımızı boş bırakmasın sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

rüyamda kendimi hamile gördüm inşallah ölede olur

arkadaşlar bugün 7. Günüm idrarda baksam çıkarmıki

çoğulsa çıkıo sanırım demi

charms canım hazırım korkmuyorum artık normal doğumu nasıl yapacağız biz bundan çekiniyoruz.

ünyeliarzu zonguldaklıyım canım. bu arada nasıldın dün?

sağol canım allah herkesinkini hayırlı uğurlu etsin inşallah benim ilk denemem bugün 9. günüm bulantılar korkutuyor ikiz ve çalışıyorum nasıl olacak hiç bi fikrim yok
canım hiç dert etme Allah olaylığını verir. ben de çalışıyorum sınıfta midemin bulanıp koşarak lavaboya gittiğimi düşündüm :))
Rabbim bebek nasip ettiya gerisi aşılamayacak şey değil.

yumoş hasadına gidiyoruz :))))
hayırlısı olur inşallah.
charms arkadaşım Allah gönlümüze göre versin görüşmek üzere canlarımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…