benim de doğum günümden bir gün sonra test günümdü, çok şükür pozitif çıktı, benim için çok güzel doğum günü hediyesi oldu, inşallah sen de pozitif sonuç alırsın ve senin için de doğum günü hediyesi olur,
canim uzulme pes de etme bidahaki sefere insallah.. Pozitif olmasi icin defterine en az kac olmasi gerekiyor acaba??
ayy canım inşallah
belirtiler varmıydı peki mimosa bende bişi yok (
geçen denememde çok fazla ağrım olmuştu,bunda başlarda biraz oldu şimdi bişi yok
sadeece karnım çok şiş 6 aylık gibi o derece yani
kasıklarımda ufak ufak patmalar var birde
göğüsler hassasiyet falan yok öle(
Herkese merhaba, ben de ocakta ilk denememi yaptım. Çok şükür başarılı oldu. Bu süreci yaşayan tüm arkadaşlarım için bol bol dua ediyorum. Sevgili mufi, doktorun söylediği günde hcg değerinin 10'u geçmiş olması lazım.
Merhaba incirim, cevabin icin tesekkur ederim. Senin bebisinde hayirli olsun.Ilk denemenmiydi, sonucun kac cikti
Doktordan keliyorum kalp atisi kese gordum..hersey normalmis..ultrasonlarim elimde hep allah tamanina rdirir hepimizinkini insallah tez vakitte herkese nasip etsin rabbim
unyeliarzu sana yarin icin bol sans dilerim. kolayca toplanir insallah.
piticim sormussun kontrole ne zaman gidiceksin diye ama cagirmadilar zaten dun son genolfi yaptim az sonra catlatma ignesini yapicam cuma da toplama yapilacak. umarim yolunda gider hersey hepimiz icin tabi:)))
haaa bir de bana tavsiye edebileceginiz dua ve tespihler var mi?
sakin olmamiz lazim:) ben biraz narkozdan korkuyorum iki kez ameliyat oldum bundan once ve hep aglayarak uyandim garip garip sayikladim. acaip rahatsiz oluyorum o halimi dusununce. e biraz da heyecanliyimcok guzel olucak insallah korkmayalim gerilmeyelim. sana da bol sans dilerim allah yardimcimiz olsun sonumuz mutluluk olsun. durumundan haber et. sonucumuz bir olucak cok heyecanli:)))))
Rabbime şükürler olsun pozitif sonucum.Allahım hepimize nasip etsin yavrularımızı kucamıza almayı
charms hiç korkma bugun arzuyu ziyaret ettım turp gibiydi maşallah sende oyle olucaksın bende oyle olucam:)yarın için hayırlısı olsun benımde pazara ertelendı.muhtemelen bu ay olmıcak transfer önumuzdekı ay yapcak çok yumurta çıktı.bunyemın toparlaması gerekıyo.dondurup onumuzdekı ay koyacak bebeğimi.AKREP burcu olmayı seçti:)
evet bizim bebişler akrep burcu alacak hiçte anlaşamam ama olsun yeter burcu çok önemli değil.bugün eşim kızımız olursa adını fulya erkek olusa umut koyalım demez mi çok şaşırttı beni
slm kızlar bugün kontrolüm vardı 3 tane yumurtamdan sadece 1 tanesi beklenen büyüklüğe ulaşmış bugün saat 22.00 de çatlatma iğnemi vurdurcam cumartesi sabahta 1 tanecik yumurtam toplancak şimdiden umudumu yitirdim 1 tane yumurta ya kaliteli çıkmazsa diye korkuyorum
derin35 lütfen umudunu kaybetme 1 tane olsun kaliteli olsun arkadaşım lütfen dua et umutsuz olma
piticim, okudum simdi mesajini hayirlisi olsun canim hic onemli diil bir sonraki ay olsun yeteki olsun:) siz yine unyeliarzuyla birlikte olabileceksiniz. bakalim yarin bana ne diyecekler. umarim sorunsuz guzelce toplarlar yumurtalarimi guzelce dollenirler. hepsi benim bebeklerim
6767 hazir misin? yarin biuyuk gun ikimiz icin:)
Olmadı kızlar malesef hem adet oldum hem doktor kan testi istemişti 0.21 çıktı yine kısmet değilmiş yine zamanı değilmiş
wintersun hayırlısı böyle imiş arkadaşım canım inşallah bir daha ki sefere olacak
Herkese merhaba, ben de ocakta ilk denememi yaptım. Çok şükür başarılı oldu. Bu süreci yaşayan tüm arkadaşlarım için bol bol dua ediyorum. Sevgili mufi, doktorun söylediği günde hcg değerinin 10'u geçmiş olması lazım.
senin adına çok sevindim darısı başımıza olsun inşallah
ne uzun cevap yazmışım kendimden korktum
arkadaşlar bugün yumoşları topladılar 18 tane yumoşum var şimdilik yarın embriyo oluşumları ile ilgili bilgi vereceklar ve donduracaklar inşallah hepsi kaliteli embriyolar olurlar
Muhakkak sorarım merak etme, aslında ben dayanamadım dün test yaptım 2. çizgi silikte olsa çıktı, bugün iki tane daha yaptım onlarda silikte olsa 2. çizgi çıktı farklı iki marka biri daha silik ama belli çok umutlandım ya hamileyim diye.Yarın kanda çıkmazsa çok üzüleceğim keşke yapmasaydım diyorum.
Canım yaşım 33 Atakentte otuyorum, çalışıyorum sende yaz bende seni merak ettim.
bekakara ekledım senıde eklerkende bır kere daha sevındım çunku problemımız aynı ve ılk denemede hamişsin.sakın canını sıkma kımyasal falan değil nurtopu nurtopu:)tulra harıka bı haber bu inşallah kan testınde guzel değerler çıkar bebeğin dahada sıkı tutunur sana...yarın beklıcez ama ben şimdiden süslüyorum ismini:)
resim yuklemeyı bılmıyorum ama bekakara mutlu oldum test sonucuna kan testı yaptırınca halay çekçez butun teyzeler:)bırde tabloya senıde eklıyorum süslüsünden...yasın,merkezin,sorunun,deneme sayın neydı?bıze ve bızden sonrakılere umut olalım olurmu?[/QUO
canım benim saol Allah hepimizin yüzünü güldürsün ben bir tuhaf oldum inanamıyorum kanda çıkınca inanıcam:)yaşım 29 merkezim izmir smyrna ilk denemem..sorun erkek faktörü sperm sayısı ve hareket azlığı..bende burdan okudum hep 1,5 senedir istiyorduk Allah isteyen herkese nasip etsin.korkuyorum şimdi kimyasal falan değildir umarım hakkımızda hayırlısı..
wintersun arkadaşım inan ne diyeceğimizi şaşırıyoruz sen mucadelenden şimdiye kadar nasıl vazgecmedıysın şimdide vazgeçmiceksn.fakat doktorlarınla ıyıce konuş ard arda başarısız denemelr için başka alternatif yollar yokmu...sonucun olumsuzda olsa hep bızımle kal tatlım sana hep ihtıyacımız olcak.Olmadı kızlar malesef hem adet oldum hem doktor kan testi istemişti 0.21 çıktı yine kısmet değilmiş yine zamanı değilmiş
arzucum hayırlı olsun Allahım sonuna kadar sorunsuz gelmeyi nasip etsin.pitiyle charms la ne güzel tanıştın bende sizlerle tanışmak istiyorum.inş en kısa sürede görüşürüz.
arayışta benım transfer önümüzdeki aya kaldı guvenç bey çok yumurtam olduğu için 16.gunumde toplucak o da pazar gunu.bıde rahım kalınlığımı çok ıyı buldu ama yınede dondurcamkı sen daha sağlıklı ve hazır ol dedi.cumartesı gözüm sonucunda olucak.dans etcez beraber:)
charms hiç korkma bugun arzuyu ziyaret ettım turp gibiydi maşallah sende oyle olucaksın bende oyle olucam:)yarın için hayırlısı olsun benımde pazara ertelendı.muhtemelen bu ay olmıcak transfer önumuzdekı ay yapcak çok yumurta çıktı.bunyemın toparlaması gerekıyo.dondurup onumuzdekı ay koyacak bebeğimi.AKREP burcu olmayı seçti:)
betyyy çok sevındım değerın kaç çıktı canım allah kucağına almayıda nasip etsın darısı başımıza.listede parlattım adını
inşallah arzucum son 1 gün kaldı büyük güne inşallah bende pozitif sonucu alıp sonuna kadar güzel bir şekilde devam edenlerden olurum Rabbim hiç kimsenin emeğini zayi etmesin bizde halay çekenlerden oluruz inşallah :))bekakara ekledım senıde eklerkende bır kere daha sevındım çunku problemımız aynı ve ılk denemede hamişsin.sakın canını sıkma kımyasal falan değil nurtopu nurtopu:)
wintersun arkadaşım inan ne diyeceğimizi şaşırıyoruz sen mucadelenden şimdiye kadar nasıl vazgecmedıysın şimdide vazgeçmiceksn.fakat doktorlarınla ıyıce konuş ard arda başarısız denemelr için başka alternatif yollar yokmu...sonucun olumsuzda olsa hep bızımle kal tatlım sana hep ihtıyacımız olcak.
arayışta benım transfer önümüzdeki aya kaldı guvenç bey çok yumurtam olduğu için 16.gunumde toplucak o da pazar gunu.bıde rahım kalınlığımı çok ıyı buldu ama yınede dondurcamkı sen daha sağlıklı ve hazır ol dedi.cumartesı gözüm sonucunda olucak.dans etcez beraber:)
Olmadı kızlar malesef hem adet oldum hem doktor kan testi istemişti 0.21 çıktı yine kısmet değilmiş yine zamanı değilmiş
slm kızlar bugün kontrolüm vardı 3 tane yumurtamdan sadece 1 tanesi beklenen büyüklüğe ulaşmış bugün saat 22.00 de çatlatma iğnemi vurdurcam cumartesi sabahta 1 tanecik yumurtam toplancak şimdiden umudumu yitirdim 1 tane yumurta ya kaliteli çıkmazsa diye korkuyorum
arzucum hayırlı olsun Allahım sonuna kadar sorunsuz gelmeyi nasip etsin.pitiyle charms la ne güzel tanıştın bende sizlerle tanışmak istiyorum.inş en kısa sürede görüşürüz.
inşallah arzucum son 1 gün kaldı büyük güne inşallah bende pozitif sonucu alıp sonuna kadar güzel bir şekilde devam edenlerden olurum Rabbim hiç kimsenin emeğini zayi etmesin bizde halay çekenlerden oluruz inşallah :))
hadi canım hayırlısı olsun yapabileceğimne varsa mutlaka söyle güzel duaların için kocaman amin bol halaylı topik olsun inşallahdr gidince bu süreçten transfere kadar nasıl beslenmeliyiz bilgisi olan var mı bizimle paylaşırsa çok sevinirim
:) belirtiler seni aldatmasın, moralini de bozmasın arkadaşım. Bende ne tedavi sırasında ne de sonrasında hiçbir ağrı sızı, kokuya karşı duyarlılık, hassasiyet falan olmadı. Biraz garip ama hala ne midem bulanıyor, ne iştahım açıldı. Her bünye farklı işte. Sen moralini yüksek tut ve elinden geldiğince düşünme :) umarım güzel sonuçlarını alırız.
charms canım hazırım korkmuyorum artık normal doğumu nasıl yapacağız biz bundan çekiniyoruz.kizlaaaaarrr hu huuuu!
yeni arkadaslar hosgeldiniz!!
pozitifi goren arkadaslar yasayin siz mutlu ettiniz allah tamamina erdirsin
piticim, okudum simdi mesajini hayirlisi olsun canim hic onemli diil bir sonraki ay olsun yeteki olsun:) siz yine unyeliarzuyla birlikte olabileceksiniz. bakalim yarin bana ne diyecekler. umarim sorunsuz guzelce toplarlar yumurtalarimi guzelce dollenirler. hepsi benim bebeklerim
6767 hazir misin? yarin biuyuk gun ikimiz icin:)
canım hiç dert etme Allah olaylığını verir. ben de çalışıyorum sınıfta midemin bulanıp koşarak lavaboya gittiğimi düşündüm :))sağol canım allah herkesinkini hayırlı uğurlu etsin inşallah benim ilk denemem bugün 9. günüm bulantılar korkutuyor ikiz ve çalışıyorum nasıl olacak hiç bi fikrim yok
meraba mehlikaerva ben de decapeptyly ayni anda gonal kullandim ama hiç agrim olmadi sukur,sen kaç gundur kullaniyosun igneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?