Merhaba arkadaşlar grubunuzda bana da yer var mı acaba ?biraz kendimden bahsedeyim 4,5 yıllık evliyim ve illk tüp bebek demesi olucak bizim. Eşimde sperm sayısı düşük ve morfoloji bozuk bende ise pko var. p.tesi günü yumurtalar toplandı 21 yumurtadan 18 i işlem gördü 11 döllendi ve dün verilen habere göre de c.tesi günü transferim var 5. gün transferi olucak yani bizimkisi Allah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim evlat isteyen herkesin kucaklarını doldursun burada sizinle paylaşmak istedim çünkü bizi bizden başka kimse daha iyi anlayamaz
Rabbime şükürler olsun pozitif sonucum.Allahım hepimize nasip etsin yavrularımızı kucamıza almayı
çok sevinirim canım sorarsan belki senin doktorun yapmazda başka doktor yapar..canım inşallah sende güzel haberlerini verirsin bizlere..bu arada seni tanımak isterim yaşın kaç nerede oturuyorsun çalışıyormusun ?
slm kızlar bugün kontrolüm vardı 3 tane yumurtamdan sadece 1 tanesi beklenen büyüklüğe ulaşmış bugün saat 22.00 de çatlatma iğnemi vurdurcam cumartesi sabahta 1 tanecik yumurtam toplancak şimdiden umudumu yitirdim 1 tane yumurta ya kaliteli çıkmazsa diye korkuyorum
ümitsizliğe düşme canım benim. . Hak dilerse olur :) rahat ol yeter... rahat ol ki yumoşun da rahat olsun bebiş olsun :)
canlarım ben geldim..
kıvrana kıvrana yazıyorum size... gonal f in dozunu 200 e çıkarmıştı doktorum decapeptyly de vurulunca ıkısı aynı anda mı ağır geldi bilmem çok kötü oldum...
cok afedersiniz ishal de oldum.. bu kadar ağrı normal mi yaabaşka topiklerde baktım yumurtalarn geliştiğine işaretmiş iyidir diyolar ama bu kadarı da fazla mı ne?
ınanın yerimde duramıyorum agrıdan, bisey yiyemiyorum...dua edin yaaaa normal mi ki buuu. . .bunu yaşayan yokmu aranızda?
Muhakkak sorarım merak etme, aslında ben dayanamadım dün test yaptım 2. çizgi silikte olsa çıktı, bugün iki tane daha yaptım onlarda silikte olsa 2. çizgi çıktı farklı iki marka biri daha silik ama belli çok umutlandım ya hamileyim diye.Yarın kanda çıkmazsa çok üzüleceğim keşke yapmasaydım diyorum.
Canım yaşım 33 Atakentte otuyorum, çalışıyorum sende yaz bende seni merak ettim.
arkadaşlar resim nasıl yüklüyorduk..benim transferden sonra 10. günüm transfer gününü saymazsak.idrar testi yaptım 2. çizgi silik görmenizi istemiştim de..
tulra harıka bı haber bu inşallah kan testınde guzel değerler çıkar bebeğin dahada sıkı tutunur sana...yarın beklıcez ama ben şimdiden süslüyorum ismini:)
resim yuklemeyı bılmıyorum ama bekakara mutlu oldum test sonucuna kan testı yaptırınca halay çekçez butun teyzeler:)bırde tabloya senıde eklıyorum süslüsünden...yasın,merkezin,sorunun,deneme sayın neydı?bıze ve bızden sonrakılere umut olalım olurmu?[/QUO
canım benim saol Allah hepimizin yüzünü güldürsün ben bir tuhaf oldum inanamıyorum kanda çıkınca inanıcam:)yaşım 29 merkezim izmir smyrna ilk denemem..sorun erkek faktörü sperm sayısı ve hareket azlığı..bende burdan okudum hep 1,5 senedir istiyorduk Allah isteyen herkese nasip etsin.korkuyorum şimdi kimyasal falan değildir umarım hakkımızda hayırlısı..
BETYYY TEBRIKLER,DARISI BIZIM BASIMIZA,TRANSFERDEN SONRA NELER YAPTIN BIZE UMUT OL!!!!!
inş teşekkür ederim canım sağol,istanbul tüp bebek merkezinde aret kamar yaptı tedavimi taksim de,sen istanbulda değilsin galiba ben merkezden memnun kaldım ama önemli olan tutması,tutarsa yazarım canım,Rabbim inş sesin için hayırlı olan merkezi karşına çıkarır[/QUOT
amiin cnm inşallahh...ist.'değilim maalesef olanlar çok şanslı valla...güzel merkezle var dimi orda?...:)
Rabbime şükürler olsun pozitif sonucum.Allahım hepimize nasip etsin yavrularımızı kucamıza almayı[/QUOTE
arkadaşım hayırlı olsun sonucun Rabbim sonuna kadar sağlıklı sıhhatli şekilde devam etmeyi nasip etsin.Sonucun kaç çıktı?
Olmadı kızlar malesef hem adet oldum hem doktor kan testi istemişti 0.21 çıktı yine kısmet değilmiş yine zamanı değilmiş
canlarım ben geldim..
kıvrana kıvrana yazıyorum size... gonal f in dozunu 200 e çıkarmıştı doktorum decapeptyly de vurulunca ıkısı aynı anda mı ağır geldi bilmem çok kötü oldum...
cok afedersiniz ishal de oldum.. bu kadar ağrı normal mi yaabaşka topiklerde baktım yumurtalarn geliştiğine işaretmiş iyidir diyolar ama bu kadarı da fazla mı ne?
ınanın yerimde duramıyorum agrıdan, bisey yiyemiyorum...dua edin yaaaa normal mi ki buuu. . .bunu yaşayan yokmu aranızda?
arkadaşlar aramıza yenı katılanlara hoşgeldınız dıyorum ve sonuç bekleyıpte ismi tabloda olmayanlar yaşını,hastanesını,deneme sayısını,sorununu,test tarihini yazarlarsa eklerım.pozitif çıkıncada bır guzel suslerım.İLGİNİZİ BEKLİYORUM.öpuyorum...
çok teşekkür ederim herkeze.2 hafta boyunca neredeyse hiç çıkmadm dışarı.evdede yatmadım öyle pek.sadece ev işi falan yapmadım.dinlendim.en önemlisi bol bol dua ettim arkadaşlar.inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...12. gün değerim 95 Allahım devamını getirir kucama almamı nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?