2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Hoşgeldin, inşallah hayırlı sonuçlar alırsın..

Muhakkak sorarım merak etme, aslında ben dayanamadım dün test yaptım 2. çizgi silikte olsa çıktı, bugün iki tane daha yaptım onlarda silikte olsa 2. çizgi çıktı farklı iki marka biri daha silik ama belli çok umutlandım ya hamileyim diye.Yarın kanda çıkmazsa çok üzüleceğim keşke yapmasaydım diyorum.

Canım yaşım 33 Atakentte otuyorum, çalışıyorum sende yaz bende seni merak ettim.

canlarım ben geldim..
kıvrana kıvrana yazıyorum size... gonal f in dozunu 200 e çıkarmıştı doktorum decapeptyly de vurulunca ıkısı aynı anda mı ağır geldi bilmem çok kötü oldum...
cok afedersiniz ishal de oldum.. bu kadar ağrı normal mi yaa başka topiklerde baktım yumurtalarn geliştiğine işaretmiş iyidir diyolar ama bu kadarı da fazla mı ne?
ınanın yerimde duramıyorum agrıdan, bisey yiyemiyorum... dua edin yaaaa normal mi ki buuu. . .bunu yaşayan yokmu aranızda?

slm kızlar bugün kontrolüm vardı 3 tane yumurtamdan sadece 1 tanesi beklenen büyüklüğe ulaşmış bugün saat 22.00 de çatlatma iğnemi vurdurcam cumartesi sabahta 1 tanecik yumurtam toplancak şimdiden umudumu yitirdim 1 tane yumurta ya kaliteli çıkmazsa diye korkuyorum

ümitsizliğe düşme canım benim. . Hak dilerse olur :) rahat ol yeter... rahat ol ki yumoşun da rahat olsun bebiş olsun :)

arkadaşlar resim nasıl yüklüyorduk..benim transferden sonra 10. günüm transfer gününü saymazsak.idrar testi yaptım 2. çizgi silik görmenizi istemiştim de..

meraba mehlikaerva ben de decapeptyly ayni anda gonal kullandim ama hiç agrim olmadi sukur,sen kaç gundur kullaniyosun igneleri

tulra harıka bı haber bu inşallah kan testınde guzel değerler çıkar bebeğin dahada sıkı tutunur sana...yarın beklıcez ama ben şimdiden süslüyorum ismini:)

arkadaşlar resim nasıl yüklüyorduk..benim transferden sonra 10. günüm transfer gününü saymazsak.idrar testi yaptım 2. çizgi silik görmenizi istemiştim de..

resim yuklemeyı bılmıyorum ama bekakara mutlu oldum test sonucuna kan testı yaptırınca halay çekçez butun teyzeler:)bırde tabloya senıde eklıyorum süslüsünden...yasın,merkezin,sorunun,deneme sayın neydı?bıze ve bızden sonrakılere umut olalım olurmu?

Son düzenleme:

BETYYY TEBRIKLER,DARISI BIZIM BASIMIZA,TRANSFERDEN SONRA NELER YAPTIN BIZE UMUT OL!!!!!

çok teşekkür ederim herkeze.2 hafta boyunca neredeyse hiç çıkmadm dışarı.evdede yatmadım öyle pek.sadece ev işi falan yapmadım.dinlendim.en önemlisi bol bol dua ettim arkadaşlar.inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...12. gün değerim 95 Allahım devamını getirir kucama almamı nasip eder inşallah

kizlaaaaarrr hu huuuu!
yeni arkadaslar hosgeldiniz!!
pozitifi goren arkadaslar yasayin siz mutlu ettiniz allah tamamina erdirsin

piticim, okudum simdi mesajini hayirlisi olsun canim hic onemli diil bir sonraki ay olsun yeteki olsun:) siz yine unyeliarzuyla birlikte olabileceksiniz. bakalim yarin bana ne diyecekler. umarim sorunsuz guzelce toplarlar yumurtalarimi guzelce dollenirler. hepsi benim bebeklerim

6767 hazir misin? yarin biuyuk gun ikimiz icin:)

Olmadı kızlar malesef hem adet oldum hem doktor kan testi istemişti 0.21 çıktı yine kısmet değilmiş yine zamanı değilmiş

merhaba canim benim 9.gunum transferde ben once 185 le basladim sonra 225 le bitirdim o agri cok normal yumurtalarin buyuyo vu iyiye isaret uzulme

merhaba piti yasim28 irenbe infertilite ilk muayenem 4 subat umarim sonuc olmlu olur korkudan testte yapamiyorum

Cevabin icin tesekkurler, kucagina almak da nasip etsin Allah'im.. bizleri de unutmayin pozitif sonuc alanlar dua edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…