• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

slm cnm benim de eşim azosperm...2011 ağustosta micro tese olmuştu..korkma eğer canlı sperm bulunursa yeteri kadar alıp kullanıyolar,donduruyolar,yani bizimki öyleydi...2 deneme yaptık maalesef tutmadı...ama yetecek kadar spermimiz vardı çok şükür,3.sü için belki yeter,belki yetmez dediler,yetmezse tekrar microtese...bakalım hayırlısı...3.de olsun da varsın tekrar ameliyat olsun...testislerde mutlaka vardır cnm...bol şanslar...:)

Rabbim sizinde yardımcınız olsun canım herşey gönlünüzce olsun inş sizin azospermin sebebi neydi

Selam kıslar...Kaderdaşlaaaar : )

Bugün kan testi yaptırdım normalde günüm yarındı ama dayanamadım..

Sonuç pozitif çok şükür..Hamileyimmmmmmmmmmm :49:

Perşembe testi tekrarlıcaz ozaman sanırım söylicekler ikiz olup olmadığını..

Rabbim isteyen herkese bu duygyu yaşatsın..Hep dualarımdasınız zaten...

yuuuuuupppppppiiiiiiiiii eslemcim totem yapmıştım yaşımız yakın sorunumuz aynı senınde ılk deneme eslem kalırsa bende kalırım dedım ve demekkı sıra bende:)bol bol dua et bıze olurmu...allah kucağına aldırsın inşallah.

saolasın arkadaşım bide bayan dr olarak siz kime gidiyosunuz süleyman hocamı yoksa ulun hocayamı hangisni tavsiye edersn ?

ben güvenç beyın hastasıyım canım gayette memnunum ama senı etkılemek istemem kısmetın kımın elınden olacaksa kalbın o yone gıtsın.

güzel haberleri okudum herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim inşallah hamiş haberlerini alacağız hep birlikte yumoşları tam olarak ne zaman toplayacaklar belli mi

arzucum ben cumartesı gunu toplatcam yumoşları inşallah sende o gun toplatırsın ve bende senın elını tutma fırsatı bulurum.bebişlerimizde hastane ikizleri olurlar.yarın haberdar et benı olurmu?

güzel anne adayları sonucunu bekleyenlerden test tarihini alabilirsek topiğimize heyecan üstüne heyecan gelecek.ilginize teşekkür:)))

arzucum ben cumartesı gunu toplatcam yumoşları inşallah sende o gun toplatırsın ve bende senın elını tutma fırsatı bulurum.bebişlerimizde hastane ikizleri olurlar.yarın haberdar et benı olurmu?

canım kardeşim mutlaka haberdar ederim bir şey soracağım iğnelere devam ediyor musun ediyorsan hangi leri ve miktarı yazar mısın

canım kardeşim mutlaka haberdar ederim bir şey soracağım iğnelere devam ediyor musun ediyorsan hangi leri ve miktarı yazar mısın

cetrotide 5 tane 0,25mg 2 tanesi bitti geriye 3 tane kaldı.bide gonalf 225 kullanıyodum bugun 150ye düştüm.başkada bişey yok canım.

ben güvenç beyın hastasıyım canım gayette memnunum ama senı etkılemek istemem kısmetın kımın elınden olacaksa kalbın o yone gıtsın.

ben biraz daha düşeneyim ozman canım yardmcı olduğun için cok tşk edrm bide siz umuttamı yoksa fulyadamısınz bişe fark ediyomu arasında

Rabbim sizinde yardımcınız olsun canım herşey gönlünüzce olsun inş sizin azospermin sebebi neydi

inmemiş testis cnm...küçükken farkedilmiş ama cahillik işte,annesinin tüm ısrarlarına rağmen"yok öyle şey,benim çocuğum erkek "diyerek yaptırmamışlar ameliyat...çok sonraları sanırım ortaokul çağlrında falan ameliyatla indirilmiş...eğer farkedildiğinde yapılmış olsaydı normal yolla olurdu zaten çocuğumuz...kaderimizde bu günleri görmek varmış..Allah kimseyi cahil etmesin...sizinki neydi cnm?

Son düzenleme:

tebriklerrr..ben de 30 yumoş toplama olcak..heyecanlıyımmmm

Tebrik ederim canım satışı başımıza ınş dua et hepimize...bugünde benim transferim oldu

inmemiş testis cnm...küçükken farkedilmiş ama cahillik işte,annesinin tüm ısrarlarına rağmen"yok öyle şey,benim çocuğum erkek "diyerek yaptırmamışlar ameliyat...çok sonraları sanırım ortaokul çağlrında falan ameliyatla indirilmiş...eğer farkedildiğinde yapılmış olsaydı normal yolla olurdu zaten çocuğumuz...kaderimizde bu günleri görmek varmış..Allah kimseyi cahil etmesin...sizinki neydi cnm?

valla canım gecen sene mart ayından beri eskişehir osman gaziye gidip duruyoruz adam gibi bişe demediler ama testis yetmezliği heralde endokrine yönlendirdiler hormonlar yüksek ben 22 eşim 28 yaşında 1.bucuk yıllk evliyiiz kaynanam ne acele ediyosunz 2-3 sene beklesenize diyoo dalga gecer gibi bekleynce sanki kendiliğinden oluverckmiş gibi anlatıyoruz ama işte senin dediğin gibi cahillik cok zor arkadaşım

[U[/U]

eslem sende benim gibi sabirsiz davranip 1 gun once yapmissin testi bende daysnamadim benimde yarindi gunum ins rabbim kucagimizada almayi nasip eder bebislerimizi burdan dogum haberlerimizide yazariz.

valla canım gecen sene mart ayından beri eskişehir osman gaziye gidip duruyoruz adam gibi bişe demediler ama testis yetmezliği heralde endokrine yönlendirdiler hormonlar yüksek ben 22 eşim 28 yaşında 1.bucuk yıllk evliyiiz kaynanam ne acele ediyosunz 2-3 sene beklesenize diyoo dalga gecer gibi bekleynce sanki kendiliğinden oluverckmiş gibi anlatıyoruz ama işte senin dediğin gibi cahillik cok zor arkadaşım

kimseye bakmayın cnm,yaşınız da daha çok gençmiş..bu çok iyi..demek ki var bi sorun ki zaten belli işte sorununuz, tanısı var..daha iyi bir doktora görünüp çaresi neyse bakıcaksınız tabii...beklemek olmaz...biz 6 yıl bekledik..çok hata ettik,ama eşim çok korkuyodu doktorun "senin çocuğun olmaz,yapıcak bişey yok" gibi şeyler demesinden,öyleydi böyleydi derken 6 yıl oldu,yerimizde saydık,şimdki aklımız olsa 1 yıllıkevliyken başlardım hemeno zaman 27 falandım,şimdi ise 34 oldum...şimdi de 2 yıldır uğraşıp duruyoruz işte hastanelerde...zaten zaman alan bi süreç...hiç vakit kaybetmeden yapın tedavinizi cnm...

Back