2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

merhaba, ben tüp bebek denemesinden iki ay önce gidip doktorumla görüşmüştüm, o da tüp bebek denemesinden bir önceki ay adetin ikinci günü bir takım testler istedi, sonrasında da kendi doktorumdan muayene olmamı istedi (kendi doktorum başka bir hastanede) bunları yaptırdıktan sonra adetin ikinci günü gel demişti. öncesinde bi görüş istersen. zaten tüp bebek merkezleri veya hastaneler görüşme için herhangi bir ücret almıyor.

canım seninkiler ikiz olmasın. 90 dan 300 e 2ye katlaması gerekirken inşallah ikiz teyzeleri oluruz. ay unuttum hayırlı olur inşallah :)

hayırlı ve uğurlu olsun :) Allah'ım sağlıkla kucağına da almayı nasip eder inşallah.

canımm rapor falan alamaz mısın yalnızca sen mi vasrsın birileri seni idare edemezler mi? Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah. amin

yok canım, asıl sorumlu olan benim. zaten inan izin isteye isteye yüzüm de kalmadı, utanıyorum izin isterken, çok da anlayışlı birisi de değil patronum ne yazıkki, Sağol canım Allah razı olsun, hepimizin kucağı boş kalmasın inşallahh. Allah ım bizi de eller gibi etsin, aratmasın diye çok dua ediyorum çok,hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Bir önceki seferde çok daha dikkat etmiştim, ama ne oldu şarıl şarıl kanama. bilmemki artk. Allah vercek olduktan sonra, her halde verir inşallahh hepimize.

aynen öyle cnm...bizimkiler her ikisinde de dondurma kalitesine gelemedi maalesef...onun için hep takibi durduruldu...büyümeye devam ediyo,fakat dondurma seviyesine gelemiyo dediler...

canım tabii ki Allah öyle büyük ki yeter ki ol desin...bişey sorucam cnm,bir sonraki tedavimiz yeni bir yerde olucak ve benden büyük ihtimale rahim filmi de isticekler,istemediler şimdiye kadar,ama 2 olumsuz olunca büyük ihtimelle isterler, ve ben duyduklarıma göre çok korkuyorum çektirmeye,anestezi olunca nasıl oluyo,hiçbişey hisetmiyosn dimi,tamamen uyutuyolar mı...?

Transferim oldu bugün ayın dokuzunda test günüm allahım hayırlısi ni nasip etsin ya....çok yoruldum aartık bu üçüncü denemem iki embrio koydular

canımm rapor falan alamaz mısın yalnızca sen mi vasrsın birileri seni idare edemezler mi? Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah. amin

Hayirli olsun bebegin, darisi basimiza insallah. Iyi tarafini dusun canim ben evde oturuyotum vakit gecmiyo, senin ugrasacak bi isin var..

Aynen canim kafana takma, iiyi yanini dusun ugrasak bi isin var vakit geciyo, inan evde beklemekle vakit hic gecmez.

Evet anestezili olunca hiçbirşey hissetmiyorsun canım, ama anestesisiz de dayanılmayacak birşey değil inan. İlk anda o basınçlı sıvıyı verdikleri anda canın yanıyor, adet ağrısı gibi, belki birazcık daha fazlası. ama şu önemli, korkudan stresten kendini çok fazla kasarsan tüpler kapalıda çıkabiliyo. bunun kararını sen vereceksin artık anestezili, anestesisiz, ama şunu unutma işin ehli bir yerde yaparsan, kesinlikle dayanılmayacak birşey değil, ayrıca tam bir uyutma değil, odana çıkmanla beraber yarı yarıya uyanmış oluyorsun zaten, opu işlemindeki gibi hafif bir anestezi gibi düşünebilirsin.

iyiyim piticim sen nasilsin gittin mi kontrole? belli oldu mu gunun?

benım yumoşların çoğu sağdaymış bu ay sağ baskın bide boyları 15-16mm olmasına rağmen doktorum cumartesi toplucak 225 gonalf 150ye düştü.çarşamba tekrar çağırdı herşey yolunda dedi.adet tarihime paralel olması için bekletçekmiş.en doğrusunu onlar bilir.birde doktorumla konuştuğumda sunu sordum hocam genelde ilk denemede olmadığını soyluyolar sız nasıl bakıyosunuz bu duruma dedim.oda ikinci deneme daha başarılı fakat ıster bır ıster ıkı ıster beş hıç farketmez hamıle kalma oranı %60 dedi.sendede bir sıkıntı olmadığı için bu %ye gırceksın dedı.oooooyyy oyyy dedim bayağı bı moral oldu.sonuçta bak topiğin başına hamile kalan ilk denemelerde var ve olmamasını gerektırecek hiçbir sebep yok charms bu iş moral işi arkadaşım ben buna inandım.

Transferim oldu bugün ayın dokuzunda test günüm allahım hayırlısi ni nasip etsin ya....çok yoruldum aartık bu üçüncü denemem iki embrio koydular

Hayırlı olsun canım arkadaşım, pozitifleri görmek bize de nasip olur inşallahh. benim de ayın 4. ünde test günüm. zaman çok zor geçiyor dimi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…