öncelikle geçmiş olsun inşallalh rabbim herkese verir bende yeni katıldım buraya bizde bu ay başlıcaz benim sormak istedim adetin 2. yada 3.gününnden önce gitmek gerekiyormu doktora? kendmiz karar verdik hangi doktoro gideceğimizi teşekkür eedrim
pozitifleri okuyunca yuzum guluyor ne guzel
Allah'a çok şükürler olsun test sonucu pozitif 1. testte 91 çıktı. Bugün 2. testi yaptırdım ikincisi de 300 çıktı. İnşallah sonuna kadar devam eder bir aksilik olmaz, darısı tüm bekleyenlere olsun.
selam kader arkadaslarim bugun transferimin 11.gunuydu ve ben dayanamayip kan testimi sabah yaptirdim degerim209 hamileyimmmmm rabbim burdaki butun arkadaslarima nasip etsin sukurler olsun rabbime sonuna kadar surdursun bu sevincimi bu 2.denememdi hayatimda ilk defa 12 yil sonra pozitifi gordum negatif alan arksdaslarim uzulmeyin rabbim elbet nasip edicek sabir ve sukur hepinize cok dua edicem
canımm rapor falan alamaz mısın yalnızca sen mi vasrsın birileri seni idare edemezler mi? Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah. amin
gülza bizdede aynıydı herşey yolundaydı, zaten herşeyin yolunda gitmesi insanı umutlandırıyor. bizde hareketsizlik var, yani seninki gibi kendiliğinden olması imkansız, tekrar ne zaman düşünüyorsun??? neden dondurma işlemi yaptırmadın sen?
Amin canım inşallahhh o günleri görmek hepimize nasip olur. bu arada hiç imkansız deme lütfen. 4. evre endometriozis vakasıyım ben, sayısını sayamadığımız çikolata kistim vardı. yapışaklığım o kadar çokmuş ki tüm bağırsaklarımı kaplamış, evlendim, hemen 3. ayında doktor bile söylemeden gittim rahim filmi çektirdim. hem de anestesizili. dr. da durumu söyledim. o da en azından belki kısmi yapışaklıktır diye defalaca sıvıyı vermiş, belki açılabilir umuduyla. anlayacağın ikiside tamamen kapalıydı. 3,5 ay önce histeroskopi oldum. belki bilirsin onun tüplerle alakası yok,ameliyattan sonra bakalım, rahim içine dediler tekrardan. en iisi rahim filmi dendi. ben tekrar rahim filmine.bide ne görelim iki tüpte açık. dr da demesin mi biz kesinlikle tüplere dokunmadıkki. evet bu bi mucize. Allah ın lütfu. Ona yok yok. bize sayılar,bahaneler, sebepler var, fakat onun sadece ol demesi yeterli, ol der ve olur. dediğin gibi sebebe tutunacağız, 3. ünsündce inşallahhh senin de yüzün gülecek...
canımm rapor falan alamaz mısın yalnızca sen mi vasrsın birileri seni idare edemezler mi? Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah. amin
Transferim oldu bugün ayın dokuzunda test günüm allahım hayırlısi ni nasip etsin ya....çok yoruldum aartık bu üçüncü denemem iki embrio koydular
Aynen canim kafana takma, iiyi yanini dusun ugrasak bi isin var vakit geciyo, inan evde beklemekle vakit hic gecmez.yok canım, asıl sorumlu olan benim. zaten inan izin isteye isteye yüzüm de kalmadı, utanıyorum izin isterken, çok da anlayışlı birisi de değil patronum ne yazıkki, Sağol canım Allah razı olsun, hepimizin kucağı boş kalmasın inşallahh. Allah ım bizi de eller gibi etsin, aratmasın diye çok dua ediyorum çok,hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Bir önceki seferde çok daha dikkat etmiştim, ama ne oldu şarıl şarıl kanama. bilmemki artk. Allah vercek olduktan sonra, her halde verir inşallahh hepimize.
iyiyim piticim sen nasilsin gittin mi kontrole? belli oldu mu gunun?charms arkadaşım nasılsın?
canım tabii ki Allah öyle büyük ki yeter ki ol desin...bişey sorucam cnm,bir sonraki tedavimiz yeni bir yerde olucak ve benden büyük ihtimale rahim filmi de isticekler,istemediler şimdiye kadar,ama 2 olumsuz olunca büyük ihtimelle isterler, ve ben duyduklarıma göre çok korkuyorum çektirmeye,anestezi olunca nasıl oluyo,hiçbişey hisetmiyosn dimi,tamamen uyutuyolar mı...?
Aynen canim kafana takma, iiyi yanini dusun ugrasak bi isin var vakit geciyo, inan evde beklemekle vakit hic gecmez.
iyiyim piticim sen nasilsin gittin mi kontrole? belli oldu mu gunun?
Transferim oldu bugün ayın dokuzunda test günüm allahım hayırlısi ni nasip etsin ya....çok yoruldum aartık bu üçüncü denemem iki embrio koydular
Aynen canim kafana takma, iiyi yanini dusun ugrasak bi isin var vakit geciyo, inan evde beklemekle vakit hic gecmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?