2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

arkadaşım hayırlı olsun..negatif düşünme....inşallah pozitif olur sonucun da herşey de...kendine dikkat et çalışırken de..gerisi yüce mevlama kalmış...

arkadaşım hayırlı olsun..negatif düşünme....inşallah pozitif olur sonucun da herşey de...kendine dikkat et çalışırken de..gerisi yüce mevlama kalmış...

Çok teşekkür ederim, işte insan bir an umutlu, bir an umutsuz oluyor bu tedavide. inşallah pozitif sonuçları görmek, hepimize nasip olur. Rabbim nimetinden mahrum bırakmasın hiçbirimizi.

gulza arkadaşım Allah sana sabırlar versin. Şimdi gördüm sonucunu. Çok üzüldüm. İnş. tedavilere gerek kalmadan bu mutluluğu sana tattırsın Rabbim inş..

merhaba kızlar! aranıza katılalı henüz bir kaç gün oldu! aynı dertten muzdarip olunca :)
ben 30 yaşındayım, 5 yıllık evliyim ve 1 yıldır korunmuyoruz! korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım ve 6. hafta da bebeğin kalbi atmadığı için kürtajla alındı. 6 ay sonra tekrar hamile kaldım ve bu kez malesef dış gebelik oluştu, gün aşırı kan tahlilleriyle doktorum takip etti ve hiç bir mudahale yapmaksızın kendi kendine düştü çok şükür bir hasarda bırakmadı. üzerinden 6 ay geçti ve doktorum tüm muayene ve tahlil filmlerden sonra bende sorun olmadıgını soyledi, eşime yapılan muayene tahlil ve filmlerden sonra sorunun eşimden kaynaklandıgı ortaya cıktı. ve doktorum boşuna zaman harcamayın hamile kalmaktda sorun yok zaten hamile kalıyorsun ama spermlerde sorun oldugu için gebelik devam etmiyor, aşılama falan zaman kaybetmeye gerek yok en iyi tüp bebek yapalım dedi. kocaeli izmitte yaşıyorum doktorum Akademi hastanesinde Dr Gökhan GÜMÜŞTAŞ, adet günüm 10 ocaktı 11 ocakta iğnelere başladık, gün aşırı kan tahlili ve ultrason tüm takibi canım doktorum Gökhan bey yaptı, 9 yumurta oluştu. 23 ocakta bahçeci umut tüp bebek merkezinde kocaeli özel körfez marmara hastanesinden doktorum İsmail YILMAZ ile birlikte Bahçeci umuttüp bebek merkezinden Dr Süleyman TOSUN ile birlikte 5 yumurtam toplantı. ve 3 tane embriyo oluştu. 26 ocak cumartesi günü Dr Süleyman TOSUN tarafından transfer yapıldı. doktor kadromuz biraz fazla :) büyük gün 7 şubat! bakalım ne olacak!
dualarım sizinle! inşaallah hepiniz hayırlısı ile evlat sahibi olursunuz! o güzel yüzleriniz gülücüklerle dolar!

nerdesınız arkadaşlar sızı merak edıyoruz?

Allah'a çok şükürler olsun test sonucu pozitif 1. testte 91 çıktı. Bugün 2. testi yaptırdım ikincisi de 300 çıktı. İnşallah sonuna kadar devam eder bir aksilik olmaz, darısı tüm bekleyenlere olsun.

hoşgeldin canım :) hayırlı uğurlu olsun transferin. benim de başımdan dış gebelik geçtiği için bilirim o duyguyu, ama benim malesef ameliyatla alındı ve tüpüm de alındı beraberinde hasar gördüğü için. Ben de bugün 5. iğnemi oldum. inşallah güzel haberlerimizi alırız.

ayy canım çok sevindim, hayırlısı ile kucağına almayı da nasip eder Allah'ım. pozitif haberlerini öğrenince çooook mutlu oluyorum :)

gulza arkadaşım Allah sana sabırlar versin. Şimdi gördüm sonucunu. Çok üzüldüm. İnş. tedavilere gerek kalmadan bu mutluluğu sana tattırsın Rabbim inş..

sağol cnm...bizim erkek infertilitesi...kendiliğnden olması imkansız...bu 2.denememizdi...herşey çok iyi gitmşti ikisinde de ama olmadı...nasip olmayınca olmuyo cnm,kısmet 3.'ye,durmak yok yola devam...umarım yüksek yüksek rakamları görürsün sonucunda...:)

hayırlı olsun mimosacım...Allah sağsalim tamamına erdirsin...

selam kızlar bende tüp bebek deneyimine başladım (6.) bu yolda baya bi aşama kaydettim istemesemde ... yardımcı olmamı istediğiniz bi konu olursa payaşabilirim sizinle birlikte ilerlemek bana şans getirir umarım

öncelikle geçmiş olsun inşallalh rabbim herkese verir bende yeni katıldım buraya bizde bu ay başlıcaz benim sormak istedim adetin 2. yada 3.gününnden önce gitmek gerekiyormu doktora? kendmiz karar verdik hangi doktoro gideceğimizi teşekkür eedrim

selam kader arkadaslarim bugun transferimin 11.gunuydu ve ben dayanamayip kan testimi sabah yaptirdim degerim209 hamileyimmmmm rabbim burdaki butun arkadaslarima nasip etsin sukurler olsun rabbime sonuna kadar surdursun bu sevincimi bu 2.denememdi hayatimda ilk defa 12 yil sonra pozitifi gordum negatif alan arksdaslarim uzulmeyin rabbim elbet nasip edicek sabir ve sukur hepinize cok dua edicem

gülza bizdede aynıydı herşey yolundaydı, zaten herşeyin yolunda gitmesi insanı umutlandırıyor. bizde hareketsizlik var, yani seninki gibi kendiliğinden olması imkansız, tekrar ne zaman düşünüyorsun??? neden dondurma işlemi yaptırmadın sen?

Amin canım inşallahhh o günleri görmek hepimize nasip olur. bu arada hiç imkansız deme lütfen. 4. evre endometriozis vakasıyım ben, sayısını sayamadığımız çikolata kistim vardı. yapışaklığım o kadar çokmuş ki tüm bağırsaklarımı kaplamış, evlendim, hemen 3. ayında doktor bile söylemeden gittim rahim filmi çektirdim. hem de anestesizili. dr. da durumu söyledim. o da en azından belki kısmi yapışaklıktır diye defalaca sıvıyı vermiş, belki açılabilir umuduyla. anlayacağın ikiside tamamen kapalıydı. 3,5 ay önce histeroskopi oldum. belki bilirsin onun tüplerle alakası yok,ameliyattan sonra bakalım, rahim içine dediler tekrardan. en iisi rahim filmi dendi. ben tekrar rahim filmine.bide ne görelim iki tüpte açık. dr da demesin mi biz kesinlikle tüplere dokunmadıkki. evet bu bi mucize. Allah ın lütfu. Ona yok yok. bize sayılar,bahaneler, sebepler var, fakat onun sadece ol demesi yeterli, ol der ve olur. dediğin gibi sebebe tutunacağız, 3. ünsündce inşallahhh senin de yüzün gülecek...

canımm rapor falan alamaz mısın yalnızca sen mi vasrsın birileri seni idare edemezler mi? Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah. amin

canım hayırlı olsun... ayyy çokkkk sevindim. Rabbim tamamına erdirsin inşallahh, sağlıkla kucağına aldırsın....benimde 2. denemem bizlerdende duanı eksik etme canım benim... çok çok mutlu oldum senin adına...

6767 arkadaşım sonuçlarımız aşagı yukarı aynı zamana denk gelcek :)yuppi yanlız değilim

Günaydın Allah yardımcımiz olsun inşallah. Transferin 3.gunu beklemek zor ama dua edebilmek için fırsat diye düşünüyorum. İyi düşünelim iyi olsun inşallah

duaediyoruz arkadaşım ne guzel bebişin senınle ve hep orda kalsın.bu arada test gunun bellımıydı?

gizems allah hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip etsin pes etmek yok bebiğini alana kadar vazgeçme elbet bı gun gelıcek.

cirali içini rahat tut senı olumsuz etkıleyecek hiçbirşey düşünme olurmu...

tuğbacım senıde ekledım tabloya aramıza hoşgeldın ara arada olsa kendınden haber verirsen mutlu oluruz.tedavın hayırlı olsun bebek gelsın inşallah.

mimosa parlattım adını diğer arkadaşlardan farklı olarak merak etmiştim senı çünkü sorunumuz aynı...allah hayırlısıyla kucağına aldırsın.

yasmın çok çok sevındım buradakı arkadaşlara moral olman açısından ıyı bır örneksın bak işte yılların mücadelesine deydi.allah senınde evladını koklamanı nasip etsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…