Evet anestezili olunca hiçbirşey hissetmiyorsun canım, ama anestesisiz de dayanılmayacak birşey değil inan. İlk anda o basınçlı sıvıyı verdikleri anda canın yanıyor, adet ağrısı gibi, belki birazcık daha fazlası. ama şu önemli, korkudan stresten kendini çok fazla kasarsan tüpler kapalıda çıkabiliyo. bunun kararını sen vereceksin artık anestezili, anestesisiz, ama şunu unutma işin ehli bir yerde yaparsan, kesinlikle dayanılmayacak birşey değil, ayrıca tam bir uyutma değil, odana çıkmanla beraber yarı yarıya uyanmış oluyorsun zaten, opu işlemindeki gibi hafif bir anestezi gibi düşünebilirsin.
Transferim oldu bugün ayın dokuzunda test günüm allahım hayırlısi ni nasip etsin ya....çok yoruldum aartık bu üçüncü denemem iki embrio koydular
cok sevindim iyi olsun hersey sonu da pozitif olsun tamamen kismet ilkinde olmicak diye bir inancim zaten yok benim senin de olmasin:) bakalim yarin da ben gidiyorum neler dicek doktor. opundan once haberlesiriz yine operimbenım yumoşların çoğu sağdaymış bu ay sağ baskın bide boyları 15-16mm olmasına rağmen doktorum cumartesi toplucak 225 gonalf 150ye düştü.çarşamba tekrar çağırdı herşey yolunda dedi.adet tarihime paralel olması için bekletçekmiş.en doğrusunu onlar bilir.birde doktorumla konuştuğumda sunu sordum hocam genelde ilk denemede olmadığını soyluyolar sız nasıl bakıyosunuz bu duruma dedim.oda ikinci deneme daha başarılı fakat ıster bır ıster ıkı ıster beş hıç farketmez hamıle kalma oranı %60 dedi.sendede bir sıkıntı olmadığı için bu %ye gırceksın dedı.oooooyyy oyyy dedim bayağı bı moral oldu.sonuçta bak topiğin başına hamile kalan ilk denemelerde var ve olmamasını gerektırecek hiçbir sebep yok charms bu iş moral işi arkadaşım ben buna inandım.
canım hayırlı olsun...ben de 2.negatifi aldım geçtiğimiz cuma,çok zor,her bi seferinde insanın kırılıyo ümitleri,ama vazgeçmiyosun da,Allah sabrını veriyo dimi...bizim de artık sıra 3.de,tayin çıkam durumu var,artık şehre göre iyi bir özel merkez bulucaz,en doğru yeri seçmemiz lazım,ben ankara istiyorum,bakalım,sonuçta iyi merkezler vardır orda,ailem de oraya çok yakın zaten...umarım sen de pozitifi alırsın cnm...inşaaaaalllaaahhh 3.de...:)
ınş canım benim sende üçüncü de görürsün pozitifiicanım hayırlı olsun...ben de 2.negatifi aldım geçtiğimiz cuma,çok zor,her bi seferinde insanın kırılıyo ümitleri,ama vazgeçmiyosun da,Allah sabrını veriyo dimi...bizim de artık sıra 3.de,tayin çıkam durumu var,artık şehre göre iyi bir özel merkez bulucaz,en doğru yeri seçmemiz lazım,ben ankara istiyorum,bakalım,sonuçta iyi merkezler vardır orda,ailem de oraya çok yakın zaten...umarım sen de pozitifi alırsın cnm...inşaaaaalllaaahhh 3.de...:)
canım hayırlı olsun...ben de 2.negatifi aldım geçtiğimiz cuma,çok zor,her bi seferinde insanın kırılıyo ümitleri,ama vazgeçmiyosun da,Allah sabrını veriyo dimi...bizim de artık sıra 3.de,tayin çıkam durumu var,artık şehre göre iyi bir özel merkez bulucaz,en doğru yeri seçmemiz lazım,ben ankara istiyorum,bakalım,sonuçta iyi merkezler vardır orda,ailem de oraya çok yakın zaten...umarım sen de pozitifi alırsın cnm...inşaaaaalllaaahhh 3.de...:)
Hayırlı olsun canım arkadaşım, pozitifleri görmek bize de nasip olur inşallahh. benim de ayın 4. ünde test günüm. zaman çok zor geçiyor dimi :)))
Bide birşey sorucam bu siz yazınca cevap nasıl yazcam altına
merhaba arkadaşlar ben yeniyim ilk buraya yazayım ddm, benm eşime 9 ay önce falan azosperm teşhisi konuldu tıpa gittik geldk hiç ilerleme yok bizim fsh yüksek 2 ay önce kaan aydosa gittik o hemen mikrotese dedi bizde braz cekindik tüp bebek merkezi daha ii olacak die düşündük 7 şubata emre bakırcıoğlna randevu aldım ordaki bayan şehir dışından geliosanız aynı gün kendine de randevu al dedi bu konuda cok tecrübeszm ne yapayım sizce tahliller olduktan sonra hemen tedaviye başlarlarmı bizi nası bi yol bekliyor yardımcı olursanız cokk sevinirim şimdiden Allah hepinizden razı olsun...
çok teşekkürler cnm...cevabın için...en azından bi fikir oldu...o zaman geldiğinde bakalım nolcak...belki de istenmicek...bilmiyorum..bizim şimdi tayin çıkma durumu var,ona göre kalırsak yada gidersek şehre göre bir merkez bulucaz,artık evimden gidip gelmek istiyorum,(umarım ankara olur)en doğru kararı vermemiz lazım...
Selam kıslar...Kaderdaşlaaaar : )
Bugün kan testi yaptırdım normalde günüm yarındı ama dayanamadım..
Sonuç pozitif çok şükür..Hamileyimmmmmmmmmmm
Perşembe testi tekrarlıcaz ozaman sanırım söylicekler ikiz olup olmadığını..
Rabbim isteyen herkese bu duygyu yaşatsın..Hep dualarımdasınız zaten...
arkadaşım emre bakırcıoğlu benım gıttığim merkezın doktoru başarılı olduğunu çok duydum.bıde senınle konusan bayan doğru soylemış.eğer şehir dışından gelıceksen durma gıt gel yapmak yerıne sende kontrol ol ve vakıt kaybetmeden tedavın başlasın.sonuçta bu yolda tum sorumluluk annenın ustunde eşinde sperm bulunduktan sonra elbet bebiş olur.
inşallah herşey gönlünce olur canım, en ii merkezide seçebilirsin inş.
merhaba arkadaşlar ben yeniyim ilk buraya yazayım ddm, benm eşime 9 ay önce falan azosperm teşhisi konuldu tıpa gittik geldk hiç ilerleme yok bizim fsh yüksek 2 ay önce kaan aydosa gittik o hemen mikrotese dedi bizde braz cekindik tüp bebek merkezi daha ii olacak die düşündük 7 şubata emre bakırcıoğlna randevu aldım ordaki bayan şehir dışından geliosanız aynı gün kendine de randevu al dedi bu konuda cok tecrübeszm ne yapayım sizce tahliller olduktan sonra hemen tedaviye başlarlarmı bizi nası bi yol bekliyor yardımcı olursanız cokk sevinirim şimdiden Allah hepinizden razı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?