• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

sağol cnm ya, inş sende güzel haberlerle dönersin, inş o lekelenmelerde bebişin tutunma belirtileridir tutunurken olabiliyormuş bazen çünkü...

inş.,bchg leri görünce negatif.korkuyorum sonucu alırken..dr.diyorkii ''bazılarının kanda geç görünür.sen bidaha baktır kanına ''.ehh işte avutuyor bence..İnşallah, Allahtan ümit kesilmez canım.

kızlar 2 gündür yazamıyordum. geçmişi okudum negatifi gören arkadaşlarım,çok üzlüdüm sizleri anlıyorum fakat hayırlısını düşünün ben engelli ya da anneye babaya sıkıntı yaşatan evlat gördükçe Allahım sen hayırlısını ver diyorum. lütfen iyi düşünelim ve güzel şeyler yaşayalım.

transferi olan arkadaşlarım sizlerde güüzel güzel haberlerinizi hatta ikiz haberlerinizi yazın buraya...

pozitif silik çizgi gören arkadaşım sanada hayırlı olsun inşallah...

günaydın kızlaaaarr. nasılsınız bugün? yeni neşeli günlerimiz olsun...

şimdi yoldayız tekrar hastane yollarında :)
puregona 125 2gün daha devam ettim ek olarak yumurtanın erken çatlamasını önleyen iğneyi 2 akşam yaptık. bakalım ne yaşayacağız...
birde bu kasıklarım beni çok rahatsız ediyor sizlerin nasıl gidiyor?

Günaydın Allah yardımcımiz olsun inşallah. Transferin 3.gunu :-) beklemek zor ama dua edebilmek için fırsat diye düşünüyorum. İyi düşünelim iyi olsun inşallah

Günaydın Allah yardımcımiz olsun inşallah. Transferin 3.gunu :-) beklemek zor ama dua edebilmek için fırsat diye düşünüyorum. İyi düşünelim iyi olsun inşallah

canımcım Allah en şirininden sağlıklı bir bebekle güldürsün yüzünüzü.
birde yumurta toplama ve transfer işleminde ağrı sızı oluyor mu? nasıl oluyor? çok üşüdün mü hissettin mi? ben bu işlemlerden çok korkuyorum canım :(

Kızlar selam;
Ben de üzücü haberlerle geldim maalesef.Dün kan testi yaptırdım yine NEGATİF.Umudum da kalmadı artık.Negatif görme ihtimalim olduğundan tekrar denemeye cesaretim yok.Sizlerin hayırlı,güzel haberlerinizi okudukça çok mutlu oluyorum.Güzel habelerle gelin bu topiğe lütfen.Sevgiler

cnm ben de çok üzldüm aslında ama ilk denememize göre daha olgun karşıladım,ilkinde çok yerle bir olmuştum...ama allahtan çabuk toparlanan bi yapım var...sizin ne güzel dondurulmuşlarınız var,en azından o iğneleri bi daha kullanmıcaksın,(bu arada bana ilaçları bırakabilirsin,zaten oluşmamış gebelik dediler)...ben herşeye sil baştan başlıcam...ama olsun,2sini de devlette yaptırmıştım,hakkımız bitti,şmdi en azından iyi bir merkez bulucaz,en azından doktorumuz falan belli olur,birebir herşeyi sorup görüşebiliriz,ege'de kim kime dum dumaydı... şimdi yapmamız gereken bulunduğumuz ile göre en doğru merkezi seçmek,gerisi Allah'a kalmış... Ankara'ya gelirsek zaten çok merkez var,çok iyi bi şekilde araştırcz...sizin şu ana kadar kaç lira masrafınız oldu...

canım haftasonu giremedim nete o yüzden cevap yazamadım. centrum clinic e gittik. tedaviye ilk başladığımız günden itibaren ilaçlar, tahliller, dondurma işlemi vs herşeyi not aldık, nereye ne kadar verdik diye toplam 6500 tl.long protokol uyguladılar baya iğne kullandım, klinikten pazar günü de tahlil yaptır dediler baktım aynı sonuç bende bütün ilaçları bıraktım kendiliğimden, senin yazdığını okuyunca acaba bırakmamammı gerekiyor diye soru işareti kaldı aklımda???

Kızlar selam;
Ben de üzücü haberlerle geldim maalesef.Dün kan testi yaptırdım yine NEGATİF.Umudum da kalmadı artık.Negatif görme ihtimalim olduğundan tekrar denemeye cesaretim yok.Sizlerin hayırlı,güzel haberlerinizi okudukça çok mutlu oluyorum.Güzel habelerle gelin bu topiğe lütfen.Sevgiler

hayırlısı Allahtan.

Canım arkadaşım yumurta toplamada zaten anestezi aldığın için birşey olmuyor ne acı ne üşüme. Transferde anestezi yok ama 5dk sürüyor. Ben üst taraftan giysimi çıkarmadan onlugu giydim. Oyuzden az sadece bacaklarım usudu ama o esnada doktorumla konuşarak transfer yapılıyordu ve içimden hep dua ettiğim için usudugumu farketmedim umursamadim bile. Oyuzden stres yapacak birşey yok. RABBIM yardımcımiz olsun hepimizin yüzleri gülsün inşallah.

canım haftasonu giremedim nete o yüzden cevap yazamadım. centrum clinic e gittik. tedaviye ilk başladığımız günden itibaren ilaçlar, tahliller, dondurma işlemi vs herşeyi not aldık, nereye ne kadar verdik diye toplam 6500 tl.long protokol uyguladılar baya iğne kullandım, klinikten pazar günü de tahlil yaptır dediler baktım aynı sonuç bende bütün ilaçları bıraktım kendiliğimden, senin yazdığını okuyunca acaba bırakmamammı gerekiyor diye soru işareti kaldı aklımda???

sağol canım benim,en azından bi fikir oldu bizim için, doktoruna sor,ben hemen ertesi sabah oldum,ilaçları bırakmamı bekliyomuş meret,şakır şakır oldum valla,ama bi üç ay biraz az olabilirim adeti,malum ilaçlar vücuttan ancak gidiyo,rahim klınlığı ıvır zıvır ...sonra normale dönüyo tam,sen hala olmadıysan doktora git derim bence cnm...sonucun kaç çıkmıştı senin...inşallah bi yanılgı olmuştur Allah'ım...

sağol canım benim,en azından bi fikir oldu bizim için, doktoruna sor,ben hemen ertesi sabah oldum,ilaçları bırakmamı bekliyomuş meret,şakır şakır oldum valla,ama bi üç ay biraz az olabilirim adeti,malum ilaçlar vücuttan ancak gidiyo,rahim klınlığı ıvır zıvır ...sonra normale dönüyo tam,sen hala olmadıysan doktora git derim bence cnm...sonucun kaç çıkmıştı senin...inşallah bi yanılgı olmuştur Allah'ım...

1,20 çıktı benim sonucum:( ya ben dondurulmuşlarla tekrar denesem diyordum ama biraz beklesemmi bilemedim, 3 ayda ancak çıkıyor demişsinya ilaçlar

Benim ilk denemem de negatif sonucu aldım test günumde ve bütün ilaçları birakmama rağmen 4 gün sonra adet olmuştum. İlaclardanda gecikebiliyor. Rabbim sabrini versin inşallah. İnşallah son hayalkirikligin olur. Çok üzüldüm :-(

teşekkür ederim canım ,Yüce Mevlam hepimizin kucağını doldurun insallah

Canım arkadaşım yumurta toplamada zaten anestezi aldığın için birşey olmuyor ne acı ne üşüme. Transferde anestezi yok ama 5dk sürüyor. Ben üst taraftan giysimi çıkarmadan onlugu giydim. Oyuzden az sadece bacaklarım usudu ama o esnada doktorumla konuşarak transfer yapılıyordu ve içimden hep dua ettiğim için usudugumu farketmedim umursamadim bile. Oyuzden stres yapacak birşey yok. RABBIM yardımcımiz olsun hepimizin yüzleri gülsün inşallah.

canım çok teşekkür ederim içim ferahladı. ben hsg çektirirken biraz ürkmüştüm de sanırım onun gibi olacak korkusunu yaşıyorum.
tüp bebek yaptırdığımızı kimse bilmiyor bu yüzden kimseye de soramıyorum. sağolasın...

evet bir hastane macerasını daha bitirdik. puregon iki akşam daha 125ünite. çarşamba kontrol var. cuma gününe toplarız dediler, haftaya da transferim olacakmış.

kızlar bir şey soracağım. cevaplarsanız sevirim.
sizlerin kaç yumurtanız oluşmuştu sağ ve sol toplamında, kaçı kaliteli idi, kaçı transfer edildi?

kızlar bir şey soracağım. cevaplarsanız sevirim.
sizlerin kaç yumurtanız oluşmuştu sağ ve sol toplamında, kaçı kaliteli idi, kaçı transfer edildi?

canım bende sağ yumurtalıkta tembellik vardı, gelişmedi yumurtalarım 6-7 mm de kaldılar, ama sol tarafta 7-8 yumurtam gelişti, 7 yumurta topladılar, 6 sı embriyoya dönüşmüştü, yaşa göre transfer yapıyorlar 35 in üstündeysen 2 transfer altındaysan tek transfer yapıyorlar bildiğim kadarıyla

1,20 çıktı benim sonucum:( ya ben dondurulmuşlarla tekrar denesem diyordum ama biraz beklesemmi bilemedim, 3 ayda ancak çıkıyor demişsinya ilaçlar

canım ben öyle biliyorum,çünkü en az 3 ay ara veriyolar bir sonraki deneme için biliyosun,çünkü kullandığımız ilaçlar ağır,hormon ilaçları biliyosun,ama sen dierkt dondurulmuş yapıcaksın,iğne falan kullanmıcaksın...bence en doğrusu doktoruna danış,o sana söyler zaten ki hemen yapalım yada bi süre bekleyelim diye...ben dondurulmuş denemedim hiç o yüzden bilmiyorum cnm..seni en iyi doktorun aydınlatır...eğer oluyosa psikolojik açıdan da kendini en iyi hissettiğin zaman hemen başla derim,tüp bebekte zaman çok önemli biliyosun..yaş gidiyo..benim şimdiki aklım olsa hemen 1 yıllık evliyken başlardım aaaahhhh salak kafaaam aahhh...

Merhaba arkadaşlar,
25inde transferim oldu, 4 subat test tarihim.

Ağrılarım var, geçen seferde çok ağrım vardı. transferin 3. günü çok yoğun bir biçimde kanama geçirmiştim. sonra transferin 7. günü yine çok aşırı bir kanama.
Bugün 3. günümdeyim, ödüm kopuyor, sanki yine her an kanam başlayacak gibi.

işede başlamak zorundaydım, dikkat ediyorum ama, bu hafta da aksi gibi işlerim had safhaya ulaştı, kalite sorumlusuyum,şirket denetimden geçecek bu hafta, stres, stres, stres,

Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, ne olur eni de dualarınızdan eksik etmeyin.

Back