Merhaba
Ocak 9 da bende günde 200 ml Gonalf le tedavime başladım bugün çatlatma ignemi vurulacağım ve inşAllah Perşembe günü yum. toplama yapılacak.(Sanki çok çabuk oldu sadece 6 gün ilaç kullandım bu normal mi)
Yaşım 33 ilk denemem, pcos var Samsun OMÜ de tedavi görüyorum.
Hamile arkadaşları çok tebrik ederim, sağlıkla kucaklarınıza da alırsınız inşAllah.
sagol canim vazgecmeye hic niyetim yok am a
esimin metaniyetsizligi beni bitirdi bugun.onu teselli etmekten ben acimi
Yasayamadim.
Merhaba
Ocak 9 da bende günde 200 ml Gonalf le tedavime başladım bugün çatlatma ignemi vurulacağım ve inşAllah Perşembe günü yum. toplama yapılacak.(Sanki çok çabuk oldu sadece 6 gün ilaç kullandım bu normal mi)
Yaşım 33 ilk denemem, pcos var Samsun OMÜ de tedavi görüyorum.
Hamile arkadaşları çok tebrik ederim, sağlıkla kucaklarınıza da alırsınız inşAllah.
Kizlar benide eklerseniz listeye cok sevinirim. Suan cok takip edemiyorum elektrik yok ama sonra katilcam aranza
sagol canim vazgecmeye hic niyetim yok am a
esimin metaniyetsizligi beni bitirdi bugun.onu teselli etmekten ben acimi
Yasayamadim.
Beni kimse ciddiye almio sanirim kacinci msji yaziorum ama cvp yok
Benmde 5. Gun yapildi transferim canim
saftunc istanbuldamı bu yer banada tavsiye edermisin?
benimde 5. gün transferiydi, progesteron değerim normalden yüksek olduğu için 3. gün yapmadılar, tutunması embriyo kalitesine bağlıymış sanırım...
Piticim ben tavsiye ediyorum.Kendi yaşadığımı anlatayım :ULTRASONDA BENİM YUMURTALIKLAR GÖZÜKMÜYORDU CEM BEY ŞÜPHELENDİ AMH (YUMURTA REZERVİ TESTİ)İSTEDİ YAPTIRDIK BİDE SONUCU ALDIM DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI SONUÇ 0,17 YANİ NORMAL DEĞERLER 1 İLE 6 ARASI OLMALIYKEN BEN NERDEYSE MENOPOZ SINIRINDAYIM NEYSE KUZUM BAŞLADIMMI BEN AKAPUNKTURA YAKIN ARKADAŞIM ORAYA GİDİP HAMİLE KALMIŞTI.1 AY SONRA CEM BEY ULTRASONDA GÖRDÜĞÜ YUMURTALARA İNANAMADI 7 8 TANE YUMURTAM OLMUŞ TESTLE ALAKASIZ HİÇ İLAÇ BİLE VERMEDEN BUKADAR OLSA BİLE TÜP İÇİN İYİ DEDİ SONRA BEN AKAPUNKTURLA İLGİLİ MAKALELERİ OKUDUM TÜP BEBEKTE ŞANSI ÇOK ARTTIRIYORMUŞ MEĞERSEM.Benim mesaj hakkım yok ama telefonunu özelden atarsan seni ararım ben anadolu yakasında oturuyorum öğretmenim burada bir yere gidiyorum:)hatta cuma yine gidecem
benimde 5. gün transferiydi, progesteron değerim normalden yüksek olduğu için 3. gün yapmadılar, tutunması embriyo kalitesine bağlıymış sanırım...
bilmiyorum canım bana cok kliteli olduklarını söylediler inşallah pazartesi mutlu haberi sizlerle paylaşırım
Ve senin sonuuc pozitifti dmi arkadasm telfndan takip etmeye calisiorum zor oluyo biraz.tebrik ederim canm
Ve senin sonuuc pozitifti dmi arkadasm telfndan takip etmeye calisiorum zor oluyo biraz.tebrik ederim canm
Piti bende 24 yasindayim ilk denemem alman hastanesi halit firat erden drum. 21ocak tahlil gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?