2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

olsun canim herseyde vardir bi hayir olsun sonucta bebeklerinle kavuscaksin....ama benim doktorum yumurtalarimi topladi 15 tane 3 gun sonrada transferim oldu tabi tutmadi sonra bir ay ara vercez dedi ara verdik sonra tekrar transfer oldu oda tutmadi sonra ucuncude beklemedi direk adet olunca gel dedi tekrar transferim oldu iste

inşallah g090 beraber göbiş şişircez:)

işte gamzecım arda arda denemelerde rahım dınlenmezse olumsuz sonuçlar alabılıyosun.ama inşallah bu seferkı bebişin tutcak sen gonlunu rahat tut.

ins canim hayirli haber aliriz ben yaptim idrar testi ama belki cikar diye cikmadi uzulmedim cunku asil testim kan testi...bi ihtimal cikar dedim sadece uzulmedim takmadim kafama yani
?

gamzeeecim nasılsın ?
bugün yine kan testi yaptırdım 24,31 olmuş çok şükür kesinleştii darısı başına arkadaşım

tüm bekleyen arkadaşların başına inşallah
Nazar

?

gamzeeecim nasılsın ?
bugün yine kan testi yaptırdım 24,31 olmuş çok şükür kesinleştii darısı başına arkadaşım

tüm bekleyen arkadaşların başına inşallah
Nazar
Ay canim benim ya cok sevindim ins darisi basima ve isteyen herkezin basina bende iyiyim canim ama cok bunaldim evde ya
Patliycak bomba gibiyim

Ay canim benim ya cok sevindim ins darisi basima ve isteyen herkezin basina bende iyiyim canim ama cok bunaldim evde ya
Patliycak bomba gibiyim

ben transfer sonrası 3 gün evdeydim işe gittim sonra
daha önceki denememde hep evdeydim çok sıkılmıştım
azcık çıksana canım eşinle sinemeya falan gidin

ben transferin ertesi günü gittim sinemeya eşimle güldüm güldüm filmdede

hava almak ii gelir canım hem

Slm kızlar benıde lısteye alırsanız sevınırım suanda ıst gataya gıdıyorum raporum cıkmasnı beklıyorum 4.cu denemem olucak allah hepımıze sabır versın...

kaynanam sikip duruyor beni ya bir yere gondermiuorki ii bisey yapiyorm zannediuor ama beni bunalima soktugunun farkinda degil....bide cok karamsar benim umudum yok ..gene suratinda sivilce cikmis adet olcaksin falan dio delircem ya

Merhaba Kızlar,

Bugün test günümdü, işten çıkınca kan verebildim ve sonucunu almak bu saat oldu.

ilk tüp denememiz NEGATİF ile sonuçlandı. Artık bir dahaki sefere kaldı ümidimiz, regl olmayı bekliyorum şimdi.

Tutan arkadaşları tebrik ederim allah sağlıklı sıhhatli kucaklarına almak nasip etsin, hayırlısı ile olmayanlarada tez zamanda versin.

Uzulme diycem ama uzulmemek elde degil biliyorum demekki vakti zamani gelmedi canim ins bi dahaki sefere olur umidini kaybetme canim

kaynanam sikip duruyor beni ya bir yere gondermiuorki ii bisey yapiyorm zannediuor ama beni bunalima soktugunun farkinda degil....bide cok karamsar benim umudum yok ..gene suratinda sivilce cikmis adet olcaksin falan dio delircem ya

Gamzeee nasil gidiyor canim, nasilsin? Moralini kimsenin bozmasina izin verme.. Inaniyorum ki ctesi gunu senin gunun olacak oyuzden son bi kac gun sIKIL sIKILabildigin kadar sonra hic vaktin olmiyacak :)

Gamzeee nasil gidiyor canim, nasilsin? Moralini kimsenin bozmasina izin verme.. Inaniyorum ki ctesi gunu senin gunun olacak oyuzden son bi kac gun sIKIL sIKILabildigin kadar sonra hic vaktin olmiyacak :)
Iyi gitmiyor ama gitmek zorunda iste canim sikildim ya ewde....ins cumartrsi benim gunum olur canim...alllahimn izniyle ins hayirli haber aliriz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…