olsun canim herseyde vardir bi hayir olsun sonucta bebeklerinle kavuscaksin....ama benim doktorum yumurtalarimi topladi 15 tane 3 gun sonrada transferim oldu tabi tutmadi sonra bir ay ara vercez dedi ara verdik sonra tekrar transfer oldu oda tutmadi sonra ucuncude beklemedi direk adet olunca gel dedi tekrar transferim oldu istearkadaşlar transferimin bir ay ertelendiğini söylemiştim ya artık iki ay ertelendi.doktorum riske girmek istemiyo kaliteli embriyolar ziyan etmem diyo iki. adetınde başlıcaz diyo anlıcanız benım transfer nisanın ilk haftasına kaldı.ama nedendir bılmem içimde garip bir sevinç var ve mutluyum huzurluyum sankı böyle söylemesini hep beklıyomusum gibi.fiziki anlamda ohss olmadım şükür vucudumda herşey yolunda ama dinleneceksın dedı emır buyuk yerden allah doğumunu oyle secmesını istedi.haber vermek istedim.
ayin 28 indemi oldu transferin canim9. gün tek embriyo....
ayin 28 indemi oldu transferin canim
evet benimde ayin 28inde oldu trasferim....cumartesi sonuc alicam cift embirio konuldu bakalim hakkimizda hayirlisiEvet sanırım seninle aynı gün. Sonuç biraz iç karartıcı da olsa. beklemeye devam :)
evet benimde ayin 28inde oldu trasferim....cumartesi sonuc alicam cift embirio konuldu bakalim hakkimizda hayirlisi
piti canım ben ertelendiğini okumştum tedavinin ama nisan ayına ertelendiği gözümden kaçmış, beende nisan ayında dondurulmuşlarla devam edcem, insallah beraber hamiş olcaz canım
ama benim doktorum 1 adetinin geçmesi yeterli dedi ben buna rağmen ben 2 adetimin geçmesini bekleyeceğim
olsun canim herseyde vardir bi hayir olsun sonucta bebeklerinle kavuscaksin....ama benim doktorum yumurtalarimi topladi 15 tane 3 gun sonrada transferim oldu tabi tutmadi sonra bir ay ara vercez dedi ara verdik sonra tekrar transfer oldu oda tutmadi sonra ucuncude beklemedi direk adet olunca gel dedi tekrar transferim oldu iste
benimde sizden 1gün sonra test pazar gününe denk geldiği için 1gün daha bekliyecez
ins hayorli haber alirsin canmbenimde sizden 1gün sonra test pazar gününe denk geldiği için 1gün daha bekliyecez
Ins canim ins olur bu sefer....bu surec cok yipratici gercktn cok bunaldmişte gamzecım arda arda denemelerde rahım dınlenmezse olumsuz sonuçlar alabılıyosun.ama inşallah bu seferkı bebişin tutcak sen gonlunu rahat tut.
?ins canim hayirli haber aliriz ben yaptim idrar testi ama belki cikar diye cikmadi uzulmedim cunku asil testim kan testi...bi ihtimal cikar dedim sadece uzulmedim takmadim kafama yani
Ay canim benim ya cok sevindim ins darisi basima ve isteyen herkezin basina bende iyiyim canim ama cok bunaldim evde ya?
gamzeeecim nasılsın ?
bugün yine kan testi yaptırdım 24,31 olmuş çok şükür kesinleştii darısı başına arkadaşım
tüm bekleyen arkadaşların başına inşallah
Nazar
Ay canim benim ya cok sevindim ins darisi basima ve isteyen herkezin basina bende iyiyim canim ama cok bunaldim evde ya
Patliycak bomba gibiyim
kaynanam sikip duruyor beni ya bir yere gondermiuorki ii bisey yapiyorm zannediuor ama beni bunalima soktugunun farkinda degil....bide cok karamsar benim umudum yok ..gene suratinda sivilce cikmis adet olcaksin falan dio delircem yaben transfer sonrası 3 gün evdeydim işe gittim sonra
daha önceki denememde hep evdeydim çok sıkılmıştım
azcık çıksana canım eşinle sinemeya falan gidin
ben transferin ertesi günü gittim sinemeya eşimle güldüm güldüm filmdede
hava almak ii gelir canım hem
Merhaba Kızlar,
Bugün test günümdü, işten çıkınca kan verebildim ve sonucunu almak bu saat oldu.
ilk tüp denememiz NEGATİF ile sonuçlandı. Artık bir dahaki sefere kaldı ümidimiz, regl olmayı bekliyorum şimdi.
Tutan arkadaşları tebrik ederim allah sağlıklı sıhhatli kucaklarına almak nasip etsin, hayırlısı ile olmayanlarada tez zamanda versin.
kaynanam sikip duruyor beni ya bir yere gondermiuorki ii bisey yapiyorm zannediuor ama beni bunalima soktugunun farkinda degil....bide cok karamsar benim umudum yok ..gene suratinda sivilce cikmis adet olcaksin falan dio delircem ya
Iyi gitmiyor ama gitmek zorunda iste canim sikildim ya ewde....ins cumartrsi benim gunum olur canim...alllahimn izniyle ins hayirli haber aliriz hepimizGamzeee nasil gidiyor canim, nasilsin? Moralini kimsenin bozmasina izin verme.. Inaniyorum ki ctesi gunu senin gunun olacak oyuzden son bi kac gun sIKIL sIKILabildigin kadar sonra hic vaktin olmiyacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?