Herkese merhaba!
Burasiyla Turkiye arasinda bayagi bir saat farki oldugu icin siz gunduz kaynatirken ben uyuyor oluyorum, siz uyurken de ben yazilanlara bakiyorum, pek muhabbetlere katilamiyorum o yuzden
Biz bugun 7. haftayi bitirdik, yarin 7+1ken doktor randevumuz var, iki haftadir sabirsizlikla bunu bekliyordum, cok heyecanliyim. En son bhcg olcumum yapilmisti, ondan beri ne var ne yok, neler oluyor bilmiyorum. Merakla ultrasonda ne gorunecek onu bekliyorum. Bhcg bayagi yuksek cikmisti 16. ve 18. gunlerde, ikiz olabilir mi diye meraktaydik o yuzden. yarin insallah hem kese gorur hem de kalp atisi duyabilirim, bir de iki tanelerse duble mutluluk olacak.
Gecen hafta carsamba bogaz agrisi ile baslayan bir rahatsizligim oldu, sinuzit iste, arada boyle vuruyor. Ilac kullanamadigim icin gecirmek sorunlu oldu. Onun verdigi rahatsizlik hamileligin rahatsizligini gecti, burun tikali, bogazda rahatsizlik, nefes almakta zorluk cektim. Sanirim hamilelikle ilgili en buyuk derdim yemek konusunda cok secici olmaya baslamam. Hic oyle degildim ama oglen "aksama sunu yapariz" dedigim sey aksam geldi mi "iyyy yok istemem" oluyor. Demin birisi is yerinde pogaca yedigini yazmis, onu okudum, canim pogaca istedi. Elimden geliyor oyle seyler ama en guzel pogacam bile o turkiye'deki pastanedekiler gibi olmuyor, artik nasil yapiyorlarsa (bilen varsa tarif yazsin hayrina!!!). Boyle iste, igrenmeden yiyebilecegim sey bulmakta zorlaniyorum. Neyse ki sut ve yogurt her zaman gidiyor, onlara abaniyorum.
Insallah yarin guzel haberlerle gelirim!