2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352

Sorunsuz geçmesine sevindim canım ben sıkıntılıyım 2 gün önce gittiğim dr.bebeğimin beyninde kistlere rastladı muhtemelen kaybolur ama mutlaka amniyosentez yaptır dedi biraz araştırdım amniyosentez sonucu temiz çıkarsa genelde kistlerde bir problem teşkil etmiyormuş umarım öyle olur.Bazen çok sakin oluyorum bazende böyle sabahlara kadar dolaşıyorum evin içinde sağlıkla dünyaya getirebilirsem oğlumu poposun poposuna vuracağım:)Hayırlısı kokopelli bende muhtemelen önümüzdeki hafta içinde yaptırcağım amniyoyo inanıyorumki ne sende nede bende birşey çıkmayacak herşey güzel olacak.Bazen diyorum ki Allahım beni kusursuz sorunsuz sağlıklı yaratmışsın yalnız şu üstün kötü senaryolar yazma yeteneğini vermesen iyiymiş diyorum hayırlısı sonucun çıkar çıkmaz haber ver bana belki göremem hatta özelden msj at herşey iyi olsun hepimiz için
 
günaydın kızlar herkese güzel haberler alacağınız bir gün diliyorum bugün kızlarıyla arkadaşım gelecek onun için hazırlık yapmaya başladım bir yandan ikramlar bir yandan temizlik sıcakta da zor ama değer
 
yetiştiririz canım inş merak etme..ramazan telaşı bitsin daha rahat okunur o zaman..

evet canım doğru :)


sağol canım evet bitti Allah razı olsun hepınızden :)

Rica ederim canım Allah kabul etsin inş...

Yasinide yetiştiririz bacım merak etme sen bizde o azim var ben gördüm :) o kadar kişiyiz hem daha doğuma da çok var bunuda bitiririz Allahın izniyle...

yetiştiririz ınsallahahh 500 deince ınsnaın gozu korkuo accuk


ekledım canım :)


canım cok gecmıs olsun yaa gecer ınsallah hemencık hepinize hepimize dua eıdyorum

Allah ı mm kabul eder ınsallah canım


oohh ne güzel olmuş

günaydın kızlarrrr.yine erkenden kalktım çok erkende yatmamışştım oysaki.neyse herkes iyidir umarım...

günaydın canım ebnde gec yattım ama erkenden kalktım mecbur iş :)
 
Son düzenleme:
günaydın kızlar ya dün gece çok kötü rüya gördüm bebeğimiz düşürmüşüm elime verdiler her yer kan gölü olmuş nasıl ağlıyorum çok canım sıkıldı inşallah hayra çıkar
 

Bu bebecikler sağlıkla doğacaklar inşallah ama doğana kadarda bizi dokuz doğurtacaklar...bende görüyorum öyle kabuslar arada insan çok kötü oluyor ya etkisinde kalıyosun Hayırdır diyelim hayrolsun inşallah gebeliğin yan etkileri bunlar galiba bulantı gibi:)
 

günaydın canım.. hayır olsun tatlım. kan rüyayı bozar derler içini ferah tut..
 

Günaydın canım amın ınsallah öel olur :)

ayy arkadas toplantısı en sevdıgım şey bol muhabbetler afiyet olsun kolay gelsın :)


canım gunaydın hayırlara cıksın ya şimdi değişen duygu durumalrımzıdan dolayı böle ruyalar

çok görücez kaç kez rüyada doğum yapıcaz...normal aslında canını sıkma....
 
kızlar günaydın hepinize ve karnınızdaki o minik meleklere :)))
bugün malesef calışıyorum ve işteyim, her ne kadar işkence gibi gelse de c.tesileri calışmak allahtan arkadaşımla dönüşümlü çalışıyoruz ve önümüzdeki hafta evimde olucam bu saatlerde.. sabah da eşim bıraktı allah razı olsun otobüstü metroydu uğraşmadım.. sizler nasılsınız bakalım??


cok gecmiş olsun canım, bebeğe bişey olmaz bence sen ağrı çekiyosun ama bambaşka bir sebeple.. içini rahat tut. hepimiz allaha emanetiz.

güzel anneler bugün bebişimin cinsiyeti öğrendik.. :) kızım oluyor.. :) allahım bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..
ayy bir kız haberi dahaaaa :)) allah analı babalı sağlıklı-sıhhatli büyütmeyi nasip etsin canım. hayırlı uğurlu olsun kızın, darısı başımıza biz de öğrenelim artık ya..


cok gecmiş olsun canım inanıyorum ki iyi haberler alacaksın.. allah büyüktür, duanı eksik etme.. bu tarz riskler cıkabiliyor ama bi bakmışsın ki bebeğin sağlıklı turp gibi. inşallah senin bebeğin de öyle..


ben de hamile kalmadan iki ay önce mantar tedavisi gördüm.. doktorum antibiyotik artı fitil haricinde eczanelerde satılan sıvı vajinal temizleyicilerden kullanabilirsin demişti. biz sebamede cok güvenen ve kullanan bir aile olarak sebamedin vajinal temizleyicisini seçmiştik. çok da memnunum. hala daha kullanıyorum, her banyoda. bende mantara sebep olan şey ise günlük peddi.. asla tavsiye etmiyor drlar..


difenbafya, böyle şeyler üzücü gerçekten.. allah yardımcın olsun ama benim hissiyatım bebeğinin beynindeki kistlerin kendiliğinden gececeği yönünde. bazen dr lar da yanılabiliyor. bbunun örneklerini cok yaşayan bir milletiz malesef.. benim ark hamileliğinde de bebeğin kalbinde delik olabilir demişt dr u. hemen bir uzmana gittiler ertesi gün. ama maşallah hiç birşey cıkmadı. şu anda da gayet sağlıklı 6 aylık bir oğlu var allah bağışlasın. içini ferah tut diyorum ben aklına kötü bişey getirme canım. inşallah sağlıklı bir şekilde gelecek bebeğin kucağına :)


hayır olsun dulger. kötü rüya görmek hamilelikte cok görülen bişey. ben de neler görmedim ki.. oooo.. anlatmıyorum ki yuh demeyin kafana takma hiç, hayra yor hayra çıksın..
 

inşallah öledir canım ya
 
hayır olsun dulger. kötü rüya görmek hamilelikte cok görülen bişey. ben de neler görmedim ki.. oooo.. anlatmıyorum ki yuh demeyin kafana takma hiç, hayra yor hayra çıksın..[/QUOTE]

inşallah canım
 
canım gunaydın hayırlara cıksın ya şimdi değişen duygu durumalrımzıdan dolayı böle ruyalar

çok görücez kaç kez rüyada doğum yapıcaz...normal aslında canını sıkma....[/QUOTE]


öle ayşecim ama çok etkilendin herhalde bu su gelme olayıda beni etkiledi
 
evet kuzu zaten söledim ve hemen başlattı bu doktor bundan önceki gittiğim gerek yok demişti 9 haftada sebepsiz kanamadan sonra bu doktora başladım :)) ve iğneyede ...
cnm eşimde artık kullanmamı istemiyo doktorda riskli dönemi atlattık dedi için daha rahat bundan sonrası için Allaha emanetizz :)) ayy ara ara sanki ufak ufak bişiler hissediyo gibitim ama konduramıyorum belkide 20 haftayı bekliyoum hatta 25 sıkı tekme yemek istiyorum :))
cnm bende geçen hafta gördüm ama kan görünce rüya bozulur derler iyi şeylere yor hiç bişecik olmaz :))
kzılaar sesınız cıkmıooo

aherdooo tugba alüüüüüü



oalbilir canım relax ol ınsallahh :) yaramaz bebıslr krokutuyo bızı

geldimm kuzuu daa önce geçmişe daldım boğuluyodum bitti :))
naber kzuum nasılsınn uff yaa bu hafta şirketteyim 4 e kadar mesai (
 
günaydın şekerler.aman ne geceydi benımkısı.dehset karın agrısı üstüne huzursuz bacak sendromu sabah 5 gıbı uyumusum.dedım aha doğum yapıcam butun gece elım karnımda dua okudum durdum.dün çok yorulmustum ondan mı oldu ya.ben tatıldeyken böyleysem okul acılınca napıcamallah sağlıklı günler nasip etsin hepimize ...hamileyken hasta olmak daha fena.eşimde geyik yapıyo "casper herşey yolunda mı içerde eger yolundaysa 2 tekme at bakalım":)))
 

ayy çok güldüm eşine yaaa maşşallah :))
eger çok yorduysan kendini normal cnm olur ağrılar keşke kalkıp ılık duş falan alsaydın iyi gelirdi :))
 
ay sorma ayşecim yaa işe dalmışım, c.tesi sakin oluyo ortalık biraz toparlım dedim masamı :))) sen napıyosun iş var mı?

ay ben dün toplamıştım Allah tan bugune de azbuçuk iş var ama acelesi yok takılıyoruz iştee :)

kolay gelsın canım :)


anladım canım Allah koruusn :) ayy evet ya ben de onu beklıom şöle 20-22 hafta olsada sert sert tekemelr yesek yaa

daha buyumeleri lazım sıpaların :)

kolay gelsın canım sana da saat 13 ols akaçıcam ben az kaldı neysekı :)
 
kızlarrrrrrdün kontrole gittim bebeğim cinsiyetini gösterdi.kızımız olacakmışbelli ki yavrum yabancı doktora göstermek istememiş.kendi doktorumuza gidince hemen açıp gösterdi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…