evet urfalı arkadaşım.benim bir arkadaşımın da kisti vardı.bebek sezeryanla doğarken aldılar o kistleri bebeğe zararı olmamıştı.kızlar doktordan geldim nurtopu gibi kistlerim var. en büyüğü 6,5 cm. aşılamadan sonra doktor çatlatma iğnesi verdi vurulmayı unutunca. kistlerimden geri kalan kısımda küçücük kesemizi gördükşükürler olsun. kistlerden seçemediği için çoğul gebelik olabilir dedi doktor 10 gün sonra tekrar çağırdı. asıl doktoruma perşembe gidicem bakalım o nediyecek canım çok sıkıldı. kisti olupta hamile kalan biliyor musunuz.
evet urfalı arkadaşım.benim bir arkadaşımın da kisti vardı.bebek sezeryanla doğarken aldılar o kistleri bebeğe zararı olmamıştı.kızlar doktordan geldim nurtopu gibi kistlerim var. en büyüğü 6,5 cm. aşılamadan sonra doktor çatlatma iğnesi verdi vurulmayı unutunca. kistlerimden geri kalan kısımda küçücük kesemizi gördükşükürler olsun. kistlerden seçemediği için çoğul gebelik olabilir dedi doktor 10 gün sonra tekrar çağırdı. asıl doktoruma perşembe gidicem bakalım o nediyecek canım çok sıkıldı. kisti olupta hamile kalan biliyor musunuz.
evet urfalı arkadaşım.benim bir arkadaşımın da kisti vardı.bebek sezeryanla doğarken aldılar o kistleri bebeğe zararı olmamıştı.
hiç canını sıkma canım.benim de olmuştu aslında ama kaybolmuşlardıdoğuma kadar.ama kaybolmazlarsa da doğum ameliyatında onları da çiçek toplar gibi topluyor doktorlar :)
canim cok uzuldum neler yasamissin. sen pihtilasma kromozom testi filan yaptirdin mi? dr ne dedi . 28 hafta cok buyuk rakamamın cnaım kısmeye yasatmasın rabbım ben
ilk bebgımı 11 haftalık kaybedıp kalbi durdu kürtaj olduktan 3 ay sonra hamile kaldım sonra
28. haftaya kadar geldık ıkıncı bebegımde ama onunda birden kalbi durdu 1 haziran 2010 da
doğum yaptım sonra ben toparlanmak ıcın
bekledım biraz uzuntuden hasta oldum safra kesem tast yaptı amelıyat oldum kılo verdım derken 2011 aralıga kadar
korunduk....korunmayı bıraktıktan sornakı 2. ay hamıle kaldım 5+4 iken o da kendılgıınden düştü 13 mart 2012 de düşük yaptım
son adet tarıhım 13 nisandı şimdi gene hamıleyım canım çok sukur bus efer bi sorun yasamayız ınsallah hıcbırımızz
canim hic uzulme bak halamin kizia dr demiski senin kistin cok yasinda genc gebe kal demis dogumda hepsi gidecekkızlar doktordan geldim nurtopu gibi kistlerim var. en büyüğü 6,5 cm. aşılamadan sonra doktor çatlatma iğnesi verdi vurulmayı unutunca. kistlerimden geri kalan kısımda küçücük kesemizi gördükşükürler olsun. kistlerden seçemediği için çoğul gebelik olabilir dedi doktor 10 gün sonra tekrar çağırdı. asıl doktoruma perşembe gidicem bakalım o nediyecek canım çok sıkıldı. kisti olupta hamile kalan biliyor musunuz.
sagol canim. ins hep birlikte tamamlariz su guzel yolculugu saglikla .Maşallah hamile olanların sayısı baya artmış sankiRabbim hepimize hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah..
geçmişe doğru gidip mesajların çoğunu okudum, bebeklerini kaybeden arkadaşlar anılarını paylaşmışlar. okuyunca çok üzüldüm gerçekten. bende bir önceki bebeğimi 6 haftalıkken kaybettim çok ama çok üzülmüştüm. tabi varlığına alışıp büyümüş bebeklerini kaybeden arkadaşların üzüntüsü çok daha fazladır..Allah böyle uygun görmüş demekki. herşeyde vardır bir hayır vardır..inşallah birdaha kimse böyle üzüntüler yaşamaz. Allahım bebeklerimize bize bağışlasın.. yarın bende doktor kontrolüne gidiyorum, ilk kez ultrasonla bakılacak inşallah bebeğimden sağlıklı güzel haberler alırım.. yarından sonra içim daha rahat hamileyim diyebilirim inşallah.. Rabbim hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun. ben elimden geldiğinde dua ediyorum.. tüm hamileler için dua etmeye çalışıyorum.. birbizimize dua edelim arkadaşlar, Allahım kabul eder inşallah..
ben de keseyi goreyim kalp atisini duyayim o zaman listeye yazidiricam kendimi
ayy istahim cok aciktabiri caizse okuz gibi yiyorum zaten kizimda aldigim 24 kilonun bi kismini verememistim. kilolu hamile kaldim. sonumu hic iyi gormuyorum :26:
selamlar
ne kadar çoğalmışız maşallah:)
benim hamileliğim çok zor geçiyor, 1 hafta hastahanede yattım mide bulantısı ve baş dönmesinden
şimdi iyiym çok şükr
umarım herkes iyidir
ben ilk hamileliğimde ne balık ne tavuk yiyebildim. 9 ay boyunca ağzıma atamadım. taki doğurup 2-3 ay geçene kadar.maşallah oğlumda gayet sağlıklı. bol bol ona yediriyorum balığı..:)şimdi de aynı belirtileri yaşıyorum.yiyemez oldum ikisini de..
zeynepfaz kesinlikle mantar varsa kullan ilaçlarını.daha kötüye gider. birkaç günde geçer.yodksa daha kötü sonuçlar doğurur allah göstermesin.insülin konusunda bilgim yok canım.ama ağrıların normal ilk üç ayda bayağı çok olur.sonra üç ay rahatlarsın.son üç ayında yine başlıyor:)
ben diğer 3 hamileliğimdede 4 aydan sonra başladım vitamin ve kan hapına.ilk 3 ay sadece folik asit kullandım.hatta 3.çocuğumda doçente gidiyodum oda demişti 15-16 haftadan önce vermiyoruz vitamin diye.bence sen bi doktora daha sor.ilk 3 ay ne ilacı olursa olsun önermiyolar.arkadaşlar birşey soracağım vitamin ilacı kullanıyor musunuz?gittiğim doktor decavit adında vitamin ilacı verdi oğlumda böyle bir ilaç kullanmamıştım.gerçi doktor da çok hoşuma gitmedi ama yine de ilacı alıp içmeye başladım.
çok dua ediyorum size.inanın rabbim bütün duaları kabul ediyor.inş.en kısa zamanda kucağına alırsın bebeğini.ne güzell kardeşini hemn göndermiş ewladınn rabbim evladınızı size sizide ewladınıza bağışlasın inşşşş böle acılar yaşatmasın rabbim hayırlı hamilelikler hayırlı doğumlarınız olsun inşş bana da dua edin olur mu hayırlısıyla bende kavuşayım bebeğimee :):):):):):):):)
ay canım ne zor zamanlar atlatmışsın.gerçi rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş.inş.bu hamileliğini sorunsuz atlatırsın.amın cnaım kısmeye yasatmasın rabbım ben
ilk bebgımı 11 haftalık kaybedıp kalbi durdu kürtaj olduktan 3 ay sonra hamile kaldım sonra
28. haftaya kadar geldık ıkıncı bebegımde ama onunda birden kalbi durdu 1 haziran 2010 da
doğum yaptım sonra ben toparlanmak ıcın
bekledım biraz uzuntuden hasta oldum safra kesem tast yaptı amelıyat oldum kılo verdım derken 2011 aralıga kadar
korunduk....korunmayı bıraktıktan sornakı 2. ay hamıle kaldım 5+4 iken o da kendılgıınden düştü 13 mart 2012 de düşük yaptım
son adet tarıhım 13 nisandı şimdi gene hamıleyım canım çok sukur bus efer bi sorun yasamayız ınsallah hıcbırımızz
selamlar
benim hamileliğim çok zor geçiyor, 1 hafta hastahanede yattım mide bulantısı ve baş dönmesinden
şimdi iyiym çok şükr
umarım herkes iyidir
cinko degil civa (mercury) olmasin o? civa zehirli bir element, ve buyuk baliklar ozellikle kirli sularda yasamislarsa bu civayi vucutlarinda tutuyorlar. bu yuzden hamilelikte (ve genelde) bu baliklar tuketilmesin deniyor. kilicbaligi ve kopek baligi bu "buyuk balik"lardan, digerleri (turkcelerini bilmiyorum) tilefish ve king mackerel. Tuna icin konservelerde daha az civa oluyor diyorlar ama ben o riski almak istemem, hele ilk aylarda. Guzelim hamsiler cinekoplar dururken bu baliklara zaten niye bakasiniz ki? Turkiye'de cogu yerde gayet guzel kucuk boylu baliklar var.
Ha bir de midye'den uzak durun, o da civa tutuyor.
Ingilizce bilenler su linke bakabilir: Mercury Levels in Fish : American Pregnancy Association
canim cok uzuldum neler yasamissin. sen pihtilasma kromozom testi filan yaptirdin mi? dr ne dedi . 28 hafta cok buyuk rakam
bende 7+2 de kalp durmasiyla gecen kasimda kurtaj oldum.
simdi aspirin kullaniyorum
bana test yapilmadi onlem olarak verildi aspirin ama senin gebelik haftan buyukmus ne dedi drlar??? Ins saglikla tamamina ereris hep birlikte canim
ay canım ne zor zamanlar atlatmışsın.gerçi rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş.inş.bu hamileliğini sorunsuz atlatırsın.
.
selamlar
şimdi iyiym çok şükr
umarım herkes iyidir
benimde çok midem bulanıyor.dün gece perişan oldum.hatta bu sabah izin alayım okula gelmeyeyim dedim ama sonra düşündüm ya bikaç ay böyle sürerse hepmi izin alacağım.kendimi çok zorlayarak kalktım geldim.öğleden sonrada bizim öğrencilerin engelliler haftası gösterileri var.iyi olursam giderim yoksa eve gelip yatıcam.
ben sürekli uyumak istiyorum hatta uyuyorum dasaat 9 oldu mu tavuk gibi yatağa giriyorum ama akşam belim çok ağrıdı normalde yakı yakarım ama güvenemedim yakmadım yattım ama sabah geçmişti çok şükür, sabah tost yemiştim şimdi midem bulanıyor
yaaa Allah ım sen sabır ver bana şu bir hafta sağ salim çar çabuk geçse de bebeğimi görsem kalbini duysam kafamda bir sürü soru işareti acaba acaba diyip yiyip bitiriyorum kendimi:26:
genelde kontroller yarın galiba:) ben de yarın gideceğim doktora inşallah devam edebileceğim bir doktor olur ve inşallah bebişimin kalp atışlarını duyabilirim.
ayy aynne sorma yaa ben de akşam bi posta uyumam lazım 9-10 gibi sorna kalkıp nama zkılıp 12 gibi tekrar ytamma laızm
yoksa cidden toplayamıyorum kafayı yanı bu gece eskı düzenıme gore yattım ınan basım dumanlı ha uyudum ha uyuycam
dün akşam da uykudan gözleirm öel kapanıyodu kı ayakta düşmemek için oturarak kıldım namazı ya :S napim
ayakalrım yerden kesılıo birden 12 hafta bı cıksa sonra rahathaydı bakam
benımkı cuma günü :) ınsallah guzel haberlerle gelrıız hepımız :)
canım ben zaten sabah çok erken kalkıyorum saat 6.30 da... ama eskiden 11-12 den önce yatmazdım şimdi 9 da sızıyorum resmen gündüz uyuma imkanım yok o yüzden herhalde hemen uyuyorum ama şöyle bir kötülüğü var bu durumun saat 7-8 gibi yemek yiyoruz e 2 saat sonra yatınca yediklerim löp löp yağa dönüşecek diye korkuyorum zaten kilolu hamile kaldım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?