evet canım ilk bebeğim..sabırsızlıkla bekliyorum onu..
kızlar ulaşabildiklerimi listeye ekledim bazıalrının hiçbi bilgisi olmadıgı için ekleyemedım
tablo doğum tarıhıne göre sıralı ıcneleyın isminiz yoksa tüm bilgilernizi yazın cinsiyet öğrenenler
fakat kesinleşmiş olanalr bu yazımı alıntılayarak yazrasa listeye ekleyeyeımm :)
ekleıdm canım
evet aynısı bana da oluyo özellıkle geceleri yatarken ve sabah kalktıgımda
istanbulda aşırı dereceede nem var ben o yüzden zor nefes aldıgımı hıssedıyorum
cunku hafif serin esinti olursa öle bi sıkıntım olmuyo ama nemli havayı soludukca boğuluyomuş gibi
bayılcakmış gibi hissediyorum
günaydın kızlar.merhaba;
benimde ense 1.2 çıktı.normalmiş 3 e kadar sanırım burnu fln da var hatta işaret parmağını kaldırdı havaya.bir yapar gibi :)) elleri hep azında. cinsiyet belli değil dedi doktor.anlaşılmadığına göre kız herhalde içime erkek doğuyordu oysa.hayırlısı.kansız olduğum halde kan hapı vermemesi kafamı karıştırdı.vitaminde vermemişti.zorla yazdırdım.o kan yapar dedi.hatta bir tek folik asit içsen bile yeter dedi.ilginç geldi bana :/
Selam hanımlar keyifler nasıl?
kızlar ulaşabildiklerimi listeye ekledim bazıalrının hiçbi bilgisi olmadıgı için ekleyemedım
tablo doğum tarıhıne göre sıralı ıcneleyın isminiz yoksa tüm bilgilernizi yazın cinsiyet öğrenenler
fakat kesinleşmiş olanalr bu yazımı alıntılayarak yazrasa listeye ekleyeyeımm :)
Kızlar ben gece sağa sola döndükçe bebeğe zarar verecekmişim gibi geliyor. Bilmiyorum ondan mı, kaliteli uyku uyuyamıyorum?.
Ben de sırt üstü uyumaktan çok korkuyorum. Allah korusun bebeğin kordunu dolanır falan diye. O yuzden sağa, sola dönerek yatıyorum ben de. Kaliteli uyku ben de de hiç yok. Hamileliğin ilk haftalarında uykuya doyamıyordum, şimdi de hiç uyuyamıyorum. Sıcaklarda etkiliyor sanırım.
Kızlar ben gece sağa sola döndükçe bebeğe zarar verecekmişim gibi geliyor. Bilmiyorum ondan mı, kaliteli uyku uyuyamıyorum?.
Ben de sırt üstü yatınca bebeğe oksijen gitme sıkıntısı oluyormuş diye okumuştum. Gecede kaç kez uyandığımı bilmiyorum... Okumaz olaydım.
Bir de Münire hanıma nasıl ulaşılıyor cinsiyet tahmini için.
Ben de sırt üstü uyumaktan çok korkuyorum. Allah korusun bebeğin kordunu dolanır falan diye. O yuzden sağa, sola dönerek yatıyorum ben de. Kaliteli uyku ben de de hiç yok. Hamileliğin ilk haftalarında uykuya doyamıyordum, şimdi de hiç uyuyamıyorum. Sıcaklarda etkiliyor sanırım.
Ayşecim rica etsem benim bilgilerimi de, listeye ekler misin?
kullanıcı adı: Milsa / Yaş: 25 / 15 Ocak doğum tarihi / Cinsiyet: Henüz belli değil :)))
selam kızlar naber
uğrayamıyorum ne zamandır.. 2 li test yaptıran war mı?
Selam.. Liste için bilgilerimi vermek istiyorum. Nilhans 20 Ocak 3. bebiş Ankara cinsiyet henüz merakla bekliyoruum. Allah'ım hayırlısını versin inşallah..
Ben de sırt üstü yatınca bebeğe oksijen gitme sıkıntısı oluyormuş diye okumuştum. Gecede kaç kez uyandığımı bilmiyorum... Okumaz olaydım.
Bir de Münire hanıma nasıl ulaşılıyor cinsiyet tahmini için.
Ayyy Taşıyıcılığı Güzel..Annem der ki biri dokuz ay taşısın ben doğurmaya razıyım doğurmada ne var der
valla öyle zaten büyümüş kocaman bebiş bi şekilde çıkacak ordan sıkıntı yok :)
Ben Yaptırdım..selam kızlar naber
uğrayamıyorum ne zamandır.. 2 li test yaptıran war mı?
Ayyy Taşıyıcılığı Güzel..
Bende Tam Tersi Taşırım Ama Çıkaramam..
Allah Hepimizin Yardımcısı Olsun.. :18:
Ben Yaptırdım..
ben de yaptırdım, sonucu bekliyorum bugün çıkacaktı çıkmamış.. rüyalarım da bir garip tedirgin oldum son zamanlarda nedense
Ayyy Taşıyıcılığı Güzel..
Bende Tam Tersi Taşırım Ama Çıkaramam..
Allah Hepimizin Yardımcısı Olsun.. :18:
Ben Yaptırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?