Günaydın kızlar nabersiniz,
Uyku sorunu konuşulmuş baya aynen benimde oldu 1 haftadır filan.Uykum geldiği zaman gidiyorum bide yatmaya ama o kadar uykum oluyor ki ağzım kapanmıyor esnemekten ama bi türlü dalamıyorum uykuya.Sinir oluyorum bi sağa bi sola dönmekten.Baya bi zaman sonra uyuyabiliyorum.Bide bende de ilginç rüyalar oluyor biri bitiyor biri başlıyor.Ama bugünkü rüyam harikaydııııııııııı:) Uyandım rüyanın etkisindeyim ya tekrar son anı düşünüyorumki devam etsin aynı rüyam die ugraştım baya bi ama devam etmedi

Nasıl etkisinde kaldıysam normal doğumun rüyamda da normal doğum yapıyorum ama doğum o kadar rahat geçiyorki hiç bi ağrı sızı olmuyor hatta mayışıp uykuya dalıyorum.Uyanıyorumki bebeğim doğmuş :)) Ablama diyorum hani bebeğim hemşireye bebeği getirin diyo.Erkek bebek ama o kadar tatlıydıki...Ablama hemen emziricem diyorum sonra tutmaz filan diyorum:) (Ablamın bebeği tutmamıştı da rezil oldu mecbur mama verdik.)Neyse alıyorum kucağıma ben daha vermeden o ağzını gezdiriyor buluyor göğsümü ayyy çok güzel bişeydi yaaaa.Allahım ne olur sorunsuz sağlıklı bi şekilde kavuştur yavrularımızaaaa.....