berenar... vallaa ayk bileklerine kadarsa yandık biz...
ben bi krem var onu kullanıcam ;4 aylık olunca mustelayı alıcam ilk önce,zeytinyağı ve buğday yağı kullananlar memnun..
birde dr siz neler soruyorsunuz ya!kaç gr boyu kaç,benim 2 dkka sürüyor,hep unutuyorum...ben malak gibi yatıyorum :)))ultrasonda bakıyor hoppp bitti,sadece hergün 1 saatlik yürüyüş ve 1 bardak süt verdi...
ama koltuk altı deodorantından tutunda ,saç boyama,röfleye kadar sorucam..
önemlidir:
sizleri korkutmak istemem ama;dün gece hiç uyku uyuyamadım ;saçma elbette korkucak bi şey yok ama doğum korkusu kapladı birden ;acaba bununla ilgili hiç dr ile konuşan oldu mu ?ğ
Valla sorma! Ben de dün akşam yatağa gittiğimde aklıma o geldi. Şimdiye kadar hiç yiğitliğe .. sürdürmüyodum ama dün böyle bi yatağa yatınca ben çok korkuyorum o andan dedim kendi kendime. Ne bilim o lavman yapcaklar da, oraya oturcan da ıkıncan saatlerce de, falan filan. Düşündükçe çok daha korktum ve napalım yapamazsam sezaryene geçerim dedim

Offf ben de seninle aynı durumdayım yani.Daha çok süre var diye öyle takılamıyom malesef. Öte yandan canı çok tatlı tiplere soruyom normal doğum yaptık deyince, ben de yaparım heralde diyorum. Bizimki bi bilinmezlik valla ilk doğumu yapcak olanlar için.
Umarım doğumumuz 12 saat sürmez biçok ilk doğum gibi ya of 2 saatte alsak bebişimizi kucağımıza. Benim bi arkadaş doğum sancısının ilk kısımlarını evde geçirince hep, 2 saaatte almış bebeği kucağına. :44: