ben oğluma hamileyken kahveyi bilinçsizz bi şekilde tükettim çünkü zararlı olduğnu bilmiodum burda öğrendim ve 6yıldır sebebini bilmediğim ama mrk ettiğim konu aydınlanmış oldu ,demekki bu yüzden erken doğum yapmışım işte kahvenin zararı oğlum ilk 40 gün kapkaraydı 40ından sonra bembeyaz oldu hala beyaz :) komşumda hamileyken zeytini çok tüketmiş kızını görseniz zeytin gibi hem kara hemde gözleri zeytin gibialakalı olablr mi olabilir
canım kahveyle erken doğumun bı alakası oldugunusnamıyorum yau :)
ayrıcanabebekelrın pek çoğu doğunca kara olur kırkı cıkınca akça pakça olurlar genelde
beyaz tenlı bebekelr doğunca kara olurlar esmer bebekler daha jnormal bı ten rengınde doğuyoalr buna cok şahit oldum :)
hoşgeldın canım hayırlı olsunnn
canım bazı bebekelr yavas gelısırler kı bu cok ama cok normal bi durum
bazende doktorlar yeetınce tecrubelı olmayabılır veya ultrason maıneleri pekde yenı olmayabılır
bence senın bebegının eli kolu olusmustur 9+ larda değil mısın ???? olusmmaıssa bile kı hadı dıyelımmkı 4-5 gun gerıden gelıo
ki bu da cok normal olusuyodur yanı cunku 8+ larda olusmussa dahı gorulemezz canım bence herrsey yoludna skaın ol
ben doktorum harıcı hıcbı dr a gıtmıyoprum yoksa kafa karıstırıcı konusuyoalrr[/QUOTE
evet doktor zaten boş boş otruyo 2 kere gtiim sıkıntıdan patlıcak nerdeyse yaşlı bi kadın doktrdu benide hiç aydınlatmadı doğrusu yani oda olabilir
valla canım ben 10. haftam bitti 11 haftamın içindeyim benim hesaplarıma göre doğru gidiyruz.
ya cuma bi gelse de gidiyim ben dokotruma ayrıntılı
canım ya sağol allah razı olsun senden.
evet doktor zaten boş boş otruyo 2 kere gtiim sıkıntıdan patlıcak nerdeyse yaşlı bi kadın doktrdu benide hiç aydınlatmadı doğrusu yani oda olabilir
valla canım ben 10. haftam bitti 11 haftamın içindeyim benim hesaplarıma göre doğru gidiyruz.
gülüm alakalı deilse o zaman nie kahve yasak??yani zararı neye?bende yeni doğan çok gördüm ama kara doğan görmedim genelde kırmızı olur bebekler
gunaydin....
benim de hic halim yok. evin temizlenmesi gerekgece cok kotuydu.bi uyandim 3.5 saat uyuyamadim
hoşgeldın canım hayırlı olsunnn
r
gunaydin....
benim de hic halim yok. evin temizlenmesi gerekgece cok kotuydu.bi uyandim 3.5 saat uyuyamadim
aynisi banada oldu caNIM ama merak etme bu konuda doktorumla konustum gecici horman degisikligi gecirdigimiz icin öle oluyormus doktorumun dedigine göre dogumdan sonra vucudumdaki degisikler yine eski haline gelecekmis:)kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
bana bişeyler oldu ya inanamıyorum
göbeğimin etraffı, karın bölgem neredeyse tamamı tüylenmiş
ve bugün eşim farketti, güldü. Sanki bir haftada bu hale geldi, çünkü yeni farkettim
önceden yoktu sadece göbek deliğimin etrafında vardı onları da sirle alıyordum
şşimdi ise ön tarafım tamamen koyu ve biraz daha uzun tüylerle kaplı
güneş vurunca belli oluyor
ben çok kötüyüm ya biri bana bişey desin, neden böyle oldu
Allahhıııımmm çok kötüyümmm Allahhıııımmm ben kıllı biri değilimdir ya
aynisi banada oldu caNIM ama merak etme bu konuda doktorumla konustum gecici horman degisikligi gecirdigimiz icin öle oluyormus doktorumun dedigine göre dogumdan sonra vucudumdaki degisikler yine eski haline gelecekmis:)
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
bana bişeyler oldu ya inanamıyorum
göbeğimin etraffı, karın bölgem neredeyse tamamı tüylenmiş
ve bugün eşim farketti, güldü. Sanki bir haftada bu hale geldi, çünkü yeni farkettim
önceden yoktu sadece göbek deliğimin etrafında vardı onları da sirle alıyordum
şşimdi ise ön tarafım tamamen koyu ve biraz daha uzun tüylerle kaplı
güneş vurunca belli oluyor
ben çok kötüyüm ya biri bana bişey desin, neden böyle oldu
Allahhıııımmm çok kötüyümmm Allahhıııımmm ben kıllı biri değilimdir ya
o kadar cok pániklenme canim kendini uzme dogumdan sonra hepsi gececegini söledi doktorum bana aynisini sana soktorunda sölücektir gecici bir durum buna dua edelim demi tatlim:)ben de hemen doktorumu aradım ulaşamadım
canım söylemeye utanıyorum ama resmen siyah ve uzun çıkmış yani dökülür mü bunlar
daha doğuma 6 ay var o zamana kadar goril gibi mi olcam ben
ya sakallarım falan da çıkarsa
doktorumu arıyorum ulaşamıyorum sabahtan beri
aynısı bende de var göbek deliğimin etrafındakiler daha koyu diğerleri daha kumral kötü bir görüntü ama neyseki geçici. Bebişlerimiz için herşeye katlanmak zorundayız canım yeterki onlar sağlıklı olsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?