• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Canım sıkma canını yaa bizim de imtihanımız buymuş. Rabbim yardımcn olsun çok ii anlıyorum seni. Bende bebeğimi kaybettiğimde çok kötü olmştm ama hayat devam ediyor. Yeni umutlarla yeniden başlayacaz :KK55: inşallah birgün çocuklarızn mis kokusunu aldığmdzda bugünleri unutucaz.. Rabbim tez vakitte bizi o güne ulaştırsn inşallah bol bol dua :KK36:
Evet canım. zaten allaha siginmaktan başka ne caremiz var ki...ama inşallah. rabbim bütün çocuk isteyenlerin kucağıni doldursun...:KK33:

ya işte tedavilik bir durum yok dediler. kaç Dr a gittik. yani varikosel ameliyatı olsa da en fazla 10 ml sperm olur dediler o da yine normal yoldan olmasını saglamiyor. evde bitkisel kürler Ginseng falan deniyoruz ama pek randiman alamadık. eşimin babası, amcası hatta kuzenlerinde var aynı sorun. kayinvalidemlerin 6 sene tedavi sonucu olmuş çocukları. ama babadan oğlu agirlasarak geçiyormus bu sperm azligi. olmaz demedi Dr ama senelerce bekleyebilirsiniz dediler. boylw işte canım...

Anladım canım.. İnşallah bu mucizeler kısa zamanda bulur bizi...

Bu işler planlamakla olmaz tabi ki nasip kısmet işi ama ben Nasipse ocak gibi hamilelik planlıyorum. Istedim ki benimle aynı sürede planlayanlar varsa süreci birlikte paylaşalım. Ben agustos ortasi tatile gidiyorum tatilden döndükten sonra eylül gibi folik asit kullanmaya başlayacağım. Smear testi yaptırdım bu ara belki kan testlerimide yaptiririm ama açıkçası hangi testleri yaptiracagimi bilmiyorum. AğustoSun 5 ine kadın doğum uzmanından randevu aldım onada danışicam.
Aslında çok hazirda hissetmiyorum kendimi ama eşim çok istiyor ailelerin baskısı çok fazla yaşta 31 olunca... Yeni Evli sayılırim 7 ay olacak yasim daha kucuk olsa kesinlikle dusunmezdim. Hamile olanlar, anneler yorum yaparak biraz daha hazır hissetmemi sağlar beki
anne adayiyasidurum B.A.T
turkuazkebelek31 HAMİLE :) :)
happy85xHAMİLE :) :)
therapnexdenemedex
dhc83xbeklemede 2 mart
yasyxdenemede x
safirr34xdenemede 22 aralik
refikad x denemede 15 mart
Preg 28 HAMİLE :) 18 ocak
DECEMBER2014 x HAMILE :) 6 ocak
lapremature x HAMILE:) 11 aralik
denizege34 30 denemede 30 ocak ocak
cursum_perficio 32 HAMILE:) 17aralik
Esaskiz43 23 denemede 27 şubat
ebruliank x denemede 23 mart
charmant x denemede 1 ocak
sugar85 x HAMİLE :) :)
Corolinna34 28 HAMILE :) 30 ocak
asilsoy x denemede 10 ocak
hayatguzel2015 X denemede 1 ocak
melev 36 denemede16 mart
sissy06 32 denemede19 şubat
Neseli_Hatun25denemede6 mart
Minik_kuss 25denemede31ocak
debraa 28 denemede 25 ocak
kahve_delisi 29 denemede 7 şubat
baby23 24 denemede 28ocak
nane-limon x denemede 27 mart
eng teacher 28 denemede 6 mart
edasg x denemede 26ocak
edss 23 denemede 27 mart
primavera77 37 denemede 3 mart
fatoceren8888 27 denemede 7 mart
eilenn x denemede 6 mart

[/td][/tr]
[tr][td][/td][/tr]
merhaba kızlar bende aranıza katılmak isterim.

hoşgeldin canım gerçi eski bir konu bu, bu yaza kadar bekleyen iki üç kişi kaldık:KK47: Umarım en kısa zamanda kavuşursun bebişine:KK66:
h.bulduk canım çok sevindim hamile kalan arkadaşlar adına ben zaten hemen düşünmüyorum mayıs haziran gibi planlıyorum kısmet olursa rabbim herkese anneliği yaşatsın inş.

h.bulduk canım çok sevindim hamile kalan arkadaşlar adına ben zaten hemen düşünmüyorum mayıs haziran gibi planlıyorum kısmet olursa rabbim herkese anneliği yaşatsın inş.
bence sen hemen düşün canim:KK25: çünkü aynen turkuazcimin söylediği gibi bu işler planlamakla olmuyor:KK73:

Kızlar herkese merhaba ☺️ hepinizi çok özledim erken doğum riskim vardı gerçektende bebeğim 36+0 da dünyaya geldi . Dünyalar güzeli Umay kızım var benim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah fatoceren8888 fatoceren8888 denizege34 denizege34 Neseli_Hatun Neseli_Hatun Allah'ım sizede versin kuzu dualarımdasınız. dhc83 dhc83 oğluşun geliyormuş Can'ım gözün aydın . Gelelim erken doğum hikayeme sancım çıkıyordu kızlar 5 mart günü belimde ağrı hissettik ama önemsemedim akşam hastaneye gittik nst de yine sancım çıktı . Bu sefer fazlaydı . Doktor kontrol etti kordon bebeğin boynundaydı ve sancıyla kalp atışları düzensizleşti acil sezeryana aldılar bugün 12. Günümüz yeni yeni toparlanıyorum . Kızım çok minik büyütmeye çalışıyoruz . Meme tutmuyor çenesi çok gelişmemiş mama artı anne sütü sağıp veriyorum . Bizden haberler böyle . T turkuazkebelek gibi kız anneleri kervanına katıldım çok şükür ☺️

Kızlar herkese merhaba ☺️ hepinizi çok özledim erken doğum riskim vardı gerçektende bebeğim 36+0 da dünyaya geldi . Dünyalar güzeli Umay kızım var benim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah fatoceren8888 fatoceren8888 denizege34 denizege34 Neseli_Hatun Neseli_Hatun Allah'ım sizede versin kuzu dualarımdasınız. dhc83 dhc83 oğluşun geliyormuş Can'ım gözün aydın . Gelelim erken doğum hikayeme sancım çıkıyordu kızlar 5 mart günü belimde ağrı hissettik ama önemsemedim akşam hastaneye gittik nst de yine sancım çıktı . Bu sefer fazlaydı . Doktor kontrol etti kordon bebeğin boynundaydı ve sancıyla kalp atışları düzensizleşti acil sezeryana aldılar bugün 12. Günümüz yeni yeni toparlanıyorum . Kızım çok minik büyütmeye çalışıyoruz . Meme tutmuyor çenesi çok gelişmemiş mama artı anne sütü sağıp veriyorum . Bizden haberler böyle . T turkuazkebelek gibi kız anneleri kervanına katıldım çok şükür ☺️

Ayy canım benim maşallah minik ve aceleci kızına:nazar: Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah. Çok sevindim ve çok duygulandım, geçen sene bu zamanlardaki paniğin aklıma geldi, bak şimdi kollarında :KK68: Bizim içinde öp ve kokla Umay kızımızı:KK200: Dualarına da içten bir AMİN diyorum:))

Ayy canım benim maşallah minik ve aceleci kızına:nazar: Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah. Çok sevindim ve çok duygulandım, geçen sene bu zamanlardaki paniğin aklıma geldi, bak şimdi kollarında :KK68: Bizim içinde öp ve kokla Umay kızımızı:KK200: Dualarına da içten bir AMİN diyorum:))
Çok sağol teyzesi ☺️ Amin inan sizinde bebiş gelecek ve bugünleri unutacaksınız öpüp koklarım sizin için panik hallerim bitmek bilmiyor ama annelik böyle bir şeymiş çok şükür Can'ım inşallah darısı başınıza

Canım Rabbim hayırlı evlat eylesin kızını seni kocaman öpüyorum:KK36: Kızçen aceleci çıktı ne güzel yaa bende düşürmemiş olsaydm nisan başnda doğum yapacaktım kısmet değilmiş demek.. Çok sağol dualarn için bizede nasip olur inşallah :KK52:

edss edss canim hayırlı olsun. Umay kuzunu sağlıklı mutlu huzurlu uzun bir ömür olsun sizinle birlikte inşallah. İll günler zor geçiyor malesef canım bi de seninki kucukmus. Sen bol bol emzir kucağında tür kendini güvende hissetsin Umay cik. Öpüyorum çıtır anne

canim cok sevindim yaaa maşallah allah sağlıklı analı babalı büyütsunami. bak nerden nereye zaman ne kadar çabuk geçiyor. tebrik ederim çok :KK73:

Tüp bebek yaptıran var mı? Yumurta toplama işlemi sıkıntılımı geçiyor ?
ben yaptırdım. çok sıkıntıli değil. Sadece ignelerden ve büyüyen fazlaca yumurtalardan dolayi şişkinlik oluyor. korkmaya gerek yok.hayırlısı olsun..

Back