- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.107
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
- #5.541
Nerdeyse 1 hafta sonra yaz resmen gelmiş olacak.ilkbahar da bat beklemelerle gün saymalarla geçti.hakkımızda hayırlısı olsun.2016 yaz ı bize uğur getirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben hamileyim ama henüz çol miniğiz 5 haftalık Özlemişim seniii bu topiği yaa ilk KK günlerim geldi aklıma.. Neden sezeryan cnm ?? Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah canmmKızlar naptınız hamıle kalanınız var mı ?umuyorum vardır benımde son 2 haftam 1 Ağustos'ta sezeryan olacağım kısmetse öpüyorum hepjnızı
Kızlar naptınız hamıle kalanınız var mı ?umuyorum vardır benımde son 2 haftam 1 Ağustos'ta sezeryan olacağım kısmetse öpüyorum hepjnızı
Canım ben hamileyim ama henüz çol miniğiz 5 haftalık Özlemişim seniii bu topiği yaa ilk KK günlerim geldi aklıma.. Neden sezeryan cnm ?? Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah canmm
Evt canım ama varyaa henüz hiç sevinemedm kalp atışı duymayana kadar sevinemicem sanırım geçen sene olanları biliyosun. Kalbi durdu bebeğimin Bu defa da kanamalı geçiyo dua edin benm için Canmm inşallah en kısa zamanda sana da nasip etsin Rabbim [/QUOTE]Ayy Neşeli canım çokk sevindim hiç haber vermedin tüp oldu sanırım. Hadi hayırlısı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ben eşimi ikna edemiyorum tüp için.. Ama değerleri arttı.. Hakkımızda hayırlısı artık..
Amin canm insallahh Sende benm dularımdasn canm en kısa zamanda sana da nasip etsin RabbimBiliyorum cnm kötü düşünme ne olur inşallah bu sefer seninle olacak bebişin, dualarımdasın, Rabbim sana sağ salim bağışlasın inşallah miniğini.
Amin canm insallahh Sende benm dularımdasn canm en kısa zamanda sana da nasip etsin Rabbim
Sağlıkla kabus bebegine canım. Ne çabuk geçti zaman ya. Bizde seni optukKızlar naptınız hamıle kalanınız var mı ?umuyorum vardır benımde son 2 haftam 1 Ağustos'ta sezeryan olacağım kısmetse öpüyorum hepjnızı
Bu grupta aşılama ile hamile kalan bir arkadaşımız var. Hatta onun dogumuda çok yakın zamanda olacak . İyi düşünün iyi olsun. İnşallah ilk denemede gelirsin bebiskızlar biz de bu ay aşılama deyeneceğiz inşallah tutar aşılamayla
Canim cok sevindim Nasıl geçiyor diyecem ama daha çok yeni tabi ki Çok güzel bir hamilelik geçirirsin i salla. Tadını çıkar nazini ya sonra ararsın bu gunleriCanım ben hamileyim ama henüz çol miniğiz 5 haftalık Özlemişim seniii bu topiği yaa ilk KK günlerim geldi aklıma.. Neden sezeryan cnm ?? Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah canmm
Evt canım zaten çok naz yapıyomşm eşim az önce yine şikayet ediyoduuYahu bu adamlar çok nankör benim onun yüzünden katlandığm çileyi unuttu bana naz yapma diyoo Yapıcammm yapıcammm sonuna kadar nazlanıcam Ohh olsunCanim cok sevindim Nasıl geçiyor diyecem ama daha çok yeni tabi ki Çok güzel bir hamilelik geçirirsin i salla. Tadını çıkar nazini ya sonra ararsın bu gunleri
Hiç acıma yavrum acindir ama acima Kıymetini bil hamileliğin. Bebis dogunca tatlı yorgunluklardan naz kapris yapamiyo insan.Evt canım zaten çok naz yapıyomşm eşim az önce yine şikayet ediyoduuYahu bu adamlar çok nankör benim onun yüzünden katlandığm çileyi unuttu bana naz yapma diyoo Yapıcammm yapıcammm sonuna kadar nazlanıcam Ohh olsun
Selam kızlarrr uzun zaman sonra aklıma düştünüz bir baktım ki herkes bebişine kavuşmuş@Neseli_Hatun denizege34 çok sevindim sizin adınıza. Biz haka tırmalıyoruz darısı başımıza inşallah tebrik ediyorum kizlarrr bu gruptaki herkes bunu haketti
Çook sağol canmm. Oğlum 3 aylık oldu bilee Darısı başına olsun inşallah canmm yaa. Bu topiklerde sabahladığm günleri hiç unutmam. Rabbim isteyen herkese yaşatsn bu mutluluğuSelam kızlarrr uzun zaman sonra aklıma düştünüz bir baktım ki herkes bebişine kavuşmuş@Neseli_Hatun denizege34 çok sevindim sizin adınıza. Biz haka tırmalıyoruz darısı başımıza inşallah tebrik ediyorum kizlarrr bu gruptaki herkes bunu haketti
Deniz canm seni de tebrik ediyorum çok sevindim senin adına Azz kalmş kavuşmanıza, kız mı oğlan mıTeşekkür ederim canım. En kısa zamanda Allah sizede nasip etsin. Arada bahçeci ve Kaan Aydos un topiklerinde görüyorum seni. Bence yakındır sizinde. Bizde Kaan hoca nın tedavisinden sonra tüp yaptık çok şükür tuttu. Siz neler yapıyorsunuz şu an?
Deniz canm seni de tebrik ediyorum çok sevindim senin adına Azz kalmş kavuşmanıza, kız mı oğlan mı