Günaydın kızlar....
Dün sabah dr.kontrolümüz vardı
Çok şükür bebeğim çok iyi kalp atışlarını dinledim
2 hafta sonra tarama testi için gidicem
folbiol yerine vitamine devam edicem
dr.uma 2 hafta sonra söyler misiniz cinsiyetini dedim ama 16.hafta net bilindiği için ozaman söyleyebilirim dedi
oğlumda 12.haftada söylemişti
eczaden vitamini alırken birde biberon alıp alışverişi başlatmış bulundumDD
antibiyotik kullanmıştım dişim için ve çok korktuğumu anlattım dr.a
dr.da biz önerdiysek bir ilacı sorun yaratmaz dedi ve utandırdı beni
meraba canımm...maşallah bebeğine..
bişi sorcam sen bebişinin elini ayağını ayrt edebiliyomusun tam net olarak ellerini falan yani seninle hemen hemen aynıyız
Endişelenme canım insanın kayıpları olunca böyle hissetmesi düşünmesi çok normal bende evhamlıyım biraz ne senaryolar yazıyorum bir bilsen Allah korktuğumuz yere uğratmasın rahat olalım...Kısmeti yiyecek ekmeği olan gelir dünyaya bu şekilde düşünerek 9 ay nasıl geçer düşünsene takma hiç birşeyi kafana ultrasyonun bir zararı yok merak etme sadece ses dalgaları yaydığı için dr.um söylemişti.İçini ferah tut ve hayırlısını iste Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın :)sevgiler
Kızlar şimdi uyuyacağım... Uyuyacağ.... zzzzz
ayşe bende birisiyle muhabbet ederken içimden ay ne uykum var konuşmak geçmiyor içimden diyorum:))
hatta dün dr.kontrolünden sonra annemlere gittim oğlum bahçede oynarken bende masa başında oturur vaziyette uyumuşum:)
hani yaşlılar dayanamaz koltukta uyurlar ya aynen öyle:))
yaş ilerliyor bizde de((((
oo maşallah ya baya büyuükmüş....amin amin başka ne isterizki yavrularımız sağlıklı olsun...sen bebeğini kaybettin ama bak allahım sana bu duyguyu tekrar tattrdı
ya ben tatilden döndüm doktora bi görünyim die gittim evime yakın bi doktora kadın doktor sağlıklı görünüyo dedi bende eli ayağı hangisi die sordum daha eli ayağı oluşmamış dedi olumsuz bi durum olsa söleridi heralde kendi doktoruma da haftaya cuma randevum var.. ya anneemde bana seninki 3 aylık olucak nerdeyse 3 aylık bebeğin eli ayağı olur dedi korktum yarabbim ya
Canım benim endişe etme belki bebeğin kızdır, kız bebekler daha geç gelişiyorlarmış hemen belli olmayabiliyorlarmış. Kafana takıp da kendini strese sokma bir aksilik olsa doktorun emin ol söylerdi.
gamzecim benim 10 haftalıkken gittiğimizde gördü doktor elini ayağını, seninki de gelişmiştir merak etme. ama her doktor bir değil ve bebeğin ultrasonda duruşuna göre de değişiyo durum. yani panik yapma gelişmiştir ama doktor henüz görememiştir.
kızlar valla bende hiçbi amilelik belirtisi yok ama sadece uyuyorum! sürekli hem de. valla akşam yemek yiyorum tv karşısına geçiyorum hazır yaz tatili varken, bi program izliyim diye, 5 dk sonra nakavt:) napcam bilmiyorum. :2:
iyi uykularr bebişine ve sanaa
slm arkadaslar bısey duymustum hanı gobek delıgı asagıya bakarsa kız yukarı bakarsa erkek dıyolar yanlıs hatırlıyrm olabılırm nasıldı o ..
Ay güldürdün beni valla çok esmerde ismemem ya :) Zaten baba esmer anne beyaz nasıl çıkcak bilemiorum..
mrhaba kızlar benide aranıza alırmısınız:26:
bende 2013 ocak annesi olucam inş
10+5 günlük ha mileyim(takvim ekleyemedigim için grünmüyor)
allah hepimize hayırlısından evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin
oo maşallah ya baya büyuükmüş....amin amin başka ne isterizki yavrularımız sağlıklı olsun...sen bebeğini kaybettin ama bak allahım sana bu duyguyu tekrar tattrdı
ya ben tatilden döndüm doktora bi görünyim die gittim evime yakın bi doktora kadın doktor sağlıklı görünüyo dedi bende eli ayağı hangisi die sordum daha eli ayağı oluşmamış dedi olumsuz bi durum olsa söleridi heralde kendi doktoruma da haftaya cuma randevum var.. ya anneemde bana seninki 3 aylık olucak nerdeyse 3 aylık bebeğin eli ayağı olur dedi korktum yarabbim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?