erkek bebeklerin tespiti kolay evt.
oğlumda 12.haftamda öğrenmiştim
eşimin yeğeni hamile 5 aylık ve dr.hala bebek göstermiyor diyormuş
cinsiyet belli değil daha, ne kötü(
doğumdan sonrada tam tersi kızlar daha çabuk gelişiyor daha kolay öğreniyor herşeyi:))
2013 ocak bebeklerinin çoğunluğu ne olacak bakalım
Bizim Dr.umuzda 16.haftada sölerim dedi...Üzülmüyorum aslında sonuçta ilk bebeğimiz olacak kıza yada erkeğe mahrumiyetimiz de yok sonuçta ben kızım olsun isterim ama eşimde erkek:) kız erkek farketmio yani bakalım kimin gönlündekini vericek inş sağlıklı olurda o yeter .Sadece hemencik alışveriş yapmak istiyorum o yüzden merak ediyorum.Bu arada ben önceden başlamıştım örgülere birazda örgü işlerimiz oldu şimdi battaniyede bitmek üzere az kaldı:)
ayşe bende birisiyle muhabbet ederken içimden ay ne uykum var konuşmak geçmiyor içimden diyorum:))
hatta dün dr.kontrolünden sonra annemlere gittim oğlum bahçede oynarken bende masa başında oturur vaziyette uyumuşum:)
hani yaşlılar dayanamaz koltukta uyurlar ya aynen öyle:))
yaş ilerliyor bizde de((((
Günaydın kiZlar nasılsiniz iki gündür nnemdeyim esim is yerinde nöbetçi kalıyo o yüzden çok giremiyorum biz bebisimle iiz çok şükür sizden ne vr ne yok umarım herkes iyidir çok öptüm sizi yine gelirim görüşürüz kendinize ii bakın
Bizim Dr.umuzda 16.haftada sölerim dedi...Üzülmüyorum aslında sonuçta ilk bebeğimiz olacak kıza yada erkeğe mahrumiyetimiz de yok sonuçta ben kızım olsun isterim ama eşimde erkek:) kız erkek farketmio yani bakalım kimin gönlündekini vericek inş sağlıklı olurda o yeter .Sadece hemencik alışveriş yapmak istiyorum o yüzden merak ediyorum.Bu arada ben önceden başlamıştım örgülere birazda örgü işlerimiz oldu şimdi battaniyede bitmek üzere az kaldı:)
elinden örgü geliyorsa bebeğin şanslı
birde canım benim oğlum doğduğunda annemin ve kayınvaldemin ördükleri örme yelekleri giydirdim ama boyun ve yanaklarını tahriş olmuştu((hazır almıştım mecburen.örmeler kadar sıcak tutmuyor ama
umarım sizde olmazda bebişin güzel günlerde giyer
Cocuklar için çok iyi oluyor gercekten burası o kadar serinlik uzunkolluyla dolaşıyoruzay prensese bi prens inşallah canım ya bizim yerimizede ye taze taze ya bizim ne anane ne babanne hepsi şehirde benim bebişim nereye gidecek diyorum komşular sağolsun çağırıyor ama kendi evin gibi olurmu ay bende istiyorum enazından bahçesi olsun kendime kadar yetiştireyim Sabah Sabah onlarla bi salata ne şahane olur balkonda yanıyor burda yetişmiyor
eşimede diyorum ya yazlık bişyer ya bahçeli ev enazından çocuklarımız ilerde gelmek istesin evimize diyorum
Gözün Aydın canım banada bibi görünür ins saglikla tabiKızlar bugün doktorumuz kesin değil ama bebişin pipisi gözüküyor dedi
Gozunaydin darısı basıma:) saglikla al kucağına canımherkese merhaba
bugun kontrolumuz vardi masallah her sey guzel gidiyo.. denize girebilirsin, yolculuk yapabilirsin dedi.. kesin olmamakla birlikte erkege benziyo dedi
Sagol canım kesin yazicamhadi hayırlısı bakalım merakta bırakma bizi...:))
2 haftadan fazladır giremiyorum, 13 gün yatılı misafirim vardı kayınvalide görümce 3 çocuk şeklinde :)
öncesinde 2 gün temizlik, onlar gittikten sonra da baktım internet kesilmiş faturayı yatırmamışız diye...
velhasılkelam bu sebeplerden ötürü uzak kaldım forumdan(hoş, arayıp soranım da olmamış ya) amma
bebişimi götürdüm doktora, o çatlak doktorumuza geçen hafta cuma günü gittik, 8+2 dedi, 18 mm. dedi.
şu an sanırsam 9 hafta 3 günlük
ben ise şu psikolojik ataklarım ağlamalarım falan sayılmazsa iyi sayılırım..
sizlerde ne var ne yok? inşallah herkesin bebişi sağlıklıca büyümeye devam ediyordur.
Arkadaşlar ben günde illaki bi fincan türk kahvesi içiyorum çok içmediğin sürece zararı yok biliyorum ama ben içmezsem bi eksiklik hissediyorum sanki .Sizlerdede günlük içen var mı kahveyi?
Arkadaşlar ben günde illaki bi fincan türk kahvesi içiyorum çok içmediğin sürece zararı yok biliyorum ama ben içmezsem bi eksiklik hissediyorum sanki .Sizlerdede günlük içen var mı kahveyi?
aynen canım ben de öyleydim içmezsem ayılamıyordum bir eksiklik hissediyordum kendimde taakii bulantılarım başlayana kadar 6. haftanın başından beri azıma sürmüyorum daha doğrusu süremiyorumama 2 fincanı geçmediği sürece hiçbir zararı yok merak etme
annem ablama hamişliğinde çok kahve içiyomuş (türk kahvesi)
hatta içmeyi bırak kaşık kaşık yiyomuş
ablam halen daha ailenin en karası en esmer çocuk:))
bazen anneme kızar kahve beni böyle yapmış der..
hiç bi zararı olmamış ..ama tabiki dr sormak ve ona göre hareket etmek gerek
canım ben kahveyı cok severım sık sık da ıcerdım ama hamıle kaldıktan sonra
çarpıntı yapmaya basladı anlayamadım bende rahatsız olmaktansa ıcmeım daha ıyı dedım
bildiğim kadarıyla günde bır fıncanın zararı yok içilebilir bence afiyet olsun :)
annem ablama hamişliğinde çok kahve içiyomuş (türk kahvesi)
hatta içmeyi bırak kaşık kaşık yiyomuş
ablam halen daha ailenin en karası en esmer çocuk:))
bazen anneme kızar kahve beni böyle yapmış der..
hiç bi zararı olmamış ..ama tabiki dr sormak ve ona göre hareket etmek gerek
slm arkadaslar bısey duymustum hanı gobek delıgı asagıya bakarsa kız yukarı bakarsa erkek dıyolar yanlıs hatırlıyrm olabılırm nasıldı o ..
Bende olmadı işte o normalde tiksinebilirmişsin çok sevdiğin şeylerden çaydan kahveden ama ben çayı o kadar aramazdım şimdide öyle ama kahveye hala dayanamam.Bide sigarayı bıraktıktan sonra tek kaldık kahvemde bende birbirimizi teselli ediyoruz:)
gamzecim dayı torunu şuan genç kız oluyor 12 yaşında maşallah upuzun ve sağlıklı canım zaten onlarda anne ab baba a baya bi karışıktı ama 2ci bebek yapmadılar tek kızı var canım inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız kucaklarımıza canım inan ilk bebek heyecanı çok farklı bizde kaybettiğimiz için hep bi korku var ama ilk olanlar zevkine varsın kötü düşünmesin çünkü bunlar engüzelk günlerimiz içimizde bi melek canlanıyor ve ay ben bugün hareketlerinide gördüm ya rabbim kucağımıza da aldırsın inşallah sağlıklı sıhhatli
o zaman benim bu teze göre de kızım olacak. İlk bebiş olacağı için tabii ki cinsiyeti asla önemli değil, sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi hiçbirşey. Ama tabii gönlümden geçen de kız hep Allah biliyor :)) Çin takvimi, rus takvimi, bilekten alyansla bakma ( hatta o hiç şaşmıyor senelerden beri - Kız - Oğlan -Kız )diğer tahmin tezleri falan hep kız çıkıyor. Nasipse olur inşallah. Annemlerinde erkek torunu var, k.valideminde iki oğlu ve erkek torunu var . E benimki de kız olsa hiç fena olmaz.. Hahahah kesin herkesten elbise falan yağar bizim zilliye. Herkesin hevesi içinde kaldı tabiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?