hamılelıkten cnm o normal bıse esıne sole senın dogal halıb ben bebegım ıcın neler yasıyorum gor hepsı bebektendolayı vehepsı dogumdansonra gecıyo korkmaakızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
bana bişeyler oldu ya inanamıyorum
göbeğimin etraffı, karın bölgem neredeyse tamamı tüylenmiş
ve bugün eşim farketti, güldü. Sanki bir haftada bu hale geldi, çünkü yeni farkettim
önceden yoktu sadece göbek deliğimin etrafında vardı onları da sirle alıyordum
şşimdi ise ön tarafım tamamen koyu ve biraz daha uzun tüylerle kaplı
güneş vurunca belli oluyor
ben çok kötüyüm ya biri bana bişey desin, neden böyle oldu
Allahhıııımmm çok kötüyümmm Allahhıııımmm ben kıllı biri değilimdir ya
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
ve bugün eşim farketti, güldü. Sanki bir haftada bu hale geldi, çünkü yeni farkettim
aynısı bende de var göbek deliğimin etrafındakiler daha koyu diğerleri daha kumral kötü bir görüntü ama neyseki geçici. Bebişlerimiz için herşeye katlanmak zorundayız canım yeterki onlar sağlıklı olsunlar.
o kadar cok pániklenme canim kendini uzme dogumdan sonra hepsi gececegini söledi doktorum bana aynisini sana soktorunda sölücektir gecici bir durum buna dua edelim demi tatlim:)
o kadar cok pániklenme canim kendini uzme dogumdan sonra hepsi gececegini söledi doktorum bana aynisini sana soktorunda sölücektir gecici bir durum buna dua edelim demi tatlim:)
Bende de oldu canım.
Hatta göğüs aramda bile oldu. Napalım :/ Olsun amaaan. Alırız :))
hamılelıkten cnm o normal bıse esıne sole senın dogal halıb ben bebegım ıcın neler yasıyorum gor hepsı bebektendolayı vehepsı dogumdansonra gecıyo korkmaa
geçiciyse katlanırım Allahın izniyle
ama ben hiç böyle bişey duymadım şimdiye kadar hiç görmedim de
anneme gösterdim o da şaşırdı, vücuduma çok krem sürerim ona bağladı
o yüzden endişe ettim ister istemez
Arkadaşım hiççç içini daraltma yaklaşık 2 hafta kadar önce devlet hastanesine gittim ultrasyonla bakan doktor bebeğin kalp atışlarının olmadığını söyledi başka bir dr.geldi oda göremedi Acilll ileri düzey ultrasyonda bakılman gerekiyor dediler dr. acill yazıp göndermesine rağmen 4 saat beklettiler nihayat sıra geldiğinde kalp atışlarını duydum tabi vajinal bakınca anca görebildi bu seferde daha ileri ultrasyonda bakılsın dediler sinirlendim bende çıktım ordan zaten 4 saat boyunca kendimi kasmışım bi okadar daha bekleyemezdim zaten sekreterlede kapıştım sinirlri,m boşandı çok fena oldum sonra aynı gün işinin ehli bir dr.muaynehanesine gittim üstten baktı hatta bizede gösterdi bebeğim resmen el sallıyordu kalp atışlarıda yerindeydi ve beni o kadar rahatlattıkki o günden beride iyi gidiyor çok şükür..Biraz uzun oldu ama önemli olan ultrasyonda gözlem yapan kişinin işinin ehli olması o günden beride devlete gitmiyorum bütün hevesim kaçtı gönlünü ferah tut
ben de hemen doktorumu aradım ulaşamadım
canım söylemeye utanıyorum ama resmen siyah ve uzun çıkmış yani dökülür mü bunlar
daha doğuma 6 ay var o zamana kadar goril gibi mi olcam ben
ya sakallarım falan da çıkarsa
doktorumu arıyorum ulaşamıyorum sabahtan beri
ya benim doğru düzgün bıyığım bile çıkmaz ya
eşim de çok kıllıdır, kendi göbeğini gösteriyo "bak bende daha çok var üzülme, insan alışıyo" diyo dalga geçiyo benimle
bana kisecikler cevap vermemiş
demek kimsede benim sorunumdan yok
selamun aleyküm güzel pazarlar herkese nasılsınız kızlar ben .om.okum ,eşim memlekete gitti ben gidemedimgünlerimizi yalnız yalnız geçirioruz oğlumla,arkimin ailesiyle pikniğe çıkcaz birazdan,bari onlara takılimde günlerimi iice zehir etmim,ağlamaktan gözlerim şişti 1haftadır..oturduğum yer merkeze uzak burdada öle candan ciğerden komşu yok olanıda ha bire ben sana geleyim derdinde evine buyur etme yok off yaa sıkıntıdan patlıorum yaa
aleykumselam canım ama bu sebepten aglanır mı ya sen ıyısın bebsıısn ıyı oğlusun ıyı cok sukur
valla ben evdeyım hafatsonu dısarı adım atmıyorum yatıyorum kıtap okuyorum uyyorum kafama göre ohhh
tabıı calısınca böle oluyo ınsan eve hasret kalıyoruz hep evde olunca sıkılabilir ınsann
canım yaa normalde severim evi,yalnızlığı ama eşim yok annemler yok ben burda yalnız!çok istedim gitmeyi ama eşim beni deil arkisiyle gitmeyi tercih etti ona söz vermiş!
gücüme gitti,buna ağlıorum..geldikten sonra yüzüne bakmicam die karar aldım ama erkek milleti arsız oluolar küslük tutmaz ki..nasıl alcam sinirimi ondan bilmiorum planını yapıorumarkimle piknik işide yattı az önce aradı kaynpederleride gelcekmiş,sıkılırım napcam onlar koskoca aile ben sadece oğlumla yetim gibi sahipsiz gibi
canım ben gormedın ne yazdıydın kı yau :26:
benım bacagımda bile doğru düzgün kıl çıkmaz bırak bıyıgı bacagımda bile çıkmaz yanı....göbegımde ıkıncı gebelıgımde oldu ilk kez
doğumdan sorna dökülür dedıelr dökülmedi o zamandan beri ara ara ağdayla alıyorum tabıı mecbur....gene doğumdan sonrra azalmsıtı ama
şimdi hamıle kalınca gene cıkmaya basladıı hormonalrdan gayet normal bişey canım ama doğumdan sonra dökülür garantısı veremıyorum
cunku benımkıler dökulmedı bı de çatlak olamsın dıye nıveanın bebe yagını sürüyodum badem yaglı imiş arastırmalarıma göre de badem yagı kıl köklerını beslediği
için daha cok cıkmasıan veya sbıtlenmesıne sebep olmus oalbılırmıss....hatta saçları dökülmesın dıye kulanan varmıs badem yagını
anlıycan benım kalmıstı sımdı tekrar hamıle kalınca yıne arttı ama öle çok rahatszı edecek kadar değil incecık ıncecık dökülrüse ne ala dökülmezse
bakıcaz caresıneeboşver azbucuk kafaya takmıycan gebelıkte böle şeleri ınsan buyyo sonucta ıcerde tepeden tırnaga değişiyoruz bız de
ama sırf sen değil canım tum hamıleler yasıyo :)
hee sen ondan kızdın eşinee ben de sandım kı iş için tek basıan gıttı fln
erkekler bazen odun gibi davranabılıyoalr ıste nabıcaksın canım ama sen sıkma canını
oğluşunu alıp cıkıp gezseydınız...istanbul sıcak uyku basıyo devamlı ben adım atmıyorum dısarı :)[/QUOT]
bende izmite kardeşimin yanına gittim ama oralar çoook sıcak,evi kaynıo ha bire ter döküo insan bende çıktım geldim,bura hem esio hemde serin mis gibi ama şimdide evde yalnızlık bunaltıobiraz daha vakit geçsin ormana gider çekirdek çitler geliriz oğlumla napcaz artık
canım ben gormedın ne yazdıydın kı yau :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?