kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
bana bişeyler oldu ya inanamıyorum
göbeğimin etraffı, karın bölgem neredeyse tamamı tüylenmiş
ve bugün eşim farketti, güldü. Sanki bir haftada bu hale geldi, çünkü yeni farkettim
önceden yoktu sadece göbek deliğimin etrafında vardı onları da sirle alıyordum
şşimdi ise ön tarafım tamamen koyu ve biraz daha uzun tüylerle kaplı
güneş vurunca belli oluyor
ben çok kötüyüm ya biri bana bişey desin, neden böyle oldu
Allahhıııımmm çok kötüyümmm Allahhıııımmm ben kıllı biri değilimdir ya
merhaba kızlar, geçmişi okumaya çalıştım
cinsiyet haberlerini alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum, sağlıklı sıhatlı olsunlar inşaallah
ya arkadaşlar tükürüğünden rahatsız olan var mıı ben çok muzdaribim o konuda da, afedersiniz sürekli tükürüyorum, bazen kendi tükürüğüm midemi buşandırıyo
kendime nazar değidirm bi de, ne güzel geçmişti çıkarmalarım bu ara gene oluyo arada bugün de oldu, aslında eleviti aldıktan sonra oluyo gibi ama bakalım biraz daha
gözlemliycem. Allah'ım hayırlısı ile tamamlamayı nasip etsin de şu 9 ayı cümlemize
bunu yazmıştım canım da cvp veren olmadı ben çok sıkıntıda olduğum için derdimden anlayan birilerini isitiyorum valla, gerçekten muzdaribim
kızlar mrb cuma günü öğrendim cinsiyetimiziikili tarama için gitmştim erkekolacağını söyledi drum.çok mutlu oldum.paylaşmakistedim var mıbaşka öğrenenler 2 gün yoktum epey kaynatmışınız bakıcam şimdi tek tek:)
kızlar mrb cuma günü öğrendim cinsiyetimiziikili tarama için gitmştim erkekolacağını söyledi drum.çok mutlu oldum.paylaşmakistedim var mıbaşka öğrenenler 2 gün yoktum epey kaynatmışınız bakıcam şimdi tek tek:)
devlet hastahenelri adamı süründürüyo resmen...
bi doktor olan bişeyi nası göremez anlamıyorumki ya.
boşu boşuna insanın moralini bozuyolar
iyi yapmışın ordan çıkmakla benimde devlet hastahensinde buna benzer bikere böle bişe başıma geldi bebeği görmediler bende alttan baktrmak istemeyince özele gittim hemen gördüler
ya şunu anlamyrum sonuçta doktor bu kadın doğum doktoru sen bile bebeğinin elini salladığını görebiliyosun doktor nasıl göremiyoki
ya şey diyorum canım bu pc ler in bi sakıncası olurmu acaba bebeğe
merhaba kızlar, geçmişi okumaya çalıştım
cinsiyet haberlerini alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum, sağlıklı sıhatlı olsunlar inşaallah
ya arkadaşlar tükürüğünden rahatsız olan var mıı ben çok muzdaribim o konuda da, afedersiniz sürekli tükürüyorum, bazen kendi tükürüğüm midemi buşandırıyo
kendime nazar değidirm bi de, ne güzel geçmişti çıkarmalarım bu ara gene oluyo arada bugün de oldu, aslında eleviti aldıktan sonra oluyo gibi ama bakalım biraz daha
gözlemliycem. Allah'ım hayırlısı ile tamamlamayı nasip etsin de şu 9 ayı cümlemize
bunu yazmıştım canım da cvp veren olmadı ben çok sıkıntıda olduğum için derdimden anlayan birilerini isitiyorum valla, gerçekten muzdaribim
meraklanma canım o birçok kişide oluyo, bende bakıyorum göbeğim baya tüylenmişben tek avantajım sarışın olmam tüylerim çok açık renk belli olmuyo çok sıkma canını böyle şeylerlee geçecek
Hayır canım sanmıyorum kızıma hamileyken işim nedeniyle sürekli bilgisayarda çalışıyordum.o zaman sormuştum sıkıntı olmaz demişti..
hemen küsme yaa ben okudum yazını ama seni rahatlatacak 1 cvbım olmadığ için yazmadım..bende orflamn pudralı rolonlarını kullanıorum hani şu terin dışarı çıkışını engelleyenlerden,benim bebekten yana deilde kendi sağlığımdan yana endişem var acaba bu tip rolonlar ter bezlerini tıkadıkları için içteki damarlarda tıkanma yapıp sonradan başıma iş açmasın :26: süt kanllarını tıkamak gibi veya meme kanseri yapmak gibi vs. vs. benimde düşüncem korkum bu yönde arkadaşım
slm kızlar ben geçen tvde bi doktoru dinledim bayan jinekolog hamilelerin fazla tv, bilgisayarla uğraşmamasını doğal ortamlarda bulunması gerektiğini söyledi evet biliyorum zor ama tv yi pc yi azaltabiliriz Allah gurbetteki annelere yardım etsin aile olunca insan gidiyo zaman geçiyo ama yalnızlık zor((
canim cuma gunu bizim de ikili tarama vardi. dr bize de erkege benziyo dedi. ama yanilma payi olabilir henuz kucuk cunku diye de ilave etti. yani kesin degil
Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :)
benim bebeğin günlük gelişiminde yazıyor,uygulayan yapan var mı?avuçladım ama her ikiside aynı :)))
ben çok merak ediyorum cinsiyetini:))))
benm göbekte şuanda bi şey yok,şimdi açtım baktımda kocam yok öle bi şey dedi ...
ama nedendir bilmiyorum ;bu konuda fazla şeyleri okuuyp kafamı karıştırmak istemiyorum ama ben geçen hafta ağda yaptırdım,çok tüğsüzü biriyimdir,bacaklarıma ağda yaptırdım,şuanda uzadılar 5 mm falan ama normalde benim 1 haftada mümkün değil çıkmazdı...bikini bölgemi söylemiyorum bile ,orası için tekrar ağda yaptırıcam,c.tesi koltuk altıma yaptırmıştım,göbekte bi şey yok ama ben gerçekten acayip hızlı uzuyor kıllarım ,bikini bölgemde aynı şekilde ...bu başkalarındada mutlaka olur gibime geliyor,bi tek hamimilikte benim hızlıca uzuncak değilya kıllarım dimi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?