Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi ay_she
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?iyi bayramlar kizlar :)
yakinda yeni anne grubuna yazabilirim
repucan açıklama beklıorum cıdden hamıle mısın yoksa sadece regl gcıkmesı bik bik gb şeyler mi
repucan açıklama beklıorum cıdden hamıle mısın yoksa sadece regl gcıkmesı bik bik gb şeyler mi
reytingler yukselsin de yaparim aciklamami
reytingler yukselsin de yaparim aciklamami
repucan benle idare edıcen sanırım,eskiden buralar hep dutluktu ama şimdi bı ben varım
repucan benle idare edıcen sanırım,eskiden buralar hep dutluktu ama şimdi bı ben varım
idare edememmm purcak idare edememmmmmm
Slm kızlar
Geçmiş bayramınız mübarek olsun
Bayram çok yoğun ve yorucu geçti yıllık izne çıktık 15 gün. Deniz deyiz şuan. Bugün hava biraz kapalı ama olsun tatil candırr
Burak ta konuşma belirtisi hala yok her istediğini ıh ıhh ıh diye anlatiyo her derdini:)))
Hepiniizi öpüyorummm
Repuuuu haberini dört gözle bekliyorummm :))
Geçmiş bayramınız mübarek olsun
Bayram çok yoğun ve yorucu geçti yıllık izne çıktık 15 gün. Deniz deyiz şuan. Bugün hava biraz kapalı ama olsun tatil candırr
Burak ta konuşma belirtisi hala yok her istediğini ıh ıhh ıh diye anlatiyo her derdini:)))
Hepiniizi öpüyorummm
Repuuuu haberini dört gözle bekliyorummm :))
repuuuuuuuu hamilesiiin dostuuuuum vaaay canına
o nerden cikti yaf
Merhaba,,kizim 1,5 yasinda su an ve tatile gitmeyi dusunuyoruz.kizim icin hangi marka gunes koruyucu almaliyim diye dusunuyorum.kullandiginiz urunleri paylasirsaniz sevinirim.tskler simdiden
Merhaba, Chicco yada real kids tavsiyem
repu canım ne güzel hızlı çıktın rabbim kuzunu kucağına almayı nasip etsin nasıl gidiyor hamilelik:)2015 nisan annelerinde gorusmek uzere
ben girmeyei burası nekadar değişmişmş herkes sayfayı terk etmiş okuyup kaçmayın bir iki bişi yazın yav
sagol canim simdilik iyi. korkuyla bekliyorum bakalimrepu canım ne güzel hızlı çıktın rabbim kuzunu kucağına almayı nasip etsin nasıl gidiyor hamilelik:)
ben girmeyei burası nekadar değişmişmş herkes sayfayı terk etmiş okuyup kaçmayın bir iki bişi yazın yav
sagol canim. ozledim seni :)vay benim repummm hamileymiş... gözün aydın kuzummm... çok sevindim inan ki.. eşim istese ben de hemen yapıcam.. :) sağlıkla kucağına al inşallah.. çoook öpüyorum...
ya oglan buyudukce ikincisi de gozumde buyumeye baslamisti. simdi beraber buyurler insallah
sagol canim. ozledim seni :)
ya oglan buyudukce ikincisi de gozumde buyumeye baslamisti. simdi beraber buyurler insallah
canım ben de seni özledimm..
bence de ya.. beraber büyüsünler işte ne güzel.. rahatlığa alışmadan yapmak en iyisi. :)
insallah bu dediklerimi yutmam bakalimcanım ben de seni özledimm..
bence de ya.. beraber büyüsünler işte ne güzel.. rahatlığa alışmadan yapmak en iyisi. :)
optum seni ve utkuyu