- 3 Nisan 2011
- 317
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi bayramlar kizlar :)
yakinda yeni anne grubuna yazabilirim
repucan açıklama beklıorum cıdden hamıle mısın yoksa sadece regl gcıkmesı bik bik gb şeyler mi
reytingler yukselsin de yaparim aciklamami
repucan benle idare edıcen sanırım,eskiden buralar hep dutluktu ama şimdi bı ben varım
repuuuuuuuu hamilesiiin dostuuuuum vaaay canına
Merhaba,,kizim 1,5 yasinda su an ve tatile gitmeyi dusunuyoruz.kizim icin hangi marka gunes koruyucu almaliyim diye dusunuyorum.kullandiginiz urunleri paylasirsaniz sevinirim.tskler simdiden
repu canım ne güzel hızlı çıktın rabbim kuzunu kucağına almayı nasip etsin nasıl gidiyor hamilelik:)2015 nisan annelerinde gorusmek uzere
sagol canim simdilik iyi. korkuyla bekliyorum bakalimrepu canım ne güzel hızlı çıktın rabbim kuzunu kucağına almayı nasip etsin nasıl gidiyor hamilelik:)
ben girmeyei burası nekadar değişmişmş herkes sayfayı terk etmiş okuyup kaçmayın bir iki bişi yazın yav
sagol canim. ozledim seni :)vay benim repummm hamileymiş... gözün aydın kuzummm... çok sevindim inan ki.. eşim istese ben de hemen yapıcam.. :) sağlıkla kucağına al inşallah.. çoook öpüyorum...
sagol canim. ozledim seni :)
ya oglan buyudukce ikincisi de gozumde buyumeye baslamisti. simdi beraber buyurler insallah
insallah bu dediklerimi yutmam bakalimcanım ben de seni özledimm..
bence de ya.. beraber büyüsünler işte ne güzel.. rahatlığa alışmadan yapmak en iyisi. :)