pembe toka tatlım tatil derken bende bir yere gitmiyorum, haftasonu tatilini diyorum :) üzülme ya daha yaz yeni baslıyor.
ayseee gecmiş olsun cnm su içebiliyormusun bari cok su kaybetmişindir suya yüklen kuzum içemiyorsan serum taktır kendine gelirsin ha kilo alırım diosan benim gibi dayan dayanabildigin kadar
11+3 dem ama size sorum olacak.ctesi günü ağrım vardı adet olacakmışım gibi ptesi sabahta lekelenme tarzında çamaşırımda akıntı gördüm dr telefonda progestan yumuşak kapsül verdi200mglık bugun geçti ama hafif ağrım var normal mi başına böyle bişey gelen var mı?
ayşe mide bulantım benim çok azaldı ve dünya varmış demeye başladım.
inş.en kısa zamanda seninde biter ve rahat edersin.
bu zamanları atlatıp bebeklerimiz olduğunda hamilelikte ne zor anlar yaşadık diye anıları depreştircez:))
hamilelikte sağlık sorunu yaşamaktan insan gerçekten herşeye negatif bakmaya başlıyor.
bende ilk dönemler insanlar ne güzel gezip dolaşıyor yazın keyfini çıkartıyor bense sürekli yatıyorum ,evimle ,eşimle,oğlumla ilgilenemiyorum diye söylenmeye başlamıştım
birde allah yukarda ya doğum sonrasından çok korkuyorum
2 çocukla hayat nasıl olacak,kendimize ne kadar zaman ayırabilcez,okul dönemleri vs vs
çok ince ayrıntılı düşünmemek en güzelii
dün ne buldum kızlar durun paylaşayım;
okuyamayan dinlesin. Dün yusuf suresini dinledim miss gibi
1. Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
2. Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
3. Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
4. İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
5. 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
6. Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
7. Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
8. Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
9. Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
10. Bol bol Yasin okunur.
Günaydın kiZlar bugun uyandım ve çok midem yanıyo ve eksiyo neden olduğunu anlamadım Bişey yemek istemiyorum resmen bakalım nolcak Ayşe'cim bende aynı öleyim of püf dün esim hayatım ne çok of Ladin dedi sustum hemenbizde bayramdan sonra birkaç gün tatile gidelim dedik bakalım denize girerim o zaman ins
bu arada kızlar maşallah maşallah diyorum 1 haftadır bulantım yok. bu gebelikte az oldu saskınım. Digerinde 3 hafta sürmüştü bunda toplasam 1 hafta eder darısı bitsin diye bekleyenlerin basına. Üzülmeyin içindeyken bitmeyecek gibi geliyor ama bitiyor bitiyor. inş. benimki geri baslamaz
günaydın cici anneler ...tatilimin 2. günündeyim ama halen denize girmedim şimdi hazırlandım ama girmek için değil ,bacaklarıma kadar ıslatmak için giricem bedenimi sokmıcam korkuyorumben ya girmemekte kararlıyım tatilden bişe anlamıyorum ama yavrucuma bişi olmasın allahımmm
denizde baldırlara kadar ıslanıncada bişicik olmaz heralde demi kızlar
günaydınnlarrr hanımllaarrrr en güzell sabahlar en güzel günler sizinle olsunn kalpleriniz mutluluk huzur sağlık veee ball kokuluu bebişlerinizle dolsun..birzdan hastaneye gidicem eksik tahlillerimi yaptırmak için ve troıt kontrolumu yaptırmak için malumm ilaç kullanıyorum arttırmak gerekebilir.kendinize ve bebişlere iyi bakın.:)
iki hafta önce bebeğimin kalbi durmuş.yarın alacaklar meleğimi
dr.una kontrole gitsen için rahatlardı canım.kasık ağrısı bende de oluyor
Günaydın herkese...
Kızlar dün geceden beri benim de sağ kasığımda adet sancısına benzer bi ağrı var. Her zamanki gibi değil ama...Uykuda bile hissettim.Hala geçmedi.Bu kadarı normalmi bilmiyorum... Bir de bulantılarım,kusmam iyice arttı.Gittikçe azalması gerekmiyor muydu ?
Merhaba,güzel dileklerin de seninle olsun.Troid rahatsızlığın tam olarak ne?Ben hashimato tiroidit hastasıyım 10 yıldır.Hamileyim 10 haftalık 200'lük Euthrox kullanıyorum.İyotsuz tuz kullanıyorum.Allaha şükür tsh,t3,t4 değerlerim iyi.Maşallahhhhh diyeyim.
slm kızlar umarım herkes çok iyidir.
(akşam yatmadan istifra ettim sabah kalktım istifra ettim işe geldim istifra ettim)
Aynısı benim içimde geçerli.
Bir huzursuzluk, huysuzluk. uykuya dalıyorum. İç sıkıntısıyla 5 dk da bir uyanmalar. Sürekli hareket etme isteği... Ayaklarda ellerde (sıkıntıyla gelen)
Allah beterinden korusun kızlar ama gerçekten iyi değilim.
Farklı düşünceler oluşuyor kafamda ve kendimi çok mutsuz hissediyorum.
Lütfen dua edin...
Arkadaşlar 3. ay bitmek üzere ve ben 2 aydır kocamla sadece sarılıp uyumak istiyorum. Sizde durumlar nedir? En son da söyledim zaten canım hiiiç istemiyo diye yazık üzüldü galiba hiç yaklaşmıo ben pas verene kadar:)
Arkadaşlar 3. ay bitmek üzere ve ben 2 aydır kocamla sadece sarılıp uyumak istiyorum. Sizde durumlar nedir? En son da söyledim zaten canım hiiiç istemiyo diye yazık üzüldü galiba hiç yaklaşmıo ben pas verene kadar:)
evet ya korkuyorum ben de gerçekten kötü hissediyorum.her şeyden içim sıkılıyor.bulantım çook değil ama başım çok ağrıyor üzerine bulantı olursa hepten bitiğim...çookkkk mutsuzum çoook.ALLAHtan olan bir şey elimde değil....sonra kendi kendime nankörsün diyorum bir çok insan yerinde olmak için neleri vermez.işim var çok iyi bir eşim var hamileyim...eşimi çook kırıyorum.dua edelim lütfen.yarın doktora gidicem ya kalbi durmuşsa ya şöyleyse ya böyleyse ben böyle biri olmak istemiyorum....
evet ya korkuyorum ben de gerçekten kötü hissediyorum.her şeyden içim sıkılıyor.bulantım çook değil ama başım çok ağrıyor üzerine bulantı olursa hepten bitiğim...çookkkk mutsuzum çoook.ALLAHtan olan bir şey elimde değil....sonra kendi kendime nankörsün diyorum bir çok insan yerinde olmak için neleri vermez.işim var çok iyi bir eşim var hamileyim...eşimi çook kırıyorum.dua edelim lütfen.yarın doktora gidicem ya kalbi durmuşsa ya şöyleyse ya böyleyse ben böyle biri olmak istemiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?