ayyy ya yazık.gülesim geldi çünkü biz de durum tam tersi adam bebeğe bir şey olacak diye yanaşmıyor bana....ben yanaşıyorum hadi sarılıp uyuyalım diyor:)))ayyy bir önceki msjıma bak buhranlardaydım...şimdi gülmekten yazamıyıorum.ALLAH razı olsun senden
Arkadaşlar 3. ay bitmek üzere ve ben 2 aydır kocamla sadece sarılıp uyumak istiyorum. Sizde durumlar nedir? En son da söyledim zaten canım hiiiç istemiyo diye yazık üzüldü galiba hiç yaklaşmıo ben pas verene kadar:)
canım durum bizde de aynı:)) istememk değilde bişey olursa korkusu var o yüzden öylece duruyoruz. onunda bu sürede öylece kalmasını istiyorum, kalamayacağı belli ama off herşeyi biz düşünüyoruz yaaaaaaa ama bu kadar yük fazla(
bayanlar canınız ıstesede zaten ık 3ay ve son 3 ay ılıskı yasak dotorlarınız solemedımı dusukrıskını arttırıyor ben kıZIMIN zamanında da aynı yasaktı sımdıkıdede aynı yasaklar
bayanlar canınız ıstesede zaten ık 3ay ve son 3 ay ılıskı yasak dotorlarınız solemedımı dusukrıskını arttırıyor ben kıZIMIN zamanında da aynı yasaktı sımdıkıdede aynı yasaklar
ya aynı durum bende de var bide üstüne bu ara bi kaç olumsuz haberler aldık arkadaşlardan, bebeklerinin kalbi durmuş ,çok kuruntu yapmaya başladım bugün.. böyle bi durum anlaşılmıyomu yani ne bileyim.
Seni çok iyi anlıyorum. Bende aynı şeyleri söylüyorum kendime. Yerimde olmak isteyen birçok insan var diye. Binlerce kez şükür bunun için.
Ama biz bebekten değil, sıkıntıdan bulantıdan muzdaribiz... Değil mi? :)
Aynı tedirginlikler bende de var. Acaba bişey mi oldu vs...
Doğal heralde... :26:
tatlim hamislik normal geciyorsa cinsel iliski asla sorun yaratmaz.benim ablam 9 ay cinsel iliskide oldu 2 oglu ve 1 kizi var.3undede cinsel iliskide oldu.hatta iki oglunda ikisindede aksam cinsel iliskide oldu ve sabah doguma kostu,dogumda cok guzel ve rahat gecti.yani vajinanin bebekle hic 1 alakasi yok.zaten mukos kapanmis ve rahmin agzini tutmustur,vajina sadece 1 yoldur.valla sız bılırsınız kızlar doktoruma sonsuz guvenıyorum hıcbır rıskım yoktu ıl 3 ay ve son 3ay hcbırsey yapmadık normaldoum yaptımve cok rhat dogurdum herkez kendı doktorunun dedıgını yapsın :)
kızlar bu arada ben peynır yıyemıyorum ama acaip labne yıyorum yaa ölede hosuma gidiokı tadı
her sabah yıyebıldıgım tek sey oldugu ıcın poğaça ve meyve suyu yıyodum ama o da cok agırlık yapio
sabah sıcak sıocak bugun labne aldım çavdar ekmeği aldım domates salataalık ve cappy taneli portakal suyu ile yaptım
kahvaltımı ayy ınsanı acaip zinde yapioo tavsıye ederım :)
valla sız bılırsınız kızlar doktoruma sonsuz guvenıyorum hıcbır rıskım yoktu ıl 3 ay ve son 3ay hcbırsey yapmadık normaldoum yaptımve cok rhat dogurdum herkez kendı doktorunun dedıgını yapsın :)
ay-she'cim ben de evde kahvaltı etsem bile bi süredir poğaça meyve suyu alıp işyerinde yiyodum sırf içimi bastırsın diye. hakkaten de iyi geliyodu ama baktım böyle gitmez dedim:)azcık ekmek, bi domates, salatalık ve beyaz peynirle yapıyorum ben de kahvaltımı. doktorumun verdiği listede de bu var zaten çavdar ekmeğiyle. çok güzel yoldasın yani. bulantıya sebep olmaması da süper.
olurda denize gireyim dersenD
denize girerken birden soğuk suya değilde kendini yavaşça alıştırarak girmelisin
birde çok hareketli değil yavaşça yüzebilirsin
ben pazar günü havuza girdim çok şükür birşey olmadı olmazda inş.
ama sıcağın altında o suyu görüp girmemek mümkün olmuyorDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?