Aramiza hosgeldin...herseye care bulan su ilim bir su bulantilara care bulamadi mi? Yoksa kadinlar bari hamileyken erkeklerde rekabet edemesin diye maksus mu cikarmiyolar: p
gunaydın bayanlar...
sabah hafif topuklu ayakkabı giydim. kosar vaziyette servise anca yetistim. simdi biraz kasıklarım agrıyo, midem bulanıyo
Tatil miiii of of ne çok ihtiyacım var.Ama eşimin işi nedeniyle gidemiyoruz bu yazgünaydın kızlar bugün salı değil mi pofff tatile kaldı 3 gün bugünü saymayalım
Ben dr.uma sormadım.Aslında oğlum için gittik ama mayomuda yanıma yinede almıştımkızlar bu deniz havuz ve güneşlenme işi karışmış anlaşılan
ben doktora sordum 3 ay bitene kadar rahat dur girme dedi ama güneşlenmeyi burda öğrendim sonra araştırdım netten hakikaten sakın diyen uzmanlar var... yani kendimi iyi hissediyorum ama işin ucunda risk olunca korkuyor insan aksi bir durum olursa vicdan azabından ölür insan, tedbir bizden takdir Allah tan...
Yinede canım da sıkılıyor o yasak bu yasak aman ondan sakın yani zor yani normal hayatını devam ettir diyorlar ama bu yasaklar günlük hayattan uzaklaştırıyor bizi kendimi normal değil de sanki hasta gibi hissediyorum, bu da kötü bir şey...
korkudan gitmedim havuza falan ama giderseniz de ya da ben şeytana uyarsam:
güçlü koruyuculu güneş kremi sürülecek
gölgede oturulacak
bol su içilecek
suda dalmak atlamak yok mümkünse sırt üstü yüzülecek (ben yüzme de bilmiyorum ya)20 dk dan fazla kalmak yok çıkınca hemen duş alınıp mayo değiştirilecek...
gerisi de Allah a emanet!...
kasık ağrıları geçici ise sorun yok arada olabilirmiş, sarı akıntı flora bozukluğu bende de var çocuğa zararı yok, endişe etme...
Çok üzüldüm canım.Allah sabır versin size ve en hayırlı zamanda da bir bebek.iki hafta önce bebeğimin kalbi durmuş.yarın alacaklar meleğimi
kızlaar bende geçen hafta 10+0 da bebeğimi gördüm hareketleri çok güzeldi resmen zıplıyordu içerde canım benim..
bana da doktor ikili test için 2 hafta sonra gel dedi yani 13. haftanın içinde olucam
yaa bu hamilelik hep stres mi yaaa
önce hamile kalabilcekmiyim stresi
sonra hamile kaldım tutuncakmı düşcekmi stresi
bir sürü test onun stresi
sonra doğum yaklaşır erken olur mu stresi
normal mi sezeryan mı stresii
oooofffff içim şişti
Allah herkese stressiz sakin ve sağlıklı bir hamilelik nasip etsin
Şaka gibi değil mi. Doktora diyorum ki çok kötüyüm midem bulanıyor (acil doktoru) Doktor: Yapacak bir şey yok... Serum takalım.
Yüz nakli yapılan ülkemizde bulantıya çözüm yok malesef.
Ya da doğa bize şunu anlatmaya çalışıyor: Anneliğin kolay olduğunu size kim söyledi...
Ahhh kızlar niyese bir gün yol kenarında düşüp bayılıp ölecekmişim gibime geliyor.
İçime gelen o fenalığı bir bilseniz. (Midemin çok bulandığı anlarda oluyor)
İnanın hayat biraz manasız gelmeye başladı bana artık. (Allah beterinden korusun ama öyle bir psikoloji oluştu)
(
Günaydınlar.......
ne kadar sonra hamile kaldın tekrar
thesun bebegini kaybetmissin. dilerim yakın zamanda saglıklı bi sekilde hamile kalırsın yeniden
aysecim gecmis olsun sana da
benim agzımıntadı yok. gastritim de varama kilo alıyorum yine de
iki hafta önce bebeğimin kalbi durmuş.yarın alacaklar meleğimi
Günaydın kızlar
ne zor gunler gecırıyorum yaa tek teselli buldugum nokta bebegımın ıyı olması...
akşam yatmadan istifra ettim sabah kalktım istifra ettim işe geldim istifra ettim
içim dışıma çıktı işler de yoğun Allah ım yardım et...Birde merdivenden düşmüştüm ya kuyruk sokumuma giren agrı
daha gecmedı zor oturup kalkıyorum çatladımı acaba diye dusundum dün maalesefkı yapılcak bişey yok
ağrıkesıcı jel krem kullanamazmışım....
pembe toka tatlım tatil derken bende bir yere gitmiyorum, haftasonu tatilini diyorum :) üzülme ya daha yaz yeni baslıyor.
ayseee gecmiş olsun cnm su içebiliyormusun bari cok su kaybetmişindir suya yüklen kuzum içemiyorsan serum taktır kendine gelirsin ha kilo alırım diosan benim gibi dayan dayanabildigin kadar
Şaka gibi değil mi. Doktora diyorum ki çok kötüyüm midem bulanıyor (acil doktoru) Doktor: Yapacak bir şey yok... Serum takalım.
Yüz nakli yapılan ülkemizde bulantıya çözüm yok malesef.
Ya da doğa bize şunu anlatmaya çalışıyor: Anneliğin kolay olduğunu size kim söyledi...
Ahhh kızlar niyese bir gün yol kenarında düşüp bayılıp ölecekmişim gibime geliyor.
İçime gelen o fenalığı bir bilseniz. (Midemin çok bulandığı anlarda oluyor)
İnanın hayat biraz manasız gelmeye başladı bana artık. (Allah beterinden korusun ama öyle bir psikoloji oluştu)
"Cennet annelerin ayakları altinda"ee cenneti kazanmak kolay olmasa gerek.icimizde bı canlıyı büyütüyoruz ne zorluklarla acılarla inşallah doğup büyüyüncede kıymetimizi bilirler.
11+3 dem ama size sorum olacak.ctesi günü ağrım vardı adet olacakmışım gibi ptesi sabahta lekelenme tarzında çamaşırımda akıntı gördüm dr telefonda progestan yumuşak kapsül verdi200mglık bugun geçti ama hafif ağrım var normal mi başına böyle bişey gelen var mı?
dr.una kontrole gitsen için rahatlardı canım.kasık ağrısı bende de oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?