2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
kızlar kart taslaklarını albümüme ekledim, gerçekçi vurucu yıkıcı yorumlar bekliyorum şimdi bankaya yetişmem laızm. göörüşürüz. tutku açıklıycam yavrucum, hadi bye

repu oğluna ilk kıyafeti giydir Hintli yakışıklıma çok yakışır oğlunun aadı da çok güzel sen boşver beni

kız anneleri eğer kızınızın kulağını deldirmediyseniz ya da cesaret edemediyseniz ben 9 aylıkken deldirdim canı da hiç acımadı haberiniz olsun gerçi benim ki biraz acıyı hissetmeyen bir tip aşılarında bile hiç ağlamadı

Tutkucan teee 1953 yılında çıkan eczacılık kanununa dayanıyor bu yasak ama bunu yapan o kadar çok eczacı varki dışardan bakılınca normal sanılıyor tabi haklısın :) kılıfına göre uydurulduğu için ispatlanamıyor ceza da almıyolar .

Eşim uçaklarla haşır neşir

Vave ne diyeceğimi bilemedim üzgünüm doğru diyosun cinsiyet önemli değil kız da erkekde kabulüm oğlumu hiçbir kıza değişmem ama her yiğidin gönlünde bir arslan yatar derler ya benimkide o hesap işte

Son düzenleme:
tutkucum aslında dedikoducu olduğundan değil, hani boyle bazen uzun uzun bişeyler anlatıyosun, şu oldu bu oldu, bizim de hoşumuza gidiyo dinliyoruz, magazin okumak gibi bir nevi, nası diyim tutku gelse de anlatsa bişiler diyorum yani. bu arada var mı yeni dedikodu?

hain domdomlar bi yorum yapın kart hakkında

Anladim canim baya ciddi cevaplanmisim :) kilon orta ben de 65 de gayet normal oluyorum ama su halim iyi. Guzellik deyince de ben icteki guzelligin dawranisa yansidigina inanirim yoksa icin fesat olsun sac kil tuy dudak goz ne ise yarasin cirkin yapar insani.selam ederim :)

Tayin olunca hersey istedigin gibi olmuyor maalesef.kizimin 3 yasinda odasi olabildi. Hayirlisi herseyin

sen benı onaylamışsın ben de senı tekrar onaylim sora sen benı bı daa onayla olur mu vavem,yaklaş opcem senı

aleykümselam derim. tabi dediğin doğru ben de hep şunu derim ister kusursuz güzel ol ister çirkin bu hayatta kaderin güzelse en güzel sensin kız ercişe bacının yanına gelirsen bana 2-3 saatlik mesafe gel misafirim ol bu forumda en baştan sevdiğim ve takdir ettiğim ilk insansın vave öpüyorum.tokata selam olsun

Tayin olunca hersey istedigin gibi olmuyor maalesef.kizimin 3 yasinda odasi olabildi. Hayirlisi herseyin
evt evlenip buraya geldiğimde eşyalarımın çoğunu iptal ettim az çok bilirsin lojman hayatını hep aynı model küçük kutu kadar ev bir de benim kızkardeşim de yanımda kalıyor o da burada sınıf öğretmeni 3,5 kişi yaşıyoruz anlayacağın ama hayallerimi erteledim bu sene yazın olacak inşallah isteklerim ama önce sağlıkla yaşama devam edelim gerisi gelir.

Kesinlikle saglik we huzur 200 metre kare evin olsun esyasi da cabasi, agzinin tadi olmadiktan sonra kiymeti yok.

Offkardesimi ozledim keske gidebilsem ama zor. Ucak olsa direkt burdan giderim walla

Bu arada abimin esi de zabit katibi ve benim de o yetenek sinavlarina girmisligim war okurken daha mezun degildim alandan.

nerede katip valla ben ales açıklansın inş gelir de öğretmenliğe geçecem ya da olmadı denetimli serbestliğe orası daha rahat bakalım artık hayırlısı aman gönlüm cenneti istiyor da günahlarım olmasa misali benim hayallerim

Uyumadi bu velet mart kedisi gibi sesler cıkariyo

bituful benimki saat 8 dedi mi babasının kucağına gider kafayı omzuna koyar uyur inanır mısın gece kalkar kucağıma alırım babaya atlar babanın üzerinde kolların boynuna atar maymun gibi yatar diyorum benim kız akıllı beni yormaz ağlasa bile babaya gider beni çıkarcı kullanır emer tekmeyi basar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…