- 15 Mart 2011
- 236
- 4
kızlar kart taslaklarını albümüme ekledim, gerçekçi vurucu yıkıcı yorumlar bekliyorumşimdi bankaya yetişmem laızm. göörüşürüz. tutku açıklıycam yavrucum, hadi bye
vaveyla bana çiğdem de lütfen kilom 69 3 kilo verirsem tam olacak çünkü öyle hamile kaldım. bir de kemikli biriyim senin fotonu gördüm nefis yemek tariflerinde bacım ben bildiğin at gibi karıyım sulak yerde yetişmişim ne kadar zayıf olursam olayım bir kere iskelet büyük bir ara foto yüklerim gerçi hayatımda en nefret ettiğim şey foto çektirmek çünkü bir şeye odaklanıp durmayı sevmiyorum güzellik konusuna gelince kime göre ben kendime güzel değil alımlıyım ama müdürüm taş gibi hatunsun der aman kaderimiz güzel olsun...
sen yaşadın tabi bu heyecanları onun için doğal geliyor sana işte görgüsüz olunca ben neler yapasım var bir bilsen bir de lojmanda kalmasam evim geniş olsa neler yapacam her şey içimde kaldı zaten kızıma bir oda bile yapamadım ama bu yaz inş tayinimiz çıkarsa evime her şeyi alacam yemek odası çocuk odası kısaca evi baştan yenileyecem
cigdemduman bu bitiful gorundugu gibi degil purcak dogru diyorher yeniye:) yilisir sever sonra bir mendil gibi firlatip atar :86: sipsevdiyim diyor ama farkli bisey cozemedim
Boyumuz ayni bu arada kilon kac merak edenler warzayifsan bir de guzelsen seni sevmeyecek olanlar war :86: dislayacaklar seni deyim sana belli etme benden tavsiye :86:
Anladim canimbaya ciddi cevaplanmisim :) kilon orta ben de 65 de gayet normal oluyorum ama su halim iyi. Guzellik deyince de ben icteki guzelligin dawranisa yansidigina inanirim yoksa icin fesat olsun sac kil tuy dudak goz ne ise yarasin cirkin yapar insani.selam ederim :)
evt evlenip buraya geldiğimde eşyalarımın çoğunu iptal ettim az çok bilirsin lojman hayatını hep aynı model küçük kutu kadar ev bir de benim kızkardeşim de yanımda kalıyor o da burada sınıf öğretmeni 3,5 kişi yaşıyoruz anlayacağın ama hayallerimi erteledim bu sene yazın olacak inşallah isteklerim ama önce sağlıkla yaşama devam edelim gerisi gelir.Tayin olunca hersey istedigin gibi olmuyor maalesef.kizimin 3 yasinda odasi olabildi. Hayirlisi herseyin
evt evlenip buraya geldiğimde eşyalarımın çoğunu iptal ettim az çok bilirsin lojman hayatını hep aynı model küçük kutu kadar ev bir de benim kızkardeşim de yanımda kalıyor o da burada sınıf öğretmeni 3,5 kişi yaşıyoruz anlayacağın ama hayallerimi erteledim bu sene yazın olacak inşallah isteklerim ama önce sağlıkla yaşama devam edelim gerisi gelir.
nerede katip valla ben ales açıklansın inş gelir de öğretmenliğe geçecem ya da olmadı denetimli serbestliğe orası daha rahat bakalım artık hayırlısı aman gönlüm cenneti istiyor da günahlarım olmasa misali benim hayallerimKesinlikle saglik we huzur 200 metre kare evin olsun esyasi da cabasi, agzinin tadi olmadiktan sonra kiymeti yok.
Offkardesimi ozledim keske gidebilsem ama zor. Ucak olsa direkt burdan giderim walla
Bu arada abimin esi de zabit katibi ve benim de o yetenek sinavlarina girmisligim war okurken daha mezun degildim alandan.
Lanet olsun dostum feci kumpaslar dönüyo burda..
Kumpas iyidir candir
Uyumadi bu velet mart kedisi gibi sesler cıkariyo