offf yaa annem beni teknolojik özürlü doğurmuş,
bu devirde bu cehalet pes doğrusu
benim makinede var mıdır ki yaa bi araştırayım,
he maaşallah ne çok yazmışınız
gecmişi okumadığımı söylememe luzum yok sanırımyeni gelenler var yine sanıyorum. ben sayfanın zimmetlisiyim merhaabaa
vaktimi şaaapıyonuz deyip buraya yazanlar var farkettim :86: hayırlısı olsun, olduğu kadar olmadığı kader
tugba canım konuyu biliyorum yine derim ki bol duayı üzerinizden çocuğunuzdan eksik etmeyin. öperim
purcak napıyon be canım sahalara oynayalım mı eski günlerdeki gibi ne deeesinbelki ziyaretçiler arasında da bizi özleyenler vardır
vave bıraz daha gırmezsen buranın yenısı bız olcaz ,ınsanlar bıze nerden dıycek
geldi mı laptopun yazabılıo musun yıne,yoksa tablet yada telefondan mı ugrasıosun bacım
nehır dun gece yenı dişi çıktıgından mütevellit butun gece ayagımda uyudu nerdeyse kendmı cok yorgun hıssedıorum..
hayırlı olsun dişiniz:))evet açık hareketlerini kontrol ediyorum sıkıntı yok ama yine de gözüm üzerinde biraz huysuz 6 dişimiz çıkıyor dünden beri onun huysuzluğu var
seninki en azından kabul etmiş benimkine sorarsan en fazla inceliği bana yapıyormuş ne hikmetse ben nadiren hissediyom
aynennnn benimki de oyle. diyorum millete gelince incesin, sen benim karimsin onu ben nezaketten yapiyorum sana da mi nezaket gosteriyim diyo nasil bi mantik bu bilmiyrum. gerci baskalariyla kavga ederkenki halini de bana uygulamiyo o yonden iyi
şu profesyonel fotografcı olayını hatırlattıgınız ii oldu valla
ılk dogumgunune özel bişe yapmak istiodum bunu ayarlatiim madem
Fulyacım sen yazınca farkettimki çok uzun zamandır haber izlemiyomuşum bunu niye yazdım anlamadım ama içimden gelmiş silmeyeyim
Mrb arkadaşlar:))
Tubacım Üzüldüm canım inş bi daha başına gelmez.büyü yapanın büyüsü kendıne dönsün inşş.
Repu doğum gunu tarihi kaç? Yemek vermem adetmi? Doğumgunumuz var buyrun gelın de işte pasta börek hamur işleriyle geçiştirsen? Onca insana tabak çatal kaşık bı yığın bulaşık, çocuklar falan ne bılım çok iş çıkacak sana.yaptıklarının resmını paylaş mutlaka bizede fikir olsun..
Vaveylaaaa nerelerdesinn sen yaaa??
Ben çok aktif olamıyorum evde tel çekmıyor zor oluyor girmek ..
Sen şimdi fotoğrafçıyı eve çağırırsın
Gecenin saat 2 sinde ben yine geldim gözümden uyku akıyo mecburmuşum gibi sayfaları bitirmeye çalışıyorum aynı bi kase çekirdek yemek gibi sonu gelmeden pes etmiyorum
Selerm ağlamak ne kelime kendini yırttık kusmak üzereydi nerdeyse ağlamaktan ama napalım traşlı daha hoş görünüyo gözüme e bebek te bi berber varmış oyuncaklı filan bi dahakine oraya gmtürcem belki kestirir ağlamadan.
Tuba Allah kötülüklerini kendilerine çevirsin zaten Allah'tan korkusu olan böyle şeylere kalkışmaz.Kendini iyi hissetmene sevindim bol bol evinede kendinizede oku gerisinden korkma böyle şeylerden korur ayetler.
Vave yeni pahalı makine ile çektiğin profesyonel fotoları merakla bekliyoruz sakın paylaşmadan geçme
Burçak yeni dişleriniz hayırlı uğurlu olsun Allah nehire mışıııııl mışşııııl uykular versin
Repu doğum günü için yaptığın herşeyi en ince ayrıntısıyla görmek istiyoruz bizimlede paylaş lütfen orjinal bişeyler yapıyosun sankim
Bu arada bıtuful nerde karda kalmadı eve dönemedi desem
Anaaaam çok uykum geldi daha yazamıyom hepinizi öpüyorum