2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
he maaşallah ne çok yazmışınız

gecmişi okumadığımı söylememe luzum yok sanırım yeni gelenler var yine sanıyorum. ben sayfanın zimmetlisiyim merhaabaa

vaktimi şaaapıyonuz deyip buraya yazanlar var farkettim :86: hayırlısı olsun, olduğu kadar olmadığı kader

tugba canım konuyu biliyorum yine derim ki bol duayı üzerinizden çocuğunuzdan eksik etmeyin. öperim

purcak napıyon be canım sahalara oynayalım mı eski günlerdeki gibi ne deeesin belki ziyaretçiler arasında da bizi özleyenler vardır

purcak napıyon be canım sahalara oynayalım mı eski günlerdeki gibi ne deeesin belki ziyaretçiler arasında da bizi özleyenler vardır

vave bıraz daha gırmezsen buranın yenısı bız olcaz ,ınsanlar bıze nerden dıycek
geldi mı laptopun yazabılıo musun yıne,yoksa tablet yada telefondan mı ugrasıosun bacım

nehır dun gece yenı dişi çıktıgından mütevellit butun gece ayagımda uyudu nerdeyse kendmı cok yorgun hıssedıorum..

şu profesyonel fotografcı olayını hatırlattıgınız ii oldu valla
ılk dogumgunune özel bişe yapmak istiodum bunu ayarlatiim madem

tubacım büyü olayına çok üzüldüm ama cıdden hocaya gıdıp de büyü olmadıgını söyleyen de pek olmuo.. hocalara da gönül raatlıgıyla guvenemıorum acıkcası,maddı beklentıler onemlı bu anlamda aslında.. ne bılıım bırılerının gunahını almadan bu ıhtımalı de düşünmk lazım..

haklısın bacım eski laptopdan yazıyorum yavaş ama idare eder yine aktif görünüyorum burda

profeyşınıl fotografı ben kendim çekiim onu da kendim yapiim beeee

vave hanı böle kostümlü filan oluo ya ,arı maya ya da kelebek kostumu içinde,bı arkadasım kızının sırtına melek kanatları taktırmıştı,bole çıplak bi bebe sırtında kanat ,bayılmıştım o fotoya,öle bişeylı yapsana sen de. elinden her iş gelıo zatn otur hemen bı kostum dik bi tane de kız cocuu için dik bağa yolla himen

Burçak naber özlettiriyosun hoş sohbetini . Nehirin dişi hayırlı olsun bizde evvelki gece bütünleşmiştik sabaha 2 diş birden çıkmış

Benim adam ana habere çıkmış konuşmuş da bugün haberim olmamış iyimi , az önce arattım buldum haberi izledik ne kadar kilo almışım yea dedi bende yok canım tv şişman gösteriyor dedim . Güldük sonra anlamsızca

evet açık hareketlerini kontrol ediyorum sıkıntı yok ama yine de gözüm üzerinde biraz huysuz 6 dişimiz çıkıyor dünden beri onun huysuzluğu var
hayırlı olsun dişiniz:))

aynennnn benimki de oyle. diyorum millete gelince incesin, sen benim karimsin onu ben nezaketten yapiyorum sana da mi nezaket gosteriyim diyo nasil bi mantik bu bilmiyrum. gerci baskalariyla kavga ederkenki halini de bana uygulamiyo o yonden iyi
seninki en azından kabul etmiş benimkine sorarsan en fazla inceliği bana yapıyormuş ne hikmetse ben nadiren hissediyom

Mrb arkadaşlar:))
Tubacım Üzüldüm canım inş bi daha başına gelmez.büyü yapanın büyüsü kendıne dönsün inşş.

Repu doğum gunu tarihi kaç? Yemek vermem adetmi? Doğumgunumuz var buyrun gelın de işte pasta börek hamur işleriyle geçiştirsen? Onca insana tabak çatal kaşık bı yığın bulaşık, çocuklar falan ne bılım çok iş çıkacak sana.yaptıklarının resmını paylaş mutlaka bizede fikir olsun..
Vaveylaaaa nerelerdesinn sen yaaa??
Ben çok aktif olamıyorum evde tel çekmıyor zor oluyor girmek ..

şu profesyonel fotografcı olayını hatırlattıgınız ii oldu valla
ılk dogumgunune özel bişe yapmak istiodum bunu ayarlatiim madem

Sen şimdi fotoğrafçıyı eve çağırırsın

Fulyacım sen yazınca farkettimki çok uzun zamandır haber izlemiyomuşum bunu niye yazdım anlamadım ama içimden gelmiş silmeyeyim

Fulyacım sen yazınca farkettimki çok uzun zamandır haber izlemiyomuşum bunu niye yazdım anlamadım ama içimden gelmiş silmeyeyim

Ben yıllardır izleyemiyorum canım ki severim gündemi takip etmeyi allahtan bu akıllı telefonlar varda bişeylerden haberim oluyor yoksa hepten cahil kalcam :))

Gecenin saat 2 sinde ben yine geldim gözümden uyku akıyo mecburmuşum gibi sayfaları bitirmeye çalışıyorum aynı bi kase çekirdek yemek gibi sonu gelmeden pes etmiyorum
Selerm ağlamak ne kelime kendini yırttık kusmak üzereydi nerdeyse ağlamaktan ama napalım traşlı daha hoş görünüyo gözüme e bebek te bi berber varmış oyuncaklı filan bi dahakine oraya gmtürcem belki kestirir ağlamadan.
Tuba Allah kötülüklerini kendilerine çevirsin zaten Allah'tan korkusu olan böyle şeylere kalkışmaz.Kendini iyi hissetmene sevindim bol bol evinede kendinizede oku gerisinden korkma böyle şeylerden korur ayetler.
Vave yeni pahalı makine ile çektiğin profesyonel fotoları merakla bekliyoruz sakın paylaşmadan geçme
Burçak yeni dişleriniz hayırlı uğurlu olsun Allah nehire mışıııııl mışşııııl uykular versin
Repu doğum günü için yaptığın herşeyi en ince ayrıntısıyla görmek istiyoruz bizimlede paylaş lütfen orjinal bişeyler yapıyosun sankim
Bu arada bıtuful nerde karda kalmadı eve dönemedi desem
Anaaaam çok uykum geldi daha yazamıyom hepinizi öpüyorum

günaydın kızlar ben aklıma geldikçe yazıyorum daha önce neler konuşuldu ona göre ben de ne yaptığımı anlatmaya çalışayım. kızımın maşallah hiç uyku problemi yok. doğduğundan beri hep yüksek sese alıştı. evim küçük olduğu için 3 aylık olana kadar yatak almadım hep ana kucağında yattı haliyle de biz neredeysek o da yanımızda oldu. o nedenle tv sesine ona buna her şeye alışık. doğduğundan itibaren dışarıda (burası çok soğuk demiştim daha öncede) kontrole hep erzuruma götürünce çocukta soğuk zaafiyeti yok. 3 haftalıktı kardeşlerim yanımdaydı ağrıya gezmeye gittik tabi bizim prenseste dışarıda. belki inanmayacaksınız ama 37 günlüktü sinemaya dahi girdik. uyudu uyandı bakındı gıkı çıkmadı. bebeğin bakımı konusunda kimsenin dediğine aldırış etmedim yok ondan yok bundan uyumuyor diyenler oldu ama 2 haftada çocuğa uyku alışkanlığı kazandırılırmış ben de onu denedim tabi burada kızımın hiç gaz problemi, olmadı onun da etkisi var. uyutup yatağına koydum ağladı mı dokunmadım bile yalnız uykuya dalmayı öğrendi bazen etrafına bakındı ses etmedim bekledim aynı saatte uyutup aynı saatte kalktı bir defa gece kalktı biz eşimle noluyor dedik alışmamız çünkü beni görenler çiğdem böyle çocuğum olacağını bilsem 3 tane doğururum diyor ama ben de yaşadığım doğum acısını biliyorum büyük konuşmayayım ama 1 yeter allah olmayanlara nasip etsin şimdi dahi Dera hanım 8- 9 arasında uyur uyurkende öyle ayakta sallama yok ya omuza başını koyar 5 dk sürmez uykuya yada dizimin üzerine yastığı koyarım sağ sol sağ gider yani onun için şanslı bir anneyim bir de adliyede çalışıyorum işler çok yoğun Allah yüzüme baktı o nedenle. dün kızım 8 de yattı gece kalkma yok ben kalkar emziririm sabah ta 6.40da kalktı kahvaltımızı yaptık şimdi tv izliyoruz oyun oynuyoruz kahvaltıya ise hep şunu veriyorum 3-4 ballımuzlu bebe bisküvisi 1 tk ceviz içi 1 tk labne 1yk pekmez devam maması bazen yumurta karıştırıp veriyorum çünkü yumurta boğazına yapışıyor yiyemiyor kahvaltımız hep aynı saat 7 9-10 arası meyve püresü ya da meyveli yoğurt veriyorum öğlen eve gelince emiziriyorum hafta sonu ise çorba veriyorum yine mama akşam ne pişirdiysem onun suyuna ekmek doğrayıp yediriyorum ve son olarak ta akşam 7-8 arasında mamasını yer uyur.(bir de kızlar benim akşam yemeğim hep 4-5 arasıdır)çünkü işten gelir gelmez yemek yemem lazım açlığa dayanamıyorum

gunaydin. saat 7.07 de uyandim. su an 7.45 oglum hala uyuyo birAz daha uyuyabilsem iyiydi.

3 ocak canim. esime pasta borek teklif ettim bi tarafiyla guldu, aksam yemegi saatinde yenir mi bunlar diye halbuki benim dogum gunu dendiginde aklimda canlanan yaspastanin yanina dizilmis cesit cesit hamurisleri, salatalar, uzerine limon dilimlenmis zeytinyagli sarmalar kultur farki yine vurdu beni

tabak kasik vs sert plastikten alicam kullanip aticam canim o kadar bulasigin altina girmeye hiiiic niyetim yok. allahtan burda partici insan cok cesit cesit parti malZemeleri heryer ve fiyatlar da fena degil.

yok canim oyle cok farkli sunu bunu yapiyim diye bi dusuncem yok. bebeklerimiz zaten daha anlamiyorlar biseyden. yine de aldiklarimi yaptiklarimk paylasirim tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…