2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
biz de bugün oğlumla parka gittik, ingiltereye 60 yılın en çetin kışı geliyomuş(gerçi hersene soylenen laf ) değerlendirelim dedik, hava 6 dereceydi ama yolumuzdan dönmedik hem burdaki gacıları kıskandım, yok oğlum salıncağı sevdi vs

gittiğimiz parkta salıncak yokmuş ördeklere neyim baktık geri döndük.

Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için yaşasın kk
yaa kızlar benim oğlan bugün yataktan düşecek diye koşarken birden popoşunu döndü yavaş yavaş kendini aşağıya sarkıttı ve ayağı yere basınca çok sevindi yeniden yatağa koydum yeniden indi bi kaç defa yaptım mızırdayınca peşini bıraktım yoksa akşama kadar yatağa bin yataktan in oynıcaktım sevindirik oldum artık düşmicek bide bir kaç adım atarak bana geldi ama sonu gelmedi adım atmıyo uçuyo bana doğru.mucize bunlar olmuyo olmuyo bi anda neler oluveriyo.
Burçak benimkide aynı nehire döndü artık uyumuyorum o uyusa bile tam dalıcam diyom yeniden mızırdıyo bende dün gece peşini bıraktım artık gece saat 3,5 bizim makina çamaşır sıkıyo(komsular küfür etmiştir) makina bitti ben onları astım sonrada bulaşık makinasını rahat rahat diziyim dedim adam makina manyağı bi izin vermiyo kapağını açmama saat 5 oldu yanıma alınca artık kesintisiz 9'a kadar uyudu gözünü hafif aralıyo bakıyo ben ordayım sarılıyo yeniden uyuyo oooy yavrum benim bende uykusuz bi dört köşe oluyorum.
Ferda çalışınca aynen öyle olcam şimdi evde kalksak bile yanına uzanıyorum oyuncaklarla ilgileniyo gözüm kapanıncada geliyo göz kapağımı açmaya çalışıyo sıpa
Vave sen bizim herşeyimizsin

Bıtuful bebeklerin sallanma eğlenme sebebimizsin sen
Repu aaaannnaaaam maşallah yavrum yaaa şapkanı yesinler senin. hemen oraya bi salıncak dikin ingilizler repunun oğlu sallanacak

Repu oğlun ne tatliymis. Çitlembik. Adi ne.
Yasemin oğlun neler yapmis oyle ya darisi bizim basimiza. Desteksiz ayakta duruyor muydu. Onu da mi yeni yapti.

Bıtuful bebeklerin sallanma eğlenme sebebimizsin sen
Repu aaaannnaaaam maşallah yavrum yaaa şapkanı yesinler senin. hemen oraya bi salıncak dikin ingilizler repunun oğlu sallanacak
sagol canim ama sapkasini kaybettik bugun atti heralde bi yerde, babannesi ormustu

benim oglan bir aydir falan yataklardan iniyor ama cok guvenme, ilk indiginde cok dikkatliydi kendi basina birakip gidiyodum hatta :) sonradan cesaret geldi ativeriyor kendini heryerden

Repu oğlun ne tatliymis. Çitlembik. Adi ne.
Yasemin oğlun neler yapmis oyle ya darisi bizim basimiza. Desteksiz ayakta duruyor muydu. Onu da mi yeni yapti.

tesekkur ederiz, akif oglumun adi :)

meraba annişler nasılsınız. benim keyfim yok,kocama bozuğum. ben süpürge yaparken, çocuk süpürgeyi tutup kalayım dedi pat düştü ağladı, kocam da bana kızıyo temizlik yapıyorum diye. oysaki yarım saatliğine ona emanet etmiştim.aldı çocuğu benim yanımdan başka odaya götürdü kaçırır gibi, yanımdan götürmesine sinirimden köpürdüm.şimdi de yanımda fosur fosur uyuyo bi debenden üç çocuk ister ama yarım saat bile bakamaz çocuğa offf sinirliyim çok

Yasemin ne guzel masallah ogluna ya bizimkinde daha tik yok totosunu kaldirmiyo..yagmiyliydi bugun cikamadik kurtlandi durdu camdan bakip

Canim kv dem yurutecin tekerini cikarmis sonrada takmayi unutmus bizimkide ucmus bugun yanaginin ustune dusmus sisti bayagi

Repu masallah buyumus akif bey yA..keske bereyi erken farketseydin donup bakardin hatirasi varmis yazik olmus..

Sinirlenme canim ya bizde o anlarda cok kiziyoruz birbirimize..yataktan düstugu de en son bende onu camdan atacaktim o kadar sinirlendim:86: uzulmustur o yuzden..

sınav görevleri belli olmuş mu ?

Slm kızlarr
Vavee yeni mi öğrendin kızzzz yürüdüğünüü oğlum askere gidecek yakında haberin yok.siz gezin dişsiz dişsiz hıhhh
Bituful; cevahir akmerkez metrocity istinye park capacity suadiye fatih historia palladium istanbul forum tepe nautilus bağdat caddesi nişantaşı torıum marmara forum akbatı buyaka marmara park istiklal sen bunlardan hangılerıne yakınsın annem:))))
Yasemin maşallah oğluna devamı gelir inşşşş..
Repuu şapkanıza bayıldım yazıcaktım ki kaybetmişsiniz.neysem babanneye söleyin yine örüverir nölcekk :))
Ferdamm düzene sok artık uykularını kızz sabaha karşı sen yazdıkça ben daralıyorumm:))
Bu sabah oğlanı kontrole götürdüm 9.750 76cm olmuşş.çok sevındım çunku 7. Aydan beri 9 kilo zincirini kıramıyorduk:)) neysem 11 de kv ler geldi eşimle arkamıza bakmadan kaçtık:)) akşam 9 da geldikkkk çook güzeldi chicco nun indirim çadırına da uğradık mont aldım oğluma hırka falan da aldım baya indirim vardı. Bide ilk adım ayakkabısı aldıkk..sonrada kendimize Allah ne verdiyse aldık:)) ama hızımızı alamadık yarın merkezde devam edicez burağı bu sefer anneme götürecem onlar bakacak:)) alışveriş dönüşü annemde tay çöreği yapacaz oğlanaaaa.. Sağlık ocagında kondom verdiler korunmak için her ay veriyolar 12 adet:)) eşim diyo demekki haftada 3 normal diyeee..oooo dedim. Sen ayda 1 bul da öp başına koyyyy:)) çocuktan. Ne hal kalıyo ne vakit
Bzim de gece uykuları askıda sürekli ağlayarak kalkıyo kucak istiyor. Şimdi kalkınca 150 falan içiyo.burda biri yazmıştı gece beslenmesi olmasa da olur hani kesintisiz uyku için.ama hani bebek aç olmasa nasıl içicek 150 falan? Acıkıyolar demekki ? Bakalım daha ne kadar sürecek bu böyle saat başı kalkarak((
Burçakkk sen doğum günü için salon tut annemm sizin köyü anca kurtarır

yirim bakışını..

Oha tutku 9 da gelinirmi insafsiz:))

Metrocity nin orda oturuyorum niye sordun anacim gelcenmi

Ha bide ayda 1 ne len insafsiz..bende hic almiyodum gecen bi gittim saglik ocagina bi torba verdi ticaretini yapacam sanki bu ne lan dedim dandik bisey kullanmadim tabi:86:

Sinirlenme canim ya bizde o anlarda cok kiziyoruz birbirimize..yataktan düstugu de en son bende onu camdan atacaktim o kadar sinirlendim:86: uzulmustur o yuzden..

kızmasına kızmadım zaten de kaçırır gibi aldı yanımdan götürdü ona sinir oldum. zaten buraya onun yüzünden de sık giremez oldum benden önce bilgisayarı alıyo ondan sonra al alabilirsen elinden. sinirliyim ulen bugün ona pıçağını ver bituful bana kıçına pıçağı yiyecek uykuda haberi yok

ocak bebişlerinden yürüyenler varmış ne güzel, büyümüş sıpalar,bizimkide bi yürüse de rahatlasa pek hırs yaptı bu ara. ama yok daha icraat.

He tutku bide masallah bak kilo almis uzuluyodun bi aydada 5 cm uzamis:86:

5 saat ne okuyonuz acaba yaaa gideyom ben..

Valla eşim gezelim dedi gezdik.nasıl olsa onun anası bakıyoo.bakma kaynanamın da işine geliyo kaynanası evde diye buraya gelmeyi dört gözle bekliyo eve gitmesin diyee:))) kızım zaten 1 hafta mecburi izin kalan 3 haftada eh işte 2-3 olduğu oluyor:)) yaww bugun zarada eşime bi mont begendık ama L beden kalmamış.bize bu Avm lerin telefonlarını verdiler sorun diye. Arayıp sorucam da varsa Eger yakınsan ben sana havale yapsam sen bana o montu alsan yollayabilsen dicektim

Boy konusu zaten muamma yaaa.bi ay 71 çıkıyo bi ay 75 çocuğu çekeliyolarmı nabıyolar anlamadım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…