- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
sagol canim ama sapkasini kaybettik bugun atti heralde bi yerde, babannesi ormustuBıtuful bebeklerin sallanma eğlenme sebebimizsin sen
Repu aaaannnaaaam maşallah yavrum yaaa şapkanı yesinler senin. hemen oraya bi salıncak dikin ingilizler repunun oğlu sallanacak
Repu oğlun ne tatliymis. Çitlembik. Adi ne.
Yasemin oğlun neler yapmis oyle ya darisi bizim basimiza. Desteksiz ayakta duruyor muydu. Onu da mi yeni yapti.
meraba annişler nasılsınız. benim keyfim yok,kocama bozuğum. ben süpürge yaparken, çocuk süpürgeyi tutup kalayım dedi pat düştü ağladı, kocam da bana kızıyo temizlik yapıyorum diye. oysaki yarım saatliğine ona emanet etmiştim.aldı çocuğu benim yanımdan başka odaya götürdü kaçırır gibi, yanımdan götürmesine sinirimden köpürdüm.şimdi de yanımda fosur fosur uyuyobi debenden üç çocuk ister ama yarım saat bile bakamaz çocuğa offf sinirliyim çok
sınav görevleri belli olmuş mu ?Ooh haftaya perşembe tatil. Cuma sadece sinava gircem. Çok mutluyum.
Burcakcimm orda olsaydim coktaan buulusurduk ne güzel olurdu.
Yildonumumuzu kutlayanlara tesekkur ederim.
Şutu sagdim sonuçtan memnunum. Ama buzluga kaldiramadim. Byzdolabinda duruyor aksam icircem birini sagdim 125 cikti.iyi de mi.
Vave şurubun etkisi nasi gidiyor.
Ooh haftaya perşembe tatil. Cuma sadece sinava gircem. Çok mutluyum.
Burcakcimm orda olsaydim coktaan buulusurduk ne güzel olurdu.
Yildonumumuzu kutlayanlara tesekkur ederim.
Şutu sagdim sonuçtan memnunum. Ama buzluga kaldiramadim. Byzdolabinda duruyor aksam icircem birini sagdim 125 cikti.iyi de mi.
Vave şurubun etkisi nasi gidiyor.
biz de bugün oğlumla parka gittik, ingiltereye 60 yılın en çetin kışı geliyomuş(gerçi hersene soylenen laf) değerlendirelim dedik, hava 6 dereceydi ama yolumuzdan dönmedik hem burdaki gacıları kıskandım, yok oğlum salıncağı sevdi vs
gittiğimiz parkta salıncak yokmuşördeklere neyim baktık geri döndük.
Eki Görüntüle 869775
Sinirlenme canim ya bizde o anlarda cok kiziyoruz birbirimize..yataktan düstugu de en son bende onu camdan atacaktim o kadar sinirlendim:86: uzulmustur o yuzden..
Oha tutku 9 da gelinirmi insafsiz:))
Metrocity nin orda oturuyorum niye sordun anacim gelcenmi
Ha bide ayda 1 ne len insafsiz..bende hic almiyodum gecen bi gittim saglik ocagina bi torba verdi ticaretini yapacam sanki bu ne lan dedim dandik bisey kullanmadim tabi:86:
He tutku bide masallah bak kilo almis uzuluyodun bi aydada 5 cm uzamis:86:
5 saat ne okuyonuz acaba yaaa gideyom ben..