kızmasına kızmadım zaten de kaçırır gibi aldı yanımdan götürdü ona sinir oldum. zaten buraya onun yüzünden de sık giremez oldum benden önce bilgisayarı alıyo ondan sonra al alabilirsen elinden. sinirliyim ulen bugün onapıçağını ver bituful bana kıçına pıçağı yiyecek uykuda haberi yok
Valla eşim gezelim dedi gezdik.nasıl olsa onun anası bakıyoo.bakma kaynanamın da işine geliyo kaynanası evde diye buraya gelmeyi dört gözle bekliyo eve gitmesin diyee:))) kızım zaten 1 hafta mecburi izin kalan 3 haftada eh işte 2-3 olduğu oluyor:)) yaww bugun zarada eşime bi mont begendık ama L beden kalmamış.bize bu Avm lerin telefonlarını verdiler sorun diye. Arayıp sorucam da varsa Eger yakınsan ben sana havale yapsam sen bana o montu alsan yollayabilsen dicektim
Kihkihkih..adres ver gelelim yivrim gerci ben biraktim picak islerini evimim hanimi olacam artik..picakcinin oglu demesinler sonra kızanima..
Amannnn bende dedim burayami geliyo piii rezil..sor metrocity ve nisantasi zaraya alir yollarim tabe..
Yazacak bi şey yok da. Selam vermeden gecmiyim dedim.
Estarabim caanim hemsehrim evet belli oldu görevler.
Repu benimki icmiyo biberon. Nasi alustrdun yoksa eskiden de iciyo muydu. 90cc verdim kuştu. Onu da kasikla veriyorum zaten.
Ha simdi evde misafir var. Ben çocuğu salliyorim. Kizim çok kibar uyur anasina çekmiş':)
Su bakiim olacak mi foto
Repu oğlun ne tatliymis. Çitlembik. Adi ne.
Yasemin oğlun neler yapmis oyle ya darisi bizim basimiza. Desteksiz ayakta duruyor muydu. Onu da mi yeni yapti.